Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Περιμένουν τον κόσμο στην Μίκρα

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται πλέον η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αλοΐζιανς.

Άκης Σακισλόγλου

Περιμένουν τον κόσμο στην Μίκρα

Η προετοιμασία της ομάδας κυλάει χωρίς προβλήματα για τον αγώνα του Σαββάτου στο πλαίσιο του θεσμού για το Challenge Cup.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν για ακόμη μια φορά την ουσιαστική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, όπως έγινε σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι και τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με το επόμενο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο την Κυριακή στις 14:00.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=1W7XUnXFU_E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κάνει το πρώτο βήμα για τους τελικούς

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ώστε να πάρει το εισιτήριο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά, με τις παίκτριες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ανθρώπους του τμήματος να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς έχει φτάσει η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς, είναι η περίοδος των πλέι-οφ. Μοναδικός στόχος φυσικά είναι η πρόκριση μας στους τελικούς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και κυρίως προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Έρχεται απαιτητική περίοδος»

Το μυαλό όλων στα playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε το Σάββατο του Πανοράματος εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Α1.

Πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στα ημιτελικά των playoffs που ξεκινάνε την Τετάρτη με τις «ασπρόμαυρες» να αντιμετωπίζουν με πλεονέκτημα έδρας τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν την έναρξη των πλέι-οφ. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση, χωρίς να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και πλέον το μυαλό μας στρέφεται στην απαιτητική περίοδο που έρχεται, με το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ στην ερχόμενη εβδομάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ