Connect with us

Η κίνηση ενίσχυσης του ΑΣ από τον Γιώργη Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας και αδιαίρετος, κάτι που φαίνεται από κινήσεις όπως αυτή από τη πλευρά του Γιώργη Σαββίδη

Αντώνης Τσακαλέας

Η κίνηση ενίσχυσης του ΑΣ από τον Γιώργη Σαββίδη

Η οικογένεια Σαββίδη έχει σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό των τμημάτων του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά η σκέψη του Γιώργη Σαββίδη για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας σε όλα τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» συχνά δείχνει το τρόπο που εκείνος και η οικογένειά του βλέπουν τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργης Σαββίδης προχωρά σε αυτή τη κίνηση για μια ακόμα σεζόν, ενώ έχει ήδη καθιερώσει την αγορά εισιτηρίων της ΠΑΕ, τα οποία κατόπιν κλήρωσης, καταλήγουν σε άνεργους φίλους της ομάδας, που δεν έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στις κερκίδες του σταδίου της Τούμπας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σάρωσαν τα ΠΑΟΚτσάκια στα «Αλεξάνδρεια Junior»

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρώτα «Αλεξάνδρεια Junior», το κολυμβητικό event το οποίο διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Στα «Αλεξάνδρεια Junior» Προ-αγωνιστικών κατηγοριών, τα οποία διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, το παρών έδωσαν 21 σωματεία και 550 αθλητές-αθλήτριες.

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων, κατακτώντας 57, εκ των οποίων 28 χρυσά, 13 αργυρά και 16 χάλκινα, επίδοση η οποία άφησε άκρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες και τους προπονητές του τμήματος.

Το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και προσωπικά στον διευθυντή Μάρκετινγκ, κ. Λάζαρο Μπαξεβάνο, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τις εταιρίες-μεγάλους χορηγούς, TYR Hellas και Σουρωτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια ονειρική νύχτα που έμεινε στην ιστορία (vids)

Όταν το «ασπρόμαυρο» pyroshow φώτισε την πόλη και έκανε τον πλανήτη να «παραμιλάει»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 20/4 ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής και το μυαλό αρκετών γυρίζει πίσω, στο 2019.

Την ημέρα που ο Δικέφαλος γιόρταζε τα 93α γενέθλια του.

Όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανά την υφήλιο μετρούσαν την ώρα αντίστροφα, περίμεναν πώς και πώς να ξημερώσει για να έρθει η ημέρα της φιέστας για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Στη Θεσσαλονίκη, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν να κάνουν την προσμονή πιο... γλυκιά. Ή για την ακρίβεια πιο... καυτή!

Το σόου που έστησαν φώτισε ολόκληρη την πόλη και έκανε τον πλανήτη να «παραμιλά».

Μια μοναδική βραδιά που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν εκείνη την ημέρα τα λένε όλα...

https://www.youtube.com/watch?v=EevI-SiWZqY&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fpaoktoday.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=p3Fq6VrzoBI

https://www.youtube.com/watch?v=87PMFfB33sI

https://www.youtube.com/watch?v=DLs1bP9QdqU

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ