Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στον δρόμο για την Άρτα ο ΠΑΟΚ

Στην Άρτα ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ REDLED, ο οποίος αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00 την τοπική Αναγέννηση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Στον δρόμο για την Άρτα ο ΠΑΟΚ

Όπως συμπληρώνει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ: Το σαββατιάτικο παιχνίδι είναι… διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα…

H oμάδα, με την αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα και του ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή προετοιμασία ενόψει όχι μόνο του αγώνα με την Άρτα, αλλά και των play-offs, που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο σαββατοκύριακο.

Όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Η νίκη μετράει, πάμε για το 2-0»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Πυλαία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έστω και δύσκολα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 28-27 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 14:00 ο Δικέφαλος θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεν άφησε το παιχνίδι σε καμία στιγμή του αγώνα.

Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Επί της ουσίας εμείς την κυνηγούσαμε στο σκορ. Αυτό που μας έδωσε σήμερα την νίκη έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου που έχουμε, με την εμπειρία μας καθώς και το μέταλλο που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια.

Κάποιες φορές επειδή εμείς βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και αν θυμάμαι καλά στο 15λεπτο είχαμε επτά λάθη. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση στο κεφάλι μας.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα όταν ηρεμεί βρίσκει πάλι το τρόπο να επανέλθει. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα. Δεν είμασταν σήμερα καλοί πίσω, το μαρτυράει και το σκορ τα 27 γκολ που φάγαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Για αυτό και το ματς πήγε τόσο κοντά. Όσον αφορά το κομμάτι των επαφών, γιατί η Πυλαία είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή ροή, έχει πολύ καλό πασάρισμα αν δεν τελειώσουν οι φάσεις, είναι λογικό ότι θα βρουν και εύκολες ρίψεις όπως και βρήκανε. Παρόλα αυτά η νίκη μετράει.

Θέλουμε άλλη μία νίκη να περάσουμε στους τελικούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής να κάνουμε το 2-0 και να περάσουμε στους τελικούς που είναι και ο στόχος μας».

Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, σχολίασε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι το οποίο γνωρίζαμε από την αρχή. Η Πυλαία είναι μία ομάδα η οποία μάχεται. Κάναμε την δουλειά μας, την Κυριακή έχουμε την δεύτερη μάχη, η οποία ελπίζω να πάει όπως πρέπει και να προκριθούμε στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ