Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"

Ένας τελικός χωρίς κόσμο, δεν μπορεί να αφήσει ικανοποιημένο κανέναν. Και φυσικά, πρώτα από όλους, τους πρωταγωνιστές.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης του στην NOVA μίλησε για τον φετινό τελικό, με τον πρώην -πλέον- παίκτης της ΑΕΚ, να αναφέρει:

“Αν έβαζαν εμένα και τον Πέλκα ή τον Βιεϊρίνια νομίζω ότι θα διοργανώναμε καλύτερους τελικούς με κόσμο, με παιδάκια. Αν είναι σε κάθε τελικό να έχουμε θύματα ή να σκοτώνονται είναι προτιμότερο να έρχονται παιδιά με τις μαμάδες τους, να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο, να γελάμε, να χαιρόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε. Να είμαστε παράδειγμα για τα παιδάκια. Γιατί αυτά θα έρθουν. Εμείς έχουμε πετύχει ότι έχουμε πετύχει ο καθένας τα παιδάκια έρχονται. Οπότε πρέπει να είμαστε σωστοί απέναντί τους”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τα γκολ στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Σημαντική επιλογή και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα γκολ έρχονται στο προσκήνιο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Τη μάχη του για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League δίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και στα προγνωστικά στοιχήματος (18/04/24) του αγώνα προκύπτει μια επιλογή σε απόδοση 2.07.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

*Προημιτελική φάση του Conference League. Διπλές αναμετρήσεις και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το πέρας και του 2ου αγώνα θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ: 1-0

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθόλου καλή εικόνα στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει δεχθεί κι άλλα γκολ, οπότε είναι ευχαριστημένος με το 1-0. Μπορεί το σκορ να είναι μικρότερο από αυτό του Ζάγκρεμπ, όμως η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Κροατία ήταν κάπως καλύτερη από αυτή του Βελγίου. Σήμερα, οι συνθήκες αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικές, καθώς αρχικά υπάρχει ο παράγοντας έδρα και η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη και να δώσει ώθηση στην ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που θέλει να έχει η ομάδα του την μπάλα στα πόδια της. Σχετικά με το επιθετικό κομμάτι, βλέποντας πως οι Βέλγοι δίνουν χώρους, θα προσπαθήσει να τους εκμεταλλευτεί.

Ανάλυση Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες της και μπορεί μεν να κέρδισε, όμως το 1-0 είναι αρκετά εύθραυστο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, κέρδισε εύκολα την Άντβερπ (3-0) και συνεχίζει τη μάχη της για την κορυφή. Στο σημερινό παιχνίδι, οι συνθήκες δεν είναι και τόσο υπέρ της, διότι θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Στην ουσία στο παιχνίδι της Τούμπας θα έχει μια ενδεκάδα... ειδικών συνθηκών και δεν είναι απίθανο να παρουσιαστούν προβλήματα συνοχής. Βέβαια, οι αναπληρωματικοί της δεν είναι τυχαίοι παίκτες κι έχουν ποιότητα, οπότε παραμένει δυνατή.

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Προγνωστικά (18/04/24)

Μπορεί οι συνθήκες να είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, λόγω του παράγοντας της έδρας και των απουσιών που έχουν οι Βέλγοι, όμως με την εικόνα του πρώτου αγώνα και την κατάσταση των δύο ομάδων, αξία από τις στοιχηματικές εταιρίες υπάρχει στα γκολ. Η Κλαμπ Μπριζ δημιουργεί φάσεις και είναι αρκετά κινητική μπροστά, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αναγκασμένος να ψάξει το γκολ. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 που είναι σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan.

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Betmarket επιλογές

11/04, 22:00 ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ Goal/Goal & Over 2.5 @2.07

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρβος ή Κροάτης; Πόσο καλά θυμάστε τους ξένους του ΠΑΟΚ;

Ήρθε η ώρα να τεστάρετε τη μνήμη σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν και άφησαν -λίγο ή πολύ- το στίγμα τους.

Ποιος από τους πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ είναι Σέρβος και ποιος Κροάτης; Τεστάρετε τη μνήμη σας πατώντας ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EOKAN: “Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής”

Κατηγορηματική διάψευση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας.

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο ΕΟΚΑΝ τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας που βρέθηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ενημερώνει πως δεν έχει λάβει, μέχρι τώρα, καμία απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη τέτοιου δείγματος.

Γνωστοποιούμε πως σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, η διενέργεια των δειγματοληψιών τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα έγινε από την UEFA. Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η FIFA.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ από την πρώτη στιγμή παρείχε επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από ουσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ