Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε μεγάλη μέρα Πρίγιοβιτς και Πασχαλάκης!

Η ατομική απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ με ανάλυση και στοιχεία

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Σε μεγάλη μέρα Πρίγιοβιτς και Πασχαλάκης!

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Παναθηναϊκού σε ένα περίεργο παιχνίδι όπου αρχικά κινδύνευσε, αλλά κράτησε λόγω του Πασχαλάκη μέχρι να αρχίσει να «δουλεύει» η μηχανή και να σκοράρει ο σπουδαίος (και εκτός περιοχής) Πρίγιοβιτς.

Στον αγώνα οι τελικές ήταν 14-10 και η κατοχή μοιρασμένη.

Πάμε να δούμε ατομικά:

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Από τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς! Ήταν εξαιρετικός γιατί σε αυτό το ματς η ομάδα δεν τον προφύλαξε και έπρεπε να σταθεί όρθιος για να σώσει την ομάδα. Έκανε τα πάντα σωστά και ενίοτε θεαματικά όπως δηλαδή  του αρέσει. Είχε πέντε αποκρούσεις, και πολλές καλές εξόδους.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Από το ξεκίνημα κάτι τον ενοχλούσε. Ειπώθηκε ότι είχε μία ενόχληση στην γάμπα, κάτι που μόνο αστείο δεν είναι. Αμυντικά είχε θέματα στο ξεκίνημα, ενώ δεν έμπαινε καλά στις φάσεις. Όταν πλέον πάτησε καλύτερα και ξεκινούσε σωστά τις επιθέσεις, ανέβηκε όλη η ομάδα. Είχε 10 σωστές (μεγάλες) πάσες και τέσσερα κλεψίματα! (Που και να πατούσε καλά δηλαδή…).

ΜΑΤΟΣ: Αν και τον εκνεύρισε η στοχοποιημένη (προς αυτόν) διαιτησία είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι. Αν και ο Μυστακίδης τον δυσκόλεψε αρχικά, μην ξεχνάμε την σωτήρια επέμβαση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και την τελική πάσα στο τέλος. Οκτώ μεγάλες πάσες  και τέσσερις επεμβάσεις στην  περιοχή.  

ΚΡΕΣΠΟ: Κανονικά δεν έπρεπε να παίζει. Έχει ένα μυϊκό θέμα και η παρουσία ήταν αποτελεί ρίσκο. (Τώρα θα ξεκουραστεί αφού έχει τιμωρία για τον τελευταίο αγώνα). Μέσα στο ματς έκανε λάθη, αλλά σε ανοικτό γήπεδο έκοψε αρκετές επιθέσεις των αντιπάλων. Είχε πέντε επεμβάσεις στην περιοχή.  

ΒΑΡΕΛΑ: Έχει σίγουρα χάσει έδαφος μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση. Δεν ήταν  και σε αυτό το ματς ο πανταχού-παρών Βαρέλα που βλέπαμε μέχρι τον Μάρτιο. Κράτησε όσο μπορούσε σε προσωπικές μονομαχίες. Είχε τρία λάθη, ενώ δεν επιχείρησε να προωθήσει το παιχνίδι προς το κέντρο.

ΚΑΝΙΑΣ: Εντελώς απών από το πρώτο δύσκολο ημίχρονο. Έχασε εντελώς τη θέση του, τις μονομαχίες, το κέντρο ολόκληρο. Αυτή  η παρουσία-απουσία στοίχησε πολλές φάσεις που έβγαλε ο αντίπαλος. Ανέβηκε λίγο στην επανάληψη και είχε 7 σωστές μεταβιβάσεις.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Όταν ο ΠΑΟΚ χάνει μονομαχίες στο κέντρο τότε φαίνεται  πάρα πολύ αυτό το (μάλλον) νωχελικό στυλ που έχει. Έτσι έγινε και χθες. Όταν όμως το ματς πάει στην ποιότητα και η ομάδα «πατάει» τότε πολλά ξεκινούν από τα δικά του πόδια. Είχε 6-1 πάσες. Το ένας λάθος του σε τέτοιο ματς λέει πολλά…  

ΠΕΛΚΑΣ: Απόλυτα ουσιαστικός. Όσο και αν δεν «κουβάλησε» μπάλα και ίσως να μην είχε πολλές επαφές με αυτή,  έκανε αισθητή την παρουσία του κοντά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Έχασε δύο ευκαιρίες που συνήθως δεν χάνει, ενώ είχε και δύο εξαιρετικές τελικές πάσες. Μία στον  Μπίσεσβαρ που έχασε και μία στον Πρίγιοβιτς που έβαλε. Έκανε 9 λάθη; Έτσι λέει η στατιστική…  

ΜΑΚ: Αναποτελεσματικός. Φλύαρος με τη μπάλα στα  πόδια. Σπάνια έκανε το σωστό με αυτή. Δεν πήρε καθόλου καλές αποφάσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Κακός και ανασταλτικά όταν έπρεπε να βοηθήσει τον Μάτος.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Φιλότιμος. Το «πάλεψε». Ήταν μία δοκιμασία γι’ αυτόν  να βγάλει ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας παίζοντας στην πλευρά. Δεν  είναι και ότι πιο εύκολο να ανεβοκατεβαίνει με πολλές αμυντικές και επιθετικές υποχρεώσεις. Είχε 9-1 πάσες παρά την πίεση που του ασκήθηκε και μερικές καλές επιλογές στην επίθεση.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Συγκλονιστικός! Πρώτα απ’ όλα έκρινε το ματς με δύο μεγάλα γκολ! Γκολ πάντα έβαζε! Το θέμα είναι πώς τα πέτυχε σήμερα. Όπως είναι πολύ μεγάλο θέμα το πώς έχει βελτιώσει το παιχνίδι του έξω από την αντίπαλη περιοχή. Απίστευτο παιχνίδι!  

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Μπήκε  σε διάστημα όπου ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και έβγαζε ωραίες επιθέσεις χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα πίσω. Σε μία από αυτές τις ωραίες επιθέσεις, είχε ένα άστοχο σουτ από καλή θέση.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Έπαιξε 20 λεπτά και κατάφερε  να ξεκινήσει την ωραία επίθεση για το τρίτο γκολ. Κατά τα άλλα απέφυγε τα λάθη.

ΣΑΚΧΟΦ: Μπήκε για λίγα  λεπτά, σε μια κόντρα ανέβηκε, πάτησε περιοχή και σκόραρε. Εφτά γκολ φέτος, οκτώ πέρυσι. Μεγάλη δουλειά αυτή.. .Μεγάλο πλεονέκτημα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγάζει» ενδεκάδα ο Λουτσέσκου!

Αρχίζει και… τελειώνει η προετοιμασία για τον πρώτο εκ των πέντε “τελικών” που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωινό είναι το σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ουσιαστικά, η σημερινή προπόνηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη και την... λήξη της προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων" για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκειά της δε, ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας ξανά στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μην υπολογίζοντας στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Λαμία, με όλους στον Δικέφαλο να γνωρίζουν πως τα περιθώριά τους για απώλεια νέων βαθμών, έχουν απλά... τελειώσει!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουτσιαύτης για τις αποφάσεις στο Καραϊσκάκης! (vid)

Πως σχολίασε ο πρώην διαιτητής τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tα "σφυρίγματα" που "σήκωσαν" κουβέντα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan  Super League, σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στο Action 24.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μιγκέλ Νογκέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ