Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ατάκες Φαν’τ Σχιπ για Τζόλη

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά και τα νέα πρόσωπα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Οι ατάκες Φαν’τ Σχιπ για Τζόλη

Στην παρουσία του Τζόλη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με την Κύπρο ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό με την Κύπρο: “Ξέραμε πως θα βάζαμε παίκτες για ένα 45λεπτο. Πως θα ξεκουράζαμε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους ενόψει της Κυριακής. Είχαμε πέντε αλλαγές στο ημίχρονο. Στο α’ μέρος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και 3ο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε άλλαξε ο ρυθμός και έγινε πιο ανοιχτό το παιχνίδι. Μετά από χαμένη ευκαιρία μας, δεχθήκαμε το 2-1. Είμαστε δυνατή ομάδα αλλά οι Κύπριοι στο β’ μέρος ήταν πιο δυνατοί επιθετικά σε σχέση με το α’ ημίχρονο. Ο Γιακουμακης σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι και ο Χατζηγιοβάνης έκανε το πρώτο του ματς. Ο Τζόλης, νεαρός παίκτης, σκόραρε. Ο Χατζηδιάκος χρειαζόταν ανάσες και έπρεπε να ξεκουραστεί για τη Μολδαβία. Λογικά θα τον έχουμε διαθέσιμο. Ο Κουρμπέλης σε αυτήν την περίπτωση θα είναι βασικός στο κέντρο”.

Για την ταυτόχρονη παρουσία των Φορτούνη-Μπακασέτα: “Είναι κάτι που το κοιτάμε. Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Μολδαβία. Θα μπορούσε να είναι μία επιλογή. Με ένα εξάρι και δύο παίκτες που είναι περισσότερο δεκάρια. Ήταν διαφορετικό γιατί παίζαμε και με δύο εξτρέμ, τους Τζόλη και Χατζηγιοβάνη. Ήταν διαφορετικό σε σχέση με Μάνταλο και Γιαννούλη. Στο α’ μέρος είχαμε καλές στιγμές, οπότε ενδέχεται να το δούμε στο επόμενο ματς”.

Για την απόδοση του Φορτούνη: “Πρέπει να βλέπουμε την ισορροπία άμυνας με επίθεση. Δουλεύουμε με κάθε παίκτη όπως ο Φορτούνης. Πρέπει ο Κώστας να ξέρει πότε θα πάρει τη μπάλα και πότε να μένει πίσω στο κέντρο. Είναι κάτι που ισχύει για κάθε παίκτη”.

Για το τι κρατάει από την ομάδα: “Έχουμε τη βάση της ομάδας στο μυαλό μας. Όμως έχουμε 4 βασικούς παίκτες που μας λείπουν. Σήμερα είδαμε τον Τσιμίκα, που είχε να παίξει καιρό. Είχε περάσει κορονοϊό και είχε τραυματιστεί. Έκανε την επιστροφή του αλλά δεν μπορεί να παίξει τρία σερί 90λεπτα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε και τους Λυκογιάννη και Κυριακόπουλο. Έχουμε παίκτες μπροστά όμως, τον Τζόλη που δείχνει σε καλή φόρμα. Ο Μαυρίας έδειξε καλά πράγματα διότι δεν έχουμε τον Μπακάκη. Υπάρχουν πράγματα που μας χαροποιούν”.

Για το πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να πετύχει το “2 στα 2” με Μολδαβία και Σλοβενία: “Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να παίξουμε όπως θέλουμε. Να κρατάμε τη μπάλα, να πιέζουμε τον αντίπαλο και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Θα δουλέψουμε και άλλο, θα δούμε ξανά τη Μολδαβία και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Εάν τα συνδυάσουμε όλα σωστά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Να μην συγκρίνουμε το πρώτο ματς με τη Μολδαβία. Να είναι προετοιμασμένοι παίκτες μας και να δείξουν προσωπικότητα και επιθυμία για ένα καλό αποτέλεσμα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Ο Χάγιεν και ο “ρυθμιστής”

Τι ετοιμάζει ο τεχνικός των Βέλγων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ σήμερα και η προσοχή των Βέλγων, είναι στραμμένη στο μεγάλο ματς της Τούμπας.

Ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό της Μπριζ να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τους Οντόι και Σπίλερς, ενώ εκτός είναι οι Μινιολέ, Όλσεν και -φυσικά- οι τιμωρημένοι.

Κεντρικό πρόσωπο όλες τις τελευταίες ημέρες είναι ο Σπίλερς, που χθες προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμη το χτύπημα στο κεφάλι από τη σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα στο πρώτο ματς, με τον νεαρό άσο να είναι "ρυθμιστής" με φόντο την αποψινή ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Βέλγοι, απόψε -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Γιάκερς και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μέγιερ, Σάμπε, Σπίλερς και Ορντονιέζ, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει ο προτελευταίος, θα πάρει τη θέση του ο Μπογιάτα.

Από εκεί και πέρα, ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Φέτλεσεν και Βανάκεν, ενώ μεσοεπιθετικά θα είναι οι Νούσα, Σκόρας και Γιουτγκλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξιδεύοντας για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Από την Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη με μία… στάση στον City 106.1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο "ραντεβού" απόψε με την ιστορία και η Τούμπα φοράει τα καλά της, με φόντο ένα σπουδαίο βράδυ.

Φυσικά, άπαντες κινούνται σήμερα σε ρυθμούς Ευρώπης και το πρωί, μέσα από τον αέρα του City 106.1, πήραμε μία... "γεύση" από όσα θα ακολουθήσουν απόψε το βράδυ.

Στην πρωινή εκπομπή του Κωστή Τσατσαρού στήθηκε μία μικρή... Τούμπα, από ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη και το επόμενο "ραντεβού" δόθηκε στο γήπεδο:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/436916998_7846686915362567_2454728102762926455_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ