Connect with us

ΑΣ

Πρωινό ξύπνημα με νίκη!

Το 2×2 πέτυχε το πρωί του Σαββάτου η γυναικεία ομάδα πόλο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε του Πανιωνίου με 8-12 στη 2η αγωνιστική για τον α’ γύρο της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Α2, που πραγματοποιείται το τριήμερο 16-17 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Άκης Σακισλόγλου

Πρωινό ξύπνημα με νίκη!

Όπως συμπληρώνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος έδειξε από την αρχή ότι θέλει τη νίκη και κράτησε προβάδισμα 2-4 γκολ έως το τέλος του αγώνα, συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς, οι οποίοι τον τοποθετούν στην 1η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με το ΝΟ Λάρισας.   

Στην επόμενη αγωνιστική, το απόγευμα του Σαββάτου 17/03 και ώρα 18:00, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Ν.Ο. Λάρισας. 

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 8-12 

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 2-4, 1-1 

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Φορίδου, Καββαδία, Χαραλαμπίδου 1, Λασκαρίδου 3, Σακελλαρίου, Δατσέρη 1, Βασιλάκη, Μαντζουρίδου, Τζίκου, Δημητροκάλη 6, Κανάκη 1, Τημιάνη, Κουλεμέρη, Κούτρα, Καρακώστα
 

Βαθμολογία (2 Αγώνες) 

1. ΝΟ Λάρισας 6 (24-8)

2. ΠΑΟΚ 6 (22-16)

3. Πανιώνιος 0 (13-23)

4. Ιωνικός 0 (11-23)

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Mε ΟΦΗ στα ημιτελικά οι Πρωταθλήτριες!

Ό δρόμος του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Νταμπλ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με γκολ της Μουστάκ στο 17΄ και της Ζέρβας στο 23΄, η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ επικράτησε στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης θα τεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ  στην ημιτελική φάση του θεσμού, σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ του Ηρακλείου.

Σε ότι αφορά τον άλλο ημιτελικό, η Ολυμπιάδα Υμηττού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Γιατί όχι και στο Τσάμπιονς Λιγκ!»

Συνεχάρη τους παίκτες και ευχαρίστησε τον κόσμο ο προπονητής του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νέα επική εμφάνιση η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ υπέταξε στα πέναλτι τον Απόλλωνα Σμύρνης και με 2-0 νίκες στη σειρά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος εξασφάλισε ήδη ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον θα παίξει με τη Βουλιαγμένη έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε:

«Πραγματικά είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτό που έγινε σήμερα. Πάρα πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα 15 παλικάρια. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό αλλά είναι με όλη την σημασία της λέξης. Θεωρώ για τον κόσμο ο οποίος ασχολείται με το πόλο πρέπει να κάναμε την έκπληξη της 20ετίας, αν λάβει κανείς υπόψη το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Απόλλων, με εξαιρετικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή, και με τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς.

Κάναμε δύο παιχνίδι αονειρεμένα. Προς Θεού δεν είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα, θεωρώ πως σε αυτό το τριήμερο παίξαμε καλύτερα και το θέλαμε πιο πολύ. Είναι στιγμές γιορτής, χαράς, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος γέμισε το Ποσειδώνιο και νομίζω ότι τους ανταμείψαμε με μοναδικές στιγμές. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή ο στόχος εκπληρώθηκε, πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη, χωρίς φόβο, με το ίδιο πάθος, και όπου βγει. Πλέον στο σημείο που είμαστε θα κυνηγήσουμε, γιατί όχι, την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Νάκος Σιορδίλης, είπε:

«Είμαστε σίγουρα πάρα πολύ χαρούμενοι, ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι. Ο στόχος ο οποίος ήταν η Ευρώπη, επετεύχθη, πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο νωρίς απ' ότι περιμέναμε. Ένα πράγμα θέλω να πω, ο Απόλλων μας κέρδισε δύο φορές στην κανονική περίοδο με μεγάλα σκορ, αλλά στα πλέι-οφ παίζει ρόλο η καρδιά και το πόσο θέλεις το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Θα πάμε τώρα στους ημιτελικούς κόντρα σε μία τεράστια ομάδα στο πόλο, όπως είναι η Βουλιαγμένη. Ό,τι κερδίσουμε είναι προς όφελος μας, χωρίς άγχος, τα αποτελέσματα θα δείξουν. Βεβαίως πως υπάρχει στο μυαλό μας και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».
, είπε:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ