Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ενίσχυση με Καγιάμοβα για ΠΑΟΚ

Η 29χρονη τερματοφύλακας η νέα προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ενίσχυση με Καγιάμοβα για ΠΑΟΚ

Με την Ρενάτα Καγιάμοβα καλύπτει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου την αποχώρηση της Μαρία Όλιατς που αποχώρησε από το τμήμα.

Έτσι, οι νταμπλούχες Ελλάδας ενισχύονται με μία ιδιαίτερα ποιοτική και με ευρωπαϊκές παραστάσεις παίκτρια ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπιέλοβαρ για τη φάση των 16 του EHF European Cup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας, με την αθλήτρια, Renata Kayumova, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στις 10 Δεκεμβρίου του 1991, η Renata Kayumova αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, κατάγεται από την Ρωσία και έχει ύψος 185cm.

Έμπειρη και με πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις, ξεκίνησε την καριέρα της από την ρωσική, Rostov-Don, με την οποία απέκτησε τις πρώτες ευρωπαϊκές συμμετοχές στο EHF Cup Winners’ Cup.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στην HC Gomel, από την Λευκορωσία, με την οποία συμμετείχε στο EHF Challenge Cup.

Τελευταίος σταθμός της πριν τον ΠΑΟΚ Mateco ήταν η Kastamonu Belediyesi GSK από την Τουρκία, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στο EHF Cup, όσο και στο EHF Champions League.

Πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται να ενισχύσει τα γκολπόστ του Δικεφάλου, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχής γενομένης από τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες της φάσης των «16» κόντρα στην ZRK Bjelovar, για το EHF European Women’s Cup.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Renata Kayumova, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ, και θα υπερασπιστώ τα χρώματα ενός μεγάλου Συλλόγου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Στρέφουμε το βλέμμα μας στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, στα οποία θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Добро пожаловать на борт, Renata!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

Κόντρα στον Διομήδη θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 16:30, τον τοπικό Διομήδη.

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το νικηφόρο σερί του, μετά την επικράτηση με 28-20 επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του ΑΣΕ Δούκα με 26-21. Οι «Λύκοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο Νικόλας Κουκμίσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μία δύσκολη έξοδος στο Άργος. Η ομάδα του Διομήδη είναι πολύ ανεβασμένη στο δεύτερο γύρο και τρέχει ένα σερί νικών. Θα είναι ντέρμπι αλλά οφείλουμε να είμαστε καλοί και να φύγουμε με το δίποντο, ώστε να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ