Connect with us

ΑΣ

Παρελθόν μετά από δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο

Η παίκτρια που οδήγησε τον Δικέφαλο του Βορρά από την Α’ ΕΠΕΣΘ στην Α2 κατηγορία θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Παρελθόν μετά από δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο

Η Μαρία Κοτέογλου συνδύασε το όνομα της με την “αναγέννηση” του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού με τις εμφανίσεις της τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα του Δικεφάλου οδήγησε μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της τις “ασπρόμαυρες” στην Pre League.

Η έμπειρη ακραία στην πρώτη της σεζόν στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε το νταμπλ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ.

Στη δεύτερη χρονιά της στα “ασπρόμαυρα” ήταν εκ των κορυφαίων στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου του ΠΑΟΚ από την Α2 στην Pre League.

Η Κοτέογλου θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων στην οποία προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωαννίδης.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν το οποίο έχει έντονο “ασπρόμαυρο” παρελθόν, αφού θα συνεργαστεί με παίκτριες τις οποίες είχε και στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 που θα συμμετέχει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: Πρόσκληση σε επαναληπτική ΓΣ

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 03η Απριλίου 2024 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 λόγω μη απαρτίας της πρώτης Γενικής Συνέλευσης (27/03/2024), που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena) επί της οδού Αντ. Τρίτση 12, με τα παρακάτω ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού και Οικονομικού απολογισμού έτους 2023 (01.01.2023 – 31.12.2023)
2. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το αθλητικό σωματείο
3. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το ΤΑΑ
4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού έτους 2023
5. Έγκριση εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
6. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2024
7. Τροποποίηση Καταστατικού και εναρμόνιση με τις διατάξεις του ν. 2725/99 όπως ισχύει

Η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών, όπως ορίζει το καταστατικό.

Τα μέλη του σωματείου μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά καταβάλλοντας την/τις συνδρομή/ες τους μέχρι και την έναρξη της Γ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νανιτζανιάν: «Στόχος μου το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά!»

Θέλει μια θέση στο Παρίσι ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την συμμετοχή του στο δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και τον επόμενο μεγάλο στόχο του, μίλησε στο acpaok.gr, ο Έλληνας Πρωταθλητής Πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

«Αυτό ήταν το δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά. Το πρώτο έγινε το 2023 στην Πολωνία ήταν Πανευρωπαϊκό. Το δεύτερο ήταν Παγκόσμιο, με πολύ δυνατούς αθλητές από κάθε χώρα απ' όλο τον κόσμο, στο οποίο την πρόκριση θα έπαιρναν μόλις οι τέσσερεις. Έκανα δύο καλές και δυνατές νίκες, ωστόσο στον τρίτο μου αγώνα αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Πρωταθλητή, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία.

Είχα από τις πιο δύσκολες κληρώσεις στο τουρνουά αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το παρατήσω. Με πεισμώνει ακόμα παραπάνω αυτό. Το τουρνουά ήταν καλά οργανωμένο και μας παρείχαν όλες τις ανέσεις.

Στόχος είναι το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο γίνεται τον Μάιο στην Ταϊλάνδη. Πριν από αυτό, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Σερβία, και είναι ένας μικρός στόχος και προετοιμασία για την πρόκριση του προολυμπιακού τουρνουά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ