Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πρώτο παιχνίδι του για το 2016.

PAOK24

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Η ακριτική ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πραγματοποιώντας σήμερα μία πρωινή προπόνηση.

Το πρόγραμμα σε αυτή περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυική συναρμογή στο ξεκίνημα και στη συνέχεια passing game και ασκήσεις τακτικής με τους παίκτες χωρισμένους σε υποομάδες.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι τραυματίες Παπαστεριανός, Δεμένικος, Αλμέιδα και Μπαξεβανίδης, οι οποίοι προπονήθηκαν ατομικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλη την εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League.

Τέλος στην Ξάνθη θα αγωνίζεται στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν ο Γούτας, ο οποίος επιστρέφει στα Πηγάδια ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπριζ, η Τούμπα και το μεγάλο βράδυ (vid)

Κάνουν focus στην Τούμπα οι Βέλγοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στη Θεσσαλονίκη, η Κλαμπ Μπριζ καταγράφει πολλές στιγμές της ομάδας μέσα από τα social media της.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν στην Τούμπα χθες το απόγευμα και όπως φαίνεται, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μία "γεύση" από το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει απόψε (22:00).

Οι παίκτες του Νίκι Χάγιεν ξεκίνησαν σήμερα τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και πλέον, μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο “τελικός”

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο την ημιτελική φάση του Europa Conference League και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κλαμπ Μπριζ σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, σε μία φάση όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν ταλαιπωρηθεί από μία ίωση που έχει "χτυπήσει" την ομάδα.

"Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά", ανέφερε χθες ο Λουτσέσκου κι αυτή είναι όλη η αλήθεια κι η ιστορία της αποψινής βραδιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάποια ερωτηματικά και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη να μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Όττο να διεκδικούν μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σβαμπ-Μεϊτέ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν ότι απόψε θα μπει στο βασικό σχήμα ο Μουργκ, με τον Τάισον και θέση διεκδικεί και ο Ντεσπόντοφ, ενώ και στην κορυφή υπάρχει ερωτηματικό, με έναν εκ των Μπράντον-Σαμάτα να ξεκινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ