Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή εξετελέσθη…

Με νίκες, ωραίο ποδοσφαιρο και άψογη συμπεριφορά σφράγισαν την παρουσία τους σε σπουδαία τουρνουά της Γερμανίας οι ομάδες Κ9, Κ10 και Κ11.

Στέργιος Αναστασιάδης

Αποστολή εξετελέσθη…

Η σχετική αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ως εξής:

Κ11

Με εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με απολογισμό 20 γκολ και μόνον τρία παθητικό, η Κ11 του ΠΑΟΚ κατέκτησε την 17η θέση ανάμεσα σε 180 ομάδες στο ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά  Deichmann U11 Junior Cup.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κ11 έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ – Duneberger SV 2-0
ΠΑΟΚ – SC Staaken 4-0
ΠΑΟΚ –  VfB Peine 3-0
ΠΑΟΚ – BSV Kopenhagen 1-0
ΠΑΟΚ – SSVg Velbert I 0-0
ΠΑΟΚ – Wegberg Beek 4-0
ΠΑΟΚ – Juventus 1-2
ΠΑΟΚ  – Manchester City 1-1
ΠΑΟΚ – FA Copenhagen 2000 1-0
ΠΑΟΚ – Luton FC 1-0
ΠΑΟΚ – Sarajevo 1-0
ΠΑΟΚ – Fuche Berlin 2-0

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Καμπούρης Γεώργιος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Φωτιάδης Εφραίμ, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίνος.

Συνόδευσαν οι προπονητές Μπαλαμπάνης Ανδρέας και Κρινίτσας Αντώνης, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Πετρόπουλος Βασίλης.

K10

Πάνω από την Τσέλσι, την Λίβερπουλ, την Αϊντχόβεν, η Κ10 κατάφερε να τερματίσει στην 14η θέση του τουρνουά Pfingst Cup ανάμεσα σε 120 ομάδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα αγώνων της Κ10: 

ΠΑΟΚ – Westfalia Wickede 7-0
Sus Krefeld – ΠΑΟΚ 0-8
ΠΑΟΚ – FC Nurnberg 5-1
ΠΑΟΚ – Rutesheim 5-0
Aalten – ΠΑΟΚ 1-5
ΠΑΟΚ – Arminia Bielefeld 3-1
Wormerveer – ΠΑΟΚ 0-5
Juventus – ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ – Borussia Dortmund 0-0 (1-2 πέναλτι)
ΠΑΟΚ – Stuttgart Kickers 1-0
ΠΑΟΚ – Bayern Munchen 0-1

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Κουτρουλίδης Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Βασίλης, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Κοντονικολάου Κωνσταντίνος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Πανικίδης Ευστάθιος, Τζίμας Στέφανος, Χατσίδης Δημήτριος, Ρομάνο Τιάγκο, Χατζήνας Ιωάννης, Κάλιογλου Τρύφων.

Συνόδευσαν οι προπονητές Γκούρτσας Γιώργος και Παπαγεωργίου Νίκος, ο υπεύθυνος scouting των Τμημάτων Υποδομής Γιάννης Αβραμίδης και ο υπεύθυνος του δικτύου Football Prints Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

K9

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι μικροί του ΠΑΟΚ, που κατέκτησαν την 7η θέση ανάμεσα στις 100 ομάδες του τουρνουά Kids Cup. Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8 αντιμετώπισαν την Σπάρτα Πράγας, την οποία κέρδισαν 1-0. Είχε προηγηθεί ήττα 2-0 από την Μπάγερν για τις θέσεις 5-8 και ήττα 1-0 από την Αούστρια  Βιέννης στον προημιτελικό.

Όλα τα αποτελέσματα της Κ9 έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ – Hengelo 2-1
ΠΑΟΚ – Dorsten 2-0
ΠΑΟΚ – Fortuna Dysseldorf 1-1
ΠΑΟΚ – Helsinki 1-0
ΠΑΟΚ – Lohgau 3-0
ΠΑΟΚ – Lokomotiv Moscow 0-0
ΠΑΟΚ – Roitligen 3-0
ΠΑΟΚ – Slavia Prague 2-1
ΠΑΟΚ – Steaua Bucuresti 0-0
ΠΑΟΚ – Cambridge 1-3

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Ελευθεριάδης Βασίλειος, Νικολαϊδης Παναγιώτης, Φιλιππίδης Αθανάσιος, Ταχμετζίδης Ευστράτιος, Κοσίδης Γεώργιος, Καρακώστας Πέτρος, Μπαταούλας Δημήτριος, Γκουρίδης Κωνσταντίνος, Παρτσαλίδης Σάββας, Ανδρεάδης Πασχάλης, Τσίκας Αγγελος, Μαργκιόνι Πέτρος, Ατρείδης Κωνσταντίνος, Dunga Bedri .

Συνόδευσαν οι προπονητές Νικολαϊδης Νικόλαος και Ασλανίδης Ανέστης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ