Connect with us

ΑΣ

ΠΑΟΚ 5-0… άνευ αγώνα τον ΟΦΗ

Για δεύτερη συνεχή φορά ο ΟΦΗ δεν προσήλθε στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ελένη Μπούντου

ΠΑΟΚ 5-0… άνευ αγώνα τον ΟΦΗ

Ο αγώνας θυμίζουμε ότι έπρεπε να διεξαχθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 αλλά ο ΟΦΗ προφασιζόμενος πρόβλημα μετακίνησης δεν προσήλθε.

Η ΚΟΕ όρισε εκ νέου τον αγώνα για σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, αλλά οι φιλοξενούμενοι για δεύτερη φορά δεν έδωσαν το παρόν.

Μετά την παρέλευση του προβλεπομένου χρόνου οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνος κατακυρώνοντας τον αγώνα στον ΠΑΟΚ MORRIS με σκορ 5-0.

Ο γενικός αρχηγός του υγρού στίβου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ ΠΑΟΚ, Γιάννης Ελευθρεριάδης, αμέσως μετά το οριστικό κλείσιμο του φύλλο αγώνας δήλωσε στο acpaok.gr:

“Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι παρόλο το ακατάλληλο της ώρας και το εργάσιμο της ημέρας ήταν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα. Δυστυχώς όμως χωρίς αιτία δική μας ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε. Τέτοια φαινόμενα υποβαθμίζουν το άθλημα και το γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω. Η Ομοσπονδία καλείται να βρει λύσεις σε μία σειρά θεμάτων, ανάμεσά τους και αυτό. Και ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα μετάβασης αλλά ήταν πάντα στην ώρα του στα Κολυμβητήρια που αγωνιζόταν. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε για να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα το φετινό πρωτάθλημα”

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ