Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικό του ξανά!

Αναμφίβολα από τα πρόσωπα της σεζόν ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Δικό του ξανά!

Μία ακόμη προσωπική διάκριση κατάφερε να προσθέσει στην πλούσια πλέον τροπαιοθήκη του ο Χρήστος Τζόλης ο οποίος αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τον περασμένο μήνα.

Είναι ο τρίτος διαδοχικός μήνας που ο Τζόλης κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση και μάλιστα σε μία περίοδο «γεμάτη» για τον ΠΑΟΚ με ντέρμπι και συνεχόμενους αγώνες.

Εννιά συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ, ήταν ο απολογισμός του σε νούμερα, τα οποία αποτυπώνουν την επίδρασή του στο παιχνίδι και δείχνουν ότι για έναν ακόμα μήνα ταλαιπώρησε με κάθε τρόπο όλες τις αντίπαλες άμυνες που βρήκε στο δρόμο του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της σεζόν. Πριν καλά, καλά κλείσει ένα χρόνο ως μέλος της πρώτης ομάδας, ο Χρήστος Τζόλης έχει αναγκάσει τους πάντες ν’ ασχολούνται μαζί του. Κι εκείνος το απολαμβάνει με το δικό του σεμνό τρόπο. Ο Golden Boy στην πλούσια πλέον τροπαιοθήκη του θα προσθέσει και το βραβείο Box MVP Ιανουαρίου.

Είναι ο τρίτος σερί μήνας που ο Τζόλης αναδεικνύεται BOX MVP και αναμφίβολα ο δυσκολότερος ως τώρα. Γεμάτος αγώνες, ντέρμπι και γενικά βαρύ πρόγραμμα που δεν έδειξε να τον επηρεάζει. Με το κεφάλι κάτω και πλήρως συγκεντρωμένος, ο μικρός συνέχισε ακάθεκτος με το… πόδι στο γκάζι.

Εννιά συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ, ήταν ο απολογισμός του σε νούμερα, τα οποία αποτυπώνουν την επίδρασή του στο παιχνίδι και δείχνουν ότι για έναν ακόμα μήνα ταλαιπώρησε με κάθε τρόπο όλες τις αντίπαλες άμυνες που βρήκε στο δρόμο του.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του Γενάρη ο Golden Boy συγκέντρωσε το 53,54% των ψήφων του κοινού και πήρε το βραβείο για τρίτο σερί μήνα, μετά τις επιτυχίες των Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Το γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στον ατομικό τίτλο που κατέκτησε ήταν ο ισχυρός ανταγωνισμός που είχε. Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Μάικλ Κρμέντσικ παρά τις πολύ καλές τους εμφανίσεις δεν μπόρεσαν να ρίξουν τον Τζόλη από την κορυφή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ζίβκοβιτς;

Δεν έχει πολλές απουσίες ο Σέρβος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την αναχώρησή του με προορισμό τη Λαμία, με φόντο την επιστροφή στις νίκες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για το αυριανό παιχνίδι (17:00), με τον Σέρβο να έχει συμπληρώσει κάρτες και να έχει τεθεί νοκ άουτ.

Ο Ζίβκοβιτς, έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής φέτος 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 16 γκολ και 11 ασίστ, ενώ το αυριανό, θα είναι μόλις το 8ο παιχνίδι που δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Τι έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, στους αγώνες που ήταν εκτός ο Σέρβος; Μετράει 7/7 νίκες και τώρα, ευελπιστεί πως θα συμβεί το ίδιο, αφήνοντας πίσω του μία δύσκολη τριάδα αγώνων, όπου όλη η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός έδρας “μάχη” για τον ΠΑΟΚ Β’

Μεγάλη Δευτέρα στο γήπεδο για τους “ασπρόμαυρους”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β' θα βρει απέναντί του για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ τον Αιολικό, σε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας.

Οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στην Αριδαία τη Μεγάλη Δευτέρα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινάει στις 16:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

AEL FC ARENA, ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (16:00)

Ρεπό: Μακεδονικός

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη – Ηρακλής (17:00)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ (16:00)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Καλαμάτα (14:45)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Ιωνικός – Athens Kallithea (16:00)

Ρεπό: Ηλιούπολη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Γιούχτας (16:00)

ΑΓΥΙΑ, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ (16:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Μία επιστροφή και μία απουσία

Τα δεδομένα για τον Βόκολο με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι (17:00).

Ο Λεωνίδας Βόκολος, καταστρώνει τα πλάνα του και θα καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Νταβίντ Σιμόν να είναι ξανά στη διάθεσή του.

Ο Σιμόν εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Φάνης Τζανδάρης δε θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι εκτός, με τη Λαμία να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, με μία τελευταία προπόνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ