Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο ΠΑΟΚ να βγάλει ποδοσφαιρική μαγκιά"

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο πλαίσιο ραδιοφωνικής του συνέντευξης για την εικόνα του ΠΑΟΚ φέτος και το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Ο ΠΑΟΚ να βγάλει ποδοσφαιρική μαγκιά"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δήλωση του Αμπέλ Φερέιρα και τη σύγκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: “Δεν είναι σωστό ένας προπονητής να προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Ανέλαβε μια συγκεκριμένη δουλειά να φέρει εις πέρας. Το να κάνει συγκρίσεις με τον ανταγωνιστή είναι λάθος. Όταν ως προπονητής κάνει μια συμφωνία με έναν σύλλογο για ένα συγκεκριμένο διάστημα με συγκεκριμένη αμοιβή και στόχους τότε απαιτείς κάποια πράγματα για να ανταπεξέλθεις. Μεταξύ αυτών είναι και το ρόστερ. Με αυτόν τον τρόπο πορεύεσαι, χωρίς να προβαίνεις σε τέτοιους είδους δηλώσεις. Για μένα ήταν λάθος.

Με τέτοιες δηλώσεις ο προπονητής ουσιαστικά συγκρίνει τους παίκτες, οι οποίοι είναι συνεργάτες του, με μια άλλη ομάδα. Και μάλιστα μειώνοντάς τους. Ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει αυτές τις δηλώσεις με αρνητική διάθεση. Δεν μπορείς να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και να ακούς επίσημα ότι το υλικό της ομάδας σου είναι χειρότερο του ανταγωνιστή. Είναι περιττό να το πει αυτό ένας προπονητής. Λέει σαφώς ότι δεν πιστεύει πως οι παίκτες του μπορούν να πάρουν το Πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Αυτό καταλαβαίνει όποιος τον ακούει”.

Για τις ευθύνες των παικτών: “Και οι παίκτες έχουν ευθύνες και μάλιστα πολλές. Αυτό αντιμετωπίζεται διαφορετικά, από τη διοίκηση και τον προπονητή, χωρίς όμως να λέει δημοσίως τέτοια πράγματα”.

Για το αποψινό παιχνίδι: “Όλοι μας, και εμείς απ’ έξω και οι παίκτες με τον προπονητή, να εστιάσουν στο παιχνίδι, να βάλουν την ικανότητά τους, την παλικαριά τους και την ποδοσφαιρική μαγκιά τους για να το ξεπεράσουν τη δύσκολη κατάσταση”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με τη Λαμία

Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική του 11άδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απέναντι στη Λαμία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Στην Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα

Ο λόγος που η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να κινηθεί νομικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η διαμάχη για το γκολ-φάντασμα του Λαμίν Γιαμάλ κατά τη διάρκεια του Clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή, με το σκορ ισόπαλο (1-1), δεν δείχνει να υποχωρεί. Τελικά, στο τελευταίο σφύριγμα η νίκη πήγε στους «Μπλάνκος» του Κάρλο Αντσελότι (3-2), που πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην κατάκτηση της La Liga.

Όπως μετέδωσε το ισπανικό ραδιόφωνο RAC1, η «Μπάρτσα», αφού πληροφορήθηκε ότι η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για την αποστολή των εικόνων και του ήχου VAR σχετικά με το επίμαχο επεισόδιο (η τεχνολογία Goal Line δεν υπάρχει στη La Liga), αποφάσισε να στραφεί στην Δικαιοσύνη.

Η προσφυγή του καταλανικού συλλόγου στην τακτική Δικαιοσύνη έχει ως στόχο να αναγκάσει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με απόφαση δικαστή πια, να παραδώσει το υλικό που ζήτησαν οι «Μπλαουγκράνα».

Ο πρόεδρος του σωματείου, Ζοάν Λαπόρτα, δεν έκρυψε ποτέ ότι πρόθεσή του είναι να επαναληφθεί το παιχνίδι λόγω σοβαρού τεχνικού λάθους. Ένα ενδεχόμενο, όμως, που φαίνεται πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι ήδη υπάρχει προηγούμενο στη La Liga για την ίδια υπόθεση και συνέβη την περασμένη περίοδο.

Κατά σύμπτωση, στην υπόθεση είχαν εμπλακεί τότε οι άλλες δύο ομάδες της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης, η Εσπανιόλ και η Ατλέτικο. Οι Καταλανοί εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για ένα γκολ-φάντασμα, αφού αποδείχθηκε ότι το τέρμα για το 2-0 του σημείωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν ήταν έγκυρο, δεδομένου ότι η μπάλα δεν είχε περάσει εντελώς την γραμμή.

Από εκείνο το σημείο είχε προκύψει μια μακρά συζήτηση σχετικά με την ευκαιρία να εξοπλιστεί και η La Liga με την τεχνολογία Goal Line, αλλά επικράτησε η σκληρή γραμμή του προέδρου της κορυφαίας ισπανικής ποδοσφαιρικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, ενάντια στην τεχνολογία που διατίθεται από τη FIFA και η οποία εφαρμόζεται στα υπόλοιπα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ακόμα και στην ιταλική Serie B.

Η υπόθεση θυμίζει επίσης τον αγώνα της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, με το κανονικό γκολ του Λουίς Ντίας που ακυρώθηκε.

Σε αυτή την περίπτωση οι «Κόκκινοι» δεν ζήτησαν να επαναληφθεί ο αγώνας, αλλά η Premier League μπόρεσε να ακούσει δημόσια τις συζητήσεις μεταξύ διαιτητή και VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ