Connect with us

Το ρεκόρ της αρχηγού

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, έγραψε ιστορία, καθώς κατέχει πλέον το ρεκόρ διεθνών συμμετοχών με τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Ελένη Μπούντου

Το ρεκόρ της αρχηγού

Όπως αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Στον αγώνα της Εθνικής γυναικών με την Ουκρανία, στις 8 Μαρτίου στο δημοτικό στάδιο Αχαρνών, η Χατζηγιαννίδου συμπλήρωσε 140 συμμετοχές με το Εθνόσημο, ξεπερνώντας τον Γιώργο Καραγκούνη που τερμάτισε την καριέρα του με 139 διεθνείς συμμετοχές.

Για το επίτευγμά της, η Χατζηγιαννίδου τιμήθηκε από την UEFA και την ΕΠΟ και παρέλαβε το αναμνηστικό καπέλο που προσφέρεται σε όλες και όλους τους κατόχους των σχετικών ρεκόρ στη χώρα τους.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η 36χρονη αμυντικός είχε βραβευτεί για το ρεκόρ της και από τον ΠΑΟΚ δια χειρός του κ. Νίκου Βεζυρτζή, στην ετήσια εκδήλωση του Α.Σ., στο PAOK Sports Arena.

ΣΧΟΛΙΑ

MEDIA

Το PAOK24 και το νέο εγχείρημα

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας με εκπλήξεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και όχι μόνο.

Mεταξύ άλλων οι δύο πρώτοι προχώρησαν στην ανακοίνωση ενός νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος, με πρόσωπα-έκπληξη, με ανάλυση και φυσικά συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Nsdaz5E_xEU

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επίθεση στον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη: «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Βραζιλιάνος λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποτελεί persona non grata για τους κατοίκους της Βαρκελώνης μετά την καταδίκη του για βιασμό. Ο Ντάνι Άλβες κατέβαλλε την εγγύηση αποφυλάκισης και το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπου δέχθηκε φραστική επίθεση από πολίτες, που εξέφρασαν την οργή τους.

«Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις, ε; Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει γρήγορα, μην φρικάρεις», ήταν μερικά από τα λόγια της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος.

Ο Ντάνι Άλβες κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε κατά της πρωτόδικης απόφασης, ωστόσο κάθε εβδομάδα θα πρέπει να δίνει το παρών στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ