Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τις λίγες ευκαιρίες για τον κόσμο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ολιμπίκ Ντόνετσκ την Πέμπτη στην Τούμπα (21:00), στο δεύτερο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

PAOK24

Από τις λίγες ευκαιρίες για τον κόσμο

Με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να έχει γνωστοποιήσει από χτες τι ακριβώς ισχύει με την προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεχωριστό για τους οπαδούς του «Δικεφάλου».

Ο λόγος; Θα είναι από τις λίγες ευκαιρίες που θα έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν να δουν από κοντά, στην Τούμπα, την αγαπημένη τους ομάδας.

Με τον «Δικέφαλο» να… κουβαλά από πέρυσι την τιμωρία των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι μία ευκαιρία από τον κόσμο να δει από κοντά την ομάδα.

Μένει να φανεί πόσος κόσμος θα βρεθεί τελικά το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται εκτός των άλλων και τη στήριξη των οπαδών του σε ένα σημαντικό παιχνίδι που δεν έχει κανένα άλλο περιθώριο εκτός από την πρόκριση στα πλέι οφ των προκριματικών του Europa League.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Παίζουμε χωρίς ενέργεια…»

Το πρώτο σχόλιο του Ρουμάνου προπονητή μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-1.

«Eίναι προφανές ότι παίξαμε χωρίς ενέργεια, φάνηκε με τον τρόπο που αντιδράσαμε. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ και ήρθε στις καθυστερήσεις το γκολ της Λαμία. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε να βρούμε την ενέργεια για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bόκολος: «Πάντα ζητάω να παλεύουμε, δικαιούμασταν τη νίκη»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Λαμίας μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Λεωνίδας Βόκολος παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Στο αρχικό του σχόλιο, υποστήριξε: «Εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Αυτό λέω πάντα και αυτό ζητάω, να παλεύουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα βάση της εικόνας μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο φινάλε και πήραμε έναν βαθμό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.

Για την σημερινή εικόνα των δύο νεαρών Κοντονίκου και Γιαννούτσου, είπε: «Ευκαιρίες θα δοθούν, παίζουμε με εξαιρετικές ομάδες και ευκαιρίες θα πάρουν όλοι. Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς. Είχαμε και σήμερα προβλήματα, αλλά όσοι έπαιξαν σήμερα έδειξαν πως δικαίως αυτή η ομάδα πέτυχε όλα όσα πέτυχε φέτος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ