Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ»

Η κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Κίεβο έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της Ολιμπίκ Ντόνετσκ να μην… τρομάζουν από τον «Δικέφαλο» και να πιστεύουν στην πρόκριση.

PAOK24

«Αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ»

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής των Ουκρανών, αυτή τη φορά ο σκόρερ τους στον πρώτο αγώνα, Στάνισλαβ Μπιλένκι, μιλώντας για την αναμέτρηση της Τούμπας υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που αντιμετωπίζεται, εκφράζοντας την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να γυρίσει ακόμα και με τη νίκη στην Ουκρανία αν παρουσιαστεί όσο συγκεντρωμένη χρειάζεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ:

-Πέτυχες ένα πολύ σημαντικό γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από εκείνο το παιχνίδι;

Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Όχι μόνο έκανα ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά κατάφερα και να σκοράρω ένα σημαντικό γκολ. Ελπίζω να βοηθήσω την Ολιμπίκ σε αυτή τη δυάδα αγώνων. Ο ΠΑΟΚ τελικά δε μας εξέπληξε, είναι μία ομάδα που μπορείς να αντιμετωπίσεις.

-Ποιο είναι το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ;

O ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός στην επίθεση. Είναι μία αρκετά έμπειρη ομάδα, αρκετά σημαντική. Αλλά μπορείς να τους αντιμετωπίσεις, δεν έχει κάτι «υπερφυσικό».

-Ποιος είναι ο στόχος του τεχνικού τιμ της Ολιμπίκ αυτή τη στιγμή;

Θέλουμε να εστιάσουμε όλη την προσοχή μας στους αντιπάλους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί στις επιθέσεις τους, διεκδικώντας τις ελπίδες μας στην επίθεση.  Εργαζόμαστε πάνω στην προσαρμογή μας στον αντίπαλο.

-Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας για την Ολιμπίκ στην Ελλάδα;

Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το 100% των δυνατοτήτων μας. Να δείξουμε χαρακτήρα και να παίξουμε δύο φορές καλύτερα από το πώς παίξαμε στο Κίεβο. Έτσι μπορούν να ανατραπούν όλα και να γυρίσουμε πίσω με τη νίκη.

-Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους τρελούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα;

Ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτό. Εγώ αντέχω αυτή την πίεση. Οι προπονητές θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον δρόμο μας. Με ενδιαφέρει να ξεκινήσω βασικός σε αυτό το παιχνίδι, κάτω από αυτή την πίεση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ