Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίδειξη δύναμης!

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στη Super League Σουρωτή, κερδίζοντας με 4-0 τη Λαμία, ανεβάζοντας… στροφές πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

PAOK24

Επίδειξη δύναμης!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε αποφασισμένος στη σημερινή αναμέτρηση και μόλις στο 10ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ.

Ο Μαουρίσιο με πανέξυπνη κάθετη έβγαλε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή και αριστερά τον Λέοβατς και ο Κροάτης με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαουρίσιο έφτιαξε και πάλι μία μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ, όταν με κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Πέλκα, το πλασέ του οποίου πέρασε πάνω από τον Παπαδόπουλο, αλλά χρειάστηκε η προβολή του Πρίγιοβιτς για να φτάσει η μπάλα στα δίχτυα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του «Δικεφάλου» έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, όντας σε εξαιρετική ημέρα σήμερα, στο πιο ώριμο παιχνίδι του από τότε που έγινε κάτοικος Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Καντουρί, το σουτ του οποίου μέσα από τη μεγάλη περιοχή χτύπησε στη συμβολή των δοκών του Παπαδόπουλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βιεϊρίνια δοκίμασε με απευθείας εκτέλεση φαουλ να σκοράρει απευθείας, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της Λαμίας.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Βιεϊρίνια να βγάζει σέντρα από τα δεξιά και τον Πέλκα με γυριστό στην κίνηση μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας να κάνει το 3-0.

Ο «Δικέφαλος» συνέχισε να είναι κυρίαρχος, εκμεταλλευόμενος μία πολύ «χορταστική» εμφάνιση από την πλευρά του Μαουρίσιο, με τον Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, μετά από κάθετη του Μπίσεσβαρ και κεφαλιά-πάσα του Μάτος.

Ο ΠΑΟΚ πάτησε… κορυφή και περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη για να δει αν θα παραμείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι της άλλης Κυριακής στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Το live της αναμέτρησης

90′ Λήξη αγώνα!

91′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

88′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Μακρινή κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ βρίσκει τον Μάτος στην πλάτη των αμυντικών της Λαμίας, μέσα στη μεγάλη περιοχή κι εκείνος με κεφαλιά πάσα στρώνει την μπάλα στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος πλασάρει για το 4-0.

84′ O Πρίγιοβιτς είναι εκτεθειμένος μετά από νέα απίστευτη κάθετη του Μαουρίσιο.

75′ Ο Μπίσεσβαρ στη θέση του Σάκχοφ. Πιο πίσω στα χαφ πηγαίνει ο Ελ Καντουρί.

75′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

71′ Αποβολή για τη Λαμία! Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αναστασόπουλο.

71′ Όμορφος συνδυασμός Μαουρίσιο-Βιεϊρίνια, η κάθετη του τελευταίο στον Βραζιλιάνο τον έβγαλε τετ-α-τετ από πλάγια θέση στα αριστερά, αλλά η έξοδος του Παπαδόπουλου τον πρόλαβε.

68′ Ο Λημνιός στη θέση του Λέοβατς. Παραμένει ως αριστερός μπακ ο Βιεϊρίνια.

68′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Ελ Καντουρί αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας δοκίμασε με ατομική ενέργεια ένα σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

66′ Ο Βιεϊρίνια πήγε στα αριστερά στην άμυνα, να καλύψει το κενό του Λέοβατς, ο οποίος θα αποχωρήσει αναγκαστικά. Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι ο Λημνιός.

65′ Ο Λέοβατς ζήτησε να αντικατασταθεί, έχοντας πέσει στον αγωνιστικό χώρο.

65′ Οφσάιντ σε βάρος της Λαμίας.

63′ Ο Λινάρδος στη θέση του Βάντερσον.

63′ Σέντρα-σουτ του Ελ Καντουρί, ο οποίος θέλησε να στείλει την μπάλα απευθείας στα δίχτυα, σπαταλώντας μία ευκαιρία για την ομάδα του.

61′ Ο Μακ στη θέση του Πέλκα.

58′ Κίτρινη κάρτα στον Αναστασόπουλο. Ο πρώτος παίκτης της Λαμίας σήμερα.

56′ Ο Ελ Καντουρί δοκίμασε ένα σουτ από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής της Λαμίας, η μπάλα πέρασε άουτ.

55′ Ο Αναστασοπουλος στη θέση του Πίτι.

53′ Ο Βασιλαντωνόπουλος δοκίμασε μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά, ο Ρέι μπλόκαρε πολύ εύκολα.

52′ Κίτρινη κάρτα στον Σάκχοφ

51′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Βιεϊρίνια έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, με τον Πέλκα να δοκιμάζει στην κίνηση ένα γυριστό σουτ απο το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στις… αράχνες.

46′ Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΠΑΟΚ – Λαμία 2-0

 47′ Ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ από θέση πλάγια αριστερά και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του ΠΑΟΚ.

45′ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο.

44′ Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι.

42′ Διακοπή στην Τούμπα. Σκληρό φάουλ στον Ζαμπράνο από τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος όχι εσκεμμένα πατάει τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

40′ Ο Ντακόλ στη θέση του Κουκόλη.

38′ Κίτρινη κάρτα στον Πέλκα, η πρώτη στο παιχνίδι

37′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε απευθείας, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου

36′ Φάουλ σε καλό σημείο, έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, για τον ΠΑΟΚ!

33′ Δοκάρι ο ΠΑΟΚ! Σουτ του Ελ Καντουρί μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στη συμβολή των δοκών, ενώ και δεύτερο σουτ του Σάκχοφ στη συνέχεια πέρασε ψηλά άουτ.

31′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Εξαιρετική σκαφτή μπαλιά του Πρίγιοβιτς στον Πέλκα, ο Ασίγκμπα προλαβαίνει και δίωχνει με το κεφάλι, αλλά παρά λίγο να βάζει αυτογκόλ, ο Παπαδόπουλος διώχνει με μεγάλη δυσκολία.

27′ Καλή στιγμή για τη Λαμία! Μετά από ένα κόρνερ από τα αριστερά ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει αρκετά μέτρα άουτ.

24′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μαουρίτσιο με έξυπνη κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Πέλκα, εκείνος πλάσαρε τον Παπαδόπουλο, η μπάλα κατευθυνόταν προς την εστία και τελικά ο Πρίγιοβιτς την έσπρωξε στα δίχτυα.

23′ Απευθείας εκτέλεση του φάουλ από τον Πέλκα, η μπάλα ψηλά άουτ.

21′ Ο Πέλκας πλάσαρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, αλλά ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας.

17′ Μακρινό σουτ του Πέλκα, η μπάλα ψηλά άουτ.

17′ Πρώτη τελική για τη Λαμία. Μία σέντρα-σουτ του Παντελιάδη, αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα πολύ αργά πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει κανέναν από πλευράς του Δικεφάλου.

15′ Το γκολ που πέτυχε ο Λέοβατς έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και ψάχνουν τρόπο να φτιάξουν ευκαιρίες και για παραπάνω γκολ.

10’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μαουρίσιο με πανέξυπνη κάθετη βρήκε τον Λέοβατς μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, ο Κροάτης με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο κι άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ!

9’ Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, στα αριστερά, ο Ελ Καντουρί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

5’  Μία σέντρα-σουτ του Ελ Καντουρί από τα αριστερά, πέρασε ανεκμετάλλευτη.

1’ Σέντρα στην Τούμπα για τη Λαμία, το παιχνίδι ξεκίνησε.

*Πριν τη σέντρα στο σημερινό παιχνίδι γίνεται κατάθεση στεφάνων από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο δυστύχημα των Τεμπών

Α’ ημίχρονο

Έναρξη Αγώνα

Στον πάγκο για τη Λαμία: Μελίσσας, Λινάρδος, Μπουλούλης, Ντακόλ, Τσούκαλος, Αναστασόπουλος και Κουτρομάνος. 

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος και Βάντερσον. 

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Μακ.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πέλκας και Πρίγιοβιτς.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΓΚΟΛ: 10′ Λέοβατς, 24′, 88′ Πρίγιοβιτς, 50′ Πέλκας

Ασίστ: 10′ Μαουρίσιο, 24′ Πέλκας, 50′ Βιεϊρίνια, 88′ Μάτος

Δοκάρι: 33′ Ελ Καντουρί

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος. 

Βοηθοί: Σπυρίδων Βασιλόπουλος και Γεώργιος Κελάζογλου.

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Εμμανουήλ Ταπάτζας. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ