Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι φτάσαμε στον Θαναηλάκη

Για να κατανοήσετε τι τραβάνε καθημερινά οι δημοσιογράφοι θα παραθέσω τις ιστορίες τρέλας που οδήγησαν τον Θαναηλάκη να κάνει τη μετάδοση του Ολυμπιακός – Άντερλεχτ.

Attackερ

Έτσι φτάσαμε στον Θαναηλάκη

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν όταν δεν γίνεται αυτό που θέλει, πιέζει και κάνει τα δικά του για να μπορέσει να μεταφέρει μία εικονική πραγματικότητα που τον βολεύει.

Εκεί που οι πάντες ήταν έτοιμοι να αποδεχτούν πως ο ΟΤΕ δεν είναι σαν τη Νόβα, άρχισαν να συμβαίνουν πολύ χειρότερα.

Η Νόβα ουσιαστικά κατηγορήθηκε από τους πάντες επειδή δεν κάνει σχόλιο στις μεταδόσεις, όμως προέβη σε αυτή τη κίνηση όταν κάθε τρεις και λίγο ο κάθε πικραμένος έκανε παράπονα. Πικραμένος παράγοντας για την ακρίβεια.

Έθεσε το συγκεκριμένο θέμα σε ψηφοφορία, ψήφισαν όλες οι ομάδες κατά των σχολίων και η Νόβα ησύχασε. Όμως της είχε μείνει η ρετσινιά.

Ο ΟΤΕ το έπαιζε υπεράνω. Κολοσσός που δεν μασάει τίποτα, μέχρι που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όταν είπε ο Αλέξης Σπυρόπουλος κάτι που δεν άρεσε στους Πειραιώτες, την επομένη τον κάλεσαν στο γραφείο του διευθύνοντα σύμβουλου και του ανακοίνωσαν την απόλυσή του. Ούτε ένα μήνα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Στη συνέχεια, υπήρξαν στιγμές που δεν έγιναν δηλώσεις στελεχών της ομάδας του Πειραιά λόγω …δυσφορίας, ενώ ένα άρθρο του Μιχάλη Τσώχου στο gazzetta που απλά έλεγε πως δεν γίνεται να πιστέψει κανένας πως ο Ολυμπιακός δεν ευνοείται, έκανε έξαλλους τους Πειραιώτες.

Το αποτέλεσμα είναι να απαγορευτούν οι μεταδόσεις του Ολυμπιακού στον Τσώχο, ακόμη και το pregame, ενώ αν παρατήρησα καλά δεν ήταν σε μία από τις εκπομπές του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την εβδομάδα. Με επιφύλαξη.

Μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο αστικός μύθος λέει πως έπεσε τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για να μη μεταδώσει τον αγώνα στο Βέλγιο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με αποτέλεσμα να σταλεί εκεί ο Τάσος Κολλίντζας, ο οποίος όμως έχασε μία φάση πέναλτι που ζήτησαν οι Πειραιώτες και έγιναν πάλι έξαλλοι.

Το χθεσινό παιχνίδι το έκανε ο Θαναηλάκης, ο οποίος με αυτά που είδε να γίνονται, έχει κάποια ελαφρυντικά. Και επειδή γνώριζε καλά πως είχε ελαφρυντικά, μάλλον το τέντωσε παραπάνω για να γίνει ο αγαπημένος της ομάδας του Πειραιά, ως εργαζόμενος μάλιστα και στα Παραπολιτικά.

Στον ΟΤΕ βέβαια, μπορεί να νομίζουν σήμερα πως τα κατάφεραν. Πρόεδρος και στελέχη είναι προφανώς κανονικοί εξωγήινοι, που ξεκάθαρα μισούν τους δημοσιογράφους και όταν αυτοί κάνουν κανονικά τη δουλειάς τους, τους βάζουν και χέρι γιατί μπορεί να πέσει κάποιο τηλέφωνο από ομάδα. Τη γνωστή ομάδα.

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε πως ΠΑΟΚ και ΟΤΕ μίλησαν σήμερα ενόψει ημιτελικού και δεν θα έρθει στη Τούμπα ο Θαναηλάκης. Απλά αναρωτιόμαστε όλοι, πως θα μπορέσει να δουλέψει ένας επαγγελματίας ο οποίος μπορεί να μην έχει και άλλη επιλογή, βλέποντας τα όσα γίνονται.

Θα εκτιμήσει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα σηκώσει ποτέ τηλέφωνο για να απολυθεί ή θα προσπαθήσει να κρατήσει τη θέση του υπό τις απειλές ουσιαστικά της διοίκησης του ομίλου και όχι του Ολυμπιακού.

Γιατί για όλα, φταίνε οι ανίκανοι και άσχετοι γιάπηδες…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: “Πονοκέφαλος” για δύο

Τι ισχύει με φόντο τη συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία (17:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις τελικές του επιλογές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες, με τον Σέρβο να μένει στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, "πονοκέφαλος" υπάρχει και για τους Κουλιεράκη και Μπάμπα, καθώς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Και οι δύο έχουν φτάσει τις δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός σ’ ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη Λαμία ακολουθούν τα μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη για τον ΠΑΟΚ και προφανώς, είναι κι αυτό ένα σημαντικό ζήτημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ