PAOK24BlogΓρηγόρης Ατρείδης

Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;

O Γρηγόρης Ατρείδης αναρωτιέται που μπορεί να φτάσει η εσωστρέφεια στον οργανισμό του #PAOK και στέκεται στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά #PAOK24

Γρηγορης Ατρειδης
Επιμέλεια Άρθρου
Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;
H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν να ενισχυθεί ουσιαστικά, προκειμένου να δώσει μέχρι τέλους τη «μάχη» για το πρωτάθλημα.
Αναρωτιέμαι αν άπαντες στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό και αναφέρομαι σε μία (αρκετά μικρή ευτυχώς) μερίδα του κόσμου ,έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του στόχου του ΠΑΟΚ και τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος, όχι μόνο λόγω του ανταγωνισμού με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, αλλά και της απόστασης από την τελευταία (χρονικά) φορά που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο τίτλος του πρωταθλήματος.

Η απορία μου δεν είναι ουρανοκατέβατη.

Προκύπτει από αρκετά μηνύματα από φίλους του ΠΑΟΚ στα διάφορα κείμενα του PAOK24 σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Μολέντο, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει σήμερα με αφορμή την αυξημένη πιθανότητα να έρθει δανεικός ο Βραζιλιάνος στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση, βάσει των υποδείξεων του προπονητή του και πασχίζει να αποκτήσει τον καλύτερο αμυντικό (μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα) του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έστω και για ένα εξάμηνο…

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει αν τα καταφέρει, επειδή το θέλει εκείνος, τον καλύτερο παίκτη που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, σε μία… αρπαγή που δεν έχει προηγούμενο για τον «Δικέφαλο» και τις σχέσεις του με το ΠΟΚ, σε μία μεταγραφή που εδώ και πολλά χρόνια γινόταν μόνο από την ανάποδη πλευρά.

Ο ΠΑΟΚ καλεί ένα «θηρίο» στην Τούμπα για τους 14 τελικούς που του απομένουν, έναν αμυντικό που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ένας με έναν, που θα του δώσει μεγάλη δύναμη στις στημένες μπάλες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έναν παίκτη πρωταγωνιστή, ο οποίος ξέρει πως είναι η πίεση του πρωταθλητισμού σε μία μεγάλη ομάδα.

Ένας στόπερ που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο, όπως αυτή του Γενάρη, δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όντας διαθέσιμος για τον Λουτσέσκου χτες.

Είναι ποτέ δυνατόν μετά από όλα τα παραπάνω να υπάρχει γκρίνια και αρνητισμός για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής, επειδή η χρονική της διάρκεια αναμένεται να αφορά το επόμενο εξάμηνο κι επειδή η όποια προσπάθεια να μείνει ο Μολέντο και μετά το καλοκαίρι δεν μπορεί σήμερα να είναι σίγουρη;

Όσοι υποστηρίζετε κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον φετινό του στόχο;

Την ανάγκη να δώσει στον προπονητή του τα καλύτερα δυνατά «όπλα» για να παλέψει λυσσαλέα για το πρωτάθλημα, που τόσο πολύ λείπει από τον «Δικέφαλο» και τον κόσμο του και που αν το κατακτήσει τους επόμενους μήνες μπορεί να τον απογειώσει;

Λάθη υπήρξαν στον χειρισμό της υπόθεσης, καθώς ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να προλάβει την Ιντερνατιονάλ και να μην τρέχει να… σπάσει ένα προσύμφωνο, εξέλιξη που τον οδηγεί στον μονόδρομο του δανεισμού για την ώρα επειδή θέλει να κάνει τα πάντα για να χρηστεί πρωταθλητής.

Φέτος όχι του χρόνου. Φέτος να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Αυτή, όμως, είναι μία διαφορετική κουβέντα, η οποία δεν μπορεί επουδενί να δικαιολογήσει αντιδράσεις που προκαλούν εσωστρέφεια, ειδικά όταν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη και τόσο ουσιαστική και ποιοτική μεταγραφή.

Υπάρχουν κι αυτοί που επικαλούνται παλαιότερα παραδείγματα, στα οποία παίκτες (όπως ο Νάτχο) ήρθαν για ένα εξάμηνο και έφυγαν, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.

Μακροπρόθεσμα και η περίπτωση του Νάτχο και οποιαδήποτε άλλη ενδεχομένως τη μιμηθεί είναι επιζήμια για ένα κλαμπ κι εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτό δε θα γινόταν να μη συμφωνούμε.

Ωστόσο, δεν μπορεί να συμβεί ο συγκεκριμένος παραλληλισμός με τον δανεισμό του Μολέντο, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο «Δικέφαλος» χτυπάει στα ίσα τον τίτλο και ψάχνει τρόπο να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

Άλλωστε το στοίχημα του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του Μολέντο που αναμένεται σε πρώτη φάση να έρθει για ένα εξάμηνο, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή αυτό τον Γενάρη είναι να μπορέσει το «ασπρόμαυρο» αγωνιστικό τμήμα να τον εντάξει στο γκρουπ και να τον κάνει να αντιληφθεί πόσο πρέπει μαζί με τους (νέους) συμπαίκτες του να παλέψει, αντιλαμβανόμενος πόσο μεγάλος είναι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και πόσο σημαντικός για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αυτό τον Γενάρη κάνει μεταγραφές για να… γίνει η δουλειά.

Μπορεί ο Μολέντο να επιλέξει μετά το καλοκαίρι να μη συνεχίσει στην Τούμπα. Ακόμα κι αν διαφωνώ με αυτούς που προεξοφλούν μία τέτοια εξέλιξη γιατί τους βολεύει αυτό το σενάριο για την επιχειρηματολογία τους, μπορώ να το δεχτώ.

Ωστόσο, είναι ανήκουστο μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, η οποία βρίσκεται στα σκαριά έστω και για έξι μήνες, μία κίνηση που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Τούμπα, να απαξιώνεται και να αποτελεί ακόμα μία πηγή εσωστρέφειας, σε έναν οργανισμό όπως αυτός του ΠΑΟΚ, ο οποίος μόνιμα τρέφεται από αυτό το σαράκι.

Για να μην πλατειάζω άλλο, όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς εννοώ και πως διαχωρίζω την ανάγκη του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί τώρα (όχι στο μέλλον) για να πάρει φέτος τον τίτλο (όχι του χρόνου) από τις αδυναμίες που έχει το διαφαινόμενο ντιλ με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του Μολέντο, μπορεί απλά να δει πως μία άλλη διεκδικήτρια του τίτλου διαχειρίζεται ουσιαστικά και επικοινωνιακά ως οργανισμός τις μεταγραφές της.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μοράν, προχωρώντας σε μία ενίσχυση συγκεκριμένων οικονομικών δυνατοτήτων, η οποία αποτελεί επιλογή του προπονητή της βάσει του (περιορισμένου) μπάτζετ που του δόθηκε.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται ανενεργός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και χωρίς να έχει βάσει βιογραφικού κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, το οποίο να μπορεί αρχικά να αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της μεταγραφής (καθώς όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο).

Προς Θεού δε θέλω να μειώσω τον ποδοσφαιριστή, ούτε τη μεταγραφή. Απλά αναδεικνύω το ρίσκο της κίνησης.

Ε, λοιπόν η ΑΕΚ και ο κόσμος της, έτσι όπως διαχειρίζονται τη μεταγραφή Μοράν έχουν αυξημένες πιθανότητες να κερδίσουν πολλά παραπάνω από έναν παίκτη, ο οποίος στην πρώτη ματιά δε φαίνεται να είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο, πετυχαίνοντας ακόμα και να τον χρήσουν πρωταγωνιστή.

Την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ μπορεί να απαξιωθεί πριν καν έρθει και ο Μολέντο… Επειδή αρχικά έρχεται ως δανεικός… Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Υ.Γ. Το πρωτάθλημα κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από εδώ και πέρα σε λεπτομέρειες. Εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πρέπει να δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει και ο κόσμος του «Δικεφάλου» να παίξει έξυπνα τον μόνιμα υποστηρικτικό του ρόλο. Όλα θα μετρήσουν, όλα. Και το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επηρεάζουν την καθημερινότητα μίας ομάδας μόνο ο κόσμος μπορεί να τη φτιάξει όπως πρέπει και να διαφυλάξει την ομάδα. Θα είναι κρίμα να χαλάσει κι αυτό για λίγους, γιατί πραγματικά λίγοι είναι, που δεν έχουν αντιληφθεί τι πάει να κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ μετά από 33 χρόνια.

Η τετράδα του κυπέλλου στο βόλεϊ

Η τετράδα του κυπέλλου στο βόλεϊ

Οι άλλοι τρεις που πέρασαν μαζί με τον ΠΑΟΚ και οι σημερινοί αγώνες #PAOK #PAOK24

«Έχουμε πραγματική ανάγκη τον κόσμο»

«Έχουμε πραγματική ανάγκη τον κόσμο»

Κάλεσμα στους φιλάθλους του #PAOK έκανε ο Κουμεντάκης #PAOK24

Ο Ρίτσι για την πρόκριση στο Final 4 και τους… αντιπάλους

Ο Ρίτσι για την πρόκριση στο Final 4 και τους… αντιπάλους

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του #PAOK #PAOK24

«Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ»

«Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ»

Όλα όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος της Νίκης Αιγινίου #PAOK #PAOK24

Στο Final 4 ο ΠΑΟΚ

Στο Final 4 ο ΠΑΟΚ

Νίκη-πρόκριση επί της Νίκης Αιγινίου #PAOK #PAOK24

Καλύτερα ο Κρουμπάλι


«ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, χρειαζόμαστε στήριξη στον τελικό!»


«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στον τελικό!»


«ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, κύπελλο...» (vid)


Στον τελικό η ΠΑΟΚάρα!


Πάσα, πάσα και... πάσα (vid)


«Σφράγισε» την πρόκριση με διψήφιο Μαργαρίτη


«Ασπρόμαυρη» η Κοζάνη! (vid)


Δε χάνεται αυτή η FORZA!


«Ψεύτες κατά παραγγελία»


Ανακαλύφθηκαν ψηφιδωτά 1600 ετών στην Θεσσαλονίκη (vid)


Στον τελικό η Νέα Ιωνία


«Απαγορευτικό» και για Νέα Σμύρνη


Νέο κρούσμα με ασυνείδητο οδηγό που μπλόκαρε λεωφορείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Ελληνικός «κορμός» και πραγματικότητα


Θεσσαλονίκη: Με ειδικό φωτισμό θα αναδειχτούν 11 μνημεία της πόλης


Η άφιξη του Πέτεγουεϊ


Η ενέργεια του ΠΑΟΚ είναι στον Εύοσμο (videos)


Τακτική και... Πέλκας


«Αλλαγή νοοτροπίας με Φοίνικα»


Οι Έλληνες έκαναν άγριο σεξ εξαιτίας του ονόματος των Σκοπίων!


Παίκτες Παναθηναϊκού κατά Αλαφούζου!


Σέρρες: «Μπούκαραν» με όπλα και απείλησαν υπάλληλο και πελάτες σε ΟΠΑΠ Play


"Όλοι μαζί και στο Final4!"


Περιμένουν Σαββίδη στο Final4 της Κοζάνης!


«Κύμα» κακοκαιρίας θα πλήξει την χώρα - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


Τα... αποκαλυπτήρια της συλλεκτικής φανέλας! (video)


"Υπόκλιση" Λουτσέσκου σε Πέλκα


«Συναγερμός»... κατά λάθος για φάκελο στο σπίτι του Π. Παυλόπουλου


Aλλαγή της τελευταίας στιγμής


"Χρειάζεται θάρρος στην Τούμπα"


"Όλοι μαζί μέχρι το τέλος, να δώσουμε χαρά στον κόσμο!"


Θεσσαλονίκη: «Ξεσκεπάστηκε» διαδικτυακό κύκλωμα που έκλεινε ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία


"Έτοιμοι για τη νίκη, απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο"


"Τελικός στην Τούμπα, να "σπάσουμε" την άμυνα του ΠΑΟΚ"


Σκηνικό Ιμίων στην Κύπρο: Οι Τούρκοι απείλησαν το ιταλικό γεωτρύπανο


Πώς να παίξει ο αθλητής που τον χρησιμοποιείς ως άλλοθι;


"Ανυπομονώ να παίξω!"


Λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με φορτηγάκι στην Άνω Ηλιούπολη


Ώρα για πρόκριση!


Συντονιστείτε...


«Σπρώχνουμε την ομάδα, προστατεύουμε την Τούμπα»


Ποιοι διάσημοι ετοιμάζουν... βαλίτσες για το Survivor


Μεσημέρι Κυριακής το ντέρμπι των «μικρών»


Ξανά πρωτάθλημα με ελεύθερη είσοδο στο Ποσειδώνιο!


Το βάπτισμα του πυρός!


Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο


Έμφαση στην τακτική, "μάτια" στον Πέλκα


Τέλος και επίσημα η Βέροια


Πρόβα «τελικού»


Φουλ δράση!


Πόσο να αντέξει κανείς... (pic)


Η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 της Κοζάνης!


Ιστορικά στοιχεία του Final 4 των Γυναικών


Το σχόλιο της ημέρας


Στην 15η θέση η Ελλάδα


Ψάχνει το πρώτο γκολ με τον Ολυμπιακό


Έπαιξαν οι δύο του ΠΑΟΚ


Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» με έξι κιλά ηρωίνης στα παπούτσια της!


Αποκλεισμός για την ΑΕΚ


Καλύτερα ο Κρουμπάλι


«ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, χρειαζόμαστε στήριξη στον τελικό!»


«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στον τελικό!»


«ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, κύπελλο...» (vid)


Στον τελικό η ΠΑΟΚάρα!


Πάσα, πάσα και... πάσα (vid)


«Σφράγισε» την πρόκριση με διψήφιο Μαργαρίτη


«Ασπρόμαυρη» η Κοζάνη! (vid)


Δε χάνεται αυτή η FORZA!


«Ψεύτες κατά παραγγελία»


Στον τελικό η Νέα Ιωνία


«Απαγορευτικό» και για Νέα Σμύρνη


Ελληνικός «κορμός» και πραγματικότητα


Η άφιξη του Πέτεγουεϊ


Η ενέργεια του ΠΑΟΚ είναι στον Εύοσμο (videos)


Τακτική και... Πέλκας


«Αλλαγή νοοτροπίας με Φοίνικα»


Παίκτες Παναθηναϊκού κατά Αλαφούζου!


"Όλοι μαζί και στο Final4!"


Περιμένουν Σαββίδη στο Final4 της Κοζάνης!


Τα... αποκαλυπτήρια της συλλεκτικής φανέλας! (video)


"Υπόκλιση" Λουτσέσκου σε Πέλκα


Aλλαγή της τελευταίας στιγμής


"Χρειάζεται θάρρος στην Τούμπα"


"Όλοι μαζί μέχρι το τέλος, να δώσουμε χαρά στον κόσμο!"


"Έτοιμοι για τη νίκη, απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο"


"Τελικός στην Τούμπα, να "σπάσουμε" την άμυνα του ΠΑΟΚ"


Πώς να παίξει ο αθλητής που τον χρησιμοποιείς ως άλλοθι;


"Ανυπομονώ να παίξω!"


Ώρα για πρόκριση!


Συντονιστείτε...


«Σπρώχνουμε την ομάδα, προστατεύουμε την Τούμπα»


Μεσημέρι Κυριακής το ντέρμπι των «μικρών»


Ξανά πρωτάθλημα με ελεύθερη είσοδο στο Ποσειδώνιο!


Το βάπτισμα του πυρός!


Έμφαση στην τακτική, "μάτια" στον Πέλκα


Τέλος και επίσημα η Βέροια


Πρόβα «τελικού»


Φουλ δράση!


Πόσο να αντέξει κανείς... (pic)


Η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 της Κοζάνης!


Ιστορικά στοιχεία του Final 4 των Γυναικών


Το σχόλιο της ημέρας


Στην 15η θέση η Ελλάδα


Ψάχνει το πρώτο γκολ με τον Ολυμπιακό


Έπαιξαν οι δύο του ΠΑΟΚ


Αποκλεισμός για την ΑΕΚ


Οι έμπειροι των ντέρμπι


«Γι’ αυτό πήραμε τον Πέτεγουεϊ»


Με Μαργαρίτη-Κατσίβελη η Εθνική Ελλάδας


Ο ΠΑΟΚ βοηθάει τον μικρό Χρήστο


Μήνυμα Σαββίδη για την κερκίδα (pics)


PAOK ENERGY στον Εύοσμο (pics)


Δίνει τεράστια «μάχη» ο Πέλκας!


«Βασιζόμαστε στην εμπειρία μας»


Προετοιμασία για τον ημιτελικό (video+pics)


Ένας τύπος που δεν το βάζει κάτω


«Η Κοζάνη γιορτάζει, περιμένουμε τον κόσμο στους αγώνες»


«Βομβαρδίστε…» (video)


Αυτός είναι ο Πέτεγουεϊ (video)


Ανακαλύφθηκαν ψηφιδωτά 1600 ετών στην Θεσσαλονίκη (vid)


Νέο κρούσμα με ασυνείδητο οδηγό που μπλόκαρε λεωφορείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Με ειδικό φωτισμό θα αναδειχτούν 11 μνημεία της πόλης


Οι Έλληνες έκαναν άγριο σεξ εξαιτίας του ονόματος των Σκοπίων!


Σέρρες: «Μπούκαραν» με όπλα και απείλησαν υπάλληλο και πελάτες σε ΟΠΑΠ Play


«Κύμα» κακοκαιρίας θα πλήξει την χώρα - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


«Συναγερμός»... κατά λάθος για φάκελο στο σπίτι του Π. Παυλόπουλου


Θεσσαλονίκη: «Ξεσκεπάστηκε» διαδικτυακό κύκλωμα που έκλεινε ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία


Σκηνικό Ιμίων στην Κύπρο: Οι Τούρκοι απείλησαν το ιταλικό γεωτρύπανο


Λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με φορτηγάκι στην Άνω Ηλιούπολη


Ποιοι διάσημοι ετοιμάζουν... βαλίτσες για το Survivor


Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο


Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» με έξι κιλά ηρωίνης στα παπούτσια της!


Ο Καλλιάνος προειδοποιεί για βροχές και καταιγίδες έως και τη Δευτέρα


Η νέα εξήγηση του Φερεντίνου για τα... γαλλικά στο καρναβάλι της Καλαμάτας


«Καλπάζει» η ιλαρά - Περισσότερα από 100 κρούσματα σε μία εβδομάδα


«Ξηλώνουν» αγάλματα που παραπέμπουν σε αλυτρωτισμό στα Σκόπια


Βγήκαν μαχαίρια σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 9,5 ετών σε 65χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου


Το σημείωμα του αυτόχειρα και δολοφόνου στον Αγ. Δημήτριο


Με ρόλο - έκπληξη συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης


Σέρρες: Στο αυτόφωρο 5 γυναίκες που «ρήμαξαν» σπίτια - Πάνω από 3.000 ευρώ η λεία τους


Έκλεψε παγκάρι εκκλησίας στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε όπου βρήκε και μπλόκαρε λεωφορείο για 50 λεπτά


Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διεθνώς διωκόμενου - Είχε πιστόλι, μαχαίρια και φυσίγγια (pics)


Τραγωδία στον Αγ. Δημήτριο: Σκότωσε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε


Υπόθεση Novartis: Και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα παραπέμφθηκαν σε προανακριτική


Αντετοκούνμπο: Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα του και η πικρία του για τον τραυματισμό του πριν το Eurobasket


Στις φλόγες καντίνα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης


Τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία στη Θεσσαλονίκης - Μουδανιών


Εντυπωσιακό εύρημα στο Μετρό Θεσσαλονίκης (pic)


Τριπλάσια η φετινή έξοδος για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας από τα διόδια των Μαλγάρων


3,3 εκατ. ευρώ ζητούν ως αποζημίωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου και οι συγγενείς του


Ο Φερεντινός αποκάλεσε μαλ...ς καρνιβαλιστές στην Καλαματά που τον αλεύρωσαν (vid)


Στην εντατική έπειτα από επέμβαση ο Γ. Μπουτάρης


Θεσσαλονίκη: Οδηγός μπήκε σε μονόδρομο και ζητούσε από ΙΧ και λεωφορείο να κάνουν όπισθεν για να περάσει!


Εργατικό ατύχημα με έναν τραυματία στην Καλαμαριά


Από Ρέθυμνο μέχρι... Μάλτα - Πού ταξίδεψαν οι Θεσσαλονικείς το τριήμερο της Κ. Δευτέρας


Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού


Στοιχεία της δικογραφίας αποκαλύπτουν το τραγικό τέλος της Ειρήνης Λαγούδη


Έκλεψε αποθήκη σούπερ μάρκετ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Πτώμα άντρα εντοπίστηκε στο Θερμαϊκό κοντά στο Μέγαρο Μουσικής


Δήμαρχοι και εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς διαμαρτυρήθηκαν έξω από το ΥΜΑΘ (pics&vid)


Αυτά είναι τα 23 σημεία όπου θα παρουσιάζονται οι οπλίτες – Τέλος τα κέντρα εκπαίδευσης


Νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού


Στις φλόγες δύο ΙΧ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Χαλκιδική: Από ένα τσιγάρο η φωτιά που οδήγησε στο θάνατο την παρουσιάστρια Καρολίνα Κάλφα


Σοκ στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης για την αυτοκτονία 17χρονου


Δεκάδες περιστατικά μέθης σε Κρήτη και Πάτρα στις καρναβαλικές παρελάσεις


Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, μετά από τροχαίο


«Χαλάει» ο καιρός - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ


Λαγάνα δύο μέτρων για την Μακεδονία και τον Μ.Αλέξανδρο (pics)


Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι του ναρκωτικά και 10.000 ευρώ


Τραγικό θάνατο βρήκε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου


Πενήντα χιλιάδες χαρταετοί στον ουρανό από μια οικογενειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη


Στον 43χρονο αγνοούμενο ψαρά η σορός που εντοπίστηκε στη Νέα Μηχανιώνα


Αεροσκάφος προσγειώθηκε εκτάκτως εξαιτίας επιβάτη που άρχισε να... αερίζεται


Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη Νέα Μηχανιώνα


Τραγωδία στη Χαλκιδική - Νεκρή 50χρονη από φωτιά στο σπίτι της


12 άτομα πίσω από κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ