PAOK24Blog

Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;

O Γρηγόρης Ατρείδης αναρωτιέται που μπορεί να φτάσει η εσωστρέφεια στον οργανισμό του #PAOK και στέκεται στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά #PAOK24

Επιμέλεια Άρθρου
Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;
H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν να ενισχυθεί ουσιαστικά, προκειμένου να δώσει μέχρι τέλους τη «μάχη» για το πρωτάθλημα.
Αναρωτιέμαι αν άπαντες στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό και αναφέρομαι σε μία (αρκετά μικρή ευτυχώς) μερίδα του κόσμου ,έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του στόχου του ΠΑΟΚ και τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος, όχι μόνο λόγω του ανταγωνισμού με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, αλλά και της απόστασης από την τελευταία (χρονικά) φορά που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο τίτλος του πρωταθλήματος.

Η απορία μου δεν είναι ουρανοκατέβατη.

Προκύπτει από αρκετά μηνύματα από φίλους του ΠΑΟΚ στα διάφορα κείμενα του PAOK24 σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Μολέντο, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει σήμερα με αφορμή την αυξημένη πιθανότητα να έρθει δανεικός ο Βραζιλιάνος στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση, βάσει των υποδείξεων του προπονητή του και πασχίζει να αποκτήσει τον καλύτερο αμυντικό (μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα) του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έστω και για ένα εξάμηνο…

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει αν τα καταφέρει, επειδή το θέλει εκείνος, τον καλύτερο παίκτη που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, σε μία… αρπαγή που δεν έχει προηγούμενο για τον «Δικέφαλο» και τις σχέσεις του με το ΠΟΚ, σε μία μεταγραφή που εδώ και πολλά χρόνια γινόταν μόνο από την ανάποδη πλευρά.

Ο ΠΑΟΚ καλεί ένα «θηρίο» στην Τούμπα για τους 14 τελικούς που του απομένουν, έναν αμυντικό που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ένας με έναν, που θα του δώσει μεγάλη δύναμη στις στημένες μπάλες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έναν παίκτη πρωταγωνιστή, ο οποίος ξέρει πως είναι η πίεση του πρωταθλητισμού σε μία μεγάλη ομάδα.

Ένας στόπερ που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο, όπως αυτή του Γενάρη, δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όντας διαθέσιμος για τον Λουτσέσκου χτες.

Είναι ποτέ δυνατόν μετά από όλα τα παραπάνω να υπάρχει γκρίνια και αρνητισμός για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής, επειδή η χρονική της διάρκεια αναμένεται να αφορά το επόμενο εξάμηνο κι επειδή η όποια προσπάθεια να μείνει ο Μολέντο και μετά το καλοκαίρι δεν μπορεί σήμερα να είναι σίγουρη;

Όσοι υποστηρίζετε κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον φετινό του στόχο;

Την ανάγκη να δώσει στον προπονητή του τα καλύτερα δυνατά «όπλα» για να παλέψει λυσσαλέα για το πρωτάθλημα, που τόσο πολύ λείπει από τον «Δικέφαλο» και τον κόσμο του και που αν το κατακτήσει τους επόμενους μήνες μπορεί να τον απογειώσει;

Λάθη υπήρξαν στον χειρισμό της υπόθεσης, καθώς ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να προλάβει την Ιντερνατιονάλ και να μην τρέχει να… σπάσει ένα προσύμφωνο, εξέλιξη που τον οδηγεί στον μονόδρομο του δανεισμού για την ώρα επειδή θέλει να κάνει τα πάντα για να χρηστεί πρωταθλητής.

Φέτος όχι του χρόνου. Φέτος να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Αυτή, όμως, είναι μία διαφορετική κουβέντα, η οποία δεν μπορεί επουδενί να δικαιολογήσει αντιδράσεις που προκαλούν εσωστρέφεια, ειδικά όταν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη και τόσο ουσιαστική και ποιοτική μεταγραφή.

Υπάρχουν κι αυτοί που επικαλούνται παλαιότερα παραδείγματα, στα οποία παίκτες (όπως ο Νάτχο) ήρθαν για ένα εξάμηνο και έφυγαν, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.

Μακροπρόθεσμα και η περίπτωση του Νάτχο και οποιαδήποτε άλλη ενδεχομένως τη μιμηθεί είναι επιζήμια για ένα κλαμπ κι εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτό δε θα γινόταν να μη συμφωνούμε.

Ωστόσο, δεν μπορεί να συμβεί ο συγκεκριμένος παραλληλισμός με τον δανεισμό του Μολέντο, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο «Δικέφαλος» χτυπάει στα ίσα τον τίτλο και ψάχνει τρόπο να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

Άλλωστε το στοίχημα του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του Μολέντο που αναμένεται σε πρώτη φάση να έρθει για ένα εξάμηνο, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή αυτό τον Γενάρη είναι να μπορέσει το «ασπρόμαυρο» αγωνιστικό τμήμα να τον εντάξει στο γκρουπ και να τον κάνει να αντιληφθεί πόσο πρέπει μαζί με τους (νέους) συμπαίκτες του να παλέψει, αντιλαμβανόμενος πόσο μεγάλος είναι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και πόσο σημαντικός για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αυτό τον Γενάρη κάνει μεταγραφές για να… γίνει η δουλειά.

Μπορεί ο Μολέντο να επιλέξει μετά το καλοκαίρι να μη συνεχίσει στην Τούμπα. Ακόμα κι αν διαφωνώ με αυτούς που προεξοφλούν μία τέτοια εξέλιξη γιατί τους βολεύει αυτό το σενάριο για την επιχειρηματολογία τους, μπορώ να το δεχτώ.

Ωστόσο, είναι ανήκουστο μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, η οποία βρίσκεται στα σκαριά έστω και για έξι μήνες, μία κίνηση που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Τούμπα, να απαξιώνεται και να αποτελεί ακόμα μία πηγή εσωστρέφειας, σε έναν οργανισμό όπως αυτός του ΠΑΟΚ, ο οποίος μόνιμα τρέφεται από αυτό το σαράκι.

Για να μην πλατειάζω άλλο, όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς εννοώ και πως διαχωρίζω την ανάγκη του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί τώρα (όχι στο μέλλον) για να πάρει φέτος τον τίτλο (όχι του χρόνου) από τις αδυναμίες που έχει το διαφαινόμενο ντιλ με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του Μολέντο, μπορεί απλά να δει πως μία άλλη διεκδικήτρια του τίτλου διαχειρίζεται ουσιαστικά και επικοινωνιακά ως οργανισμός τις μεταγραφές της.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μοράν, προχωρώντας σε μία ενίσχυση συγκεκριμένων οικονομικών δυνατοτήτων, η οποία αποτελεί επιλογή του προπονητή της βάσει του (περιορισμένου) μπάτζετ που του δόθηκε.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται ανενεργός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και χωρίς να έχει βάσει βιογραφικού κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, το οποίο να μπορεί αρχικά να αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της μεταγραφής (καθώς όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο).

Προς Θεού δε θέλω να μειώσω τον ποδοσφαιριστή, ούτε τη μεταγραφή. Απλά αναδεικνύω το ρίσκο της κίνησης.

Ε, λοιπόν η ΑΕΚ και ο κόσμος της, έτσι όπως διαχειρίζονται τη μεταγραφή Μοράν έχουν αυξημένες πιθανότητες να κερδίσουν πολλά παραπάνω από έναν παίκτη, ο οποίος στην πρώτη ματιά δε φαίνεται να είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο, πετυχαίνοντας ακόμα και να τον χρήσουν πρωταγωνιστή.

Την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ μπορεί να απαξιωθεί πριν καν έρθει και ο Μολέντο… Επειδή αρχικά έρχεται ως δανεικός… Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Υ.Γ. Το πρωτάθλημα κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από εδώ και πέρα σε λεπτομέρειες. Εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πρέπει να δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει και ο κόσμος του «Δικεφάλου» να παίξει έξυπνα τον μόνιμα υποστηρικτικό του ρόλο. Όλα θα μετρήσουν, όλα. Και το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επηρεάζουν την καθημερινότητα μίας ομάδας μόνο ο κόσμος μπορεί να τη φτιάξει όπως πρέπει και να διαφυλάξει την ομάδα. Θα είναι κρίμα να χαλάσει κι αυτό για λίγους, γιατί πραγματικά λίγοι είναι, που δεν έχουν αντιληφθεί τι πάει να κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ μετά από 33 χρόνια.

Με το μυαλό στον σχεδιασμό

Με το μυαλό στον σχεδιασμό

Τι κι αν ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του #PAOK #PAOK24

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Με τα προβλήματα να παραμένουν και να είναι πολλά...

Μεγαλύτερη πίεση το φετινό καλοκαίρι

Μεγαλύτερη πίεση το φετινό καλοκαίρι

Το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι... καραμπόλες #PAOK #PAOK24

«Φτάσαμε στην κορύφωση μας»

«Φτάσαμε στην κορύφωση μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την πρόκριση στους ημιτελικούς

Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν

Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν

Η άσχημη είδηση της ημέρας

Πλούσιες εμπειρίες για τα ΠΑΟΚτσάκια

Πλούσιες εμπειρίες για τα ΠΑΟΚτσάκια

Το... ταξίδι της Κ11 του #PAOK #PAOK24

Όλοι η ομάδα για τον Τσόχλα (video)


«Αφήνουμε στην αποφασιστικότητα του Σαββίδη το θέμα με το μπάσκετ»


Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ «βουνό»!


Το σχόλιο της ημέρας


Αυτές θα είναι οι ποινές


Γκάλοπ για τη φανέλα!


Κατσαρής: «Τα έκανα όλα για τον ΠΑΟΚ!»


Τρία νέα τμήματα από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ!


Όλα όσα έγιναν στη Γ.Σ του Α.Σ ΠΑΟΚ


«Μάχη» για τον Πέλκα!


Θεσσαλονίκη: Άστεγος που κοιμόταν σε καφετέρια πήρε στο... κυνήγι δύο ληστές (vid)


«Συμμετέχουμε στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του προέδρου κ. Κατσαρή»


Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Δημητρούλιας


Τα ποσά που δόθηκαν στα τμήματα του ΠΑΟΚ


Αυτός είναι ο σκελετός του ΠΑΟΚ 2018-19


«Πριν δυο χρόνια παραλίγο να ήμουν και εγώ στο Ράδιο Αρβύλα...»


Γιώργος-Νίκος-Γιάννης Σαββίδης μαζί με τον Ιβάν


Έτοιμος για Αθήνα


Στο δρόμο για την Αθήνα


Ξεπέρασε τα δύο ευρώ το λίτρο η βενζίνη στα νησιά


Πρόταση της ΕΣΑΠ για διατήρηση των πέντε ξένων


Η «ασπρόμαυρη» ατζέντα


Εξετάζει Κρέσπο ο Ερυθρός Αστέρας


Κιλκίς: Νεαρές προσποιούνταν τις πελάτισσες και έκλεβαν καταστήματα


Ένας-ένας άρχισαν να φεύγουν… (Pic)


Αυτοί ορίστηκαν στα ματς του ΠΑΟΚ


Η εκπομπή του PAOK24 (ηχητικό)


Αυτός είναι ο Τσέ – Τσέ (Video)


Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε στο στήθος και το λαιμό μετά από έντονο καβγά


Σενάριο για ΠΑΟΚ και Τσέ Τσέ


Τεχνικός διευθυντής στη ΜΕΝΤ ο Γιαννούλης


Η... ευκαιρία του Κίτσιου


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στα playoffs, πράξη 12η…


Την Παρασκευή η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν


To PAOK Academy διοργανώνει Talent Day


Σε δίκη Σαββίδης – Μίχελ για τα γεγονότα με ΑΕΚ


Θεσσαλονίκη: Πάνω από 26.000 οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας το τελευταίο δίμηνο


Διακοπές; Όχι για όλους (vid)


Πολλά τα λεφτά για Πρίγιοβιτς αλλά...


Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν ηρωίνη σε ειδική κρύπτη σε κλιμακοστάσιο οικοδομής (pics)


«Το μήνυμα του Γ.Σαββίδη στον Σταφυλίδη και η συνεργασία»


Το έχουν... δεδομένο και στο Καζακστάν για Χατσερίδη


Θεσσαλονίκη: Σκηνοθετημένη η ληστεία στο «Ιπποκράτειο» - Τέσσερις συλλήψεις


«Πέντε εκατομμύρια ζητάει το Αμβούργο »


H... συνεργασία ΠΑΟΚ - Σταφυλίδη (pics)


Θεσσαλονίκη: Νεαρός έσωσε από βέβαιο πνιγμό ηλικιωμένο που έπεσε στο Θερμαϊκό


Επέστρεψε 2.000 εισιτήρια η Ρεάλ!


Κρασνοντάρ για Παπαδόπουλο


Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέσυρε γυναίκα στην Αριστοτέλους


Αποφασίζουν για τα άκρα


Θεσσαλονίκη: «Περίεργη» ληστεία με λεία 2.000 ευρώ στο «Ιπποκράτειο»


Σήμερα η ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ


«Να ηρεμήσω πριν αποφασίσω»


«Η Νότιγχαμ μπαίνει σφήνα για Αλμπάνη»


Στους κορυφαίους ο Πασχαλάκης


Στα σπίτια τους!


Ρε φίλε τι ζήσαμε...


Η ΑΕΚ δίνει 1,8 για Λιβάγια!


Μπεσίκτας για Μακ!


Έκλεψαν την προτομή Μητσιμπόνα!


Όλοι η ομάδα για τον Τσόχλα (video)


«Αφήνουμε στην αποφασιστικότητα του Σαββίδη το θέμα με το μπάσκετ»


Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ «βουνό»!


Το σχόλιο της ημέρας


Αυτές θα είναι οι ποινές


Γκάλοπ για τη φανέλα!


Κατσαρής: «Τα έκανα όλα για τον ΠΑΟΚ!»


Τρία νέα τμήματα από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ!


Όλα όσα έγιναν στη Γ.Σ του Α.Σ ΠΑΟΚ


«Μάχη» για τον Πέλκα!


«Συμμετέχουμε στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του προέδρου κ. Κατσαρή»


Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Δημητρούλιας


Τα ποσά που δόθηκαν στα τμήματα του ΠΑΟΚ


Αυτός είναι ο σκελετός του ΠΑΟΚ 2018-19


Γιώργος-Νίκος-Γιάννης Σαββίδης μαζί με τον Ιβάν


Έτοιμος για Αθήνα


Στο δρόμο για την Αθήνα


Πρόταση της ΕΣΑΠ για διατήρηση των πέντε ξένων


Η «ασπρόμαυρη» ατζέντα


Εξετάζει Κρέσπο ο Ερυθρός Αστέρας


Ένας-ένας άρχισαν να φεύγουν… (Pic)


Αυτοί ορίστηκαν στα ματς του ΠΑΟΚ


Η εκπομπή του PAOK24 (ηχητικό)


Αυτός είναι ο Τσέ – Τσέ (Video)


Σενάριο για ΠΑΟΚ και Τσέ Τσέ


Τεχνικός διευθυντής στη ΜΕΝΤ ο Γιαννούλης


Η... ευκαιρία του Κίτσιου


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στα playoffs, πράξη 12η…


To PAOK Academy διοργανώνει Talent Day


Σε δίκη Σαββίδης – Μίχελ για τα γεγονότα με ΑΕΚ


Διακοπές; Όχι για όλους (vid)


Πολλά τα λεφτά για Πρίγιοβιτς αλλά...


«Το μήνυμα του Γ.Σαββίδη στον Σταφυλίδη και η συνεργασία»


Το έχουν... δεδομένο και στο Καζακστάν για Χατσερίδη


«Πέντε εκατομμύρια ζητάει το Αμβούργο »


H... συνεργασία ΠΑΟΚ - Σταφυλίδη (pics)


Επέστρεψε 2.000 εισιτήρια η Ρεάλ!


Κρασνοντάρ για Παπαδόπουλο


Αποφασίζουν για τα άκρα


Σήμερα η ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ


«Να ηρεμήσω πριν αποφασίσω»


«Η Νότιγχαμ μπαίνει σφήνα για Αλμπάνη»


Στους κορυφαίους ο Πασχαλάκης


Στα σπίτια τους!


Ρε φίλε τι ζήσαμε...


Η ΑΕΚ δίνει 1,8 για Λιβάγια!


Μπεσίκτας για Μακ!


Έκλεψαν την προτομή Μητσιμπόνα!


Οι απαιτήσεις της FIFA!


Ο Πούκι φεύγει!


Κορμός ΠΑΟΚ ηλικίας… 30 ετών


«Ροπαλιά» τίτλου με +38!


«Με τον ΠΑΟΚ υπάρχει έρωτας»


Οι υποψήφιοι για τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ


Το "ευχαριστώ" Γκαρσία σε Ιωσηφίδη (pics)


Το πρόγραμμα των ημιτελικών


"Καταβλήθηκαν τα χρήματα στον ΠΑΟΚ"


Η φιέστα των πρωταθλητριών (video)


Τακτική και... εγκατάσταση στην Αθήνα


"Τον Σαββίδη προσπάθησαν να τον "κρεμάσουν", όπως εμένα!"


Θεσσαλονίκη: Άστεγος που κοιμόταν σε καφετέρια πήρε στο... κυνήγι δύο ληστές (vid)


«Πριν δυο χρόνια παραλίγο να ήμουν και εγώ στο Ράδιο Αρβύλα...»


Ξεπέρασε τα δύο ευρώ το λίτρο η βενζίνη στα νησιά


Κιλκίς: Νεαρές προσποιούνταν τις πελάτισσες και έκλεβαν καταστήματα


Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε στο στήθος και το λαιμό μετά από έντονο καβγά


Την Παρασκευή η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν


Θεσσαλονίκη: Πάνω από 26.000 οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας το τελευταίο δίμηνο


Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν ηρωίνη σε ειδική κρύπτη σε κλιμακοστάσιο οικοδομής (pics)


Θεσσαλονίκη: Σκηνοθετημένη η ληστεία στο «Ιπποκράτειο» - Τέσσερις συλλήψεις


Θεσσαλονίκη: Νεαρός έσωσε από βέβαιο πνιγμό ηλικιωμένο που έπεσε στο Θερμαϊκό


Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέσυρε γυναίκα στην Αριστοτέλους


Θεσσαλονίκη: «Περίεργη» ληστεία με λεία 2.000 ευρώ στο «Ιπποκράτειο»


Αλβανοί καλούν σε μποϊκοτάζ ενόψει της συναυλίας του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα


Έρχεται ο νέος ΕΝΦΙΑ - Σε ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης θα αυξηθεί


Φίδι προκάλεσε τρόμο σε σούπερ - μάρκετ στη Θεσσαλονίκη


Μπουτάρης: «Ήταν οργανωμένοι φασίστες! Τρόμαξα όταν με τσαλαπατούσαν»


Θεσσαλονίκη: Αναβολή στη δίκη των συλληφθέντων για την επίθεση στον Μπουτάρη


Αυτός είναι ο 81χρονος που ασελγούσε σε 11χρονη στη Θεσσαλονίκη


Το απόγευμα επιτέθηκε στον Μπουτάρη και το βράδυ έκλεψε κρεοπωλείο!


Επίδομα στέγασης έως και 210 ευρώ σε 500.000 οικογένειες - Τα πρώτα στοιχεία


Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση σε Μπουτάρη - Αναζητούνται οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί


Τέσσερις οι συλληφθέντες για την επίθεση στον Μπουτάρη - Ενώπιον του εισαγγελέα


Τροχαίο με νεκρό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Εντυπωσιακή η παρέλαση των Ποντίων στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Καρατζαφέρης και Μιχαλολιάκου επικροτούν την επίθεση προς τον Μπουτάρη!


Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 81χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη


Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Μπουτάρη


Έβγαλε μαχαίρι μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και τραυμάτισε ένα άτομο!


Κοντά σε συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση στον Μπουτάρη


Ψωμιάδης κατά Μπουτάρη λίγο πριν την επίθεση: «Είναι χολέρα και πολιτικό τραβέλι» (vid)


Τους έπιασαν με 16 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε ρόδες ΙΧ και προφυλακτήρες (pics)


Σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν αποκάλυψαν τουρκικά ΜΜΕ


Πώς περιγράφει ο Γ. Μπουτάρης τις στιγμές της επίθεσης που δέχτηκε


Επίθεση με βρισιές και κλωτσιές στον Γιάννη Μπουτάρη! (vid)


Εξελίξεις στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες


Θεσσαλονίκη: Στοίβαξε σε βαν 48 παράτυπους αλλοδαπούς


Σέρρες: Έκαναν τα ψώνια τους με πλαστά χαρτονομίσματα


Αλλοδαποί «πλακώθηκαν» στο ξύλο στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης


Θεσσαλονίκη: Πουλούσε αναβολικά σε κατάστημα με όργανα γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής


Τραγωδία στο Πανόραμα - Νεκρός 15χρονος δικυκλιστής


Θεσσαλονίκη: Σήμερα το απόγευμα οι κοινές εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον ηλικιωμένο που βίαζε την 13χρονη στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: «Μύλος» με τη λειτουργία των καταστημάτων του Αγίου Πνεύματος


Θεσσαλονίκη: Κυκλοφορούσαν... κύριοι ενώ έπρεπε να είναι στη φυλακή


Πέντε αλλοδαποί πίσω από απόπειρα ανθρωποκτονίας τριών ατόμων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Έκρυβε χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα και ποτά σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη


Η θέση της ΕΤΕ για την υπόθεση με τις θυρίδες στη Θεσσαλονίκη


«Μακεδονία του Ίλιντεν» το νέο όνομα στο «τραπέζι» για τα Σκόπια


Έπιασαν 47χρονο πριν γεμίσει με ναρκωτικά τη Θεσσαλονίκη


Burger Fest: Ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη σήμερα η... χορταστική γιορτή burger


Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά η ΝΔ με 10.5%


Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της Aegean Θεόδωρος Βασιλάκης


Ισόβια σε ιερέα στα Φάρσαλα για το σκάνδαλο των εξαφανισμένων 3,8 εκατ. ευρώ


Λαγκαδάς: Νεαρή πήγε να ξεπαρκάρει και «μπούκαρε» με το ΙΧ της μέσα σε μαγαζί


Τουρκία: Τρίτο αίτημα αποφυλάκισης καταθέτουν οι Έλληνες στρατιωτικοί


Γενοκτονία Ποντίων: Μήνυμα ενότητας με κοινές εκδηλώσεις για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη


14χρονη λιποθύμησε από χρήση ναρκωτικών σε σχολική εκδρομή


Έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι της υπόθεσης με τις κλοπές θυρίδων στη Θεσσαλονίκη


Φοιτητικές εκλογές με πρωτιά της ΔΑΠ, αλλά... νικήτρια την αποχή


Καραμπόλα 4 ΙΧ στην Περιφερειακή - Τροχαίο με τραυματία στην Καραμανλή