PAOK24Blog

Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;

O Γρηγόρης Ατρείδης αναρωτιέται που μπορεί να φτάσει η εσωστρέφεια στον οργανισμό του #PAOK και στέκεται στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά #PAOK24

Επιμέλεια Άρθρου
Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;
H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν να ενισχυθεί ουσιαστικά, προκειμένου να δώσει μέχρι τέλους τη «μάχη» για το πρωτάθλημα.
Αναρωτιέμαι αν άπαντες στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό και αναφέρομαι σε μία (αρκετά μικρή ευτυχώς) μερίδα του κόσμου ,έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του στόχου του ΠΑΟΚ και τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος, όχι μόνο λόγω του ανταγωνισμού με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, αλλά και της απόστασης από την τελευταία (χρονικά) φορά που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο τίτλος του πρωταθλήματος.

Η απορία μου δεν είναι ουρανοκατέβατη.

Προκύπτει από αρκετά μηνύματα από φίλους του ΠΑΟΚ στα διάφορα κείμενα του PAOK24 σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Μολέντο, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει σήμερα με αφορμή την αυξημένη πιθανότητα να έρθει δανεικός ο Βραζιλιάνος στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση, βάσει των υποδείξεων του προπονητή του και πασχίζει να αποκτήσει τον καλύτερο αμυντικό (μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα) του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έστω και για ένα εξάμηνο…

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει αν τα καταφέρει, επειδή το θέλει εκείνος, τον καλύτερο παίκτη που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, σε μία… αρπαγή που δεν έχει προηγούμενο για τον «Δικέφαλο» και τις σχέσεις του με το ΠΟΚ, σε μία μεταγραφή που εδώ και πολλά χρόνια γινόταν μόνο από την ανάποδη πλευρά.

Ο ΠΑΟΚ καλεί ένα «θηρίο» στην Τούμπα για τους 14 τελικούς που του απομένουν, έναν αμυντικό που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ένας με έναν, που θα του δώσει μεγάλη δύναμη στις στημένες μπάλες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έναν παίκτη πρωταγωνιστή, ο οποίος ξέρει πως είναι η πίεση του πρωταθλητισμού σε μία μεγάλη ομάδα.

Ένας στόπερ που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο, όπως αυτή του Γενάρη, δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όντας διαθέσιμος για τον Λουτσέσκου χτες.

Είναι ποτέ δυνατόν μετά από όλα τα παραπάνω να υπάρχει γκρίνια και αρνητισμός για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής, επειδή η χρονική της διάρκεια αναμένεται να αφορά το επόμενο εξάμηνο κι επειδή η όποια προσπάθεια να μείνει ο Μολέντο και μετά το καλοκαίρι δεν μπορεί σήμερα να είναι σίγουρη;

Όσοι υποστηρίζετε κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον φετινό του στόχο;

Την ανάγκη να δώσει στον προπονητή του τα καλύτερα δυνατά «όπλα» για να παλέψει λυσσαλέα για το πρωτάθλημα, που τόσο πολύ λείπει από τον «Δικέφαλο» και τον κόσμο του και που αν το κατακτήσει τους επόμενους μήνες μπορεί να τον απογειώσει;

Λάθη υπήρξαν στον χειρισμό της υπόθεσης, καθώς ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να προλάβει την Ιντερνατιονάλ και να μην τρέχει να… σπάσει ένα προσύμφωνο, εξέλιξη που τον οδηγεί στον μονόδρομο του δανεισμού για την ώρα επειδή θέλει να κάνει τα πάντα για να χρηστεί πρωταθλητής.

Φέτος όχι του χρόνου. Φέτος να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Αυτή, όμως, είναι μία διαφορετική κουβέντα, η οποία δεν μπορεί επουδενί να δικαιολογήσει αντιδράσεις που προκαλούν εσωστρέφεια, ειδικά όταν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη και τόσο ουσιαστική και ποιοτική μεταγραφή.

Υπάρχουν κι αυτοί που επικαλούνται παλαιότερα παραδείγματα, στα οποία παίκτες (όπως ο Νάτχο) ήρθαν για ένα εξάμηνο και έφυγαν, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.

Μακροπρόθεσμα και η περίπτωση του Νάτχο και οποιαδήποτε άλλη ενδεχομένως τη μιμηθεί είναι επιζήμια για ένα κλαμπ κι εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτό δε θα γινόταν να μη συμφωνούμε.

Ωστόσο, δεν μπορεί να συμβεί ο συγκεκριμένος παραλληλισμός με τον δανεισμό του Μολέντο, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο «Δικέφαλος» χτυπάει στα ίσα τον τίτλο και ψάχνει τρόπο να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

Άλλωστε το στοίχημα του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του Μολέντο που αναμένεται σε πρώτη φάση να έρθει για ένα εξάμηνο, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή αυτό τον Γενάρη είναι να μπορέσει το «ασπρόμαυρο» αγωνιστικό τμήμα να τον εντάξει στο γκρουπ και να τον κάνει να αντιληφθεί πόσο πρέπει μαζί με τους (νέους) συμπαίκτες του να παλέψει, αντιλαμβανόμενος πόσο μεγάλος είναι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και πόσο σημαντικός για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αυτό τον Γενάρη κάνει μεταγραφές για να… γίνει η δουλειά.

Μπορεί ο Μολέντο να επιλέξει μετά το καλοκαίρι να μη συνεχίσει στην Τούμπα. Ακόμα κι αν διαφωνώ με αυτούς που προεξοφλούν μία τέτοια εξέλιξη γιατί τους βολεύει αυτό το σενάριο για την επιχειρηματολογία τους, μπορώ να το δεχτώ.

Ωστόσο, είναι ανήκουστο μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, η οποία βρίσκεται στα σκαριά έστω και για έξι μήνες, μία κίνηση που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Τούμπα, να απαξιώνεται και να αποτελεί ακόμα μία πηγή εσωστρέφειας, σε έναν οργανισμό όπως αυτός του ΠΑΟΚ, ο οποίος μόνιμα τρέφεται από αυτό το σαράκι.

Για να μην πλατειάζω άλλο, όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς εννοώ και πως διαχωρίζω την ανάγκη του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί τώρα (όχι στο μέλλον) για να πάρει φέτος τον τίτλο (όχι του χρόνου) από τις αδυναμίες που έχει το διαφαινόμενο ντιλ με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του Μολέντο, μπορεί απλά να δει πως μία άλλη διεκδικήτρια του τίτλου διαχειρίζεται ουσιαστικά και επικοινωνιακά ως οργανισμός τις μεταγραφές της.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μοράν, προχωρώντας σε μία ενίσχυση συγκεκριμένων οικονομικών δυνατοτήτων, η οποία αποτελεί επιλογή του προπονητή της βάσει του (περιορισμένου) μπάτζετ που του δόθηκε.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται ανενεργός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και χωρίς να έχει βάσει βιογραφικού κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, το οποίο να μπορεί αρχικά να αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της μεταγραφής (καθώς όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο).

Προς Θεού δε θέλω να μειώσω τον ποδοσφαιριστή, ούτε τη μεταγραφή. Απλά αναδεικνύω το ρίσκο της κίνησης.

Ε, λοιπόν η ΑΕΚ και ο κόσμος της, έτσι όπως διαχειρίζονται τη μεταγραφή Μοράν έχουν αυξημένες πιθανότητες να κερδίσουν πολλά παραπάνω από έναν παίκτη, ο οποίος στην πρώτη ματιά δε φαίνεται να είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο, πετυχαίνοντας ακόμα και να τον χρήσουν πρωταγωνιστή.

Την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ μπορεί να απαξιωθεί πριν καν έρθει και ο Μολέντο… Επειδή αρχικά έρχεται ως δανεικός… Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Υ.Γ. Το πρωτάθλημα κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από εδώ και πέρα σε λεπτομέρειες. Εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πρέπει να δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει και ο κόσμος του «Δικεφάλου» να παίξει έξυπνα τον μόνιμα υποστηρικτικό του ρόλο. Όλα θα μετρήσουν, όλα. Και το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επηρεάζουν την καθημερινότητα μίας ομάδας μόνο ο κόσμος μπορεί να τη φτιάξει όπως πρέπει και να διαφυλάξει την ομάδα. Θα είναι κρίμα να χαλάσει κι αυτό για λίγους, γιατί πραγματικά λίγοι είναι, που δεν έχουν αντιληφθεί τι πάει να κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ μετά από 33 χρόνια.

«Θα ζήσουν για πάντα με αυτήν την ντροπή»

«Θα ζήσουν για πάντα με αυτήν την ντροπή»

Δεν ξεχνάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν «μάσησε» τα λόγια του #PAOK #PAOK24

Ενίσχυση με Κορσιά για την Μπενφίκα

Ενίσχυση με Κορσιά για την Μπενφίκα

Η νέα συμφωνία των Πορτογάλων για τον 27χρονο Γάλλο δεξιό μπακ #PAOK #PAOK24

 «Ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το θέμα Βέρνμπλουμ»

«Ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το θέμα Βέρνμπλουμ»

Τι δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ για την μεταγραφή του Βέρνμπλουμ στον #PAOK

«Είμαστε ένα στα αποδυτήρια»

«Είμαστε ένα στα αποδυτήρια»

Το κλειδί της επιτυχίας του #PAOK μίλησε ο Εβγέν Σάκχοφ #PAOK24

Πρώτο θέμα στην Σουηδία! (pic)

Πρώτο θέμα στην Σουηδία! (pic)

Η είδηση της άφιξης του Βέρνμπλουμ στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει πάταγο στην Σουηδία, όπως αναφέρει και η σύζυγος του Νίνα #PAOK #PAOK24

Ημέρα... Βέρνμπλουμ!

Ημέρα... Βέρνμπλουμ!

Βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και φυσικά τα φώτα πέφτουν πάνω στον Σουηδό! #PAOK #PAOK24

«Κοιτάζει Πρίγιοβιτς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας»


Τον βάζει στο κλίμα! (pics)


Τις... έφαγε ο Βέρνμπλουμ! (pics)


Δεν του... πάνε οι Γάλλοι


«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...»


Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στο Ναβάρο


Αποθεραπεία ο Ελ Καντουρί, ειδικό πρόγραμμα ο Βέρνμπλουμ


«Τούρκος» και με τη... βούλα


«Ταύρος» ο «La Bomba»!


Η Παντελιάδου λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ


Σκιάθος: Μέχρι και 1.000 ευρώ πρόστιμο εάν πάρεις βότσαλο για... σουβενίρ


Επιστρατεύουν τον Σεφέροβιτς


Η ώρα των πρώτων «τεστ»


Από τον Σάμπρι στον Βίτορ


Δύο και σήμερα για την Πορτογαλία


H πρόκριση με την Λεϊσόες και ο Βιεϊρίνια (vid)


Ανοικτοί 27 φάροι για το κοινό την Κυριακή 19/8


H FORZA τα γράφει όλα!


Προς Άγκυρα ο Μουλέν


Πώς ο ΠΑΟΚ πάει μέχρι και στο τρίτο γκρουπ


Τα μπασκετικά διαρκείας και όλες οι λεπτομέρειες


Μετακομίζει άμεσα και η Νίνα!


Ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ για Μπενφίκα


Το PAOK24 στον Libero 107,4 (audio)


"Έχουμε τη νοοτροπία για να κατακτήσουμε τον τίτλο, κοντά σε αριστερό μπακ"


Ώρα για διαρκείας!


Με «συγκεκριμένα μέτρα» θα έρθει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ


"Στο στόχαστρο της Ρεμς ο Ουάρντα"


Εξετάσεων... συνέχεια


Η Μπενφίκα, ο Βέρνμπλουμ και ο ΠΑΟΚ που ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ


Στην Cosmote TV το ματς με την Μπενφίκα


Θεσσαλονίκη: Επίδοξοι ληστές προσπάθησαν να διαφύγουν με... ποδήλατα


"Γι' αυτό μπήκε το "Πόντους" στην φανέλα..."


"Εκπληκτικό συναίσθημα, ανυπομονώ να ξεκινήσω..." (pics)


Σάββατο με Αστέρα Τρίπολης, Κυριακή με Πανιώνιο


Επιμένει για Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός!


«Δεν ήθελα να βιαστώ, πήρα τη σωστή απόφαση» (video)


Τα 5 ερωτήματα του εισαγγελέα για την τραγωδία στο Μάτι


Φεύγει ο Μουλέν!


Βέρνμπλουμ εν δράσει! (video)


«Δεν πληρώνουμε τίποτα» - Οι ΗΠΑ απειλούν εκ νέου την Τουρκία


«Τρελάθηκε» και ο Λίνο με Βέρνμπλουμ! (pic)


Ερωτηματικό ο Καστίγιο


Κίνδυνος για δύο!


Σταθερά στην ελίτ!


Υπάρχουν λύσεις!


Έπιασαν δουλειά οι γυναίκες!


«Ευχαριστίες στον Γιώργο Σαββίδη…»


Τα κατάφεραν Ίβιτς και Μακ! (Video)


Πρόβλημα για Ελ Καντουρί


Ο ΠΑΟΚ θέλει Λημνιό για άλλα δύο χρόνια!


Εξαφανίζονται τα διαρκείας


Περήφανος ο Βέρνμπλουμ για ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Βέρνμπλουμ (video)


Δεύτερη νίκη για Ολυμπιακό


Πρώτο ραντεβού!


Ήρθε ο πρώτος!


«Δεν δίνουμε κανέναν…»


Γάλλοι για Πρίγιοβιτς


Ο μάνατζερ για το… παραμύθι Βέρνμπλουμ


«Κοιτάζει Πρίγιοβιτς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας»


Τον βάζει στο κλίμα! (pics)


Τις... έφαγε ο Βέρνμπλουμ! (pics)


Δεν του... πάνε οι Γάλλοι


«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...»


Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στο Ναβάρο


Αποθεραπεία ο Ελ Καντουρί, ειδικό πρόγραμμα ο Βέρνμπλουμ


«Τούρκος» και με τη... βούλα


«Ταύρος» ο «La Bomba»!


Η Παντελιάδου λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ


Επιστρατεύουν τον Σεφέροβιτς


Η ώρα των πρώτων «τεστ»


Από τον Σάμπρι στον Βίτορ


Δύο και σήμερα για την Πορτογαλία


H πρόκριση με την Λεϊσόες και ο Βιεϊρίνια (vid)


H FORZA τα γράφει όλα!


Προς Άγκυρα ο Μουλέν


Πώς ο ΠΑΟΚ πάει μέχρι και στο τρίτο γκρουπ


Τα μπασκετικά διαρκείας και όλες οι λεπτομέρειες


Μετακομίζει άμεσα και η Νίνα!


Ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ για Μπενφίκα


Το PAOK24 στον Libero 107,4 (audio)


"Έχουμε τη νοοτροπία για να κατακτήσουμε τον τίτλο, κοντά σε αριστερό μπακ"


Ώρα για διαρκείας!


"Στο στόχαστρο της Ρεμς ο Ουάρντα"


Εξετάσεων... συνέχεια


Η Μπενφίκα, ο Βέρνμπλουμ και ο ΠΑΟΚ που ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ


Στην Cosmote TV το ματς με την Μπενφίκα


"Γι' αυτό μπήκε το "Πόντους" στην φανέλα..."


"Εκπληκτικό συναίσθημα, ανυπομονώ να ξεκινήσω..." (pics)


Σάββατο με Αστέρα Τρίπολης, Κυριακή με Πανιώνιο


Επιμένει για Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός!


«Δεν ήθελα να βιαστώ, πήρα τη σωστή απόφαση» (video)


Φεύγει ο Μουλέν!


Βέρνμπλουμ εν δράσει! (video)


«Τρελάθηκε» και ο Λίνο με Βέρνμπλουμ! (pic)


Ερωτηματικό ο Καστίγιο


Κίνδυνος για δύο!


Σταθερά στην ελίτ!


Υπάρχουν λύσεις!


Έπιασαν δουλειά οι γυναίκες!


«Ευχαριστίες στον Γιώργο Σαββίδη…»


Τα κατάφεραν Ίβιτς και Μακ! (Video)


Πρόβλημα για Ελ Καντουρί


Ο ΠΑΟΚ θέλει Λημνιό για άλλα δύο χρόνια!


Εξαφανίζονται τα διαρκείας


Περήφανος ο Βέρνμπλουμ για ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Βέρνμπλουμ (video)


Δεύτερη νίκη για Ολυμπιακό


Πρώτο ραντεβού!


Ήρθε ο πρώτος!


«Δεν δίνουμε κανέναν…»


Γάλλοι για Πρίγιοβιτς


Ο μάνατζερ για το… παραμύθι Βέρνμπλουμ


Υπέγραψε στη Νάπολι ο Βρακάς!


Χωρίς αλλαγές


«Απόλυτα οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, μπορεί να περάσει την Μπενφίκα!»


Έβαλαν το... λιθαράκι τους


«Καμία συνάντηση!»


«Κανένα σχόλιο...»


Σκιάθος: Μέχρι και 1.000 ευρώ πρόστιμο εάν πάρεις βότσαλο για... σουβενίρ


Ανοικτοί 27 φάροι για το κοινό την Κυριακή 19/8


Με «συγκεκριμένα μέτρα» θα έρθει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ


Θεσσαλονίκη: Επίδοξοι ληστές προσπάθησαν να διαφύγουν με... ποδήλατα


Τα 5 ερωτήματα του εισαγγελέα για την τραγωδία στο Μάτι


«Δεν πληρώνουμε τίποτα» - Οι ΗΠΑ απειλούν εκ νέου την Τουρκία


Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έπεσε από ταράτσα, αλλά τον έσωσε τέντα


Αλλάζει ο νόμος για τις εισπρακτικές εταιρείες


Πόσα αυτοκίνητα «εγκατέλειψαν» τη Θεσσαλονίκη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου


Σύγχυση στα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στο Μάτι


Έρχεται ο νέος ΕΝΦΙΑ - Για ποιους αυξάνεται και για ποιους μειώνεται


Βόλος: Μεθυσμένη οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τέσσερα άτομα


Γιατί ο Ερντογάν άφησε τώρα ελεύθερους τους Έλληνες στρατιωτικούς


Μητρετώδης - Κούκλατζης εξηγούν πώς τους συνέλαβαν οι Τούρκοι


Το παρασκήνιο πίσω από την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ


Στους 38 οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα


Στους 96 οι νεκροί από τις φωτιές στο Μάτι


Συγκίνηση στην επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα


Τουρκικά ΜΜΕ: Ελεύθεροι οι Έλληνες στρατιωτικοί!


Θεσσαλονίκη: Πασαλάκια κατά του παράνομου παρκαρίσματος σε κεντρικούς δρόμους


22 νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα


Περιστατικό βίας από security σε βάρος επιβάτη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Έρευνα του Οργανισμού (vid)


Τραγωδία στη Γένοβα - Κατέρρευσε γέφυρα - Φόβοι για αρκετούς νεκρούς


Στις φλόγες ΙΧ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


«Χαλάει» ο καιρός - Έκτακτο από την ΕΜΥ


Θεσσαλονίκη: Πάνω από 3.600 τόνοι ογκωδών αντικειμένων συγκεντρώθηκαν από τους δρόμους


Τι λέει ο 28χρονος που «παγιδεύτηκε» με το αμαξίδιο του σε γκαράζ πλοίου


Σέρρες: Τροχαίο με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες


95 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι


Μπαράζ τροχαίων στη Μουδανιών - Αυξημένη κίνηση προς Χαλκιδική


Πυροσβεστική: Δεν υπάρχουν πλέον ενεργά μέτωπα στην Εύβοια


Επεισοδιακή σύλληψη 19χρονου σε καταδίωξη έξω από τη Θεσσαλονίκη


Δύο μεγάλοι νικητές στο Τζόκερ - Που παίχτηκαν τα «χρυσά» δελτία


Σε κλοιό ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς η Εύβοια - Εκκενώθηκαν δύο χωριά


Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας - Στην κορυφή της Ευρώπης για 4η φορά!


«Βροχή» από πεφταστέρια τη νύχτα της Κυριακής


Γυναίκα έπεσε στο Θερμαϊκό


Ένας νεκρός σε ανατροπή νταλίκας στην Άσσηρο


Πρόκληση Ερντογάν: Μπήκαμε στην Κύπρο για να σώσουμε τους Τούρκους από σφαγή


Νεκρός ορειβάτης στον Όλυμπο


Πιερία: 13 συλλήψεις για 14.000 είδη παρεμπορίου


Στους 94 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι


Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Μακελειό στην Αλβανία - Σκότωσε 8 συγγενείς του


1.500 εκθέτες και εταιρείες «κολοσσοί» στην 83η ΔΕΘ


Σοκ στη Ξάνθη - Πώς συνδέονται οι υποθέσεις δολοφονίας και αυτοκτονίας δύο ανδρών


«Συναγερμός» από οβίδα που βρέθηκε στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Άδειαζαν σπίτια προσποιούμενοι τους υπάλληλους της ΔΕΗ


Σε ποιους επιστρέφονται πινακίδες και άδειες ενόψει Δεκαπενταύγουστου


Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης


Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης


Τραγωδία στο Μάτι - Τα στοιχεία συγκλίνουν σε εμπρησμό από αμέλεια


Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλη τη χώρα ενόψει Δεκαπενταύγουστου


Φυτεία κάνναβης κρυμμένη σε δάσος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης


Τέλος η Πολιτική Προστασία με απόφαση Τσίπρα - Ποια νέα υπηρεσία δημιουργείται


Χαλκιδική: Απομακρύνονται οι... κλειδωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες


Μάτι: Αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων - Κατέληξε μία γυναίκα


Έγραψε ιστορία ο Τεντόγλου που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης


Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ) : Ο Μητσοτάκης λέει π@π@ριές (vid)