PAOK24Blog

Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;

O Γρηγόρης Ατρείδης αναρωτιέται που μπορεί να φτάσει η εσωστρέφεια στον οργανισμό του #PAOK και στέκεται στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά #PAOK24

Επιμέλεια Άρθρου
Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;
H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν να ενισχυθεί ουσιαστικά, προκειμένου να δώσει μέχρι τέλους τη «μάχη» για το πρωτάθλημα.
Αναρωτιέμαι αν άπαντες στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό και αναφέρομαι σε μία (αρκετά μικρή ευτυχώς) μερίδα του κόσμου ,έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του στόχου του ΠΑΟΚ και τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος, όχι μόνο λόγω του ανταγωνισμού με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, αλλά και της απόστασης από την τελευταία (χρονικά) φορά που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο τίτλος του πρωταθλήματος.

Η απορία μου δεν είναι ουρανοκατέβατη.

Προκύπτει από αρκετά μηνύματα από φίλους του ΠΑΟΚ στα διάφορα κείμενα του PAOK24 σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Μολέντο, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει σήμερα με αφορμή την αυξημένη πιθανότητα να έρθει δανεικός ο Βραζιλιάνος στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση, βάσει των υποδείξεων του προπονητή του και πασχίζει να αποκτήσει τον καλύτερο αμυντικό (μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα) του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έστω και για ένα εξάμηνο…

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει αν τα καταφέρει, επειδή το θέλει εκείνος, τον καλύτερο παίκτη που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, σε μία… αρπαγή που δεν έχει προηγούμενο για τον «Δικέφαλο» και τις σχέσεις του με το ΠΟΚ, σε μία μεταγραφή που εδώ και πολλά χρόνια γινόταν μόνο από την ανάποδη πλευρά.

Ο ΠΑΟΚ καλεί ένα «θηρίο» στην Τούμπα για τους 14 τελικούς που του απομένουν, έναν αμυντικό που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ένας με έναν, που θα του δώσει μεγάλη δύναμη στις στημένες μπάλες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έναν παίκτη πρωταγωνιστή, ο οποίος ξέρει πως είναι η πίεση του πρωταθλητισμού σε μία μεγάλη ομάδα.

Ένας στόπερ που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο, όπως αυτή του Γενάρη, δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όντας διαθέσιμος για τον Λουτσέσκου χτες.

Είναι ποτέ δυνατόν μετά από όλα τα παραπάνω να υπάρχει γκρίνια και αρνητισμός για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής, επειδή η χρονική της διάρκεια αναμένεται να αφορά το επόμενο εξάμηνο κι επειδή η όποια προσπάθεια να μείνει ο Μολέντο και μετά το καλοκαίρι δεν μπορεί σήμερα να είναι σίγουρη;

Όσοι υποστηρίζετε κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον φετινό του στόχο;

Την ανάγκη να δώσει στον προπονητή του τα καλύτερα δυνατά «όπλα» για να παλέψει λυσσαλέα για το πρωτάθλημα, που τόσο πολύ λείπει από τον «Δικέφαλο» και τον κόσμο του και που αν το κατακτήσει τους επόμενους μήνες μπορεί να τον απογειώσει;

Λάθη υπήρξαν στον χειρισμό της υπόθεσης, καθώς ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να προλάβει την Ιντερνατιονάλ και να μην τρέχει να… σπάσει ένα προσύμφωνο, εξέλιξη που τον οδηγεί στον μονόδρομο του δανεισμού για την ώρα επειδή θέλει να κάνει τα πάντα για να χρηστεί πρωταθλητής.

Φέτος όχι του χρόνου. Φέτος να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Αυτή, όμως, είναι μία διαφορετική κουβέντα, η οποία δεν μπορεί επουδενί να δικαιολογήσει αντιδράσεις που προκαλούν εσωστρέφεια, ειδικά όταν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη και τόσο ουσιαστική και ποιοτική μεταγραφή.

Υπάρχουν κι αυτοί που επικαλούνται παλαιότερα παραδείγματα, στα οποία παίκτες (όπως ο Νάτχο) ήρθαν για ένα εξάμηνο και έφυγαν, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.

Μακροπρόθεσμα και η περίπτωση του Νάτχο και οποιαδήποτε άλλη ενδεχομένως τη μιμηθεί είναι επιζήμια για ένα κλαμπ κι εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτό δε θα γινόταν να μη συμφωνούμε.

Ωστόσο, δεν μπορεί να συμβεί ο συγκεκριμένος παραλληλισμός με τον δανεισμό του Μολέντο, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο «Δικέφαλος» χτυπάει στα ίσα τον τίτλο και ψάχνει τρόπο να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

Άλλωστε το στοίχημα του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του Μολέντο που αναμένεται σε πρώτη φάση να έρθει για ένα εξάμηνο, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή αυτό τον Γενάρη είναι να μπορέσει το «ασπρόμαυρο» αγωνιστικό τμήμα να τον εντάξει στο γκρουπ και να τον κάνει να αντιληφθεί πόσο πρέπει μαζί με τους (νέους) συμπαίκτες του να παλέψει, αντιλαμβανόμενος πόσο μεγάλος είναι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και πόσο σημαντικός για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αυτό τον Γενάρη κάνει μεταγραφές για να… γίνει η δουλειά.

Μπορεί ο Μολέντο να επιλέξει μετά το καλοκαίρι να μη συνεχίσει στην Τούμπα. Ακόμα κι αν διαφωνώ με αυτούς που προεξοφλούν μία τέτοια εξέλιξη γιατί τους βολεύει αυτό το σενάριο για την επιχειρηματολογία τους, μπορώ να το δεχτώ.

Ωστόσο, είναι ανήκουστο μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, η οποία βρίσκεται στα σκαριά έστω και για έξι μήνες, μία κίνηση που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Τούμπα, να απαξιώνεται και να αποτελεί ακόμα μία πηγή εσωστρέφειας, σε έναν οργανισμό όπως αυτός του ΠΑΟΚ, ο οποίος μόνιμα τρέφεται από αυτό το σαράκι.

Για να μην πλατειάζω άλλο, όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς εννοώ και πως διαχωρίζω την ανάγκη του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί τώρα (όχι στο μέλλον) για να πάρει φέτος τον τίτλο (όχι του χρόνου) από τις αδυναμίες που έχει το διαφαινόμενο ντιλ με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του Μολέντο, μπορεί απλά να δει πως μία άλλη διεκδικήτρια του τίτλου διαχειρίζεται ουσιαστικά και επικοινωνιακά ως οργανισμός τις μεταγραφές της.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μοράν, προχωρώντας σε μία ενίσχυση συγκεκριμένων οικονομικών δυνατοτήτων, η οποία αποτελεί επιλογή του προπονητή της βάσει του (περιορισμένου) μπάτζετ που του δόθηκε.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται ανενεργός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και χωρίς να έχει βάσει βιογραφικού κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, το οποίο να μπορεί αρχικά να αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της μεταγραφής (καθώς όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο).

Προς Θεού δε θέλω να μειώσω τον ποδοσφαιριστή, ούτε τη μεταγραφή. Απλά αναδεικνύω το ρίσκο της κίνησης.

Ε, λοιπόν η ΑΕΚ και ο κόσμος της, έτσι όπως διαχειρίζονται τη μεταγραφή Μοράν έχουν αυξημένες πιθανότητες να κερδίσουν πολλά παραπάνω από έναν παίκτη, ο οποίος στην πρώτη ματιά δε φαίνεται να είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο, πετυχαίνοντας ακόμα και να τον χρήσουν πρωταγωνιστή.

Την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ μπορεί να απαξιωθεί πριν καν έρθει και ο Μολέντο… Επειδή αρχικά έρχεται ως δανεικός… Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Υ.Γ. Το πρωτάθλημα κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από εδώ και πέρα σε λεπτομέρειες. Εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πρέπει να δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει και ο κόσμος του «Δικεφάλου» να παίξει έξυπνα τον μόνιμα υποστηρικτικό του ρόλο. Όλα θα μετρήσουν, όλα. Και το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επηρεάζουν την καθημερινότητα μίας ομάδας μόνο ο κόσμος μπορεί να τη φτιάξει όπως πρέπει και να διαφυλάξει την ομάδα. Θα είναι κρίμα να χαλάσει κι αυτό για λίγους, γιατί πραγματικά λίγοι είναι, που δεν έχουν αντιληφθεί τι πάει να κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ μετά από 33 χρόνια.

La multi ani Razvan!

La multi ani Razvan!

O προπονητής του #PAOK συμπληρώνει σήμερα 50 χρόνια ζωής και το #PAOK24 δίνει τον λόγο στους Ντιέγκο Λόνγκο, Γιώργο Τσονάκα, Ματέο Σπαταφόρα, Γιάννη Παπαδημητρίου, Κοστίν Λάζαρ, Παντελή Καπετάνο και Μάριους Μαλνταρασάνου!

«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν αλλά...»

«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν αλλά...»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το αυριανό παιχνίδι στη Ριζούπολη και τη "μάχη" του πρωταθλήματος

Τα «Δύο Αοράκια» του Κόνιαρη και του Παπαθεοδώρου (video)

Τα «Δύο Αοράκια» του Κόνιαρη και του Παπαθεοδώρου (video)

Ευχάριστες οι αναμνήσεις από το Ηράκλειο τόσο για τον προπονητή όσο και τον πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ

Ημέρα τελικού και... γενεθλίων! (pic)

Ημέρα τελικού και... γενεθλίων! (pic)

Τα χρόνια πολλά της ΚΑΕ #PAOK στους Τζαμάλ Τζόουνς και Τέλη Ζουρνατσίδη!

«Στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι. Μια γροθιά...»

«Στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι. Μια γροθιά...»

Ο Φιλ Γκος για τον σημερινό τελικό στα "Δύο Αοράκια"

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ...»

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ...»

Η μεγάλη συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου! Απάντησε σε όλα και μίλησε για όλα!! #PAOK #PAOK24

«Πεντάρα» μετά από 13 μήνες!


Κόουτς: Αυτό το σκουφί, δεν βγαίνει! (video)


Έρχεται Forza Plus... καυτή!


Με Πέλκα και Ολιβέιρα να δείχνουν τον δρόμο


Ένας ΠΑΟΚ... πεντάστερος! (video)


Δεν καταλαβαίνει τίποτα!


«Ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα για τον τίτλο»


"Έτσι μπορεί να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα..."


"Νίκη και με τον Άρη, οι νέοι παίκτες δουλεύουν σκληρά"


«Εμείς το κάναμε πιο εύκολο»


"Διαφορετικό να φοράς αυτή τη φανέλα..."


Ένα τρελό ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι!


Η αποκάλυψη του Λουτσέσκου!


Χουάντερσον: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό 5-0 ή 6-0»


«Ξεχωριστό συναίσθημα»


Επικό "καρφί" Γιώργου Σαββίδη! (pics)


«Όλοι μαζί για το νταμπλ!»


Περίπατος με... πεντάρα!


"Μην ξαναβγάλεις το σκουφί"


Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ (live)


«Ο Ραζβάν ήθελε να επεμβαίνει στους αγώνες, για αυτό έγινε προπονητής»


Και στην Ριζούπολη με τον λαό του (vid)


Με Πέλκα και Μπίσεσβαρ στην Ριζούπολη


Νίκη με +46!


Στηρίξτε τα ταλέντα της ΠΑΟΚάρας!


Αυστηρά μέτρα


Επιστροφή Γκάρετ και κάλεσμα σε κόσμο από Ψάρρα


Οι αριθμοί του ματς


Νέος πρόεδρος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού!


Το PAOK24 στον Libero 107.4 (aud)


Ασταμάτητος...


Το διπλό στοπ του Πασχαλάκη


Δεν κλαίμε τα παλικάρια, κλαίμε που δεν βλέπουν οι επενδυτές


Μετά τον τελικό... ανάσες


Προσβολή από τον «φίλο» (pic)


One Team... One Family! (vid)


«Απέδειξε πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της επιθετικής γραμμής»


«Πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ΚΕΔ»


Απόλλων – ΠΑΟΚ, ρετρό ιστορίες…


Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Τσέλσι (video)


Το Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό! (pics)


Το μόνο που μπορεί να τον φοβίσει, είναι το μέλλον


«Το ίδιο δυνατά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»


Ένα ακόμα ρεκόρ για Κουλούρη


Επηρέασαν οι διαιτητές ή όχι;


Περήφανος και ο Κόνιαρης (pic)


«Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα»


«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»


«Το ταξίδι συνεχίζεται...» (pic)


Το σχόλιο της ημέρας


Επιστροφή για... λίγους


«Εμπειρία που θα μας... μεγαλώσει» (pic)


«Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, του αξίζουν συγχαρητήρια»


Τα δάκρυα του κόουτς και η αγκαλιά του Μπάνε (pics)


«Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»


Συγχαρητήρια στις κυπελλούχες και τον φιναλίστ


Εύσημα Πιτίνο σε ΠΑΟΚ και Παπαθεοδώρου


Έκαναν το καθήκον τους


Στον ΟΣΦΠ το ντέρμπι της δεύτερης θέσης


Ψυχάρα Γκος!


«Πεντάρα» μετά από 13 μήνες!


Κόουτς: Αυτό το σκουφί, δεν βγαίνει! (video)


Έρχεται Forza Plus... καυτή!


Με Πέλκα και Ολιβέιρα να δείχνουν τον δρόμο


Ένας ΠΑΟΚ... πεντάστερος! (video)


Δεν καταλαβαίνει τίποτα!


«Ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα για τον τίτλο»


"Έτσι μπορεί να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα..."


"Νίκη και με τον Άρη, οι νέοι παίκτες δουλεύουν σκληρά"


«Εμείς το κάναμε πιο εύκολο»


"Διαφορετικό να φοράς αυτή τη φανέλα..."


Ένα τρελό ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι!


Η αποκάλυψη του Λουτσέσκου!


Χουάντερσον: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό 5-0 ή 6-0»


«Ξεχωριστό συναίσθημα»


Επικό "καρφί" Γιώργου Σαββίδη! (pics)


«Όλοι μαζί για το νταμπλ!»


Περίπατος με... πεντάρα!


"Μην ξαναβγάλεις το σκουφί"


Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ (live)


«Ο Ραζβάν ήθελε να επεμβαίνει στους αγώνες, για αυτό έγινε προπονητής»


Και στην Ριζούπολη με τον λαό του (vid)


Με Πέλκα και Μπίσεσβαρ στην Ριζούπολη


Νίκη με +46!


Στηρίξτε τα ταλέντα της ΠΑΟΚάρας!


Αυστηρά μέτρα


Επιστροφή Γκάρετ και κάλεσμα σε κόσμο από Ψάρρα


Οι αριθμοί του ματς


Νέος πρόεδρος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού!


Το PAOK24 στον Libero 107.4 (aud)


Ασταμάτητος...


Το διπλό στοπ του Πασχαλάκη


Δεν κλαίμε τα παλικάρια, κλαίμε που δεν βλέπουν οι επενδυτές


Μετά τον τελικό... ανάσες


Προσβολή από τον «φίλο» (pic)


One Team... One Family! (vid)


«Απέδειξε πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της επιθετικής γραμμής»


«Πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ΚΕΔ»


Απόλλων – ΠΑΟΚ, ρετρό ιστορίες…


Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Τσέλσι (video)


Το Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό! (pics)


Το μόνο που μπορεί να τον φοβίσει, είναι το μέλλον


«Το ίδιο δυνατά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»


Ένα ακόμα ρεκόρ για Κουλούρη


Επηρέασαν οι διαιτητές ή όχι;


Περήφανος και ο Κόνιαρης (pic)


«Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα»


«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»


«Το ταξίδι συνεχίζεται...» (pic)


Το σχόλιο της ημέρας


Επιστροφή για... λίγους


«Εμπειρία που θα μας... μεγαλώσει» (pic)


«Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, του αξίζουν συγχαρητήρια»


Τα δάκρυα του κόουτς και η αγκαλιά του Μπάνε (pics)


«Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»


Συγχαρητήρια στις κυπελλούχες και τον φιναλίστ


Εύσημα Πιτίνο σε ΠΑΟΚ και Παπαθεοδώρου


Έκαναν το καθήκον τους


Στον ΟΣΦΠ το ντέρμπι της δεύτερης θέσης


Ψυχάρα Γκος!


#Λένα Ζευγαρά # live unplugged : Kυκλοφόρησε και ξεσηκώνει (vid)


Θεσσαλονίκη: Σε τρία σημεία οι αγρότες


Νέα αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο ΑΠΘ


«Άδειαζε» σπίτια με πασπαρτού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Είχαν «ρημάξει» εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 850.000 ευρώ η λεία τους


Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από ιδιωτική κλινική


Από θαύμα δεν υπήρξε θύμα στην ένοπλη ληστεία στους Άγιους Πάντες


ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πυλαία: Προσποιούνταν τους υπαλλήλους του δήμου και ζητούσαν χρήματα


Λαθρέμποροι τσιγάρων πίσω από την εκτέλεση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης


Και επισήμως Βόρεια Μακεδονία η πΓΔΜ


Δολοφονία στο Πανόραμα - Μαφιόζικη εκτέλεση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ


Αλέξανδρος Καλλέργης: Μεγάλη δωρεά αγάπης στα ορφανά του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος


Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τεσσάρων ληστών μπροστά στην κάμερα (vid)


Λήστεψαν νεαρούς στη Νέα Παραλία


Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη ένα από τα οχτώ τυχερά δελτία


Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο


Στην αντεπίθεση η οικογένεια του 12χρονου που ήθελαν να διώξουν από σχολείο στην Καλαμαριά


Επιχείρηση καθαρισμού σε άτυπο καταυλισμό προσφύγων κοντά στα Δικαστήρια


Στην DIMERA συμφερόντων Σαββίδη, γυάλινο περίπτερο της Νέας Παραλίας


ΚΕΕΛΠΝΟ: 38 θάνατοι από την γρίπη, 20 σε μια εβδομάδα


Φαντάρος δεν προλάβαινε το ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη και πήρε τηλέφωνο για βόμβα


Μπλόκα αγροτών σε όλη τη χώρα


Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΟΣΕ προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Χωρίς νερό για πολλές ώρες περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης


Η επιστροφή του Μάκη Δημάκη στη Θεσσαλονίκη - Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης


Καλαμαριά: Τι θα γίνει με τον 12χρονο που ήθελαν να διώξουν οι συμμαθητές του από το σχολείο


Πανόραμα: Στις φλόγες τέσσερα οχήματα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης


Μαζεύτηκαν τρακτέρ στον Λαγκαδά - Σκέψεις για μπλόκο στο Δερβένι


Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες


Η Άγκυρα επικήρυξε τους 8 στρατιωτικούς για 700.000 ευρώ


Δημοσκοπήσεις: Από 2 έως 12% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ


Καλαμάτα: Θρήνος και σοκ για τις τρεις νεκρές στην ταβέρνα


Αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας


Τζόκερ: Τυχερό 5άρι στη Θεσσαλονίκη


Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ ο Σάκης Αρναούτογλου


Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Το σχόλιο Μπουτάρη για την υποψηφιότητα Λεκάκη


Συνέλαβαν νονό της νύχτας στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Αδίστακτος ληστής μπούκαρε με ρόπαλο σε ψιλικατζίδικο και χτύπησε υπάλληλο


Βασίλης Δήμας Tour - Δείτε σε ποιες χώρες θα εμφανιστεί


Έκλεψαν 400 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα


Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Άκυρος συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης - Μεταλλικό αντικείμενο και όχι βλήμα


Συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης για το βλήμα που βρέθηκε (pics)


Καστοριά: Ακόμη δεν έχουν βρει γιατί 300 άτομα έπαθαν γαστρεντερίτιδα


Αύξηση κατώτατου μισθού - Τι αλλάζει με παραδείγματα


Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ για το αιματηρό επεισόδιο στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τραγωδία στις Σέρρες - Δύο νεκροί σε τροχαίο


Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τσίπρας στο υπουργικό: Προχωράμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650€


Άρχισαν κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στον κόμβο της Κουλούρας τα πρώτα τρακτέρ


Βενιζέλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης στις εκλογές


Αυξάνονται οι κατώτατοι μισθοί από 50-110€


Καμμένος: Ο Τσίπρας μου πρότεινε θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Τσίπρας: Ιστορική μέρα, η Βόρεια Μακεδονία θα είναι μία φίλη χώρα


Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε τράπεζα


Υπερψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών