PAOK24Blog

Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;

O Γρηγόρης Ατρείδης αναρωτιέται που μπορεί να φτάσει η εσωστρέφεια στον οργανισμό του #PAOK και στέκεται στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά #PAOK24

Επιμέλεια Άρθρου
Γκρίνια και για τον Μολέντο, είναι ποτέ δυνατόν;
H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν να ενισχυθεί ουσιαστικά, προκειμένου να δώσει μέχρι τέλους τη «μάχη» για το πρωτάθλημα.
Αναρωτιέμαι αν άπαντες στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό και αναφέρομαι σε μία (αρκετά μικρή ευτυχώς) μερίδα του κόσμου ,έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του στόχου του ΠΑΟΚ και τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος, όχι μόνο λόγω του ανταγωνισμού με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, αλλά και της απόστασης από την τελευταία (χρονικά) φορά που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο τίτλος του πρωταθλήματος.

Η απορία μου δεν είναι ουρανοκατέβατη.

Προκύπτει από αρκετά μηνύματα από φίλους του ΠΑΟΚ στα διάφορα κείμενα του PAOK24 σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Μολέντο, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει σήμερα με αφορμή την αυξημένη πιθανότητα να έρθει δανεικός ο Βραζιλιάνος στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση, βάσει των υποδείξεων του προπονητή του και πασχίζει να αποκτήσει τον καλύτερο αμυντικό (μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα) του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έστω και για ένα εξάμηνο…

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει αν τα καταφέρει, επειδή το θέλει εκείνος, τον καλύτερο παίκτη που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, σε μία… αρπαγή που δεν έχει προηγούμενο για τον «Δικέφαλο» και τις σχέσεις του με το ΠΟΚ, σε μία μεταγραφή που εδώ και πολλά χρόνια γινόταν μόνο από την ανάποδη πλευρά.

Ο ΠΑΟΚ καλεί ένα «θηρίο» στην Τούμπα για τους 14 τελικούς που του απομένουν, έναν αμυντικό που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ένας με έναν, που θα του δώσει μεγάλη δύναμη στις στημένες μπάλες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έναν παίκτη πρωταγωνιστή, ο οποίος ξέρει πως είναι η πίεση του πρωταθλητισμού σε μία μεγάλη ομάδα.

Ένας στόπερ που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο, όπως αυτή του Γενάρη, δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όντας διαθέσιμος για τον Λουτσέσκου χτες.

Είναι ποτέ δυνατόν μετά από όλα τα παραπάνω να υπάρχει γκρίνια και αρνητισμός για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής, επειδή η χρονική της διάρκεια αναμένεται να αφορά το επόμενο εξάμηνο κι επειδή η όποια προσπάθεια να μείνει ο Μολέντο και μετά το καλοκαίρι δεν μπορεί σήμερα να είναι σίγουρη;

Όσοι υποστηρίζετε κάτι τέτοιο μπορείτε να αντιληφθείτε την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον φετινό του στόχο;

Την ανάγκη να δώσει στον προπονητή του τα καλύτερα δυνατά «όπλα» για να παλέψει λυσσαλέα για το πρωτάθλημα, που τόσο πολύ λείπει από τον «Δικέφαλο» και τον κόσμο του και που αν το κατακτήσει τους επόμενους μήνες μπορεί να τον απογειώσει;

Λάθη υπήρξαν στον χειρισμό της υπόθεσης, καθώς ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να προλάβει την Ιντερνατιονάλ και να μην τρέχει να… σπάσει ένα προσύμφωνο, εξέλιξη που τον οδηγεί στον μονόδρομο του δανεισμού για την ώρα επειδή θέλει να κάνει τα πάντα για να χρηστεί πρωταθλητής.

Φέτος όχι του χρόνου. Φέτος να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Αυτή, όμως, είναι μία διαφορετική κουβέντα, η οποία δεν μπορεί επουδενί να δικαιολογήσει αντιδράσεις που προκαλούν εσωστρέφεια, ειδικά όταν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη και τόσο ουσιαστική και ποιοτική μεταγραφή.

Υπάρχουν κι αυτοί που επικαλούνται παλαιότερα παραδείγματα, στα οποία παίκτες (όπως ο Νάτχο) ήρθαν για ένα εξάμηνο και έφυγαν, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.

Μακροπρόθεσμα και η περίπτωση του Νάτχο και οποιαδήποτε άλλη ενδεχομένως τη μιμηθεί είναι επιζήμια για ένα κλαμπ κι εν προκειμένω για τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτό δε θα γινόταν να μη συμφωνούμε.

Ωστόσο, δεν μπορεί να συμβεί ο συγκεκριμένος παραλληλισμός με τον δανεισμό του Μολέντο, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο «Δικέφαλος» χτυπάει στα ίσα τον τίτλο και ψάχνει τρόπο να μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

Άλλωστε το στοίχημα του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του Μολέντο που αναμένεται σε πρώτη φάση να έρθει για ένα εξάμηνο, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή αυτό τον Γενάρη είναι να μπορέσει το «ασπρόμαυρο» αγωνιστικό τμήμα να τον εντάξει στο γκρουπ και να τον κάνει να αντιληφθεί πόσο πρέπει μαζί με τους (νέους) συμπαίκτες του να παλέψει, αντιλαμβανόμενος πόσο μεγάλος είναι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και πόσο σημαντικός για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αυτό τον Γενάρη κάνει μεταγραφές για να… γίνει η δουλειά.

Μπορεί ο Μολέντο να επιλέξει μετά το καλοκαίρι να μη συνεχίσει στην Τούμπα. Ακόμα κι αν διαφωνώ με αυτούς που προεξοφλούν μία τέτοια εξέλιξη γιατί τους βολεύει αυτό το σενάριο για την επιχειρηματολογία τους, μπορώ να το δεχτώ.

Ωστόσο, είναι ανήκουστο μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, η οποία βρίσκεται στα σκαριά έστω και για έξι μήνες, μία κίνηση που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Τούμπα, να απαξιώνεται και να αποτελεί ακόμα μία πηγή εσωστρέφειας, σε έναν οργανισμό όπως αυτός του ΠΑΟΚ, ο οποίος μόνιμα τρέφεται από αυτό το σαράκι.

Για να μην πλατειάζω άλλο, όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς εννοώ και πως διαχωρίζω την ανάγκη του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί τώρα (όχι στο μέλλον) για να πάρει φέτος τον τίτλο (όχι του χρόνου) από τις αδυναμίες που έχει το διαφαινόμενο ντιλ με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του Μολέντο, μπορεί απλά να δει πως μία άλλη διεκδικήτρια του τίτλου διαχειρίζεται ουσιαστικά και επικοινωνιακά ως οργανισμός τις μεταγραφές της.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μοράν, προχωρώντας σε μία ενίσχυση συγκεκριμένων οικονομικών δυνατοτήτων, η οποία αποτελεί επιλογή του προπονητή της βάσει του (περιορισμένου) μπάτζετ που του δόθηκε.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται ανενεργός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και χωρίς να έχει βάσει βιογραφικού κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, το οποίο να μπορεί αρχικά να αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της μεταγραφής (καθώς όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο).

Προς Θεού δε θέλω να μειώσω τον ποδοσφαιριστή, ούτε τη μεταγραφή. Απλά αναδεικνύω το ρίσκο της κίνησης.

Ε, λοιπόν η ΑΕΚ και ο κόσμος της, έτσι όπως διαχειρίζονται τη μεταγραφή Μοράν έχουν αυξημένες πιθανότητες να κερδίσουν πολλά παραπάνω από έναν παίκτη, ο οποίος στην πρώτη ματιά δε φαίνεται να είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο, πετυχαίνοντας ακόμα και να τον χρήσουν πρωταγωνιστή.

Την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ μπορεί να απαξιωθεί πριν καν έρθει και ο Μολέντο… Επειδή αρχικά έρχεται ως δανεικός… Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Υ.Γ. Το πρωτάθλημα κρίνεται και θα κρίνεται καθημερινά από εδώ και πέρα σε λεπτομέρειες. Εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πρέπει να δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει και ο κόσμος του «Δικεφάλου» να παίξει έξυπνα τον μόνιμα υποστηρικτικό του ρόλο. Όλα θα μετρήσουν, όλα. Και το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επηρεάζουν την καθημερινότητα μίας ομάδας μόνο ο κόσμος μπορεί να τη φτιάξει όπως πρέπει και να διαφυλάξει την ομάδα. Θα είναι κρίμα να χαλάσει κι αυτό για λίγους, γιατί πραγματικά λίγοι είναι, που δεν έχουν αντιληφθεί τι πάει να κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ μετά από 33 χρόνια.

Σταμάτησαν στα εφτά!

Σταμάτησαν στα εφτά!

Άνετα ο ΠΑΟΚ με «καυτή» Σπυριδωνίδου

Με Πέλκα και Βέρνμπλουμ βασικούς!

Με Πέλκα και Βέρνμπλουμ βασικούς!

Αυτή είναι οι 11 του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Άρη

Πω, πω μια ΠΑΟΚάρα!

Πω, πω μια ΠΑΟΚάρα!

Τρομερές οι γυναίκες του ΠΑΟΚ «πάτησαν» τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο (vid)

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο (vid)

Όμορφες εικόνες στη φυσούνα του «Κλ. Βικελίδης»

«Φυσικά και το πιστεύαμε!»

«Φυσικά και το πιστεύαμε!»

Ο Δημήτρης Σολκίδης για το «διπλό» του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ! (pics)

Ο Ιβάν υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ! (pics)

Έξω από το «Κλ. Βικελίδης» ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Ιστορικό, πρώτο βήμα για την κατασκευή της Νέας Τούμπας"


Χάποελ Χολόν - ΠΑΟΚ (live)


"Έχασε" και το... πληρώνει (videos)


ΕΥΑΘ: Σε νέα γραφεία η εξυπηρέτηση των πελατών


Πέρασε η τροπολογία για τη Νέα Τούμπα!


"Τα πάντα για τη νίκη, μαζί με τον κόσμο μας"


Αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ (pics)


Στην Μεσήμβρια ο Γιώργος Σαββίδης (pics)


Πρίγιοβιτς "καυτός" τον οδηγεί!


Αποθέωση για Κουλούρη (pics)


Η εκπομπή του PAOK24 (ηχητικό)


Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


"Καμία κρατική επιβάρυνση"


Ποιοι ξεχώρισαν...


Η απόφαση της Εφέσεων για τον Ραζβάν Λουτσέσκου!


Ο Ντέμης Νικολαίδης για το νέο του ρόλο στο OPEN!


Τριτοκοσμικές συνθήκες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Αρνήθηκε να ξεκινήσει ο οδηγός! (vid)


Διάκριση για τον Λάμπρου (pic)


Γ. Σαββίδης: «Γνωρίζουμε καλά πως κάνουν τις... δουλειές τους» (pics)


O ΠΑΟΚ παρουσιάζει το προφίλ της Χαποέλ Χολόν


Κιλκίς: Διευθυντής νοσοκομείου χειροδίκησε κατά υπαλλήλου!


Συγκινητικός Λέο Ζαμπά


Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ-Βίντι


«Βόμβες» Λίνεν: «Πώς έπεσε η ΑΕΚ»


Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις


«Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ δίνει όραμα στην Θεσσαλονίκη»


Ποδόσφαιρο με τα μάτια της ψυχής!


Ο ΠΑΟΚ τους κλείνει το σπίτι!


Ζευγάρι επιχείρησε να βγάλει 60 κιλά χασίς στην Τουρκία


«Πρίγιο» ο… εκτελεστής της εβδομάδας! (pic)


Έκαναν κηδεία στον Άρη! (video)


Να... σπάσει το ρόδι


Σταθερή επιλογή


H τελευταία προπόνηση (video)


Το σχόλιο της ημέρας


«Να καταλήξει ο ΠΑΟ στα χέρια σου, θέλουμε δυνατούς αντιπάλους»


Η ομιλία που τους πώρωσε!


Η ντροπή του... αιώνα! (video)


Διαμαρτυρία διαιτητών σε Περέιρα για τις οφειλές


Βασίλης Δήμας: Θα δίνει άλλο "Χρώμα" στις Πέμπτες της Θεσσαλονίκης


Ο Πέλκας αποθέωσε τον Κουλούρη (pic)


Έτοιμος για τη «μάχη» με Χαποέλ ο ΠΑΟΚ (pics)


Με Κουλούρη... on fire κέρδισε ο Ατρόμητος


«Για αυτό έμαθα τζούντο»


Κατατέθηκε η τροπολογία, ψηφίζεται αύριο! (pics)


Λίγες ώρες απομένουν για το «μαύρο» στο MEGA


«Αν παίζω τόσο λίγο, γιατί να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ;»


Τσάμπιονς Ληγκ με πέντε ευρώ


Μόνο ΠΑΟΚ και άλλοι τρεις


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου


Το PAOK24 της Δευτέρας


«Να γίνει εφαλτήριο η νίκη με τον Προμηθέα»


Μεγάλη τηλεθέαση στο Άρης-ΠΑΟΚ


«Πάτησαν» τον Ηρακλή με +53


Τα εύσημα των Σέρβων στον Πρίγιοβιτς


Στο Ισραήλ μετά από 17 χρόνια!


Στο επίκεντρο ο Πρίγιοβιτς (pic)


Νίκη με δεύτερη απώλεια πριν τον ΠΑΟΚ


Το στοίχημα είναι στοίχημα!


Αγωνία για Βιεϊρίνια και Μάτος!


"Ιστορικό, πρώτο βήμα για την κατασκευή της Νέας Τούμπας"


Χάποελ Χολόν - ΠΑΟΚ (live)


"Έχασε" και το... πληρώνει (videos)


Πέρασε η τροπολογία για τη Νέα Τούμπα!


"Τα πάντα για τη νίκη, μαζί με τον κόσμο μας"


Αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ (pics)


Στην Μεσήμβρια ο Γιώργος Σαββίδης (pics)


Πρίγιοβιτς "καυτός" τον οδηγεί!


Αποθέωση για Κουλούρη (pics)


Η εκπομπή του PAOK24 (ηχητικό)


"Καμία κρατική επιβάρυνση"


Ποιοι ξεχώρισαν...


Η απόφαση της Εφέσεων για τον Ραζβάν Λουτσέσκου!


Ο Ντέμης Νικολαίδης για το νέο του ρόλο στο OPEN!


Διάκριση για τον Λάμπρου (pic)


Γ. Σαββίδης: «Γνωρίζουμε καλά πως κάνουν τις... δουλειές τους» (pics)


O ΠΑΟΚ παρουσιάζει το προφίλ της Χαποέλ Χολόν


Συγκινητικός Λέο Ζαμπά


Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ-Βίντι


«Βόμβες» Λίνεν: «Πώς έπεσε η ΑΕΚ»


«Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ δίνει όραμα στην Θεσσαλονίκη»


Ποδόσφαιρο με τα μάτια της ψυχής!


Ο ΠΑΟΚ τους κλείνει το σπίτι!


«Πρίγιο» ο… εκτελεστής της εβδομάδας! (pic)


Έκαναν κηδεία στον Άρη! (video)


Να... σπάσει το ρόδι


Σταθερή επιλογή


H τελευταία προπόνηση (video)


Το σχόλιο της ημέρας


«Να καταλήξει ο ΠΑΟ στα χέρια σου, θέλουμε δυνατούς αντιπάλους»


Η ομιλία που τους πώρωσε!


Η ντροπή του... αιώνα! (video)


Διαμαρτυρία διαιτητών σε Περέιρα για τις οφειλές


Ο Πέλκας αποθέωσε τον Κουλούρη (pic)


Έτοιμος για τη «μάχη» με Χαποέλ ο ΠΑΟΚ (pics)


Με Κουλούρη... on fire κέρδισε ο Ατρόμητος


«Για αυτό έμαθα τζούντο»


Κατατέθηκε η τροπολογία, ψηφίζεται αύριο! (pics)


«Αν παίζω τόσο λίγο, γιατί να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ;»


Τσάμπιονς Ληγκ με πέντε ευρώ


Μόνο ΠΑΟΚ και άλλοι τρεις


Το PAOK24 της Δευτέρας


«Να γίνει εφαλτήριο η νίκη με τον Προμηθέα»


Μεγάλη τηλεθέαση στο Άρης-ΠΑΟΚ


«Πάτησαν» τον Ηρακλή με +53


Τα εύσημα των Σέρβων στον Πρίγιοβιτς


Στο Ισραήλ μετά από 17 χρόνια!


Στο επίκεντρο ο Πρίγιοβιτς (pic)


Νίκη με δεύτερη απώλεια πριν τον ΠΑΟΚ


Το στοίχημα είναι στοίχημα!


Αγωνία για Βιεϊρίνια και Μάτος!


Μόνος του στην κορυφή ο ΠΑΟΚ


Οι αντιδράσεις και το... ξέσπασμα των πρωταγωνιστών (vid)


Ουκρανός στο ΠΑΟΚ – Βίντι


Ιταλικά σενάρια για Ελ Καντουρί και Κίεβο Βερόνα


«Θα είχαμε αποκτήσει τον Πρίγιοβιτς...»


«100άρης» ο Μάτος (pic)


Έτσι άνοιξε η αυλαία


Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο


Τέτοιο πανηγύρι, ούτε Δεκαπενταύγουστο στην Ικαρία (pics)


ΕΥΑΘ: Σε νέα γραφεία η εξυπηρέτηση των πελατών


Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Τριτοκοσμικές συνθήκες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Αρνήθηκε να ξεκινήσει ο οδηγός! (vid)


Κιλκίς: Διευθυντής νοσοκομείου χειροδίκησε κατά υπαλλήλου!


Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις


Ζευγάρι επιχείρησε να βγάλει 60 κιλά χασίς στην Τουρκία


Βασίλης Δήμας: Θα δίνει άλλο "Χρώμα" στις Πέμπτες της Θεσσαλονίκης


Λίγες ώρες απομένουν για το «μαύρο» στο MEGA


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου


Η Ελλάδα δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε εθισμό στο διαδίκτυο


Μάτι: 13 από τους 99 νεκρούς δεν κάηκαν, αλλά πνίγηκαν!


Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην Πυλαία


Θεσσαλονίκη: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι του


Αρνητική απάντηση Καϊτεζίδη στη ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης


Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Από πότε «χαλάει» ο καιρός


Τι είπε ο Γ. Ορφανός για την απόφαση του να «κατέβει» για δήμαρχος Θεσσαλονίκης


Δημοσκόπηση Pulse για ΣΚΑΙ: Στο 11% το προβάδισμα της ΝΔ


Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε σιδηροδρομικές γραμμές έξω από τη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για bullying σε δημοτικό σχολείο


Συνελήφθη για εμπορία ηρωίνης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης


Κουφάλια: Λεηλάτησαν αθλητικές εγκαταστάσεις - Έκλεψαν μέχρι και σπόρια από το κυλικείο!


Εκτροπή ΙΧ στον Περιφερειακό - Δύο τραυματίες


Θεσσαλονίκη: 48χρονος πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του


Ποιοι είναι οι έως τώρα υποψήφιοι για το δήμο Θεσσαλονίκης


Βούγιας και Νυφούδης διεκδικούν μαζί το δήμο της Θεσσαλονίκης


Ο Αλέξης Τσίπρας νέος υπουργός Εξωτερικών


Παραιτήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς


Συμμορία πίσω από διαρρήξεις και κλοπές δεκάδων ΙΧ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης


Και ο Γιώργος Ορφανός υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης


Άγνωστος προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ και μηχανές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Ιουλία Καλλιμάνη: Η νικήτρια του περσινού Voice βάζει «Φωτιές« και όχι μόνο


ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 14 Νοεμβρίου


Καβγάς Κοτζιά - Καμμένου στο υπουργικό - Ζήτησε δεσμεύσεις ο Τσίπρας


Σε ποιον πρότεινε η ΝΔ υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης


Πώς προκλήθηκε η φωτιά στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε κουτί με χαρτομάντιλα!


Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια έκλεβε χρήματα και κοσμήματα από σπίτια που εργαζόταν


Αποκαλύψεις - φωτιά για Μενεγάκη: Πώς έγινε «βασίλισσα»


Θεσσαλονίκη: Ι.Χ. παρέσυρε και τραυμάτισε άνδρα


Χαλκιδική: Σεισμική δόνηση στην Αρναία έγινε αισθητή και στη Θεσσαλονίκη


Πρεμιέρα με τιμές... φωτιά για το πετρέλαιο θέρμανσης


Νέοι κυβερνητικοί τριγμοί μετά τις δηλώσεις Καμμένου για Plan-B


Σέρρες: Παρίσταναν τις ζητιάνες και έκλεψαν 12.000 ευρώ


Θεσσαλονίκη: 11χρονος μαθητής τραυμάτισε σε σχολείο 9χρονο με λεπίδα


Έρχονται προσλήψεις 250 νέων οδηγών στον ΟΑΣΘ


Συμπλοκή μαθητών σε σχολείο στη Σταυρούπολη - Δύο τραυματίες


46χρονος πίσω από την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων


Συνελήφθη 29χρονος από τη Θεσσαλονίκη για πορνογραφία ανηλίκων


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για τον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο


Θεσσαλονίκη: Σε Βαγιοχώρι και οδό Μοναστηρίου οι δομές για τους πρόσφυγες


Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι τραπεζικοί για τις κλοπές από θυρίδες


Ταξί παρέσυρε πεζό στην Καμάρα


Και με τη... βούλα υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ψωμιάδης


Θεσσαλονίκη: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό για 5 ώρες την Παρασκευή


Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Ραιδεστό


Σοκ από την άγρια δολοφονία τριών γυναικών στον Έβρο


Θεσσαλονίκη: Παρίστανε τον εφοριακό και απέσπασε χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστους ηλικιωμένους


Άνδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Τούμπα


Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο στην Ε.Ο Μουδανιών - Κασσάνδρας


«Έφυγε» στα 44 του ο λιμενικός - ήρωας του Αιγαίου