Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάνθηρας» ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στην Αθήνα, πανηγυρίζοντας το δεύτερο του τρίποντο στα πλέι οφ της Super League.

PAOK24

«Πάνθηρας» ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Αθανασιάδη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 3ο λεπτό, αδυνατώντας να σκοράρει με σουτ εξ’ επαφής στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Λέοβατς.

Στο 22’ ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να απαντήσει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ, με τον Κλάους να «ξαναχτυπάει» ένα λεπτό αργότερα, παίρνοντας δυνατή γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ροντρίγκεζ, με τον Διούδη να απομακρύνει με υπερένταση.

Στο 27’, ωστόσο, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην άμυνα του Πανιωνίου μετά από σέντρα του Ροντρίγκεζ και μετά από πάσα του Πέλκα σούταρε σημαδεύοντας το γάμα της εστίας του Διούδη, αφήνοντας… άγαλμα τον πορτιέρο των «κυανέρυθρων».

Ο «Δικέφαλος» έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του ενός γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με διαφορετικό πρόσωπο.

Σταδιακά έδιναν χώρο στον αντίπαλο τους, κάνοντας «φτηνά» λάθη και αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες του Πανιωνίου για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Οι «κυανέρυθροι» έπαιρναν αυτοπεποίθηση και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν στο 62’ που έβγαλε ο Γλύκος, το σουτ του Καραμάνου τρία λεπτά αργότερα που κόντραρε στον Μαλεζά και το μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη στο 69’, το οποίο και πάλι εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχοντας γλιτώσει την ισοφάριση στο κακό του διάστημα πήρε… αέρα δύο τερμάτων, με τον Μακ μετά από ατομική ενέργεια να πλασάρει τον Διούδη στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 2-0, παρότι ο Πανιώνιος κέρδισε μετά από λάθος στην άμυνα του «Δικεφάλου» πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Οικονόμου.

Οι «ασπρόμαυροι» με αυτή τη νίκη επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ και περιμένουν να δουν ποια θα είναι η εξέλιξη στο παιχνίδι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ που ακολουθεί.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 7

ΑΕΚ 5

Παναθηναϊκός 4

Πανιώνιος 1

*ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το live της αναμέτρησης

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2

90’+2′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Οικονόμου.

90′ O Μπερμπάτοφ βρίσκει με τη μία τον Ροντρίγκεζ και εκείνος με σουτ από τη δεξιά γωνιά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. 

89′ Ο Οικονόμου εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα άουτ! Παραμένει το 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ! 

88′ Κίτρινη κάρτα στον Χατζηισαϊα.

88′ Πέναλτι για τον Πανιώνιο! Λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Βιγιάλμπα στη συνέχεια κερδίζει το πέναλτι από τον Χατζηισαϊα!

87′ Ο Χατζηισαϊας στη θέση του Μαλεζά. 

84′ Ο Βιγιάλμπα στη θέση του Χαλκιαδάκη. 

82′ Ο Σκόνδρας στη θέση του Λέοβατς. Ο Ίβιτς προστατεύει τον Κροάτη που έχει έξι κίτρινες κάρτες και είναι στο όριο τιμωρίας. 

81′ Ο Αθανασιάδης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, με τον Διούδη να μπλοκάρει εύκολα έστω και αν χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια. 

77′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ατομική ενέργεια του Μακ, ο Σλοβάκος ελευθερώθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και πλάσαρε ιδανικά τον Διούδη. 

75′ Ο Καθάριος στη θέση του Κόρμπου. 

75′
Ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Πέλκα. 

74′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Πέλκας προσπάθησε να βρει με πάσα τον Ροντρίγκεζ μπροστά από τον Διούδη και παρότι δεν τα κατάφερε, η μπάλα λίγο έλειψε να μπερδέψει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. 

72′ 57% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΠΑΟΚ, έναντι 43% του Πανιωνίου. 

69′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Εξαιρετικό μάκρινό σουτ του Χαλκιαδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ. 

66′ Ο ΠΑΟΚ χωρίς λόγο έχει οπισθοχωρήσει, αδυνατεί να κρατήσει την μπάλα και δίνει με τα λάθη των παικτών του αυτοπεποίθηση και φάσεις στον Πανιώνιο. 

65′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Μασούρας έκλεψε από τον Τζαβέλλα, έπαιξε το 1-2 με τον Καραμάνο, με τον τελευταίο να σουτάρει και να κοντράρει τελικά η μπάλα στο σώμα του Μαλεζά. 

65′ 
Οι τελικές προσπάθειες είναι 6(5) για τον Πανιώνιο και 7(3) για τον ΠΑΟΚ.

62′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Μπαργκάν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που ο ίδιος κέρδισε στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ και αριστερά, με τον Γλύκο να διώχνει με υπερένταση με γροθιές. 

60′ Σουτ του Σιώπη, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. 

59′ Ο Αθανασιάδης έστρωσε στον Ροντρίγκεζ, με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλά άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου. 

58′ Ο Πέλκας μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου από τα αριστερά, ωστόσο αναχαιτίστηκε από την άμυνα των γηπεδούχων. 

51′ Σε δύο περιπτώσεις ο Ροντρίγκεζ δε σημάδεψε σωστά, έχοντας την ευκαιρία να βγάλει σέντρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου και δεξιά.  

46′ Κίτρινη κάρτα στον Πέλκα. 

46′
Ο Μπαργκάν στη θέση του Ανσαριφάρντ. 

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1

45′ Ο Μασούρας σούταρε αδύναμα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να μπλοκάρει εύκολα. 

41′ Ο Λέοβατς σεντράρει από τα αριστερά κι ο Διούδης μπλοκάρει την μπάλα μετά από έξοδο, προλαβαίνοντας τον Πέλκα που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι. 

39′ Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το παιχνίδι και ψάχνει και δεύτερο γκολ. Σίγουρα για τους παίκτες του Ίβιτς θα πρέπει να είναι προτεραιότητα να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα. 

34′
Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου. 

31′ Ο Ροντρίγκεζ δοκίμασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. 

27′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση της άμυνας του Πανιωνίου στη σέντρα του Κίτσιου και μετά από πάσα του Πέλκα με δυνατό γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων άφησε… άγαλμα τον Διούδη. 

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Ροντρίγκεζ έβγαλε τη σέντρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε δυνατή γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Διούδης απομάκρυνε εντυπωσιακά με δεύτερη προσπάθεια.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Ανσαριφάρντ πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε, με την κόντρα του Λέοβατς να στέλνει την μπάλα κόρνερ, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου. 

22′ 59% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να έχουν 41%.

21′ Σέντρα-σουτ του Χαλκιαδάκη από τα δεξιά, η μπάλα περνάει πλάγιο άουτ. 

15′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Γρήγορη αντεπίθεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μακ βρίσκει τον Πέλκα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, εκείνος σουτάρει, με τον Διούδη να μπλοκάρει την μπάλα. 

14′
Ο Τσίμιροτ βρήκε με μακρινή κάθετη πάσα τον Μακ, εκείνος άνοιξε το κοντρό, με τον βοηθό Σίπκα να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ. Το ριπλέι δε δικαιώνει τον βοηθό, με τον Μακ να καλύπτεται έστω και οριακά. 

12′ Το παιχνίδι έχει ρυθμό και είναι αρκετά ανοιχτό, με τον ΠΑΟΚ να έχει σπαταλήσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μέχρι στιγμής να μπει σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση. 

7′
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει… Τούμπα τη Ν. Σμύρνη, καθώς με την πληθωρική παρουσία τους ενισχύουν με συνθήματα την προσπάθεια των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς. 

3′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!
Ο Λέοβατς έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Αθανασιάδης ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα με προβολή ψηλά πάνω από την εστία του Διούδη.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου. 

A’ ημίχρονο

Έναρξη αγώνα

Στον πάγκο για τον Πανιώνιο: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπραργκάν, Καθάριος, Ποζατζίδης και Βιγιάλμπα.

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος και Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Χατζηισαϊας, Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης, Κοροβέσης και Αντόνις.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΓΚΟΛ: – 29′ Αθανασιάδης, 77′ Μακ

Ασίστ: – 29′ Πέλκας, 77′ Τσίμιροτ

Δοκάρι: –

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Βοηθοί: Σταύρος Σίπκας και Ιορδάνης Δημητριάδης.

Τέταρτος διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χριστόφορος Ζωγράφος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ