Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πω, πω, πω μια ΠΑΟΚάραααα!

O ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει κάτι που πριν τη σέντρα του σημερινού ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό έμοιαζε ως θαύμα, κερδίζοντας με 4-0 τον Παναθηναϊκό και «τσεκάροντας» το εισιτήριο του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

PAOK24

Πω, πω, πω μια ΠΑΟΚάραααα!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε πολύ νωχελικά στο παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές του να έχουν πολύ άγχος και να κάνουν πολλά αβίαστα λάθη.

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γλύκος εξουδετέρωσε σουτ του Βιγιαφάνιες μέσα από τη μεγάλη περιοχή του «Δικεφάλου» .

Στο 13’ ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Πρίγιοβιτς να παίρνει κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέοβατς, αλλά την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του Βλαχοδήμου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πέλκας έδωσε στην ομάδα του απίστευτη ώθηση κι έβαλε πλάτη για τη μέτρια εικόνα των συμπαικτών του, σκοράροντας με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Εμποκού προσπάθησε να απαντήσει με εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Γλύκος απομάκρυνε, όντας επίσης ένας παίκτης που διασώθηκε στο πρώτο πολύ μέτριο ημίχρονο του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» είχε προβλήματα στη μεσαία γραμμή και με ατομικά λάθη των παικτών του και στην άμυνα έδινε δικαιώματα στον Παναθηναϊκό.

Στο 29’ ο πολύ δραστήριος Πέλκας έβγαλε τετ-α-τετ τον Κάμπος, αλλά ο Αγκολέζος πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 34’ συνέβη μία πολύ σπάνια φάση, καθώς το λάθος του Βαρέλα είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να βγει στην κόντρα κι η σέντρα του Κλωναρίδη βρήκε στο σώμα του Βαρέλα, κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα, αλλά ο Γλύκος με πίσω βήματα πρόλαβε ένα απίστευτο αυτογκόλ.

Δύο λεπτά αργότερα νέος λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ έδωσε το δικαίωμα στον Βιγιαφάνιες με κάθετη πάσα να βγάλει τετ-α-τετ τον Κλωναρίδη, ωστόσο ο τελευταίος πλάσαρε άουτ, σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τον «Δικέφαλο» να είναι πολύ τυχερός, καθώς κόντρα στην πολύ κακή του αγωνιστική εικόνα κατάφερε να προηγείται με 1-0, έχοντας σταθεί όρθιος χάρη στους εξαιρετικούς Πέλκα και Γλύκο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Μπίσεσβαρ αντικατέστησε στο 46′ τον Ουάρντα κι έμελλε να μετατραπεί σε πρόσωπο του αγώνα, καθώς άλλαξε άρδην τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Στο 48′ ο Πέλκας με απίστευτη έμπνευση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία και στέλνοντας μήνυμα για όσα θα ακολουθούσαν.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ολλανδός με συστημένη μπαλιά βρήκε τον Μάτος κι ο Βραζιλιάνος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα στην Αθήνα.

Το παιχνίδι στη συνέχεια δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, καθώς με την πρόκριση να είναι στο 50-50 και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να προσέξουν την τακτική τους.

Στο 67′ ο Μπεργκ βρέθηκε με έξυπνη σέντρα του Κουλιμπαλί σε πρώτο χρόνο μόνος στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά δε βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πέλκας εκτέλεσε του φάουλ από τα δεξιά κι ο Πρίγιοβιτς με προβολή στο πρώτο δοκάρι ανάγκασε τον Βλαχοδήμο σε ενστικτώδη απόκρουση, ενώ κι ο Μάτος στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πλασάρει για το 3-0. 

Στο 72′ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Χουλτ τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το ριπλέι να μη δικαιώνει τον Κύζα.

Στο 74′ ο Σάκχοφ με σουτ στο σκάσιμο της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού άφησε άγαλμα τον Βλαχοδήμο και έκανε το 3-0, εκμεταλλευόμενος ιδανικά το… ριμπάουντ από απομάκρυνση σε σέντρα του Μάτος από δεξιά.

Ο ΠΑΟΚ είχε πλέον σκορ πρόκρισης και καλούνταν να διαχειριστεί καλά τον αγώνα στον χρόνο που απέμενε.

Στο 80′ ο Παναθηναϊκός έχασε φοβερή ευκαιρία όταν ο Μολέντο με κεφαλιά έστρωσε στον Μπεργκ κι ο Σουηδός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 82′ ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να χάσει φοβερή ευκαιρία όταν ο εξαιρετικός Μπίσεσβαρ με διπλό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να σκοράρει και να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Τσίμιροτ από τα αριστερά.

Ωστόσο, ο “Δικέφαλος” δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, με τον Μπίσεσβαρ να βγάζει μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού τη σέντρα και τον Πρίγιοβιτς να πλασάρει, γράφοντας το 4-0.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε κάτι που μετά το 2-0 στη “Λεωφόρο” έμοιαζε ως θαύμα, έφερε… τούμπα την πρόκριση και “τσέκαρε” το εισιτήριο του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στις 6 Μαΐου. 

To live της αναμέτρησης

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0

90’+5′ Σουτ του Μπεργκ, ο Γλύκος απομακρύνει και στη συνέχεια η φάση σταματά για οφσάιντ. 

90’+4′ Ο Μπεργκ σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα κοντράρει και οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν κόρνερ. 

90‘ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις. Μικρή διακοπή για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Γλύκο. 

88′
Κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες ενώ αποχώρησε από το παιχνίδι. 

88′ O Χατζηγιοβάνης στη θέση του Βιγιαφάνιες. 

84′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μπίσεσβαρ με σέντρα από τα αριστερά μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού δίνει πάρε-βάλε γκολ στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος πλασάρει με χαρακτηριστική άνεση. 

82′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο Τσίμιροτ μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού από τα αριστερά, στρώνει στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος με δύο διαδοχικά σουτ δεν μπορεί να σκοράρει, καθώς ο Ρέις έβαλε σωτήρια την προβολή. 

80′ Φοβερή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μολέντο με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ έστρωσε στον Μπεργκ, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου που είχε εκτιναχθεί. 

79′ Ο Κάνιας στη θέση του Σάκχοφ. 

78′ Ο Μολέντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά, στέλνοντας την μπάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Γλύκο. 

77′ Ο Λουντ στη θέση του Κλωναρίδη. 

75′ Ο Σάκχοφ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού μετά τον πανηγυρισμό στο γκολ και θα αντικατασταθεί σε λίγο από τον Κάνιας που κλήθηκε να αλλάξει για να περάσει στο παιχνίδι. 

74′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!
Ο Σάκχοφ με σουτ στην κίνηση έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού αφήνει άγαλμα τον Βλαχοδήμο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

72′ Αποβολή για τον Παναθηναϊκό! Δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβολή στον Χουλτ! 

69′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Πέλκας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς έβαλε εντυπωσιακά την προβολή στο πρώτο δοκάρι, ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε ενστικτωδώς και στη συνέχεια ο Μάτος πλάσαρε μόλις άουτ.  

67′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Κουλιμπαλί έβγαλε έξυπνα σε πρώτο χρόνο τη σέντρα από τα δεξιά, βρήκε ολομόναχο τον Μπεργκ μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Σουηδό να μη βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε, σουτάροντας άουτ. 

66′ Ο Μόλις στη θέση του Εμποκού. 

61′ Ο Πέλκας εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού στα δεξιά, ο Βαρέλα προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο έκανε φάουλ κι η φάση σταμάτησε. 

59′ Ο Ενρίκε στη θέση του Κάμπος. 

57′ Σέντρα-σουτ του Λέοβατς από τα αριστερά, μπλοκάρει ο Βλαχοδήμος. 

51′ Κίτρινη κάρτα στον Μπίσεσβαρ.

50′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα του Πέλκα από τα αριστερά, απομακρύνει όπως-όπως ο Μολέντο, ο Σάκχοφ δοκιμάζει σουτ, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ. 

49′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!
Εκπληκτική σέντρα του Μπίσεσβαρ από τα δεξιά ο Μάτος με πανέμορφη κεφαλιά κάνει το 2-0 κι η Τούμπα παίρνει φωτιά.

48′ Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ! Ο Πέλκας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από θέση πλάγια αριστερά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου και το σουτ του Κάμπος κόντραρε στα σώματα στη συνέχεια. 

47′ Μακρινό σου του Πέλκα, η μπάλα ψηλά άουτ. 

46′ O Μπίσεσβαρ στη θέση του Ουάρντα.

Β’ ημίχρονο

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0

45’+1′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Λέοβατς έβγαλε έξυπνη σέντρα από τα αριστερά, ο Πρίγιοβιτς πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά μετά από κόντρα η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Βλαχοδήμου. 

45′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο. 

45′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Κλωναρίδης βρέθηκε στην πλάτη των αμυντικών του ΠΑΟΚ, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει στον Βαρέλα και στο σώμα του παίκτη του Παναθηναϊκού, καταλήγοντας άουτ. 

40′ Κίτρινη κάρτα στον Χουλτ. 

38′ Κίτρινη κάρτα στον Μάτος για σκληρό μαρκάρισμα. 

36′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Λάθος των παικτών του ΠΑΟΚ ενώ πίεζαν στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει μία αντεπίθεση με τον Βιγιαφάνιες, ο Αργεντινός με έξυπνη κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Κλωναρίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει μόλις άουτ. 

34′ Απίστευτο αυτογκόλ γλίτωσε ο Γλύκος! Λάθος του Βαρέλα, ο Κλωναρίδης στην αντεπίθεση βγάζει σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα ακουμπά στο σώμα του Βαρέλα, αλλάζει κατεύθυνση και κατευθύνεται στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να απομακρύνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ.

31′ Μακρινό σουτ του Κλωναρίδη, ο Γλύκος με σωστή τοποθέτηση μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. 

29′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Γρήγορη αντεπίθεση για τον “Δικέφαλο”, ο Πέλκας σπάει για τον Κάμπος, ο Αγκολέζος πλασάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού τον Βλαχοδήμο κι η μπάλα περνάει λίγο άουτ. 

26′ Ένα αντικείμενο πετυχαίνει τον Βιγιαφάνιες κι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι. 

25′ Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό! Ο Εμποκού εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Γλύκος διώχνει σε κόρνερ, ελέγχοντας τη φάση. 

21′ Ο Κύζας αφού συζήτησε με τους πρωταγωνιστές ξεκινάει ξανά το παιχνίδι. 

19′ Ένταση και διακοπή στο παιχνίδι με αφορμή κοκορομαχίες του Ουάρντα με παίκτη του Παναθηναϊκού. Νωρίτερα ο Μπεργκ έπεσε στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ σε διεκδίκηση κι επειδή παρέμενε πεσμένος ήθελε να σταματήσει το παιχνίδι, κάτι που δεν έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ο Σουηδός σηκώθηκε στη συνέχεια. 

15′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, με την μπάλα να αναπαύετε στο δεξί γάμα της εστίας του Βλαχοδήμου. 

13′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Λέοβατς έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά περνώντας παράλληλα από την εστία του Βλαχοδήμου. 

5′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό!
Ο Βιγιαφάνιες σουτάρει δυνατά μέσα από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Γλύκος με ενστικτώδη απόκρουση απομακρύνει, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας του “Δικεφάλου” μπλοκάρει εντυπωσιακά ένα πιο μακρινό σουτ του Κουρμπέλη. 

4′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Λάθος του Κρέσπο, ο οποίος πιέστηκε, ο Κλωναρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο, ο Βαρέλα έτρεξε να τον μαρκάρει, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έπεσε εύκολα για να πάρει πέναλτι, αλλά ο Κύζας του είπε να σηκωθεί. 

2′ Πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές στο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πιέσει ψηλά τον ΠΑΟΚ.

1′ Σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. 

Α’ ημίχρονο 

Έναρξη αγώνα

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Κάμπος, Πέλκας και Πρίγιοβιτς.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Ενρίκε, Ματθαίου και Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Στιλ, Μολίνς, Μέστο, Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Μαρινάκης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΓΚΟΛ: 15′ Πέλκας, 49′ Μάτος, 74′ Σάκχοφ, 84′ Πρίγιοβιτς-

Ασίστ: 49′, 84′ Μπίσεσβαρ,-

Δοκάρι: 48′ Πέλκας-

Αποβολή: 72′ Χουλτ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας).

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας).

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτ/νιας).

Τέταρτος διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών).

Παρατηρητής διαιτησίας: Σπυρόπουλος Ιωάννης (Φθιώτιδας).

Το live της αναμέτρησης 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ