PAOK24Blog

Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;

Ο Γρηγόρης Ατρείδης στέκεται στην προβληματική εικόνα του #PAOK στο Κίεβο, διαπιστώνοντας τους βασικούς κινδύνους που ελλοχεύουν ενόψει της νέας σεζόν #PAOK24

Επιμέλεια Άρθρου
Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;
Ήταν ένα τόσο κακό αγωνιστικά παιχνίδι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, που δε χρειάζεται να μπει κανείς στη διαδικασία να αναλύσει τι ακριβώς έφταιξε.
Μία ομάδα άβουλη, φοβική, με αδυναμία στο κράτημα μπάλας στη μεσαία γραμμή και κατά συνέπεια πρόβλημα τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Ο ΠΑΟΚ ειδικά του πρώτου ημιχρόνου ήταν ό,τι πιο κουραστικό έχουμε δει από αυτή την ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες, με τη νοοτροπία του στον αγωνιστικό χώρο όχι μόνο να μη φοβίζει την πολύ αδύναμη (αλλά κανονική ομάδα) αντίπαλο του, αλλά να της δίνει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Το σημειώναμε από αυτή εδώ τη γωνία και πριν τη σέντρα της αναμέτρησης πως ο ισχυρός (θεωρητικά) ΠΑΟΚ αν δεν παρουσιαστεί κυρίαρχος, έχει μόνο να χάσει από ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που με την άγνοια κινδύνου που χαρακτηρίζει την παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη, θα παλέψει μέχρι τέλους για να του κάνει τη ζημιά.

Η ομάδα που παρουσίασε ο Στανόγιεβιτς στο Κίεβο ήταν μπερδεμένη, όπως κι η… γεύση που άφησε σε όλους όσους παρακολουθήσαμε από κοντά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Η επιλογή να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στην πεπατημένη του περσινού σχηματισμού δεν μπόρεσε να του λύσει άλλου είδους σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία εμφάνισε και στο κάκιστο περσινό του φινάλε στη σεζόν.

Πολλοί και εύλογα θέτουν την απορία «φταίει ο προπονητής όταν μία έτοιμη και ίδια με πέρυσι ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί μετά από λίγες εβδομάδες απέναντι σε ένα χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο;».

Προφανώς και δεν μπορεί να φταίει ΜΟΝΟ ο Στανόγιεβιτς για την τρομακτικά (κατά διαστήματα) κακή  εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η καθοδήγηση από τον πάγκο, η κατάλληλη προετοιμασία μιας ομάδας πριν από ένα παιχνίδι (αγωνιστικά και ψυχολογικά) και η συνέπεια που δείχνει το σύνολο των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου χαρακτηρίζει τη δουλειά του προπονητή.

Ο προπονητής θέτει τις αρχές σε μία ομάδα, δείχνει στους παίκτες το μονοπάτι στο οποίο πρέπει να κινηθούν για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ατομικά και ως ομάδα τα χαρακτηριστικά τους και να πετύχουν. Ο προπονητής εμπνέει.  

Αν η κατεύθυνση που δίνει είναι λανθασμένη ή μπερδεμένη, γιατί μπορεί κι ο ίδιος να μην ξέρει ξεκάθαρα τι θέλει να κάνει, τότε πόσο διαφορετική μπορεί να είναι κι εικόνα της ομάδας του εντός αγωνιστικού χώρου;

Για να γίνω συγκεκριμένος, είναι το λιγότερο αφελές από την πλευρά του Στανόγιεβιτς να μην έχει δουλέψει τις στημένες φάσεις, επικαλούμενος την έλλειψη χρόνου στην προετοιμασία, θεωρώντας ότι άλλα πράγματα ήταν πιο σημαντικά, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να δέχεται το πρώτο γκολ της σεζόν, όπως αναμενόταν, από στημένη μπάλα.

Παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν και απαγορεύονται τα συμπεράσματα κι οι βιαστικές κρίσεις, δεν μπορεί κανείς να μην αναφέρει ότι ο Σέρβος προπονητής του «Δικεφάλου» παίρνει μεγαλύτερα ρίσκα από ότι θα έπρεπε.

Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, με την επιλογή του να θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα και να μην τους δίνει την πρέπουσα σημασία δουλεύοντας τα περισσότερο (οι στημένες φάσεις είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως κι η επιλογή να μην πιέζεται η ομάδα αναφορικά με τις εντάσεις των προπονήσεων) όσο και η διάθεση του να επιλέξει ένα πιο χαλαρό προφίλ στη διαχείριση των αποδυτηρίων.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του, κι αν ο Στανόγιεβιτς πετύχει τελικά βάσει των επιλογών του, τότε θα χειροκροτηθεί, ωστόσο συνήθως τόσο μεγάλα ρίσκα σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον παίρνεις μόνο όταν είσαι τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα, κάτι που στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συμβεί.

Όσον αφορά στις ευθύνες των παικτών του ΠΑΟΚ (των ίδιων που ήταν και πέρυσι στην ομάδα), το γεγονός ότι στον «Δικέφαλο» αποφασίστηκε να υπάρχουν επτά αρχηγοί, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο, τα λέει όλα!

Μπορεί να υπάρχει μπόλικη αγωνιστική ποιότητα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια, ωστόσο η προσωπικότητα απουσιάζει.

Δυστυχώς φαίνεται πως δεν υπάρχει ο παίκτης που θα  βγει μπροστά, που θα προσπαθήσει να συνεφέρει και τους υπόλοιπους, να τους ξυπνήσει, να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Ο ΠΑΟΚ δε βλέπεται κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ κι αυτό είναι κάτι που η ομάδα «χωνεύει» αντί να τρώγεται με τα ρούχα της, είναι ακόμα μία ημέρα στη δουλειά.

Η συνήθεια στη μετριότητα και την αποτυχία, η απουσία εγωισμού και υψηλών απαιτήσεων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη αποτυχία.

Όλα αυτά μοιάζουν υπερβολικά γιατί ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι στη σεζόν, αλλά αποτελούν τις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα την κάνουν και αργότερα μέσα στη σεζόν, οπότε οφείλουν να συνοδεύουν την ομάδα από τώρα.

Το φετινό καλοκαίρι ο «ασπρόμαυρος» μηχανισμός λόγω της ξαφνικής φυγής του Ίβιτς αναγκάστηκε να αναζητήσει προπονητή και έδειξε και πάλι την τεράστια αδυναμία του στην επιλογή προσώπων.

Δε γίνεται ο ΠΑΟΚ που έχει τεχνικό διευθυντή τον Μίχελ να αποκτά προπονητή μετά από εισήγηση του Βούκιτς, επειδή είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται ο μεγαλομέτοχος του.

Ακόμα κι αν η επιλογή Στανόγιεβιτς αποδειχθεί απόλυτα επιτυχημένη, καθώς στην παρούσα φάση μπορούμε μόνο να προχωρήσουμε σε προσεκτικές κρίσεις για όσα βλέπουμε από τη δουλειά του νέου προπονητή κι όχι να βιαστούμε να τον… σταυρώσουμε, ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ επιλέγει τα πρόσωπα πάσχει.

Δεν είναι δυνατόν να δίνεται η αίσθηση και σε πολλές περιπτώσεις να φαίνεται ότι ισχύει και στην πράξη, ότι εκτός από τον κανονικό τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ υπάρχει κι ένας… σκιώδης, που περιμένει ήδη στη γωνία, έχοντας ήδη λόγο στις εισηγήσεις, ίσως και στις αποφάσεις.

Και αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές την τελευταία πενταετία, άλλοτε σε μικρότερο κι άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό, έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη όταν το πράγμα πάει να στραβώσει.

Σήμερα που μιλάμε, μία κακή εμφάνιση απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ αν ο «Δικέφαλος» δεν κατορθώσει, γιατί περί κατορθώματος θα πρόκειται, να αποκλειστεί από αυτή την ουκρανική ομάδα, θα αποτελεί απλά ένα ηχηρό καμπανάκι για τους κινδύνους που έρχονται.

Το κακό αν δεν υπάρξει ντροπιαστικός αποκλεισμός είναι μικρό στην ουσία του πράγματος.

Ωστόσο, τι γίνεται με τη σεζόν που ξεκινά; Πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να υποστηρίξει τους υψηλούς στόχους που με αφέλεια έχουν τεθεί διά στόματος της διοίκησης του;

Σήμερα που η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι να ξεφύγει η κατάσταση και να ξεκινήσει με το… αριστερό ακόμα μια χρονιά, υπάρχει κανείς να βγει μπροστά, να αναλάβει ευθύνες και να προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση πριν να είναι αργά;

Δυστυχώς, δε φαίνεται πως υπάρχει, σε μία διαπίστωση που χαρακτηρίζει την έλλειψη προσωπικότητας των στελεχών στην εποχή Σαββίδη, σε έναν προβληματισμό με φόντο το μέλλον που είναι πολύ πιο δυσβάσταχτος από έναν κακό απόγευμα στο Κίεβο κόντρα σε κάποια Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021 ο Μπαλογιάννης

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021 ο Μπαλογιάννης

Επενδύει και σε ελληνικά ταλέντα #PAOK #PAOK24

Ορίστηκε το πρώτο ματς με την Βασιλεία!

Ορίστηκε το πρώτο ματς με την Βασιλεία!

Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Τούμπα #PAOK #PAOK24

Αποχωρεί ο Κάμπος

Αποχωρεί ο Κάμπος

Οριστική η απόφαση #PAOK #PAOK24

Ενισχύεται με Καρούτζο ο ΠΑΟΚ

Ενισχύεται με Καρούτζο ο ΠΑΟΚ

Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη #PAOK #PAOK24

Επιστροφή στην δράση για τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην δράση για τον ΠΑΟΚ

Τα νέα της προπόνησης #PAOK #PAOK24

Η τοπ επένδυση του Ιβάν και η τοπ ανευθυνότητα του Βασιλειάδη

Η τοπ επένδυση του Ιβάν και η τοπ ανευθυνότητα του Βασιλειάδη

Διαβάστε το σχόλιο του Σταύρου Κόλκα #PAOK #PAOK24

Φουλ στην τακτική


«Η ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»


Τις «έφαγαν» οι νέοι (pics)


Με γραβάτα στο Ζάππειο ο Τσίπρας - «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, τα μνημόνια φτάνουν στο τέλος»


«Πρώτη» σε... διαφορετικές συνθήκες


Δεν ξεκινάει ο Πρίγιοβιτς


Στο δρόμο για το Χορστ (video)


Η "πρώτη" στην Ολλανδία


"Πρωτάθλημα και Κύπελλο!"


Θεσσαλονίκη: Εξαπάτησε πολίτες και απέσπασε πάνω από 1.600 ευρώ


Απλά δεν χάνεται!


"Βροχή" τα γκολ!


Κυρίαρχη ΕΠΣΜ και Βόρεια Ελλάδα


Κι επίσημα στην Κάλιαρι


Τα πρώτα παραλειπόμενα από Ολλανδία


72χρονος βίαζε ανήλικα αδέλφια στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Το ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ


Πρώτη... "γεύση" Βασιλείας (live streaming)


Δεν πάει ο Βασιλειάδης στο Δ.Σ. της λίγκας την Δευτέρα!


Καμία ανησυχία για Ζαμπά


Το PAOK24 στο Libero 107,4 (ηχητικό)


Αριδαία: Έπαιζαν παράνομο στοίχημα σε κατάστημα κινητών


Συγκλόνισε ο Παντακίδης! (ηχητικό)


«Ευχαριστώ» ΠΑΟΚ MORRIS σε ΓΠΟ Καστοριάς


Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Κοτανίδης!


Νέο κύμα κακοκαιρίας - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


Αλλαγή έδρας στο φιλικό του ΠΑΟΚ με Στεάουα


«Δεν νιώθω πίεση, είμαι εδώ για τους τίτλους» (Video)


«Η πλήρης αξιοπιστία, θα έρχονταν με την διαγραφή Κομίνη»


Ασπροβάλτα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για 6.000 προϊόντα μαϊμού


Μεσογειακοί... γεμάτοι ΠΑΟΚ!


Στο Ντίσελντορφ ο ΠΑΟΚ (Pics)


Ο Λιφ Λίντμπεργκ τρίτος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ!


Θεσσαλονίκη: Εγκληματική ομάδα έκλεβε ΑΤΜ και σπίτια - Εντοπίστηκε λεία «μαμούθ»


Στον ΠΑΟΚ ο Κωστακίδης!


Τσεκούρι στους πίνακες: Τελείωσαν τους «χιλιοτραγουδισμένους» διαιτητές!


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο


«Άλλη μία πρόκληση…» (pic)


Νέα μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ


Ανταρσία των Αργεντινών διεθνών: ζήτησαν να μην είναι ο Σαμπάολι στον πάγκο με τη Νιγηρία!


Αυτά συμφωνήθηκαν για την Ελλάδα στο Eurogroup


Τα highlights του Ζαμπά (video)


Παντού μαζί (pic)


Αναχωρεί ο ΠΑΟΚ! (pics & video)


Ζαμπά και επίσημα!


Κλήρωση πιο νωρίς από ποτέ


«Όλα δείχνουν ΠΑΟΚ» λένε οι Δανοί


Τεράστια η ρήτρα του Ζαμπά


Το σχόλιο της ημέρας


«Αρχηγός είναι...» (pic)


Ανακοινώνονται οι πίνακες διαιτητών!


«Έκλεισε» Κωστακίδη από Ολυμπιακό, θέλει και τον Κεδέρη!


Οκτώ χρόνια ζωής, οκτώ προετοιμασίες


«Να πληρώνει τους διαιτητές ο Σαββίδης!»


«Να βλέπουν όλοι έναν καλύτερο Πέλκα!»


«Είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν»


«Υπόκλιση» και «αντίο» στον Ζαμπά (vid)


Παρελθόν μετά από δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο


Έρχεται... (pic)


Ανανέωσε με... μηνύματα ο Κοκκώνης!


Φουλ στην τακτική


«Η ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»


Τις «έφαγαν» οι νέοι (pics)


«Πρώτη» σε... διαφορετικές συνθήκες


Δεν ξεκινάει ο Πρίγιοβιτς


Στο δρόμο για το Χορστ (video)


Η "πρώτη" στην Ολλανδία


"Πρωτάθλημα και Κύπελλο!"


Απλά δεν χάνεται!


"Βροχή" τα γκολ!


Κυρίαρχη ΕΠΣΜ και Βόρεια Ελλάδα


Κι επίσημα στην Κάλιαρι


Τα πρώτα παραλειπόμενα από Ολλανδία


Το ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ


Πρώτη... "γεύση" Βασιλείας (live streaming)


Δεν πάει ο Βασιλειάδης στο Δ.Σ. της λίγκας την Δευτέρα!


Καμία ανησυχία για Ζαμπά


Το PAOK24 στο Libero 107,4 (ηχητικό)


Συγκλόνισε ο Παντακίδης! (ηχητικό)


«Ευχαριστώ» ΠΑΟΚ MORRIS σε ΓΠΟ Καστοριάς


Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Κοτανίδης!


Αλλαγή έδρας στο φιλικό του ΠΑΟΚ με Στεάουα


«Δεν νιώθω πίεση, είμαι εδώ για τους τίτλους» (Video)


«Η πλήρης αξιοπιστία, θα έρχονταν με την διαγραφή Κομίνη»


Μεσογειακοί... γεμάτοι ΠΑΟΚ!


Στο Ντίσελντορφ ο ΠΑΟΚ (Pics)


Ο Λιφ Λίντμπεργκ τρίτος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ!


Στον ΠΑΟΚ ο Κωστακίδης!


Τσεκούρι στους πίνακες: Τελείωσαν τους «χιλιοτραγουδισμένους» διαιτητές!


«Άλλη μία πρόκληση…» (pic)


Νέα μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ


Ανταρσία των Αργεντινών διεθνών: ζήτησαν να μην είναι ο Σαμπάολι στον πάγκο με τη Νιγηρία!


Τα highlights του Ζαμπά (video)


Παντού μαζί (pic)


Αναχωρεί ο ΠΑΟΚ! (pics & video)


Ζαμπά και επίσημα!


Κλήρωση πιο νωρίς από ποτέ


«Όλα δείχνουν ΠΑΟΚ» λένε οι Δανοί


Τεράστια η ρήτρα του Ζαμπά


Το σχόλιο της ημέρας


«Αρχηγός είναι...» (pic)


Ανακοινώνονται οι πίνακες διαιτητών!


«Έκλεισε» Κωστακίδη από Ολυμπιακό, θέλει και τον Κεδέρη!


Οκτώ χρόνια ζωής, οκτώ προετοιμασίες


«Να πληρώνει τους διαιτητές ο Σαββίδης!»


«Να βλέπουν όλοι έναν καλύτερο Πέλκα!»


«Είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν»


«Υπόκλιση» και «αντίο» στον Ζαμπά (vid)


Παρελθόν μετά από δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο


Έρχεται... (pic)


Ανανέωσε με... μηνύματα ο Κοκκώνης!


Αυτοί πηγαίνουν Ολλανδία!


Τα «κολπάκια» του Ζαμπά (vid)


Η απόφαση για Χατζηισαΐα


Μία εκκρεμότητα φέρνει καθυστέρηση


Πόζαρε με το «98» ο Ζαμπά (pic)


«Μετά από 10 χρόνια σας ευχαριστώ όλους…»


Η ώρα της απονομής στον Γιαννάκη (pic)


Υπέγραψε ο Ζαμπά (video)


Παϊσιάδης: "Εμβληματική η παρουσία του Παντακίδη στον ΠΑΟΚ"


Με γραβάτα στο Ζάππειο ο Τσίπρας - «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, τα μνημόνια φτάνουν στο τέλος»


Θεσσαλονίκη: Εξαπάτησε πολίτες και απέσπασε πάνω από 1.600 ευρώ


72χρονος βίαζε ανήλικα αδέλφια στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Αριδαία: Έπαιζαν παράνομο στοίχημα σε κατάστημα κινητών


Νέο κύμα κακοκαιρίας - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


Ασπροβάλτα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για 6.000 προϊόντα μαϊμού


Θεσσαλονίκη: Εγκληματική ομάδα έκλεβε ΑΤΜ και σπίτια - Εντοπίστηκε λεία «μαμούθ»


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο


Αυτά συμφωνήθηκαν για την Ελλάδα στο Eurogroup


Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 50.000 λαθραία τσιγάρα


Προφυλακιστέος ο Σώρρας - Φυγαδεύτηκε από την Ευελπίδων


Θεσσαλονίκη: «Μάστιγα» τα καταστήματα που πουλούν παράνομα φάρμακα


Συνελήφθησαν στις Συκιές με 8,5 κιλά κάνναβης


Σέρρες: Κατασχέθηκαν 11 τόνοι παράνομα εμφιαλωμένου νερού


Στον ανακριτή ο Σώρρας - «Βαρύ» το κατηγορητήριο


Eurogroup: Η ώρα των αποφάσεων για το ελληνικό χρέος και τα πρόσθετα μέτρα


Σχέδιο για νέο ζωολογικό κήπο στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν ηγετικά στελέχη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών


Καμμένος: Αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για τη συμφωνία - Γιατί ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα


Σκόπια: «Πράσινο φως» στη συμφωνία των Πρεσπών από το Κοινοβούλιο


Τριτοκοσμικές συνθήκες στο ΑΧΕΠΑ - 20 μήνες για χειρουργείο και επικίνδυνοι ανελκυστήρες


Καταγγελίες για τρωκτικά στα κοιμητήρια Καλαμαριάς - Παρέμβαση εισαγγελέα


Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή


Σαν σήμερα: 40 χρόνια από το μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης


Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας στη Θεσσαλονίκη


Έκλεβαν εμπορικά καταστήματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη


Ποινικές διώξεις και ζημιά 2,2 εκατ. ευρώ για έργα της ΕΥΑΘ


Γιαννιτσά: Γιούχαραν Κοντονή και Τζάκρη (vid)


Θεσσαλονίκη: «Καμπάνες» σε καφετέριες για «μαύρη» εργασία και αποδείξεις


Τέταρτο «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών


Μόνιμες περιπολίες αστυνομικών στην πλατεία Αριστοτέλους


Σκόπια: Πρώτο «ναι» εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων για τη συμφωνία


Κοτζιάς: Έχω και εγώ δημοσκοπήσεις - Το 47% είναι υπέρ της συμφωνίας με τα Σκόπια


Κινηματογραφική απόδραση κακοποιών από το Α.Τ Αργυρούπολης


Μπουτάρης για συμφωνία: «Δεν θριαμβολογεί κανένας, αλλά είναι ένα θετικό βήμα...»


Τροχαίο με έναν νεκρό στην Κατερίνη


Μπουτάρης: Το Gay Europride θα ενισχύσει τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης


ΕΣΡ: Δόθηκαν πέντε τηλεοπτικές άδειες - Ένα ερωτηματικό


Έργα Μετρό: «Ανάσα» σε Μοναστηρίου, Σιδηροδρομικό Σταθμό και Εγνατία - Το χρονοδιάγραμμα


Από τις 26/6 η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με Κυκλάδες και Κρήτη


Κινηματογραφική καταδίωξη έξω από τη Θεσσαλονίκη


Αρτέμης Σώρρας: Με μακριά μαλλιά, γενειάδα και... διάγγελμα στον ανακριτή (vid)


Γκάλοπ Marc: Αυτοδύναμη ΝΔ, μονοψήφια για ΣΥΡΙΖΑ και ηχηρό "όχι" για τη Μακεδονία


Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης


Μουντιάλ: Το γκολ του Λοσάνο προκάλεσε... σεισμό στο Μεξικό!


Κοτζιάς: Από το 1 εκατ. διαδηλωτές, πήγαμε στους 100.000 και τώρα 4.000


«Βράζει» ο κόσμος με την ΕΡΤ - Το «μαύρο» δεν τους επέτρεψε να δουν το Σερβία - Κόστα Ρίκα


Αποκάλυψη Δ. Καμμένου: Οι ΑΝΕΛ ετοίμαζαν πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά


Ξέσπασε η Άννα Κορακάκη: «Σαν Ελληνίδα, Μακεδόνισσα, λυπάμαι...»


«Πνίγηκε» από τα χημικά το Πισοδέρι - Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στις Πρέσπες για τη συμφωνία (vid)


Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ υπέγραψαν τη συμφωνία - Ο Ζάεφ χάρισε τη γραβάτα του στον Τσίπρα


Τσίπρας: Πατριωτική και αμοιβαία επωφελή συμφωνία για τους δύο λαούς


Δείτε LIVE όσα γίνονται στις Πρέσπες - Τσίπρας και Ζάεφ υπογράφουν τη συμφωνία


Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας


Παιδάκι έπεσε από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη


Γκάλοπ Marc: 73% λέει "όχι" στο όνομα "Βόρεια Μακεδονία" - "Καταποντίζεται" ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα


Πήρε θέση μέσω... Ντόρας ο Καραμανλής για το Σκοπιανό


Σφοδρή καραμπόλα τριών οχημάτων στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό (pics)


Θεσσαλονίκη: Νεαρός παρέλαβε κάνναβη με... courier!


Ακόμη ψάχνουν τον Μπαρμπαρούση - Κινηματογραφική καταδίωξη το βράδυ