PAOK24BlogΓρηγόρης Ατρείδης

Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;

Ο Γρηγόρης Ατρείδης στέκεται στην προβληματική εικόνα του #PAOK στο Κίεβο, διαπιστώνοντας τους βασικούς κινδύνους που ελλοχεύουν ενόψει της νέας σεζόν #PAOK24

Γρηγορης Ατρειδης
Επιμέλεια Άρθρου
Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;
Ήταν ένα τόσο κακό αγωνιστικά παιχνίδι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, που δε χρειάζεται να μπει κανείς στη διαδικασία να αναλύσει τι ακριβώς έφταιξε.
Μία ομάδα άβουλη, φοβική, με αδυναμία στο κράτημα μπάλας στη μεσαία γραμμή και κατά συνέπεια πρόβλημα τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Ο ΠΑΟΚ ειδικά του πρώτου ημιχρόνου ήταν ό,τι πιο κουραστικό έχουμε δει από αυτή την ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες, με τη νοοτροπία του στον αγωνιστικό χώρο όχι μόνο να μη φοβίζει την πολύ αδύναμη (αλλά κανονική ομάδα) αντίπαλο του, αλλά να της δίνει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Το σημειώναμε από αυτή εδώ τη γωνία και πριν τη σέντρα της αναμέτρησης πως ο ισχυρός (θεωρητικά) ΠΑΟΚ αν δεν παρουσιαστεί κυρίαρχος, έχει μόνο να χάσει από ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που με την άγνοια κινδύνου που χαρακτηρίζει την παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη, θα παλέψει μέχρι τέλους για να του κάνει τη ζημιά.

Η ομάδα που παρουσίασε ο Στανόγιεβιτς στο Κίεβο ήταν μπερδεμένη, όπως κι η… γεύση που άφησε σε όλους όσους παρακολουθήσαμε από κοντά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Η επιλογή να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στην πεπατημένη του περσινού σχηματισμού δεν μπόρεσε να του λύσει άλλου είδους σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία εμφάνισε και στο κάκιστο περσινό του φινάλε στη σεζόν.

Πολλοί και εύλογα θέτουν την απορία «φταίει ο προπονητής όταν μία έτοιμη και ίδια με πέρυσι ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί μετά από λίγες εβδομάδες απέναντι σε ένα χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο;».

Προφανώς και δεν μπορεί να φταίει ΜΟΝΟ ο Στανόγιεβιτς για την τρομακτικά (κατά διαστήματα) κακή  εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η καθοδήγηση από τον πάγκο, η κατάλληλη προετοιμασία μιας ομάδας πριν από ένα παιχνίδι (αγωνιστικά και ψυχολογικά) και η συνέπεια που δείχνει το σύνολο των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου χαρακτηρίζει τη δουλειά του προπονητή.

Ο προπονητής θέτει τις αρχές σε μία ομάδα, δείχνει στους παίκτες το μονοπάτι στο οποίο πρέπει να κινηθούν για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ατομικά και ως ομάδα τα χαρακτηριστικά τους και να πετύχουν. Ο προπονητής εμπνέει.  

Αν η κατεύθυνση που δίνει είναι λανθασμένη ή μπερδεμένη, γιατί μπορεί κι ο ίδιος να μην ξέρει ξεκάθαρα τι θέλει να κάνει, τότε πόσο διαφορετική μπορεί να είναι κι εικόνα της ομάδας του εντός αγωνιστικού χώρου;

Για να γίνω συγκεκριμένος, είναι το λιγότερο αφελές από την πλευρά του Στανόγιεβιτς να μην έχει δουλέψει τις στημένες φάσεις, επικαλούμενος την έλλειψη χρόνου στην προετοιμασία, θεωρώντας ότι άλλα πράγματα ήταν πιο σημαντικά, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να δέχεται το πρώτο γκολ της σεζόν, όπως αναμενόταν, από στημένη μπάλα.

Παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν και απαγορεύονται τα συμπεράσματα κι οι βιαστικές κρίσεις, δεν μπορεί κανείς να μην αναφέρει ότι ο Σέρβος προπονητής του «Δικεφάλου» παίρνει μεγαλύτερα ρίσκα από ότι θα έπρεπε.

Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, με την επιλογή του να θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα και να μην τους δίνει την πρέπουσα σημασία δουλεύοντας τα περισσότερο (οι στημένες φάσεις είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως κι η επιλογή να μην πιέζεται η ομάδα αναφορικά με τις εντάσεις των προπονήσεων) όσο και η διάθεση του να επιλέξει ένα πιο χαλαρό προφίλ στη διαχείριση των αποδυτηρίων.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του, κι αν ο Στανόγιεβιτς πετύχει τελικά βάσει των επιλογών του, τότε θα χειροκροτηθεί, ωστόσο συνήθως τόσο μεγάλα ρίσκα σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον παίρνεις μόνο όταν είσαι τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα, κάτι που στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συμβεί.

Όσον αφορά στις ευθύνες των παικτών του ΠΑΟΚ (των ίδιων που ήταν και πέρυσι στην ομάδα), το γεγονός ότι στον «Δικέφαλο» αποφασίστηκε να υπάρχουν επτά αρχηγοί, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο, τα λέει όλα!

Μπορεί να υπάρχει μπόλικη αγωνιστική ποιότητα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια, ωστόσο η προσωπικότητα απουσιάζει.

Δυστυχώς φαίνεται πως δεν υπάρχει ο παίκτης που θα  βγει μπροστά, που θα προσπαθήσει να συνεφέρει και τους υπόλοιπους, να τους ξυπνήσει, να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Ο ΠΑΟΚ δε βλέπεται κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ κι αυτό είναι κάτι που η ομάδα «χωνεύει» αντί να τρώγεται με τα ρούχα της, είναι ακόμα μία ημέρα στη δουλειά.

Η συνήθεια στη μετριότητα και την αποτυχία, η απουσία εγωισμού και υψηλών απαιτήσεων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη αποτυχία.

Όλα αυτά μοιάζουν υπερβολικά γιατί ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι στη σεζόν, αλλά αποτελούν τις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα την κάνουν και αργότερα μέσα στη σεζόν, οπότε οφείλουν να συνοδεύουν την ομάδα από τώρα.

Το φετινό καλοκαίρι ο «ασπρόμαυρος» μηχανισμός λόγω της ξαφνικής φυγής του Ίβιτς αναγκάστηκε να αναζητήσει προπονητή και έδειξε και πάλι την τεράστια αδυναμία του στην επιλογή προσώπων.

Δε γίνεται ο ΠΑΟΚ που έχει τεχνικό διευθυντή τον Μίχελ να αποκτά προπονητή μετά από εισήγηση του Βούκιτς, επειδή είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται ο μεγαλομέτοχος του.

Ακόμα κι αν η επιλογή Στανόγιεβιτς αποδειχθεί απόλυτα επιτυχημένη, καθώς στην παρούσα φάση μπορούμε μόνο να προχωρήσουμε σε προσεκτικές κρίσεις για όσα βλέπουμε από τη δουλειά του νέου προπονητή κι όχι να βιαστούμε να τον… σταυρώσουμε, ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ επιλέγει τα πρόσωπα πάσχει.

Δεν είναι δυνατόν να δίνεται η αίσθηση και σε πολλές περιπτώσεις να φαίνεται ότι ισχύει και στην πράξη, ότι εκτός από τον κανονικό τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ υπάρχει κι ένας… σκιώδης, που περιμένει ήδη στη γωνία, έχοντας ήδη λόγο στις εισηγήσεις, ίσως και στις αποφάσεις.

Και αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές την τελευταία πενταετία, άλλοτε σε μικρότερο κι άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό, έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη όταν το πράγμα πάει να στραβώσει.

Σήμερα που μιλάμε, μία κακή εμφάνιση απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ αν ο «Δικέφαλος» δεν κατορθώσει, γιατί περί κατορθώματος θα πρόκειται, να αποκλειστεί από αυτή την ουκρανική ομάδα, θα αποτελεί απλά ένα ηχηρό καμπανάκι για τους κινδύνους που έρχονται.

Το κακό αν δεν υπάρξει ντροπιαστικός αποκλεισμός είναι μικρό στην ουσία του πράγματος.

Ωστόσο, τι γίνεται με τη σεζόν που ξεκινά; Πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να υποστηρίξει τους υψηλούς στόχους που με αφέλεια έχουν τεθεί διά στόματος της διοίκησης του;

Σήμερα που η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι να ξεφύγει η κατάσταση και να ξεκινήσει με το… αριστερό ακόμα μια χρονιά, υπάρχει κανείς να βγει μπροστά, να αναλάβει ευθύνες και να προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση πριν να είναι αργά;

Δυστυχώς, δε φαίνεται πως υπάρχει, σε μία διαπίστωση που χαρακτηρίζει την έλλειψη προσωπικότητας των στελεχών στην εποχή Σαββίδη, σε έναν προβληματισμό με φόντο το μέλλον που είναι πολύ πιο δυσβάσταχτος από έναν κακό απόγευμα στο Κίεβο κόντρα σε κάποια Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Aυτή είναι η Σακάρια Μπουγιουκσεχίρ!

Aυτή είναι η Σακάρια Μπουγιουκσεχίρ!

Ο σημερινός αντίπαλος του #PAOK και το link μέσω του οποίου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε "ζωντανά" την αναμέτρηση

Μάχες σε Αγρίνιο και Αττική

Μάχες σε Αγρίνιο και Αττική

Ξεκινά η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος #PAOK #PAOK24

H ώρα των μικρών και των μεταγραφών

H ώρα των μικρών και των μεταγραφών

Πολλά ερωτηματικά για την αυριανή 11άδα #PAOK #PAOK24

Reunion στην Προύσα

Reunion στην Προύσα

Ένα παλιός φίλος για τον Λάκι Τζόουνς #PAOK #PAOK24

Οι φωτογραφίες της εβδομάδας!

Οι φωτογραφίες της εβδομάδας!

Επιλεγμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα των προηγούμενων ημερών #PAOK #PAOK24

Η απάντηση της Πάολα στην Ελένη Βιτάλη (vid)


Ο Ρόμπερτ Μακ στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ


Στον Ερμή Αγιάς ο Παπαδόπουλος


Έξοδος από το καθεστώς υπερβολικού δημοσιονομικού ελλείμματος για την Ελλάδα


Κι άλλο φιλικό για τον ΠΑΟΚ!


"Σπάει" κάθε ρεκόρ ο Κούγιας! Τέλος και ο Ματάισεν


Για δύο αγωνιστικές ο Τσόσιτς, για τρεις ο Ένγκελς


Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική στη Χαλκιδική


The eyes chico... (pic)


«Όργια» από τους δανεικούς του ΠΑΟΚ (vids)


Παρέμβαση για τις χρεώσεις από 5ψηφια στα κινητά τηλέφωνα


Πώς έζησαν το τρίποντο (video)


Διασκέδασαν στο τσίρκο (pics)


«Καλύτερη νοοτροπία με τον ΠΑΟΚ»


Γερμανία: Απώλειες για τη Μέρκελ, άνοδος των ακροδεξιών


«Είμαι η δύναμη, η ψυχή και η καρδιά του ΠΑΟΚ!»


Ο άνθρωπος που ξέρει από γκολ


Eκτροπή και σύγκρουση οχημάτων στον Περιφερειακό


Ξεφτιλίζεται και στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός


Στοχοποιούν τον Καπίνο


«Βρίσκει τη φόρμα του…»


«Στόχος μας η τετράδα»


Ταξίδι-αστραπή για Ζαμπράνο


Μαζεύει τρίποντα, βρίσκει ηγέτες, ενεργοποιεί τα υπερόπλα του


Το σχόλιο της ημέρας


Τέλος ο Χάσι!


ΠΑΟΚ και στο τζούντο!


Φιλική νίκη για... Α1! (vid)


Το πανόραμα της αγωνιστικής


Αστρονομικό το μεροκάματο του Νεϊμάρ


Στην κορυφή με ανατροπή


Γέμισε ΠΑΟΚ ο Λευκός Πύργος! (pics&vid)


Πάλι επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ


Στον πόντο χάθηκε η πρωτιά


Η Sarah Kohan είναι το αστέρι της Αυστραλίας (pics)


Διασκέδασαν στο τσίρκο (pics)


Μοιράστηκαν... ημίχρονα και βαθμούς


«Τα δώσαμε όλα»


«Ήρθα για πρωταθλητισμό, το ίδιο θέλουν και οι οπαδοί»


Η Κλόε Καν αποκαλύπτει το απίστευτο στήθος της (pics)


Πρώτος και ο Πανιώνιος με Λάμπρου


«Εξαιρετική ομαδική προσπάθεια» (pic)


Έτσι πήρε το τρίποντο (video)


Δημιουργία και αστοχία με εξαιρετική άμυνα


"Είμαστε ικανοποιημένοι, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας"


«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δεν άλλαξε κάτι στη σχέση μας»


Τα συγχαρητήρια του Λουτσέσκου!


«Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»


Λεμπρόν Τζέιμς κατά Ντόναλντ Τραμπ


«Χρειάζεται υπομονή, ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα να κάνει πολύ μεγάλη ομάδα»


«Να δικαιώσω όσους με πιστεύουν»


Υπόσχεται… γούστα η ΠΑΟΚάρα


«Το πιο δύσκολο ήταν να σκοράρουμε»


Θεσσαλονίκη: 15.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στο "Τρέξε χωρίς Τερματισμό"


Βέροια: Συνελήφθη με 517 πακέτα λαθραία τσιγάρα


Η Μαριάννα Καλλέργη κάνει χαμό στο Instagram (pics)


Δεν σταματάει πουθενά!


ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (pre game)


Με Πέλκα βασικό


"Πόλεμος" Περρή - Φουρθιώτη


Ο Ρόμπερτ Μακ στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ


Στον Ερμή Αγιάς ο Παπαδόπουλος


Κι άλλο φιλικό για τον ΠΑΟΚ!


"Σπάει" κάθε ρεκόρ ο Κούγιας! Τέλος και ο Ματάισεν


Για δύο αγωνιστικές ο Τσόσιτς, για τρεις ο Ένγκελς


The eyes chico... (pic)


«Όργια» από τους δανεικούς του ΠΑΟΚ (vids)


Πώς έζησαν το τρίποντο (video)


Διασκέδασαν στο τσίρκο (pics)


«Καλύτερη νοοτροπία με τον ΠΑΟΚ»


«Είμαι η δύναμη, η ψυχή και η καρδιά του ΠΑΟΚ!»


Ο άνθρωπος που ξέρει από γκολ


Ξεφτιλίζεται και στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός


Στοχοποιούν τον Καπίνο


«Βρίσκει τη φόρμα του…»


«Στόχος μας η τετράδα»


Ταξίδι-αστραπή για Ζαμπράνο


Μαζεύει τρίποντα, βρίσκει ηγέτες, ενεργοποιεί τα υπερόπλα του


Το σχόλιο της ημέρας


Τέλος ο Χάσι!


ΠΑΟΚ και στο τζούντο!


Φιλική νίκη για... Α1! (vid)


Το πανόραμα της αγωνιστικής


Στην κορυφή με ανατροπή


Γέμισε ΠΑΟΚ ο Λευκός Πύργος! (pics&vid)


Πάλι επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ


Στον πόντο χάθηκε η πρωτιά


Διασκέδασαν στο τσίρκο (pics)


Μοιράστηκαν... ημίχρονα και βαθμούς


«Τα δώσαμε όλα»


«Ήρθα για πρωταθλητισμό, το ίδιο θέλουν και οι οπαδοί»


Πρώτος και ο Πανιώνιος με Λάμπρου


«Εξαιρετική ομαδική προσπάθεια» (pic)


Έτσι πήρε το τρίποντο (video)


Δημιουργία και αστοχία με εξαιρετική άμυνα


"Είμαστε ικανοποιημένοι, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας"


«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δεν άλλαξε κάτι στη σχέση μας»


Τα συγχαρητήρια του Λουτσέσκου!


«Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»


«Χρειάζεται υπομονή, ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα να κάνει πολύ μεγάλη ομάδα»


«Να δικαιώσω όσους με πιστεύουν»


Υπόσχεται… γούστα η ΠΑΟΚάρα


«Το πιο δύσκολο ήταν να σκοράρουμε»


Δεν σταματάει πουθενά!


ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (pre game)


Με Πέλκα βασικό


"Ψήφος" σε Λημνιό


Αρχή στην Τούμπα


Να τριτώσει το καλό!


Φιλικό πριν το ντέρμπι!


«Πιο σκληροί, πιο επιθετικοί»


Τα καλύτερα του φιλικού με τη Βοϊβοντίνα (video)


O Μπεν Τζόνσον, ο Καρλ Λιούις και το πιο «βρώμικο» 100άρι στην ιστορία (pics, videos)


Πρώτο τεστ, θετικό...


Επιστροφή στο σπίτι!


Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...


«Όσο γίνεται πιο έτοιμοι με τον ΠΑΟΚ»


Προχωράει η εφαρμογή του VAR στη Super League


To σχόλιο της ημέρας


ΑΥΤΟΣ είναι ο λαός του ΠΑΟΚ (Video)


Η απάντηση της Πάολα στην Ελένη Βιτάλη (vid)


Έξοδος από το καθεστώς υπερβολικού δημοσιονομικού ελλείμματος για την Ελλάδα


Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική στη Χαλκιδική


Παρέμβαση για τις χρεώσεις από 5ψηφια στα κινητά τηλέφωνα


Γερμανία: Απώλειες για τη Μέρκελ, άνοδος των ακροδεξιών


Eκτροπή και σύγκρουση οχημάτων στον Περιφερειακό


Αστρονομικό το μεροκάματο του Νεϊμάρ


Η Sarah Kohan είναι το αστέρι της Αυστραλίας (pics)


Η Κλόε Καν αποκαλύπτει το απίστευτο στήθος της (pics)


Λεμπρόν Τζέιμς κατά Ντόναλντ Τραμπ


Θεσσαλονίκη: 15.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στο "Τρέξε χωρίς Τερματισμό"


Βέροια: Συνελήφθη με 517 πακέτα λαθραία τσιγάρα


Η Μαριάννα Καλλέργη κάνει χαμό στο Instagram (pics)


"Πόλεμος" Περρή - Φουρθιώτη


Στη Θεσσαλονίκη το Europride του 2020


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για μεταφορά αλλοδαπών - Ανάμεσά τους 20 παιδιά


Σήμερα η μεγάλη μάχη των γερμανικών εκλογών


Υπό έλεγχο οι φωτιές στη Βόρεια Ελλάδα


Σοκ στην Ροδόπη: Άγρια ζώα κατασπάραξαν την αγνοούμενη Βρετανίδα


Γυμνή στο Instagram η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (pic)


Ετοιμάζουν εκπομπή για Βασάλο - Βαλαβάνη


Οργισμένη η Κορινθίου: «Δέχτηκα bullying, πάντα είχα κ…ο»


Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στα 13 μου είχα συνευρεθεί με την σύντροφο του μπαμπά μου»


Θεσσαλονίκη: Σενάριο για μονοδρόμηση της Εγνατίας και κλείσιμο της Βενιζέλου λόγω Μετρό


Πολιτικός σάλος για τις... ζαριές του Πάνου Καμμένου σε καζίνο στο Λονδίνο


Θεσσαλονίκη: Έκοψε τις φλέβες του πριν κρεμαστεί από γέφυρα στον Περιφερειακό


Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι του μίνι οπλοστάσιο


Θεσσαλονίκη: Έκαναν τις αγορές τους με πλαστά 50ευρα


Πιερία: Συλλήψεις 285 ατόμων - Κατασχέθηκαν περισσότερα από 160.000 προϊόντα «μαϊμού»


Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη Μοναστηρίου


Αναβιώνει απόψε στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη πυρκαγιά του 1917


Πόρισμα - σοκ και νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε (vid)


Θεσσαλονίκη: Έκλεβε καταστήματα υπό την απειλή μαχαιριού στην Ανάληψη


Τραγωδία στη Βέροια - Νεκρός 22χρονος, σοβαρά τραυματίας ο αδελφός του


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στο κέντρο από τις 17:30 έως τις 23:00


Metron Analysis: «Φλερτάρει» με αυτοδυναμία η ΝΔ - Διψήφια η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ


Θεσσαλονίκη: Πεδίο μάχης τα ξημερώματα το κέντρο


Χαλκιδική: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Κάηκαν 1200 στρέματα πεύκων - Ζημιές και σε σπίτια


Η Adriana Lima ολόγυμνη (pics)


13 μονάδες μπροστά η Μέρκελ


Το Instagram πρόσθεσε αυτό που του έλειπε


Άρχισαν οι δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη


Ρέγκλινγκ: "Η Ελλάδα μπορεί να βγει από το πρόγραμμα σε 10 μήνες"


Απομακρύνονται αμιαντούχα υλικά στο Δήμο Παύλου Μελά


Μειωμένο εισιτήριο για τους ανήλικους από τον ΟΑΣΘ


Στο Στοίχημα το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών


Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στη Χαλκιδική


Έκκληση για τον 22χρονο που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη


Πήγαινε σε κηδείες και μνημόσυνα επί 14 χρόνια για να τρώει τζάμπα


Στα λευκά Όλυμπος και Καϊμακτσαλάν (vid)


Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Μουδανιών και στη Λαγκαδά


Γιατί οι εκλογές στην Κεντροαριστερά μπορεί να βρεθούν στον «αέρα»


Χαλκιδική: Πάνω από 35.000 έλεγχοι και 550 συλλήψεις


Πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκαν στη λίμνη Κορώνεια


Θεσσαλονίκη: 22χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε πεζογέφυρα του Περιφερειακού


Η Rhian Suggers κλείνει σπίτια (pics)


Η Ξένια των REC και το απίστευτο brazil της (pics)


Θεσσαλονίκη: Αναβιώνει η μεγάλη πυρκαγιά του 1917


Πανικός! Η Κορινθίου δημοσίευσε τα αρετουσάριστα γυμνά οπίσθια της (pics)