PAOK24BlogΓρηγόρης Ατρείδης

Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;

Ο Γρηγόρης Ατρείδης στέκεται στην προβληματική εικόνα του #PAOK στο Κίεβο, διαπιστώνοντας τους βασικούς κινδύνους που ελλοχεύουν ενόψει της νέας σεζόν #PAOK24

Γρηγορης Ατρειδης
Επιμέλεια Άρθρου
Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;
Ήταν ένα τόσο κακό αγωνιστικά παιχνίδι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, που δε χρειάζεται να μπει κανείς στη διαδικασία να αναλύσει τι ακριβώς έφταιξε.
Μία ομάδα άβουλη, φοβική, με αδυναμία στο κράτημα μπάλας στη μεσαία γραμμή και κατά συνέπεια πρόβλημα τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Ο ΠΑΟΚ ειδικά του πρώτου ημιχρόνου ήταν ό,τι πιο κουραστικό έχουμε δει από αυτή την ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες, με τη νοοτροπία του στον αγωνιστικό χώρο όχι μόνο να μη φοβίζει την πολύ αδύναμη (αλλά κανονική ομάδα) αντίπαλο του, αλλά να της δίνει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Το σημειώναμε από αυτή εδώ τη γωνία και πριν τη σέντρα της αναμέτρησης πως ο ισχυρός (θεωρητικά) ΠΑΟΚ αν δεν παρουσιαστεί κυρίαρχος, έχει μόνο να χάσει από ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που με την άγνοια κινδύνου που χαρακτηρίζει την παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη, θα παλέψει μέχρι τέλους για να του κάνει τη ζημιά.

Η ομάδα που παρουσίασε ο Στανόγιεβιτς στο Κίεβο ήταν μπερδεμένη, όπως κι η… γεύση που άφησε σε όλους όσους παρακολουθήσαμε από κοντά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Η επιλογή να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στην πεπατημένη του περσινού σχηματισμού δεν μπόρεσε να του λύσει άλλου είδους σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία εμφάνισε και στο κάκιστο περσινό του φινάλε στη σεζόν.

Πολλοί και εύλογα θέτουν την απορία «φταίει ο προπονητής όταν μία έτοιμη και ίδια με πέρυσι ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί μετά από λίγες εβδομάδες απέναντι σε ένα χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο;».

Προφανώς και δεν μπορεί να φταίει ΜΟΝΟ ο Στανόγιεβιτς για την τρομακτικά (κατά διαστήματα) κακή  εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η καθοδήγηση από τον πάγκο, η κατάλληλη προετοιμασία μιας ομάδας πριν από ένα παιχνίδι (αγωνιστικά και ψυχολογικά) και η συνέπεια που δείχνει το σύνολο των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου χαρακτηρίζει τη δουλειά του προπονητή.

Ο προπονητής θέτει τις αρχές σε μία ομάδα, δείχνει στους παίκτες το μονοπάτι στο οποίο πρέπει να κινηθούν για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ατομικά και ως ομάδα τα χαρακτηριστικά τους και να πετύχουν. Ο προπονητής εμπνέει.  

Αν η κατεύθυνση που δίνει είναι λανθασμένη ή μπερδεμένη, γιατί μπορεί κι ο ίδιος να μην ξέρει ξεκάθαρα τι θέλει να κάνει, τότε πόσο διαφορετική μπορεί να είναι κι εικόνα της ομάδας του εντός αγωνιστικού χώρου;

Για να γίνω συγκεκριμένος, είναι το λιγότερο αφελές από την πλευρά του Στανόγιεβιτς να μην έχει δουλέψει τις στημένες φάσεις, επικαλούμενος την έλλειψη χρόνου στην προετοιμασία, θεωρώντας ότι άλλα πράγματα ήταν πιο σημαντικά, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να δέχεται το πρώτο γκολ της σεζόν, όπως αναμενόταν, από στημένη μπάλα.

Παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν και απαγορεύονται τα συμπεράσματα κι οι βιαστικές κρίσεις, δεν μπορεί κανείς να μην αναφέρει ότι ο Σέρβος προπονητής του «Δικεφάλου» παίρνει μεγαλύτερα ρίσκα από ότι θα έπρεπε.

Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, με την επιλογή του να θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα και να μην τους δίνει την πρέπουσα σημασία δουλεύοντας τα περισσότερο (οι στημένες φάσεις είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως κι η επιλογή να μην πιέζεται η ομάδα αναφορικά με τις εντάσεις των προπονήσεων) όσο και η διάθεση του να επιλέξει ένα πιο χαλαρό προφίλ στη διαχείριση των αποδυτηρίων.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του, κι αν ο Στανόγιεβιτς πετύχει τελικά βάσει των επιλογών του, τότε θα χειροκροτηθεί, ωστόσο συνήθως τόσο μεγάλα ρίσκα σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον παίρνεις μόνο όταν είσαι τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα, κάτι που στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συμβεί.

Όσον αφορά στις ευθύνες των παικτών του ΠΑΟΚ (των ίδιων που ήταν και πέρυσι στην ομάδα), το γεγονός ότι στον «Δικέφαλο» αποφασίστηκε να υπάρχουν επτά αρχηγοί, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο, τα λέει όλα!

Μπορεί να υπάρχει μπόλικη αγωνιστική ποιότητα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια, ωστόσο η προσωπικότητα απουσιάζει.

Δυστυχώς φαίνεται πως δεν υπάρχει ο παίκτης που θα  βγει μπροστά, που θα προσπαθήσει να συνεφέρει και τους υπόλοιπους, να τους ξυπνήσει, να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Ο ΠΑΟΚ δε βλέπεται κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ κι αυτό είναι κάτι που η ομάδα «χωνεύει» αντί να τρώγεται με τα ρούχα της, είναι ακόμα μία ημέρα στη δουλειά.

Η συνήθεια στη μετριότητα και την αποτυχία, η απουσία εγωισμού και υψηλών απαιτήσεων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη αποτυχία.

Όλα αυτά μοιάζουν υπερβολικά γιατί ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι στη σεζόν, αλλά αποτελούν τις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα την κάνουν και αργότερα μέσα στη σεζόν, οπότε οφείλουν να συνοδεύουν την ομάδα από τώρα.

Το φετινό καλοκαίρι ο «ασπρόμαυρος» μηχανισμός λόγω της ξαφνικής φυγής του Ίβιτς αναγκάστηκε να αναζητήσει προπονητή και έδειξε και πάλι την τεράστια αδυναμία του στην επιλογή προσώπων.

Δε γίνεται ο ΠΑΟΚ που έχει τεχνικό διευθυντή τον Μίχελ να αποκτά προπονητή μετά από εισήγηση του Βούκιτς, επειδή είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται ο μεγαλομέτοχος του.

Ακόμα κι αν η επιλογή Στανόγιεβιτς αποδειχθεί απόλυτα επιτυχημένη, καθώς στην παρούσα φάση μπορούμε μόνο να προχωρήσουμε σε προσεκτικές κρίσεις για όσα βλέπουμε από τη δουλειά του νέου προπονητή κι όχι να βιαστούμε να τον… σταυρώσουμε, ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ επιλέγει τα πρόσωπα πάσχει.

Δεν είναι δυνατόν να δίνεται η αίσθηση και σε πολλές περιπτώσεις να φαίνεται ότι ισχύει και στην πράξη, ότι εκτός από τον κανονικό τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ υπάρχει κι ένας… σκιώδης, που περιμένει ήδη στη γωνία, έχοντας ήδη λόγο στις εισηγήσεις, ίσως και στις αποφάσεις.

Και αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές την τελευταία πενταετία, άλλοτε σε μικρότερο κι άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό, έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη όταν το πράγμα πάει να στραβώσει.

Σήμερα που μιλάμε, μία κακή εμφάνιση απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ αν ο «Δικέφαλος» δεν κατορθώσει, γιατί περί κατορθώματος θα πρόκειται, να αποκλειστεί από αυτή την ουκρανική ομάδα, θα αποτελεί απλά ένα ηχηρό καμπανάκι για τους κινδύνους που έρχονται.

Το κακό αν δεν υπάρξει ντροπιαστικός αποκλεισμός είναι μικρό στην ουσία του πράγματος.

Ωστόσο, τι γίνεται με τη σεζόν που ξεκινά; Πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να υποστηρίξει τους υψηλούς στόχους που με αφέλεια έχουν τεθεί διά στόματος της διοίκησης του;

Σήμερα που η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι να ξεφύγει η κατάσταση και να ξεκινήσει με το… αριστερό ακόμα μια χρονιά, υπάρχει κανείς να βγει μπροστά, να αναλάβει ευθύνες και να προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση πριν να είναι αργά;

Δυστυχώς, δε φαίνεται πως υπάρχει, σε μία διαπίστωση που χαρακτηρίζει την έλλειψη προσωπικότητας των στελεχών στην εποχή Σαββίδη, σε έναν προβληματισμό με φόντο το μέλλον που είναι πολύ πιο δυσβάσταχτος από έναν κακό απόγευμα στο Κίεβο κόντρα σε κάποια Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 της Κοζάνης!

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 της Κοζάνης!

Ξεσηκώνεται ο κόσμος του #PAOK για τον πρώτο ημιτελικό #PAOK24

Πόσο να αντέξει κανείς... (pic)

Πόσο να αντέξει κανείς... (pic)

Παίζει... 100-0 τον #PAOK ο Αρετόπουλος σύμφωνα με τον (ένθετο) Γαύρο

Φουλ δράση!

Φουλ δράση!

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής των νταμπλούχων Ελλάδας #PAOK #PAOK24

Πρόβα «τελικού»

Πρόβα «τελικού»

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου στο "Παλατάκι" #PAOK #PAOK24

Τέλος και επίσημα η Βέροια

Τέλος και επίσημα η Βέροια

Άλλη μία αποχώρηση από το... καταπληκτικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής!

Ιστορικά στοιχεία του Final 4 των Γυναικών

Ιστορικά στοιχεία του Final 4 των Γυναικών

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον ημιτελικό του #PAOK #PAOK24

Το σχόλιο της ημέρας


Η δύναμη του πάγκου


Νίκη με βασικό τον Κάτσε


Θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια του


Κωνσταντίνου: «Δεν θα πάρουμε άδεια για την Ευρώπη, δεν υπάρχει πρόταση από επενδυτή»


Εύκολο πέρασμα από την Λάρισα


«Είμαι απογοητευμένη…»


«Βόμβα» Ιντέγε: «Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί είχε οικονομικές δυσκολίες!»


Ο Τζουβάρας για την ήττα στον τελικό


Έβλεπε ΠΑΟΚ ο Σαββίδης


Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος περίμενουν τους Βρετανούς


Έμειναν στο 0 στο κυνήγι της Ευρώπης


Ήττα για τον ΠΑΟΚ στον τελικό


"Ανυπομονώ για τη νίκη, καλή τύχη ΠΑΟΚΑΡΑ" (pic)


Ήττα «καμπάνα» πριν τον... τελικό


«Έκτοτε το πρωτάθλημα έγινε... κανονικό»


"Πρόβα" πριν το ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ


«Καμία συνάντηση στο μαγαζί μου με τον πεθερό του Αρετόπουλου»


Στην Κοζάνη ο Κατσαρής (Pic)


Και η Λιόν για Γκάρι Ροντρίγκες


Λέσβος: Οργή και «βαριά» ποινή για τον 40χρονο που βίαζε την 12χρονη κόρη του


Χρόνια πολλά σε Ζάρα - Καρρά (pic)


Και το σερί συνεχίζεται!


Κρητικός μήνυσε τον Γιάννη Μπουτάρη για το συλλαλητήριο


Κέρδισε τον Φίλιππο στη Μίκρα


Η αποστολή του Ολυμπιακού


Η απόφαση Λουτσέσκου για τους τερματοφύλακες


Αποκάλυψη «βόμβα» της Καίτης Γκρέυ - «Ήμουν έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη»


Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάει!


Δοκιμή με Πέλκα


Με Πέλκα η αποστολή του ΠΑΟΚ!


Θεσσαλονίκη: Έκρυβε σε ταράτσα πολυκατοικίας χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων


«Πιο ελεύθερος με τον Πέτεγουεϊ»


«Απόλυτα συγκεντρωμένες στον τελικό»


Θεσσαλονίκη: «Συναγερμός» για τη φαρμακοποιό που εξαφανίστηκε από τη Σταυρούπολη


Χρειάζεται απόλυτη προσοχή στο ντέρμπι!


Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού


«To Κύπελλο εμείς ή κανείς!»


«Σε αυτό το ταξίδι, είμαστε μαζί» (video)


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν από το βράδυ του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής


«Αν το σηκώσουμε, θα παντρευτώ!»


«Εγώ είμαι αρσενικός κύριε Κούγια».


«Λουκέτα» και πρόστιμα σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης


Best Of (pics)


«Κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι»


«Άδειασμα» από την ΕΠΟ στους ψεύτες!


Έρχεται βαριά καμπάνα για τη Σπάρτακ Μόσχας!


Ξενύχτι με... ΠΑΟΚ! (videos)


Σούπερ FORZA!


Ιστορικό υψηλό ο Ολυμπιακός στις στοιχηματικές εταιρίες!


«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ»


Μετάλλιο στο Πανελλήνιο!


Κάτι της χρωστάει...


«Οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, περήφανη που είμαι στην Άρτα»


Τελικός, ντέρμπι και ματς «φωτιά»!


Καλύτερα ο Κρουμπάλι


«ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, χρειαζόμαστε στήριξη στον τελικό!»


«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στον τελικό!»


«ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, κύπελλο...» (vid)


Στον τελικό η ΠΑΟΚάρα!


Το σχόλιο της ημέρας


Η δύναμη του πάγκου


Νίκη με βασικό τον Κάτσε


Θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια του


Κωνσταντίνου: «Δεν θα πάρουμε άδεια για την Ευρώπη, δεν υπάρχει πρόταση από επενδυτή»


Εύκολο πέρασμα από την Λάρισα


«Είμαι απογοητευμένη…»


«Βόμβα» Ιντέγε: «Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί είχε οικονομικές δυσκολίες!»


Ο Τζουβάρας για την ήττα στον τελικό


Έβλεπε ΠΑΟΚ ο Σαββίδης


Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος περίμενουν τους Βρετανούς


Έμειναν στο 0 στο κυνήγι της Ευρώπης


Ήττα για τον ΠΑΟΚ στον τελικό


"Ανυπομονώ για τη νίκη, καλή τύχη ΠΑΟΚΑΡΑ" (pic)


Ήττα «καμπάνα» πριν τον... τελικό


«Έκτοτε το πρωτάθλημα έγινε... κανονικό»


"Πρόβα" πριν το ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ


«Καμία συνάντηση στο μαγαζί μου με τον πεθερό του Αρετόπουλου»


Στην Κοζάνη ο Κατσαρής (Pic)


Και η Λιόν για Γκάρι Ροντρίγκες


Χρόνια πολλά σε Ζάρα - Καρρά (pic)


Και το σερί συνεχίζεται!


Κέρδισε τον Φίλιππο στη Μίκρα


Η αποστολή του Ολυμπιακού


Η απόφαση Λουτσέσκου για τους τερματοφύλακες


Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάει!


Δοκιμή με Πέλκα


Με Πέλκα η αποστολή του ΠΑΟΚ!


«Πιο ελεύθερος με τον Πέτεγουεϊ»


«Απόλυτα συγκεντρωμένες στον τελικό»


Χρειάζεται απόλυτη προσοχή στο ντέρμπι!


«To Κύπελλο εμείς ή κανείς!»


«Σε αυτό το ταξίδι, είμαστε μαζί» (video)


«Αν το σηκώσουμε, θα παντρευτώ!»


«Εγώ είμαι αρσενικός κύριε Κούγια».


Best Of (pics)


«Κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι»


«Άδειασμα» από την ΕΠΟ στους ψεύτες!


Έρχεται βαριά καμπάνα για τη Σπάρτακ Μόσχας!


Ξενύχτι με... ΠΑΟΚ! (videos)


Σούπερ FORZA!


Ιστορικό υψηλό ο Ολυμπιακός στις στοιχηματικές εταιρίες!


«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ»


Μετάλλιο στο Πανελλήνιο!


Κάτι της χρωστάει...


«Οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, περήφανη που είμαι στην Άρτα»


Τελικός, ντέρμπι και ματς «φωτιά»!


Καλύτερα ο Κρουμπάλι


«ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, χρειαζόμαστε στήριξη στον τελικό!»


«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στον τελικό!»


«ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, κύπελλο...» (vid)


Στον τελικό η ΠΑΟΚάρα!


Πάσα, πάσα και... πάσα (vid)


«Σφράγισε» την πρόκριση με διψήφιο Μαργαρίτη


«Ασπρόμαυρη» η Κοζάνη! (vid)


Δε χάνεται αυτή η FORZA!


«Ψεύτες κατά παραγγελία»


Στον τελικό η Νέα Ιωνία


«Απαγορευτικό» και για Νέα Σμύρνη


Ελληνικός «κορμός» και πραγματικότητα


Λέσβος: Οργή και «βαριά» ποινή για τον 40χρονο που βίαζε την 12χρονη κόρη του


Κρητικός μήνυσε τον Γιάννη Μπουτάρη για το συλλαλητήριο


Αποκάλυψη «βόμβα» της Καίτης Γκρέυ - «Ήμουν έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη»


Θεσσαλονίκη: Έκρυβε σε ταράτσα πολυκατοικίας χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων


Θεσσαλονίκη: «Συναγερμός» για τη φαρμακοποιό που εξαφανίστηκε από τη Σταυρούπολη


Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν από το βράδυ του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής


«Λουκέτα» και πρόστιμα σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης


Ανακαλύφθηκαν ψηφιδωτά 1600 ετών στην Θεσσαλονίκη (vid)


Νέο κρούσμα με ασυνείδητο οδηγό που μπλόκαρε λεωφορείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Με ειδικό φωτισμό θα αναδειχτούν 11 μνημεία της πόλης


Οι Έλληνες έκαναν άγριο σεξ εξαιτίας του ονόματος των Σκοπίων!


Σέρρες: «Μπούκαραν» με όπλα και απείλησαν υπάλληλο και πελάτες σε ΟΠΑΠ Play


«Κύμα» κακοκαιρίας θα πλήξει την χώρα - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


«Συναγερμός»... κατά λάθος για φάκελο στο σπίτι του Π. Παυλόπουλου


Θεσσαλονίκη: «Ξεσκεπάστηκε» διαδικτυακό κύκλωμα που έκλεινε ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία


Σκηνικό Ιμίων στην Κύπρο: Οι Τούρκοι απείλησαν το ιταλικό γεωτρύπανο


Λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με φορτηγάκι στην Άνω Ηλιούπολη


Ποιοι διάσημοι ετοιμάζουν... βαλίτσες για το Survivor


Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο


Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» με έξι κιλά ηρωίνης στα παπούτσια της!


Ο Καλλιάνος προειδοποιεί για βροχές και καταιγίδες έως και τη Δευτέρα


Η νέα εξήγηση του Φερεντίνου για τα... γαλλικά στο καρναβάλι της Καλαμάτας


«Καλπάζει» η ιλαρά - Περισσότερα από 100 κρούσματα σε μία εβδομάδα


«Ξηλώνουν» αγάλματα που παραπέμπουν σε αλυτρωτισμό στα Σκόπια


Βγήκαν μαχαίρια σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 9,5 ετών σε 65χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου


Το σημείωμα του αυτόχειρα και δολοφόνου στον Αγ. Δημήτριο


Με ρόλο - έκπληξη συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης


Σέρρες: Στο αυτόφωρο 5 γυναίκες που «ρήμαξαν» σπίτια - Πάνω από 3.000 ευρώ η λεία τους


Έκλεψε παγκάρι εκκλησίας στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε όπου βρήκε και μπλόκαρε λεωφορείο για 50 λεπτά


Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διεθνώς διωκόμενου - Είχε πιστόλι, μαχαίρια και φυσίγγια (pics)


Τραγωδία στον Αγ. Δημήτριο: Σκότωσε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε


Υπόθεση Novartis: Και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα παραπέμφθηκαν σε προανακριτική


Αντετοκούνμπο: Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα του και η πικρία του για τον τραυματισμό του πριν το Eurobasket


Στις φλόγες καντίνα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης


Τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία στη Θεσσαλονίκης - Μουδανιών


Εντυπωσιακό εύρημα στο Μετρό Θεσσαλονίκης (pic)


Τριπλάσια η φετινή έξοδος για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας από τα διόδια των Μαλγάρων


3,3 εκατ. ευρώ ζητούν ως αποζημίωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου και οι συγγενείς του


Ο Φερεντινός αποκάλεσε μαλ...ς καρνιβαλιστές στην Καλαματά που τον αλεύρωσαν (vid)


Στην εντατική έπειτα από επέμβαση ο Γ. Μπουτάρης


Θεσσαλονίκη: Οδηγός μπήκε σε μονόδρομο και ζητούσε από ΙΧ και λεωφορείο να κάνουν όπισθεν για να περάσει!


Εργατικό ατύχημα με έναν τραυματία στην Καλαμαριά


Από Ρέθυμνο μέχρι... Μάλτα - Πού ταξίδεψαν οι Θεσσαλονικείς το τριήμερο της Κ. Δευτέρας


Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού


Στοιχεία της δικογραφίας αποκαλύπτουν το τραγικό τέλος της Ειρήνης Λαγούδη


Έκλεψε αποθήκη σούπερ μάρκετ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Πτώμα άντρα εντοπίστηκε στο Θερμαϊκό κοντά στο Μέγαρο Μουσικής


Δήμαρχοι και εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς διαμαρτυρήθηκαν έξω από το ΥΜΑΘ (pics&vid)


Αυτά είναι τα 23 σημεία όπου θα παρουσιάζονται οι οπλίτες – Τέλος τα κέντρα εκπαίδευσης


Νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού


Στις φλόγες δύο ΙΧ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Χαλκιδική: Από ένα τσιγάρο η φωτιά που οδήγησε στο θάνατο την παρουσιάστρια Καρολίνα Κάλφα


Σοκ στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης για την αυτοκτονία 17χρονου


Δεκάδες περιστατικά μέθης σε Κρήτη και Πάτρα στις καρναβαλικές παρελάσεις


Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, μετά από τροχαίο


«Χαλάει» ο καιρός - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ


Λαγάνα δύο μέτρων για την Μακεδονία και τον Μ.Αλέξανδρο (pics)