PAOK24BlogΓρηγόρης Ατρείδης

Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;

Ο Γρηγόρης Ατρείδης στέκεται στην προβληματική εικόνα του #PAOK στο Κίεβο, διαπιστώνοντας τους βασικούς κινδύνους που ελλοχεύουν ενόψει της νέας σεζόν #PAOK24

Γρηγορης Ατρειδης
Επιμέλεια Άρθρου
Υπάρχει κανείς να αναλάβει ευθύνες, να βγει μπροστά;
Ήταν ένα τόσο κακό αγωνιστικά παιχνίδι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, που δε χρειάζεται να μπει κανείς στη διαδικασία να αναλύσει τι ακριβώς έφταιξε.
Μία ομάδα άβουλη, φοβική, με αδυναμία στο κράτημα μπάλας στη μεσαία γραμμή και κατά συνέπεια πρόβλημα τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Ο ΠΑΟΚ ειδικά του πρώτου ημιχρόνου ήταν ό,τι πιο κουραστικό έχουμε δει από αυτή την ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες, με τη νοοτροπία του στον αγωνιστικό χώρο όχι μόνο να μη φοβίζει την πολύ αδύναμη (αλλά κανονική ομάδα) αντίπαλο του, αλλά να της δίνει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Το σημειώναμε από αυτή εδώ τη γωνία και πριν τη σέντρα της αναμέτρησης πως ο ισχυρός (θεωρητικά) ΠΑΟΚ αν δεν παρουσιαστεί κυρίαρχος, έχει μόνο να χάσει από ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που με την άγνοια κινδύνου που χαρακτηρίζει την παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη, θα παλέψει μέχρι τέλους για να του κάνει τη ζημιά.

Η ομάδα που παρουσίασε ο Στανόγιεβιτς στο Κίεβο ήταν μπερδεμένη, όπως κι η… γεύση που άφησε σε όλους όσους παρακολουθήσαμε από κοντά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Η επιλογή να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στην πεπατημένη του περσινού σχηματισμού δεν μπόρεσε να του λύσει άλλου είδους σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία εμφάνισε και στο κάκιστο περσινό του φινάλε στη σεζόν.

Πολλοί και εύλογα θέτουν την απορία «φταίει ο προπονητής όταν μία έτοιμη και ίδια με πέρυσι ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί μετά από λίγες εβδομάδες απέναντι σε ένα χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο;».

Προφανώς και δεν μπορεί να φταίει ΜΟΝΟ ο Στανόγιεβιτς για την τρομακτικά (κατά διαστήματα) κακή  εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η καθοδήγηση από τον πάγκο, η κατάλληλη προετοιμασία μιας ομάδας πριν από ένα παιχνίδι (αγωνιστικά και ψυχολογικά) και η συνέπεια που δείχνει το σύνολο των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου χαρακτηρίζει τη δουλειά του προπονητή.

Ο προπονητής θέτει τις αρχές σε μία ομάδα, δείχνει στους παίκτες το μονοπάτι στο οποίο πρέπει να κινηθούν για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ατομικά και ως ομάδα τα χαρακτηριστικά τους και να πετύχουν. Ο προπονητής εμπνέει.  

Αν η κατεύθυνση που δίνει είναι λανθασμένη ή μπερδεμένη, γιατί μπορεί κι ο ίδιος να μην ξέρει ξεκάθαρα τι θέλει να κάνει, τότε πόσο διαφορετική μπορεί να είναι κι εικόνα της ομάδας του εντός αγωνιστικού χώρου;

Για να γίνω συγκεκριμένος, είναι το λιγότερο αφελές από την πλευρά του Στανόγιεβιτς να μην έχει δουλέψει τις στημένες φάσεις, επικαλούμενος την έλλειψη χρόνου στην προετοιμασία, θεωρώντας ότι άλλα πράγματα ήταν πιο σημαντικά, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να δέχεται το πρώτο γκολ της σεζόν, όπως αναμενόταν, από στημένη μπάλα.

Παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν και απαγορεύονται τα συμπεράσματα κι οι βιαστικές κρίσεις, δεν μπορεί κανείς να μην αναφέρει ότι ο Σέρβος προπονητής του «Δικεφάλου» παίρνει μεγαλύτερα ρίσκα από ότι θα έπρεπε.

Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, με την επιλογή του να θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα και να μην τους δίνει την πρέπουσα σημασία δουλεύοντας τα περισσότερο (οι στημένες φάσεις είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως κι η επιλογή να μην πιέζεται η ομάδα αναφορικά με τις εντάσεις των προπονήσεων) όσο και η διάθεση του να επιλέξει ένα πιο χαλαρό προφίλ στη διαχείριση των αποδυτηρίων.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του, κι αν ο Στανόγιεβιτς πετύχει τελικά βάσει των επιλογών του, τότε θα χειροκροτηθεί, ωστόσο συνήθως τόσο μεγάλα ρίσκα σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον παίρνεις μόνο όταν είσαι τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα, κάτι που στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συμβεί.

Όσον αφορά στις ευθύνες των παικτών του ΠΑΟΚ (των ίδιων που ήταν και πέρυσι στην ομάδα), το γεγονός ότι στον «Δικέφαλο» αποφασίστηκε να υπάρχουν επτά αρχηγοί, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο, τα λέει όλα!

Μπορεί να υπάρχει μπόλικη αγωνιστική ποιότητα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια, ωστόσο η προσωπικότητα απουσιάζει.

Δυστυχώς φαίνεται πως δεν υπάρχει ο παίκτης που θα  βγει μπροστά, που θα προσπαθήσει να συνεφέρει και τους υπόλοιπους, να τους ξυπνήσει, να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Ο ΠΑΟΚ δε βλέπεται κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ κι αυτό είναι κάτι που η ομάδα «χωνεύει» αντί να τρώγεται με τα ρούχα της, είναι ακόμα μία ημέρα στη δουλειά.

Η συνήθεια στη μετριότητα και την αποτυχία, η απουσία εγωισμού και υψηλών απαιτήσεων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη αποτυχία.

Όλα αυτά μοιάζουν υπερβολικά γιατί ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι στη σεζόν, αλλά αποτελούν τις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα την κάνουν και αργότερα μέσα στη σεζόν, οπότε οφείλουν να συνοδεύουν την ομάδα από τώρα.

Το φετινό καλοκαίρι ο «ασπρόμαυρος» μηχανισμός λόγω της ξαφνικής φυγής του Ίβιτς αναγκάστηκε να αναζητήσει προπονητή και έδειξε και πάλι την τεράστια αδυναμία του στην επιλογή προσώπων.

Δε γίνεται ο ΠΑΟΚ που έχει τεχνικό διευθυντή τον Μίχελ να αποκτά προπονητή μετά από εισήγηση του Βούκιτς, επειδή είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται ο μεγαλομέτοχος του.

Ακόμα κι αν η επιλογή Στανόγιεβιτς αποδειχθεί απόλυτα επιτυχημένη, καθώς στην παρούσα φάση μπορούμε μόνο να προχωρήσουμε σε προσεκτικές κρίσεις για όσα βλέπουμε από τη δουλειά του νέου προπονητή κι όχι να βιαστούμε να τον… σταυρώσουμε, ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ επιλέγει τα πρόσωπα πάσχει.

Δεν είναι δυνατόν να δίνεται η αίσθηση και σε πολλές περιπτώσεις να φαίνεται ότι ισχύει και στην πράξη, ότι εκτός από τον κανονικό τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ υπάρχει κι ένας… σκιώδης, που περιμένει ήδη στη γωνία, έχοντας ήδη λόγο στις εισηγήσεις, ίσως και στις αποφάσεις.

Και αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς πρωταγωνιστές την τελευταία πενταετία, άλλοτε σε μικρότερο κι άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό, έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη όταν το πράγμα πάει να στραβώσει.

Σήμερα που μιλάμε, μία κακή εμφάνιση απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ αν ο «Δικέφαλος» δεν κατορθώσει, γιατί περί κατορθώματος θα πρόκειται, να αποκλειστεί από αυτή την ουκρανική ομάδα, θα αποτελεί απλά ένα ηχηρό καμπανάκι για τους κινδύνους που έρχονται.

Το κακό αν δεν υπάρξει ντροπιαστικός αποκλεισμός είναι μικρό στην ουσία του πράγματος.

Ωστόσο, τι γίνεται με τη σεζόν που ξεκινά; Πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να υποστηρίξει τους υψηλούς στόχους που με αφέλεια έχουν τεθεί διά στόματος της διοίκησης του;

Σήμερα που η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι να ξεφύγει η κατάσταση και να ξεκινήσει με το… αριστερό ακόμα μια χρονιά, υπάρχει κανείς να βγει μπροστά, να αναλάβει ευθύνες και να προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση πριν να είναι αργά;

Δυστυχώς, δε φαίνεται πως υπάρχει, σε μία διαπίστωση που χαρακτηρίζει την έλλειψη προσωπικότητας των στελεχών στην εποχή Σαββίδη, σε έναν προβληματισμό με φόντο το μέλλον που είναι πολύ πιο δυσβάσταχτος από έναν κακό απόγευμα στο Κίεβο κόντρα σε κάποια Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

«Το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά»

«Το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά»

Ο Κουλούρης μίλησε για τη νίκη του #PAOK, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το χρόνο συμμετοχής που πήρε #PAOK24

«Πάντα MVP ο Βιεϊρίνια!»

«Πάντα MVP ο Βιεϊρίνια!»

Ο Λουτσέσκου αποθέωσε τον Πορτογάλο για την παρουσία του εντός κι εκτός γηπέδου #PAOK #PAOK24 #PAOKATR

«Ως το τέλος στην κορυφή»

«Ως το τέλος στην κορυφή»

Ο Άντρε Βιεϊρίνια σκόραρε ξανά και σκέφτεται… τρόπαια με τον #PAOK #PAOK24

Ανατροπή... κορυφής! (vids)

Ανατροπή... κορυφής! (vids)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ματς της Τούμπας #PAOK #PAOK24

Κορυφαίος ο Βιεϊρίνια, δίπλα του Μάτος και Κάμπος

Κορυφαίος ο Βιεϊρίνια, δίπλα του Μάτος και Κάμπος

Η απόδοση των παικτών του #PAOK από το #PAOK24

«Έχουμε βελτίωση, η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα»

«Έχουμε βελτίωση, η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα»

Ο Λουτσέσκου για το σημερινό παιχνίδι, τις αλλαγές του, τον Κουλούρη, τον Βιεϊρίνια και τις στημένες φάσεις #PAOK #PAOK24 #PAOKATR

Καλός ήταν και ο ένας βαθμός


Οι σπάνιοι ορισμοί του Σιδηρόπουλου


Παρέμβαση εισαγγελέα για τον καθαρισμό του ρέματος Δενδροποτάμου


«Εξαιρετικά πολύπλοκη η εξιχνίαση των στημένων»


«Πηγαίνοντας σε μια πορεία...»


Οι απουσίες του Πανιωνίου


Τα... πέταξε όλα στο Facebook η Emily Ratajkowski (pic)


Θέμα και στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ (pic)


Βραζιλιάνος χαζομπαμπάς εύχεται… (pic)


Ψάχνει και άλλα γκολ ο ΠΑΟΚ


Δράμα: Παρέα 6 ατόμων έψαχνε... θησαυρό, αλλά συνελήφθησαν


Η απολογία Μαρινάκη στο δήμο Πειραιά για την παραίτηση


Χωρίς Πρίγιοβιτς στο τέλος...


«Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα, να δουλέψουμε περισσότερο»


Κανονικά ο Λέοβατς, πρόγραμμα με μπάλα ο Λεβέκ


Νέα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης - Πότε και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις


Με έξι διπλά, πρωταθλητής


Τον ξεπουλάει κι αυτόν ο ΠΑΟ!


Αντιδρά το ΕΚΘ για την Black Friday - Τι ζητάει


Προπόνηση και αφίξεις


Μακριά από τον καλό του εαυτό…


Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων - Χειροπέδες σε 25 άτομα


Φιλικό κόντρα στα Τρίκαλα


Πρόγραμμα με μπάλα ο Λεβέκ (Video)


Παραιτήθηκε και από τον δήμο Πειραιά ο Μαρινάκης


Θετική παρουσία και ελπίδες για το μέλλον!


Εγκληματική ομάδα πίσω από δεκάδες κλοπές σπιτιών και ΙΧ σε Θεσσαλονίκη, Αττική, Πιερία


Ιταλική... τρέλα για Λημνιό


Το τελευταίο «αντίο» στον Γ.Κασιμάτη


Κώστας Μπακογιάννης: «Ναι, έχω κάνει μπάφο...» (vid)


Παρουσία Κατσαρή η προπόνηση


Το PAOK24 στον Libero 107,4 (ηχητικό)


Ο Σιδηρόπουλος στη Ν. Σμύρνη


Τεράστια αναγνώριση για το Marketing Club! (vid)


«Βόμβα» στα αποδυτήρια της ΑΕΚ


Δημοτικό συμβούλιο Μάνδρα: Μετά την ενός λεπτού σιγή πιάστηκαν στα χέρια (vid)


Στροφή στον Πανιώνιο


Στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα


Πώς θα συμπληρώσουν οι δικαιούχοι την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα


Χάνει τη σεζόν η Μπράμε


Η εξομολόγηση της Αρναούτη: Είδα ότι πηγαίναμε στον τοίχο - Ο Παντελίδης οδηγούσε


Χαζομπαμπάς ξανά ο Μαουρίσιο


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη φυγόποινος για εικονικά τιμολόγια και οφειλές προς το Δημόσιο


«Να μπούμε στη θέση των ανθρώπων με αναπηρία για να τους καταλάβουμε» (ηχητικό)


Επιχείρηση μεταφοράς τραυματία από το Άγιον Όρος


Χρόνια Πολλά Ντόριαν


Σπανός: «Ο Παπαπέτρου έκανε λάθη σε βάρος και των δύο στην Τούμπα»


Έρευνα εισαγγελέα για τη διαχείριση κληροδοτημάτων του ΑΠΘ


"Αντίο" στον ιδρυτή του τμήματος


Δίωξη στον Χιμένεθ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα


Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» ελέγχων ΕΛ.ΑΣ και εισαγγελέα για παράνομα τραπεζοκαθίσματα


Ντέρμπι «φωτιά» στο ΟΑΚΑ


«Τον τελευταίο καιρό, το απολαμβάνω»


Στις 15 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης εντός έδρας


Γκολ στο σπίτι του μετά από 427 λεπτά!


Το κάστρο της Τούμπας γίνεται ξανά απόρθητο!


Το σχόλιο της ημέρας


«Μέσα» ο Σακόγλου κόντρα στον Ολυμπιακό!


Η πρόταση της ΕΠΟ στον Σκίμπε


«Τον τελευταίο καιρό, το απολαμβάνω» (ηχητικό)


Καλός ήταν και ο ένας βαθμός


Οι σπάνιοι ορισμοί του Σιδηρόπουλου


«Εξαιρετικά πολύπλοκη η εξιχνίαση των στημένων»


Οι απουσίες του Πανιωνίου


Θέμα και στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ (pic)


Βραζιλιάνος χαζομπαμπάς εύχεται… (pic)


Ψάχνει και άλλα γκολ ο ΠΑΟΚ


Η απολογία Μαρινάκη στο δήμο Πειραιά για την παραίτηση


Χωρίς Πρίγιοβιτς στο τέλος...


«Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα, να δουλέψουμε περισσότερο»


Κανονικά ο Λέοβατς, πρόγραμμα με μπάλα ο Λεβέκ


Με έξι διπλά, πρωταθλητής


Τον ξεπουλάει κι αυτόν ο ΠΑΟ!


Προπόνηση και αφίξεις


Μακριά από τον καλό του εαυτό…


Φιλικό κόντρα στα Τρίκαλα


Πρόγραμμα με μπάλα ο Λεβέκ (Video)


Παραιτήθηκε και από τον δήμο Πειραιά ο Μαρινάκης


Θετική παρουσία και ελπίδες για το μέλλον!


Ιταλική... τρέλα για Λημνιό


Το τελευταίο «αντίο» στον Γ.Κασιμάτη


Παρουσία Κατσαρή η προπόνηση


Το PAOK24 στον Libero 107,4 (ηχητικό)


Ο Σιδηρόπουλος στη Ν. Σμύρνη


«Βόμβα» στα αποδυτήρια της ΑΕΚ


Στροφή στον Πανιώνιο


Στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα


Χάνει τη σεζόν η Μπράμε


Χαζομπαμπάς ξανά ο Μαουρίσιο


«Να μπούμε στη θέση των ανθρώπων με αναπηρία για να τους καταλάβουμε» (ηχητικό)


Χρόνια Πολλά Ντόριαν


Σπανός: «Ο Παπαπέτρου έκανε λάθη σε βάρος και των δύο στην Τούμπα»


"Αντίο" στον ιδρυτή του τμήματος


Δίωξη στον Χιμένεθ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα


Ντέρμπι «φωτιά» στο ΟΑΚΑ


«Τον τελευταίο καιρό, το απολαμβάνω»


Στις 15 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης εντός έδρας


Γκολ στο σπίτι του μετά από 427 λεπτά!


Το κάστρο της Τούμπας γίνεται ξανά απόρθητο!


Το σχόλιο της ημέρας


«Μέσα» ο Σακόγλου κόντρα στον Ολυμπιακό!


Η πρόταση της ΕΠΟ στον Σκίμπε


«Τον τελευταίο καιρό, το απολαμβάνω» (ηχητικό)


Το φαινόμενο Ελ Καντουρί


Η πορεία Κόνιαρη-Μουράτου


Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή


Τι περίεργη σύμπτωση για τον ΠΑΟΚ…


«Νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»


Το promo βίντεο κόντρα στον Ολυμπιακό


Επιστρέφει το All Star Game!


Σε «καραντίνα» Μασούντ και Οικονόμου


Στη Γενεύη ο Πρέλεβιτς


Ατομική προπόνηση για τέσσερις


Τρεχάματα… για Λάσκαρη


Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Πρίγιοβιτς


Την Πέμπτη η άφιξη του Γκος


Πρόγραμμα, διαιτητές, ΤV για την 5η αγωνιστική


«Κλείστε τα αυτιά σας στις φωνές των… υπαλλήλων» (pic)


Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για Κασιμάτη


To τρέιλερ για το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (Video)


Παρέμβαση εισαγγελέα για τον καθαρισμό του ρέματος Δενδροποτάμου


«Πηγαίνοντας σε μια πορεία...»


Τα... πέταξε όλα στο Facebook η Emily Ratajkowski (pic)


Δράμα: Παρέα 6 ατόμων έψαχνε... θησαυρό, αλλά συνελήφθησαν


Νέα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης - Πότε και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις


Αντιδρά το ΕΚΘ για την Black Friday - Τι ζητάει


Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων - Χειροπέδες σε 25 άτομα


Εγκληματική ομάδα πίσω από δεκάδες κλοπές σπιτιών και ΙΧ σε Θεσσαλονίκη, Αττική, Πιερία


Κώστας Μπακογιάννης: «Ναι, έχω κάνει μπάφο...» (vid)


Τεράστια αναγνώριση για το Marketing Club! (vid)


Δημοτικό συμβούλιο Μάνδρα: Μετά την ενός λεπτού σιγή πιάστηκαν στα χέρια (vid)


Πώς θα συμπληρώσουν οι δικαιούχοι την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα


Η εξομολόγηση της Αρναούτη: Είδα ότι πηγαίναμε στον τοίχο - Ο Παντελίδης οδηγούσε


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη φυγόποινος για εικονικά τιμολόγια και οφειλές προς το Δημόσιο


Επιχείρηση μεταφοράς τραυματία από το Άγιον Όρος


Έρευνα εισαγγελέα για τη διαχείριση κληροδοτημάτων του ΑΠΘ


Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» ελέγχων ΕΛ.ΑΣ και εισαγγελέα για παράνομα τραπεζοκαθίσματα


Οι εξηγήσεις Μπουτάρη για το «Μακεδονία»


Γλυφάδα: Απίστευτες σκηνές - Μαχαίρωσε αστυνομικούς για μια κλήση


Ελβετικό χωριό προσφέρει 21.500 ευρώ για... υποψήφιους κατοίκους


«Άνοιξε» πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 15.000 ανέργους


Θεσσαλονίκη: Στην κυκλοφορία την Τετάρτη η Δελφών - Ακολουθεί η Μοναστηρίου


Β. Ελλάδα: Δε δήλωσε το θάνατο της συζύγου του για να παίρνει τα επιδόματα


Ημαθία: «Άνοιγε» αμάξια σε σταθμό αυτοκινήτων - Πάνω από 10.000 ευρώ η λεία


Νεκρός 37χρονος στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης από ηλεκτροπληξία


Επώνυμη έδρα «ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ» στο ΑΠΘ: Μια αναγκαιότητα γίνεται πραγματικότητα


24ωρο «λουκέτο» σε όλους τους δήμους της χώρας την Τετάρτη


Δύο γυναίκες πίσω από κλοπές πορτοφολιών σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ


Η Θεσσαλονίκη φοράει τα γιορτινά της - Στήνεται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 20 μέτρων


Ποιοι, πώς και πότε θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα - Παραδείγματα


Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Μπροστά με 12% η ΝΔ


Μάνδρα: Εντοπίστηκε και άλλος νεκρός - Στους 21 ο συνολικός αριθμός


Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


«Πυρά» Καμμένου κατά Μητσοτάκη: Μετέτρεψε τη ΝΔ σε βραχίονα μιας εκδοτικής συμμορίας


Σάλος με τον διαδικτυακό «τσακωμό» και τις χυδαίες εκφράσεις του Καρανίκα με επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης (vid)


UEFA: Αυτή είναι η ενδεκάδα του αιώνα (pic)


Τζιτζικώστας κατά Μπουτάρη: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον δήμαρχο...»


Ρέθυμνο: Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία - Μαχαίρωσε τον αδελφό του και αυτοκτόνησε με υγρό μπαταρίας και ποντικοφάρμακο


Δημοσκόπηση Alco: Σταθερό προβάδισμα για ΝΔ - Μικρό κλείσιμο της ψαλίδας


Θεσσαλονίκη: Μετά από έξι μήνες ανοίγει η Δελφών


Κινηματογραφική καταδίωξη σε Εύοσμο - Δενδροπόταμο - Επεισοδιακές συλλήψεις


Μετρό: «Έπιασε» Καλαμαριά η «Έλλη» - Πότε αναμένεται ο «Φρίξος»


Θεσσαλονίκη: Καθυστερήσεις και αποκλεισμός λωρίδας από πτώσεις δέντρων στον Περιφερειακό


Χειροπέδες σε 31 άτομα στη Θεσσαλονίκη


Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 4 εκατ. ευρώ - Σε ποια περιοχή παίχτηκε το τυχερό δελτίο


Έκτακτη χρηματική ενίσχυση σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Κατερίνη, Σαμοθράκη, Αγιά, Σύμη


Θεσσαλονίκη: «Λουκέτο» σε κέντρο διασκέδασης για μη έκδοση αποδείξεων


Τραγικός θάνατος 5χρονου παιδιού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός - Κερδίζει 4,1 εκατ. ευρώ


Ο Αμβρόσιος «ξαναχτυπά» - Ο άθεος Τσίπρας φταίει για τις πλημμύρες


Εκλογές Κεντροαριστεράς: Νικήτρια η Γεννηματά - Τι δείχνουν τα αποτελέσματα


Εκλογές Κεντροαριστεράς: Αντίστροφη μέτρηση για το νικητή - «Χαμόγελα» για τη συμμετοχή


Θεσσαλονίκη: Σκηνές από κινηματογραφική ταινία σε ληστεία στο κέντρο


Δεν χάνονται αυτά! Η ευκαιρία της χρονιάς στα γήπεδα της Αγγλίας (vid)


Ο Νίκος Μάνεσης αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε η Χατζηγεωργίου από την εκπομπή του


«Χαμός» με Αυτιά - Κωνσταντινέα: «Που νομίζεις ότι είσαι στον φούρνο σου;» (vid)


Μία παρέα η Τούμπα στην «16η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής» (pics&vid)


Μάνδρα: Άλλος ένας νεκρός - Στους 20 ο τραγικός απολογισμός


«Καμπανάκι» από επιστήμονες για ισχυρούς σεισμούς το 2018


Λακωνία: Σκότωσαν με κούτσουρο 63χρονη γυναίκα - Της πολτοποίησε το κεφάλι