Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κληρώνουμε ένα διαστημόπλοιο

Στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης υπάρχουν ακόμη τύποι που μας διασκεδάζουν. Τύποι που προσπαθούν να πείσουν πως μόνο αυτοί είναι και ο κόσμος δεν πρέπει να ακούει κανέναν άλλο.

Attackερ

Κληρώνουμε ένα διαστημόπλοιο

Έτσι και ο φίλος μου που είχε κάποτε μουστάκι ή έχει ακόμη αλλά το βγάζει στις δημόσιες εμφανίσεις του, γιατί η αίσθηση που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι πως γεννήθηκε με αυτό.

«Μόνο εμένα θα ακούτε όχι αυτούς με τα τατουάζ» έλεγε τις προάλλες θέλοντας να ρουφιανέψει τον Κόλκα κυρίως γιατί για έναν αδιευκρίνιστο λόγο όλοι αυτοί μαζί του τα έχουν.

Προφανώς ο άνθρωπος, καλεί να ακούνε μόνο αυτόν ο οποίος καθιέρωσε τον ίδιο χώρο για ΠΑΟΚ – Άρη – Ηρακλή στα ΜΜΕ του, που πήγε να φέρει επενδυτή στον ΠΑΟΚ που λίγες εβδομάδες μετά πήρε σβάρνα τα κελιά.

Βέβαια το πώς θα κάνει ο καθένας τη δουλειά του είναι δικαίωμά του και ο κόσμος κρίνει.

Τελευταία μάλιστα, έφαγε από το ραδιόφωνό του τον παραλίγο γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ γιατί άλλαξε ο προπονητής της ομάδας.

Δηλαδή οι δυο τους που βριζόντουσαν συνεχώς όταν ήταν εκτός, έβαλαν κοινό σκοπό να σκίσουν ότι κινείται γύρω από τον ΠΑΟΚ και να κρατήσουν τον προπονητή.

Τελικά όμως ο προπονητής απέτυχε και δεν υπήρχε άλλος λόγος συνεργασίας. Άλλωστε, δεν φημίζονται και για τις πηγές ενημέρωσης που έχουν. Μία είχαν και αντίο.

Βέβαια πλάκα έχει αυτό που γίνεται με τις κληρώσεις. Την ώρα που η αγορά δεν γνωρίζει το νόμισμα που θα έχει σύντομα και οι εταιρίες είναι παγωμένες, αυτός κληρώνει κάθε μέρα υπολογιστές, ipad, τριήμερα σε 5άστερα, μηχανές και σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει και εξοχικό.

Είναι λαρτζ ο τύπος, πληρώνει χοντρά για να ικανοποιήσει τους ακροατές του. Μάλιστα τους χαιρετά από το στούντιο όταν περνάνε από τον δρόμο, γιατί είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Τον αγαπάνε όλοι.

Είναι τόσο χουβαρδάς που όσοι δουλεύουν για αυτόν είναι υπεράνω χρημάτων. Δηλαδή μπορεί κάποιος να δουλεύει για αυτόν δώδεκα ώρες τη μέρα και να του δίνει 150 ευρώ. Μας ήρθε μία μέρα ένας νεαρός συνάδελφος και μας τα έλεγε.

Βάζει και τον βετεράνο του Ολυμπιακού να βρίζει ότι κινείται γύρω από τον ΠΑΟΚ. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, προσπαθεί να πείσει τον κάθε αδαή που δεν νιώθει και δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Και όλα αυτά, με χρηματοδότηση από παράγοντα του Άρη. Το αρνείται ο κακομοίρης, ντρέπεται για αυτό μάλλον. Εδώ βέβαια δεν ντρέπεται αυτός που στο μαγαζί του δουλεύουν άνθρωποι κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες. Θα ντραπεί αυτός;

Όμως οι κώλοι έσφιξαν, τα νούμερα δεν βγαίνουν πλέον και ο χρηματοδότης – που είναι κατά τα άλλα σοβαρός επιχειρηματίας – αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται και σε τι πηγάδι χωρίς πάτο βάζει τα χρήματά του.

Και τώρα που σφίξαμε, θα αρχίζουν οι κληρώσεις για διαστημόπλοια, δεκαήμερα στην Ίμπιζα και το σκάφος του Αμπράμοβιτς.

Η ζωή όμως θέλει υπομονή και όσοι λένε ψέματα και ρίχνουν λάσπη, όσοι με πλάγιους τρόπους επιδιώκουν όχι την επιτυχία τους αλλά την φθορά των υπολοίπων, θα το πληρώσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σερί υψηλών απαιτήσεων

Διαδοχικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ξεκινήσει ξανά τη δουλειά με φόντο ένα άκρως απαιτητικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα.

Οι “ασπρόμαυροι” θα μπουν και πάλι σε λογική αγώνων, καθώς στο “κάδρο” μπαίνουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας… “καυτός”!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες “μάχες” στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

31/3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ημέρα του Γιώργου Σαββίδη

Κεντρικό πρόσωπο και ευχές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του, σειρά παίρνει σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο μεγάλος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κλείνει σήμερα το 32ο έτος της ηλικίας του, καθώς γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1991.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές του ευχές στον Γιώργο Σαββίδη, αναφέροντας:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εύχεται στο επίλεκτο μέλος του Σωματείου μας, και συμπαραστάτη όλων των τμημάτων μας, Γιώργο Σαββίδη, χρόνια πολλά για τα 33α γενέθλιά του.

Μία ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία, και πολλές «ασπρόμαυρες» επιτυχίες!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ