Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο Μπούλης

Ο Μπούλης, ο Καραπαπάρας, ο υπερκαραπαπάρας, ο Ελντουλούλου και η νέα συμμαχία Άρη – Ολυμπιακού εντός της πόλης.

Attackερ

Αυτός είναι ο Μπούλης

Έγιναν πολλά μέσα στην εβδομάδα όμως σίγουρα δύο λέξεις είναι αυτές που έκαναν τη διαφορά και βγήκαν από το ίδιο στόμα.

Η λέξη Μπούλης και Καραπαπάρας. Ο Μελισσανίδης τις έβαλε την ατζέντα της καθημερινότητας για τους κ.κ. Μαρινάκη και Καραπαπά και κάπου εδώ θα πρέπει να κάνουμε μία ανάλυση του τι εστί Μπούλης.

Ο Μπούλης είναι συνήθως χοντρός. Όχι στρουμπουλός, όχι κοιλαράς, αλλά χοντρός. Έχει συνήθως φράγκα και με αυτά απλώνει τη μαγκιά του. Μόλις όμως βρεθεί κάποιος να του στράψει καμία ανάποδη, η μαγκιά εξαφανίζεται.

Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου για τη λέξη Μπούλης, όσο για το Καραπαπάρας, είναι η κλασική περίπτωση του βλάκα που κελαηδάει λέγοντας βλακείες. Στη προκειμένη περίπτωση κολλάει και με το επίθετο του πρωταγωνιστή της ιστοριούλας αλλά στέκει και από μόνο του.

Ο Καραπαπάρας για παράδειγμα, είπε στη πρόσφατη παρουσία του στην εκπομπή του κ. Χήτα που γίνεται και πάλι φέτος, πως η μεταφράστρια έχει εννέα πρωταθλήματα και ο ΠΑΟΚ δύο. Βρήκε χώρο να την πει την βλακεία του μάλιστα, εντός νομού Θεσσαλονίκης.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο κ. Χήτας, ο οποίος στις συνομιλίες δηλώνει στον Σάββα Θεοδωρίδη στρατιώτης του Ολυμπιακού ουσιαστικά.

Μετά από τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ δεν πλησιάζει προς τα εκεί, όμως βρήκε ευκαιρία να πάει ο Νίκος και να κάνει δημόσιες σχέσεις με τον Χήτα τον οποίο φιλοξένησε την επομένη στο ραδιόφωνο που εργάζεται.

Με λίγα λόγια, έγινε μία συμμαχία του στρατιώτη του Ολυμπιακού με τον υπάλληλο ραδιοφώνου που χρηματοδοτείται και ανήκει σε παράγοντα του Άρη. Τι πρωτότυπο…

Ως παρένθεση στα Μιντιακά δρώμενα, να ενημερώσω πως ο άνθρωπος που κάποτε ανήκε εδώ και φεύγοντας μας έριχνε λάσπη όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν αλλά κυρίως μέσα από το facebook, έμεινε μαθαίνω πάλι χωρίς συνέταιρο αφού και αυτός που είχε προφανώς αγανάκτησε.

Και πώς να δουλέψεις μαζί με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να δουλεύει, που κρίνει τους πάντες πλην του εαυτού του, που σήμερα είναι όλο γελάκια με αυτούς που κάποτε έλεγε λαμόγια.

Τώρα το παίζει ειδικός στις μετρήσεις, έχοντας στέγη σε ένα ραδιόφωνο που έχει ιστορία αλλά για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο μαζεύει τη σάρα και τη μάρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Η σχέση του με το ραδιόφωνο βέβαια είναι όση του Αναστασιάδη με τη Μέκκα, όμως και εκεί το παίζει ειδικός.

Θα έρθει η στιγμή που θα τον καταλάβουν και εκεί, με αποτέλεσμα να γράφει μόνο στο Facebookστο τέλος. Να τα λέει με τους έξι – επτά γνωστούς γραφικούς φίλους που ουδέποτε έχει συναντήσει.

Παρασκήνιο πολύ υπάρχει στην Αθήνα αυτή τη στιγμή μιας και από τα τηλέφωνα δεν μπορεί να πει και κανένας πολλά.

Καφεδάκια, ραντεβουδάκια, αντικατασκοπεία, ζυμώσεις και αναζήτηση ενός έξυπνο τρόπου να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Αγραφιώτη ο οποίος δεν παραιτήθηκε αλλά εξέφρασε μία διάθεση παραίτησης.

Θα τον παρουσιάσουν και αυτόν ως ήρωα λες και απευθύνονται σε διανοητικά κενούς. Όπως προσπαθούν να παρουσιάσουν τίμιο τον Σαρρή μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου …ποτίσματος.

Στον Άρη της καρδιάς μας τα πράγματα είναι εξαιρετικά. Έδιωξαν έναν παίκτη ονόματι Ενλουντούλου ή κάπως έτσι, ο οποίος βγήκε στον Libero 107,4 και δήλωσε πως δεν είχε να φάει ενώ ευχαρίστησε τον Φερνάντεζ που αγόρασε πετρέλαιο για να κάνουν μπάνιο με ζεστό νερό οι παίκτες.

Και αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη σε εμάς.

Εξαιρετική ήταν η θέση των κομμάτων της αριστεράς για το ποδόσφαιρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η Πολιτεία και οι επιχειρηματίες έχουν σχέσεις φιλίας – σηκώθηκε η τρίχα μας – και το ΚΚΕ σε μία ακόμη θέση εξωγήινου ζήτησε να μην υπάρχει επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Και άντε ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για να πάρει και να μην ανοίξει μύτη. Το ΚΚΕ γνωρίζει πως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εργάζονται καμιά δέκα με δεκαπέντε χιλιάδες οικογένειες στη χώρα;

Τα άλλα κόμματα βέβαια, αυτά της συγκυβέρνησης, μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει άχνα. Μιλάμε για την απόλυτη πρόκληση ο τρόπος που κινούνται. Μία κωμωδία, ένα ξεγύμνωμα ακόμη.

Πραγματικά απορώ αν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει πως αυτοί οι τύποι είναι ικανοί να κάνουν το οτιδήποτε. Και ευθεία να τους πεις να πάνε θα στρίψουν. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κακό παράγινε!

ΠΑΟΚ και clean sheet δεν έχουν… συναντηθεί το τελευταίο δίμηνο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Eπί τοις ουσίας, ειδικά από τη στιγμή που κάθε άλλο παρά καλή είναι η περίοδος που διανύει, ο ΠΑΟΚ έπρεπε χθες να κρατήσει ανέπαφη την εστία του κόντρα σε μία ομάδα που "μετρούσε" πέντε διαδοχικές ήττες και είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Και όμως. Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έκανε ακόμα δυσκολότερο το ήδη δύσκολο έργο του στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", με την αντίδραση να έρχεται τελικά στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά να μην είναι αρκετή!

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ "μετράει" πλέον δέκα συνεχόμενα παιχνίδια με "παραβιασμένη" την εστία του, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν δύο ματς με τη Λαμία, δηλαδή την ομάδα που στα προηγούμενα 14 για το πρωτάθλημα, είχε βρει μόλις... μία φορά τον δρόμο προς την εστία των "ασπρόμαυρων".

Πιο συγκεκριμένα, το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ χωρίς clean sheet, έχει ως εξής:

7/3 Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 2-0

10/3 ΠΑΟΚ - Άρης 0-1

14/3 ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1

31/3 Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ 2-3

3/4 ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1

7/4 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2

11/4 Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ 0-1

18/4 ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ 0-2

21/4 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1

24/4 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Διψήφιος» και ο Σβαμπ αλλά τι να το κάνεις…

Το “διπλό” ρεκόρ του Αυστριακού χθες στη Λαμία!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Mε το γκολ που πέτυχε χθες στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, στην 50η φετινή συμμετοχή του σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο Στέφαν Σβαμπ έφτασε τα 10 τη φετινή σεζόν και έγινε ο 5ος "ασπρόμαυρος" που γίνεται "διψήφιος".

Αυτοί που προηγήθηκαν είναι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς (16), Κίριλ Ντεσπόντοφ (13), Γιάννης Κωνσταντέλιας (12) και Μπράντον Τόμας (10), με τον Αυστριακό να καταγράφει προσωπικό ρεκόρ ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τα γκολ μέσα σε μία σεζόν.

Ανάλογο αριθμό τερμάτων μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο ο Σβαμπ πέτυχε τη σεζόν 2010-2011 ως ποδοσφαιριστής της Λουστενάου, ενώ το ρεκόρ του είναι τα 13 γκολ τη σεζόν 2017-18, ως παίκτης της Ραπίντ Βιέννης.

Συνολικά, με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο 33χρονος κεντρικός χαφ του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε δύο μήνες, έχει πετύχει 28 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ, σε 190 παιχνίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θεωρώ τον ΠΑΟΚ οικογένειά μου, η ΑΕΚ θα πάρει τον τίτλο»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την τελική έκβαση του φετινού πρωταθλήματος και την Εθνική ομάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Τον ΠΑΟΚ τον θεωρώ οικογένειά μου. Και με την ΑΕΚ δέθηκα πολύ για τέσσερα χρόνια. Αλλά προσπαθούσα όπου και αν ήμουν, τόσο στην Μπολόνια, όσο και στη Λέστερ να κάνω την καθημερινότητά που πιο ευχάριστη. Η Premier League είναι μια κατηγορία διαφορετική από τους άλλες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που ερωτηθείς για την κατάληξη της φετινής "μάχης" για τον τίτλο, απάντησε:

«Νομίζω πως μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά η ΑΕΚ έχει προβάδισμα απέναντι στις άλλες ομάδες».

Σε ότι αφορά την Εθνική ομάδα; «Ακούω πολύ συχνά κόσμο να λέει πως πρέπει να πάρουμε το Euro. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται γιατί βρισκόμαστε στην Ελλάδα και έχουμε το γνώθι σ' αυτόν. Η επιτυχία για την Ελλάδα είναι να βρίσκεται σε τελικές φάσεις και το τραγικό είναι ότι τον προηγούμενο μήνα που δεν μπορέσαμε να περάσουμε στο Euro» ήταν η απάντησή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ