Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Ευρώπη-πρόκριση

ΠΑΟΚ-Ολιμπίκ και PAOK TV

Editorial

ΠΑΟΚ-Ευρώπη-πρόκριση

Ημέρα Ευρωπαϊκού αγώνα η σημερινή και όλα τα άλλα πρέπει να πάνε στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα (21:00) με την Ολιμπίκ Ντονέτσκ και έχει την υποχρέωση να προκριθεί.

Παρά τις αντίθετες απόψεις όσων δεν καταλαβαίνουν την έννοια του τελικού και έχουν συνδυάσει τέτοια ματς μόνο με μεγάλους αντιπάλους, αυτός ο αγώνας για τον Δικέφαλο είναι οριακός, αγώνας χωρίς… αύριο. Είναι από αυτούς τους παράξενους και επικίνδυνους αγώνες που όταν τους κερδίζεις κανείς δεν λέει τίποτα, αλλά αν δεν τα καταφέρεις τότε… ας μην τα συζητάμε.

Και επειδή πράγματι το ματς είναι κομβικό, θυμάστε ποιο παιχνίδι ήταν πέρυσι το πιο κομβικό στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς; Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Λίμπερετς 2-0. Από εκείνη τη νίκη και μετά ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τώρα βέβαια βρισκόμαστε πολύ πιο νωρίς στη σεζόν, αλλά είναι και μία ομάδα που ήδη έχει ζήσει πολλά πράγματα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με 4-2-3-1. Στο «δέκα» θα δούμε λογικά τον Μπίσεσβαρ και από εκεί και πέρα παίζεται ο ένας αμυντικός μέσος και ο ένας μεσοεπιθετικός. Ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να σκεφτεί πώς η ομάδα του θα κυριαρχήσει και θα είναι επιθετική χωρίς να κινδυνεύει, από εκεί και πέρα όμως προφανώς θα πρέπει να έχει στο μυαλό του και το plan B, αλλά και τρίτο ή τέταρτο ενδεχόμενο ανάλογα όλα τα σενάρια της αναμέτρησης.

Αν η Τούμπα έχει απόψε περίπου 15 χιλιάδες κόσμο τότε σίγουρα μπορεί να διαμορφωθεί πολύ θετικό κλίμα που θα βοηθήσει την ομάδα του Στανόγεβιτς να βρει τον αυτό της και ίσως να ξεσπάσει.

Κατά τα άλλα είδαμε τον Ολυμπιακό να δέχεται πάρα πολλές φάσεις από την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη, αλλά και την ΑΕΚ που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Ληγκ χωρίς να σκοράρει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο για την Ένωση. Η ομάδα της Αθήνας θα συνεχίζει στα πλέι οφ του Europa League παραμένοντας στο γκρουπ των ανίσχυρων. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν της έρθει πραγματικά καλή κλήρωση (με αυτό το ρόστερ που έχει) μάλλον δεν θα ξαναπαίξει στους ομίλoυς.

Μην ξεχνάμε ότι σήμερα Πέμπτη έχουμε και ΓΣ στη λίγκα για τα τηλεοπτικά και την προκήρυξη. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο με το PAOK TV. Παρά το ότι μάλλον θα βρεθεί λύση με τη NOVA, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει και πάλι το βήμα μπροστά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ