Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ;

Πόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και πόσο σύνθετα τα κάνουμε κάθε φορά

Editorial

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ;

Έχει κουράσει αυτό το θέμα με τον στόχο του ΠΑΟΚ. Τελικά αντιλαμβάνομαι γιατί πέρυσι ο Ίβιτς επέλεξε να μην πει τίποτα. Ξέρει πόσο παράξενοι είμαστε… (Μεγάλο θέμα να ξέρεις τον ΠΑΟΚ και τις ιδιαιτερότητές του).

Απλά είναι τα πράγματα…

Ο μόνος που μπορεί ή έχει δικαίωμα να θέσει στόχους στον ΠΑΟΚ, είναι ο Ιβάν Σαββίδης!

Το έκανε μία φορά στην Τούμπα όταν κάλεσε τους παίκτες, το έκανε φυσικά και απόψε, στη νέα του ομιλία προς όλη την ομάδα.

«Ο ΠΑΟΚ φέτος πρέπει να πεθάνει για το πρωτάθλημα». ΤΕΛΟΣ!

Αυτός είναι ο στόχος που τίθεται. Ξεκάθαρο…

Από εκεί και πέρα και για να μην μπερδευόμαστε, είναι άλλη υπόθεση ποιος είναι ο στόχος και άλλο τι πιστεύει ο καθένας για την επίτευξή του.

Ένας πιστεύει ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ, άλλος πιστεύει ότι έχει λίγες πιθανότητες, άλλος δεν ξέρει τι να πει, άλλος είναι σίγουρος, άλλος είναι επιφυλακτικός… Όλοι αυτοί όμως ΠΑΟΚ είναι! Αυτός που το πιστεύει περισσότερο, δεν σημαίνει ότι είναι πιο ΠΑΟΚ ή το θέλει παραπάνω απ’ αυτόν που είναι λίγο πιο επιφυλακτικός για τις ρεαλιστικές πιθανότητες.

Οι άπειροι στα του ΠΑΟΚ… Στανόγεβιτς και Λουτσέσκου, όταν τους τέθηκε η ερώτηση-παγίδα, τα μπέρδεψαν! Λες και θα… έχαναν τίποτα να πουν τα αυτονόητα για να ικανοποιήσουν τα “θέλω” και τα «πρέπει» του κοινού. Γιατί κάποιοι από το το κοινό (ή ένα μέρος του) στην αρχή θέλει να «ακούει» ότι… «θα πάρουμε το πρωτάθλημα» και μετά από κάθε γκέλα κατηγορεί και λέει: «γιατί μας πουλούσατε παππά ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα». Και όλα αυτά επειδή ΔΕΝ μπορεί άλλος ο κόσμος χωρίς το τίτλο του πρωταθλητή. Κουράστηκε.

Ο ένας λοιπόν «φαγώθηκε», ο άλλος που έτσι και αλλιώς δεν ήταν και τόσο δημοφιλής, δεν βάζει μυαλό να φερθεί… πιο έξυπνα.

Για εμένα ΦΥΣΙΚΑ και όλα αυτά είναι ανόητα.

Ο στόχος είναι ένας, όλοι όσοι είναι εντός ομάδας πρέπει να κάνουν τα πάντα για να τον διεκδικήσουν και να τον κατακτήσουν. Το τι λένε, ούτε που με νοιάζει. Τι κάνουν είναι το θέμα…

Εμείς απέξω, μπορούμε να συζητήσουμε πιο ελεύθερα για τις πιθανότητες και τη δυνατότητα…

Και επειδή προφανώς δεν φοβάμαι να ξαναγράψω την άποψή μου, ξέρω καλά ότι… το πρωτάθλημα πρώτα το κερδίζεις εκτός γηπέδου, όταν έχεις κάνει όλα τα άλλα γύρω-γύρω καλά (τα πάντα όμως… ποδοσφαιρικά, οργανωτικά, υποστηρικτικά, επικοινωνιακά, οικονομικά, παρασκηνιακά) και μετά το κατακτάς βαθμολογικά μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Ο ΠΑΟΚ φυσικά πάει και πάλι να κάνει το ανάποδο. Θα δούμε τι θα καταφέρει… Στο κάτω-κάτω πάντα παίζει ρόλο και ποιος είναι ο αντίπαλος…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: “Πονοκέφαλος” για δύο

Τι ισχύει με φόντο τη συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία (17:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις τελικές του επιλογές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες, με τον Σέρβο να μένει στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, "πονοκέφαλος" υπάρχει και για τους Κουλιεράκη και Μπάμπα, καθώς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Και οι δύο έχουν φτάσει τις δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός σ’ ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη Λαμία ακολουθούν τα μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη για τον ΠΑΟΚ και προφανώς, είναι κι αυτό ένα σημαντικό ζήτημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ