Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιατί τόσο άγχος στο μπάσκετ; Γιατί τέτοιες αντιδράσεις;

Αυτά είναι… Όλα τα είχαμε, τώρα θα «βασανιστεί» η ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια και από εμφύλιο για την αντιμετώπιση της ομάδας μπάσκετ.

Editorial

Γιατί τόσο άγχος  στο  μπάσκετ; Γιατί τέτοιες αντιδράσεις;

Για όσους δεν ξέρουν…

Το Σάββατο στον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, συγκεκριμένοι οπαδοί του Δικεφάλου που ήταν πάνω από τον πάγκο της ομάδας, καταφέρθηκαν με έντονο τρόπο κατά του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε άμεσα να αντιδράσει και να τους «τιμωρήσει», αφαιρώντας τους το εισιτήριο διαρκείας που έχουν αγοράσει! Είναι απίστευτο, αλλά πραγματικό.

Κανείς δεν θα πει μπράβο σε όσους έβριζαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ την ώρα του αγώνα, αλλά αυτή η απόφαση της ΚΑΕ… δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι κάτι εντελώς ξένο προς τον Σύλλογο. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ο Πρέλεβιτς και μερικοί από τους συνεργάτες του, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

Αλήθεια τώρα; Είναι αυτή λύση; Είναι αυτό ΠΑΟΚ; Δηλαδή συζήτηση στα ίσια και παλικαρίσια με αυτούς τους γνωστούς ΠΑΟΚτσήδες δεν μπορούσε να γίνει; Τι είναι εχθροί και έπρεπε να εξοντωθούν;

Δεν απαξιώνουμε κανέναν, δεν σβήνουμε την προσφορά κανενός, δεν ζητάμε να φύγει κανείς (προσοχή σε αυτό), αλλά έγινε ένα σοβαρό λάθος το οποίο πέρασαν πολλές ώρες και ήδη έπρεπε να διορθωθεί.

Υπάρχει ένας περίεργος εκνευρισμός εντός ΚΑΕ και εκτιμούμε ότι αν θέλουν (και σωστά θέλουν) να στηρίξουν μία κατάσταση και ένα συγκεκριμένο πλάνο, πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι, γιατί πολλά από αυτά που κάνουν, θα φέρουν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. Ας το ξανασκεφτούν λίγο, γιατί αυτό το σημερινό ξέφυγε από κάθε ΠΑΟΚτσήδικη λογική. Κακές προθέσεις δεν έχουν, αποτυχημένοι δεν είναι, ΠΑΟΚ είναι 100%, αλλά… κάτι δεν πάει καλά φέτος με τις αντιδράσεις τους. Έχουν ένα ανεξήγητο άγχος.

* Θέμα (ΚΑΙ σήμερα) ο Μάριος Σιαμπάνης. Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει το ταλέντο και τα… ψυχικά αποθέματα (αλλιώς γράφεται αλλά…) σε κρίσιμο αγώνα Εθνικής ομάδας νέων με τη Ρωσία, να εκτελέσει πέναλτι με το σκορ στο 0-1 υπέρ των αντιπάλων. Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο μπροστά σε όλα τα άλλα προσόντα που έχει αυτό το παιδί. Αλλά για σταθείτε…

Ο Σιαμπάνης πόσα ματς έχει φέτος με τον ΠΑΟΚ; Με την πρώτη ομάδα δεν έχει, γιατί το καλοκαίρι και μετά από μία εξαιρετική προετοιμασία, αποκτήθηκε ο Πασχαλάκης. Έτσι έκρινε η ομάδα…

Με τη δεύτερη ομάδα; Πόσα άραγε ματς να έχει ο Σιαμπάνης με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ; Με την τρίτη; Κάπου τέλος πάντων δεν έπαιζε να παίζει στον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει η χώρα κάτω από τα δοκάρια; Που παίζει και πόσο; Ποιος θα απαντήσει και για το… που και για το… πόσο, αλλά κυρίως στο… γιατί;

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ