Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε κίνδυνο

Κίνδυνος!

Editorial

Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε κίνδυνο

Ο ΠΑΟΚ χάνει (σχεδόν) από όλους.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με πολύ-πολύ άσχημο ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει ήδη τον στόχο συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου και προφανώς δεν έχει πολλές ελπίδες να συνεχίσει και στην Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει ήδη υποστεί σημαντικές ήττες, ενώ βλέπουμε και πολλές ομάδες που στέκονται πολύ καλύτερα από αυτόν. Έχουν σίγουρα και καλύτερο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ έχει πέσει θύμα… κατάρας και κάθε εβδομάδα (σχεδόν) χάνει και έναν παίκτη με τραυματισμό.

Ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του έχουν ήδη αποδεχθεί μεγάλα λάθη στον καλοκαιρινό σχεδιασμό και ήδη επιχειρούν να αλλάξουν την ομάδα, πραγματοποιώντας ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βοήθεια παρά μόνο από… ενάμισι Αμερικανό.

Ο ΠΑΟΚ που έδιωξε τον καλύτερό του παίκτη, θέλει να κάνει αλλαγές, αλλά… δυσκολεύεται. Δεν μπορεί μέχρι τώρα.

Πάνω από όλα. Το κλίμα που διαμορφώνεται είναι πολύ άσχημο. Έχει δημιουργηθεί πολύ κακή ψυχολογία γύρω από την ομάδα. Υπάρχει τεράστια άρνηση για όλους και όλα.

Για να μην ξεχνιόμαστε, η ΚΑΕ δεν έχει ιδιοκτήτη.

Ακόμη χειρότερα… Αυτό που έκανε η ΚΑΕ με τους οπαδούς από τους οποίους ζήτησε να επιστρέψουν τα διαρκείας, χειροτερεύει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Έχετε καταλάβει ότι όλα μα όλα είναι αρνητικά; Έχετε αντιληφθεί ότι αντί να λύνονται προβλήματα, κάθε μερα δημιουργούνται και περισσότερα;

Μετά από όόόόλα αυτά, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ κινδυνεύει. (Δεν αναφέρομαι μόνο στην ομάδα. Δεν αναφέρομαι μόνο στην ΚΑΕ).

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αυτό το πράγμα που διαμορφώνεται εντός και εκτός, θέτει τον ΠΑΟΚ σε μεγάλο κίνδυνο. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτοι από όλους, αυτοί που οφείλουν να βλέπουν μπροστά και να προβλέπουν…(Αλλά μετά και όλοι οι άλλοι που αγαπάνε την ομάδα).

Το τι σημαίνει κίνδυνος ας μην το προσδιορίσουμε. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Προσπαθώ να δω μπροστά και εκτιμώ ότο το πρόβλημα δεν είναι ένα…

Μακάρι να κάνω λάθος…

* Ποδοσφαιρικά η είδηση της συμμετοχής του Μαουρίσιο στην προπόνηση και η μεγάλη σιγουριά ότι θα παίξει μέσα και στο Νοέμβριο αφού δεν θα χρειαστεί να μπει ο Δεκέμβριος είναι ένα πολύ καλό σημάδι για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, από αυτούς που δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν.

– Τελειώνοντας πρέπει να παραδεχθούμε ότι όλα αυτά με τα οποία ασχολούμαστε, είναι πολύ μικρά σε σχέση με αυτά που έχουν υποστεί συμπατριώτες μας σε διάφορα σημεία της χώρας.

Κουράγιο…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβολή στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λόγω του… ΑΕΚΟλυμπιακός στο ποδόσφαιρο, η Αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα κι έτσι για λόγους ασφαλείας, το παιχνίδι αυτό αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, σε συνέχεια της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους ασφάλειας, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νεα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 9180/28-3-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α.Δ.Α ΨΦ9Κ46ΝΚΠΔ-ΨΙΝ) κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Πρωταθλήματος (Top6 & Playouts) Stoiximan Basket League 2023-24 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σας ενημερώνουμε ότι ο ως άνω αγώνας μετατίθεται σε άλλη πρόσφορη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ