Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλή αρχή σε αγώνες και μεταγραφές

Σήμερα τα Φώτα και οι Φωτισμοί! Σήμερα όμως παίζει ο ΠΑΟΚ!! Άρα… πράγματι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα.

Editorial

Καλή αρχή σε αγώνες και μεταγραφές

Για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας του ΠΑΟΚ, έμειναν 15 παιχνίδια. Το πρώτο και πολύ σημαντικό (γιατί ακριβώς είναι και το πρώτο μετά από διακοπή 20 ημερών) είναι αυτό με τον Λεβαδειακό, σήμερα στις 17:15 στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από σερί το οποίο πρέπει να συνεχιστεί, ενώ στην ενδεκάδα η μεγάλη αλλαγή αφορά την επιστροφή του Βιεϊρίνια που αναγκαστικά πρέπει να παίξει στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Μεταγραφικά, δύο είναι τα θέματα που απασχολούν. Ο Αζεβέδο που έρχεται το βράδυ και ο Μολέντο. Για τον Βραζιλιάνο στόπερ ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει μεταγραφή. Για να γίνει μεταγραφή, πρέπει να συμφωνήσουν τρεις. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν μίλησε με τον Παναθηναϊκό και έκανε μία μεγάλη προσφορά που οι Πράσινοι δεν μπορούν να αρνηθούν. Πουθενά δεν θα βρουν 700-800 χιλιάδες και έναν ή δύο παίκτες.

Τώρα όμως, ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα βρει με τον Μολέντο, κάτι που δεν έγινε ακόμη. Ένας παίκτης που στο μεταξύ φαίνεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι. Αυτό διαδίδει ο ίδιος και οι Βραζιλιάνοι. Για να φύγει βέβαια από τώρα, πρέπει να συμφωνήσει και ο Παναθηναϊκός του οποίου το συμφέρον λέει… ΠΑΟΚ, γιατί από τους Βραζιλιάνους οι πράσινοι δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους.

Οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ να συμφωνήσει με τον Μολέντο συνεχίζονται και απόψε, με σκοπό βέβαια να του αλλάξουν άποψη, δίνοντάς του πολλά περισσότερα χρήματα και από αυτά που έπαιρνε και από αυτά που μπορεί να πάρει από την Ιντερνασιονάλ.

Γιατί ο ΠΑΟΚ πήγε πρώτα στην ομάδα και μετά στον παίκτη, ενώ συνήθως γίνεται το αντίστροφο, θα απαντήσουν οι υπεύθυνοι των μεταγραφών της ομάδας…

Σίγουρα θα έχουν απαντήσεις…

* Α… Και κάτι… άσχετο, που διαβάσαμε στο πολύ καλό περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο σήμερα προμηθευτήκαμε. Ο Βιεϊρίνια στην ωραία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, κάποια στιγμή απάντησε και στην ερώτηση: «Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες μόλις υπέγραψες»;

Και απάντησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ: «Ευχαρίστησα τον πρόεδρο και τα άτομα που ήθελαν να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, γιατί γνωρίζω πως υπήρχαν και κάποιοι που δεν ήθελαν…».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ