Connect with us

Οι μάχες του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια στην επικαιρότητα

Editorial

Οι μάχες του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Το ποδόσφαιρο θα μείνει για λίγες ώρες στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ αύριο Τετάρτη δίνει τέσσερα μεγάλα ματς. Άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ μπαίνουν στο γήπεδο για να δώσουν μάχες! Όλοι παίζουν εκτός έδρας!

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ παίζει (18:00) στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Παπαθεοδώρου που ήταν σε τρομερή φόρμα πριν 20 μέρες, πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό της μια και ξεκινούν σε λίγο τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ μάλλον θα τερματίσει τέταρτος, αλλά με δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί και να βρεθεί τρίτος. Αύριο παίζει με τον Πανιώνιο που καίγεται για την παραμονή. Το παιχνίδι όμως γίνεται σε άδειο γήπεδο και ποιοτικά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.

Στο βόλεϊ (19:00) ο ΠΑΟΚ πάει στο κατάμεστο γήπεδο του Ολυμπιακού για να μην τους αφήσουν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2-0 στις νίκες και δείχνει σαφώς πιο δυνατός. Ειδικά μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν χάσει σετ. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα μπορεί! Αρκεί να το πιστέψουν και να πιέσουν τον Ολυμπιακό. Να τον κερδίσουν πρώτα στο μυαλό και μετά στο γήπεδο.

Στο χάντμπολ (17:30) ο ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να κερδίσει την ΑΕΚ. Δεν γίνεται αυτή η ομάδα να «πάλευε» επί μήνες για να έχει πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό και να το αφήσει έτσι στην ΑΕΚ που τον κέρδισε προχθές. Αυτός ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών. Μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες και την εμπειρία, σίγουρα μπορεί.

Στις γυναίκες (18:00) ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα της Νέας Ιωνίας τον δεύτερο τελικό. Ο Δικέφαλος είναι σίγουρα καλύτερος, έχει πάρει το πρώτο ματς και έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει το 2-0 για να περιμένει μετά άλλη μία νίκη.

Καλή επιτυχία σε όλους. Το PAOK24 φυσικά και θα καλύψει όλες τις αναμετρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίωση είναι και… δεν πέρασε!

Το χρονικό της γρίπης που έχει “τσακίσει” τον Δικέφαλο εν μέσω “τελικών”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Και όμως! Η ίωση που "εισχώρησε" στον ΠΑΟΚ εδώ και έναν 20ήμερο και δεν λέει να τον "εγκαταλείψει", εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στον Δικέφαλο στην τελική - και πλέον κρίσιμη - ευθεία της φετινής σεζόν!

Πρώτο "θύμα" της, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ο οποίος προσβλήθηκε παραμονές του αγώνα με τη Λαμία και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ ακολούθησε ο Τάισον ο οποίος ναι μεν ταξίδεψε στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά τελικά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί ούτε ως αλλαγή!

Ο επόμενος, ήταν ο Τόμας Μουργκ παραμονή του ταξιδιού του ΠΑΟΚ στο Μπριζ και έτσι ο Αυστριακός "καθηλώθηκε" στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ημέρα του πρώτου αγώνα με τους Βέλγους, ο Μπράντον Τόμας ξύπνησε το πρωί με πυρετό, ζαλάδα και έντονη αδυναμία, συμπτώματα που τα "κουβαλούσε" τόσο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο ματς του "Γιαν Μπρέιντελ" ως αλλαγή όσο και τις ημέρες που ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη.

"Θύμα" της ίωσης με την επιστροφή του ΠΑΟΚ από το Βέλγιο έπεσε και ο Μάρκος Αντόνιο, για να ακολουθήσει ο Σουαλιό Μεϊτέ τρία 24ωρα πριν τον τον αγώνα - ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ. Τελικά, συμμετέχοντας μόνο στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης, ο 30χρονος χαφ πήρε φανέλα βασικού κόντρα στους Βέλγους αλλά ήταν φανερό από το ξεκίνημα του αγώνα πως στερούνταν δυνάμεις, κάτι που συνέβη και με τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος μεσοπιθετικός προσβλήθηκε από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης και δεν έκανε καν προθέρμανση πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ, αγωνίστηκε για 20 λεπτά ως αλλαγή παρότι εξασθενημένος και χθες δεν μετέβη καν στη Νέα Μεσημβρία έχοντας μεταξύ άλλων και βήχα, για να φτάσουμε έτσι στη σημερινή εξέλιξη με τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Αξίζει να σημειωθεί πως και άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά και άνθρωποι του Δικεφάλου που βρίσκονται γύρω από την ομάδα προσβλήθηκαν από ίωση όλο αυτό το διάστημα χωρίς να έχουν τόσο έντονα συμπτώματα όσο οι παραπάνω, με όλο αυτό να προκαλεί πολλά προβλήματα στον Ράζβαν Λουτσέσκου επί καθημερινής βάσης, καθώς για παράδειγμα ο Μεϊτέ προπονήθηκε χθες το πρωί έχοντας πυρετό κοντά στους 38 βαθμούς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανόραμα πριν τα playoffs

Επικράτησε με 31-27 ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Α1 χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο ΔΑΚ Πανοράματος της τοπικής ομάδας με 31-27.

Ο Δικέφαλος με 32 βαθμούς τερματίζει στην 3η θέση και θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs με στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Περισσότερα σε λίγο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μέτρησε τις δυνάμεις του πριν το φινάλε

Εντός έδρας ήττα από τη Βουλιαγμένη για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου, το ΝΟ Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας την ήττα με 6-18.

Ένα δυνατό τεστ περίμενε τις παίκτριες του Δικεφάλου στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, στο οποίο οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να δουν τα οφέλη, μετρώντας παράλληλα τις δυνάμεις τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ήταν μαχητικές, διατηρώντας την επαφή τους με το σκορ, με το πρώτο μέρος να λήγει στο 4-8. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κακό τρίτο οκτάλεπτο στοίχισε όσον αφορά την διαφορά του σκορ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 6-18.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, εκτός έδρας, κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-4, 0-8, 3-2

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου, Γραικού 3, Γιαμπασάκου, Ερούνα 2, Ντόνα-Τσιάκα, Χρησταλά, Νιαρχάκου, Σαλέχ, Χριστοφορίδου, Καλλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ