Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα

Editorial

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κέρδισε πανάξια την συμμετοχή της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ άξιζε στο 100% να παίξει στα ημιτελικά εκεί όπου από σήμερα θα ξεκινήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά, είναι σε φόρμα, έχει βρει χημεία, είναι μία ομάδα που διαθέτει πάρα πολλές λύσεις, περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Παρολ’ αυτά, παρά το ότι αναφερόμαστε στην πιο γεμάτη ομάδα του Δικεφάλου εδώ και πολλά χρόνια, όταν παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό φθάνεις στο σημείο να σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και μετά να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Είναι και αυτή μία από τις πληγές του Ελληνικού μπάσκετ. Γιατί στη σημερινή συνέντευξη Τύπου άκουγα πολλούς να εκθειάζουν το πρωτάθλημά μας, κανείς όμως δεν είπε ότι μία ομάδα έκανε το 26-0!! Αφήστε που κανείς δεν είπε τι θα γίνει αν μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας κερδίσουν θέση στον τελικό… Τι άλλο κερδίζουν αν κάνουν αυτό το μπασκετικό θαύμα… Τέλος πάντων…

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αύριο θα μπει με άνεση και με τη σιγουριά αυτή του 26-0. Θα μπει και με τη βεβαιότητα που του δίνει ο ορισμός του Παναγιώτου. Ντροπή…

Έστω και έτσι, ακόμη και για τη διαιτησία ο ΠΑΟΚ έκανε… προπόνηση και με την ΑΕΚ. Ό, τι και να σφύριζαν στο τέλος οι… περίεργοι, η ομάδα παρέμενε ψύχραιμη και έκανε τη δουλειά της. Κάποια στιγμή μέχρι και οι διαιτητές που έπαιζαν 60-40 ΑΕΚ, πρέπει να εκνευρίστηκαν από την ψυχραιμία των ασπρόμαυρων.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ματσάρα, να είναι τέλειος για 40 λεπτά και ο Παναθηναϊκός να πιαστεί στον ύπνο. Και όλα αυτά για να έχουμε κόντρα… Πιστεύω ότι θα δούμε ωραία μπασκετική κόντρα, η οποία θα έχει και διάρκεια. Όχι μόνο αύριο.

Μπράβο στον ΠΑΟΚ για ότι πέτυχε μέχρι τώρα και πολλά παραπάνω μπράβο γι’ αυτά που είπε σήμερα ο Μαργαρίτης για το ότι… «δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε και άλλους στόχους μπροστά μας…».

* Στο χάντμπολ δεν ξέρουμε ποια είναι η μεγαλύτερη έκπληξη. Ότι ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Δούκα και θα χρειαστεί και άλλο ματς για να βγει τρίτος ή ότι στον πρώτο τελικό κέρδισε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό; Η ΑΕΚ που δεν ήταν καλύτερη του ΠΑΟΚ σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά πήρε τα μεγάλα ματς. Σε κάθε περίπτωση και στη ΓΣ υπήρξε παραδοχή ότι η χρονιά δεν πήγε καλά. Θα περιμένουμε την επόμενη…

* Στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ συζητιέται πάρα πολύ η ξεκάθαρη δήλωση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου, για το ότι… «εμείς ως διοίκηση, είμαστε για να φέρνουμε τους παίκτες». Το είπε και κρίνεται γι’ αυτό!

Για το ποδόσφαιρο κανένα σχόλιο σήμερα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβολή στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λόγω του… ΑΕΚΟλυμπιακός στο ποδόσφαιρο, η Αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα κι έτσι για λόγους ασφαλείας, το παιχνίδι αυτό αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, σε συνέχεια της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους ασφάλειας, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νεα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 9180/28-3-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α.Δ.Α ΨΦ9Κ46ΝΚΠΔ-ΨΙΝ) κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Πρωταθλήματος (Top6 & Playouts) Stoiximan Basket League 2023-24 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σας ενημερώνουμε ότι ο ως άνω αγώνας μετατίθεται σε άλλη πρόσφορη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: “Ραντεβού” στο Παλατάκι

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Απόλλων Πατρών Carna, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 18:00, για την 1η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets 

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

Από το PAOK Sports Arena…

Πέμπτη (28/3): 12:00-18:00

Παρασκευή (29/3): 10:00-18:00

Σάββατο (30/3): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ