Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτιμήσεις από Ολλανδία για νέα πρόσωπα και όχι μόνο

Κάθε μέρα και κάτι παραπάνω από πλευράς συμπερασμάτων

Editorial

Εκτιμήσεις από Ολλανδία για νέα πρόσωπα και όχι μόνο

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται εδώ στην Ολλανδία και μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι κάθε μέρα γινόμαστε λίγο «σοφότεροι» απ’ ότι την προηγούμενη.

Αυτό που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε έχει να κάνει με την προπόνηση και τους αυτοματισμούς που έχει η ομάδα από πέρυσι. Αυτοματισμούς κάθε είδους, τους οποίους οι «παλιοί» βγάζουν για… πλάκα και οι νέοι προσπαθούν να εμπεδώσουν, ώστε στην πορεία να τους εφαρμόσουν με το ίδιο ποσοστό επιτυχίας.

Όταν ο Λουτσέσκου έλεγε… «μην μου πειράζετε τον κορμό» εννοούσε και αυτό. Οι πολλές αλλαγές σε μία ομάδα επηρεάζουν και την προπόνηση. Όχι ότι κάποτε δεν θα έβγαινε άκρη… Απλά θα χρειάζονταν αρκετός χρόνος. Ο χρόνος δεν περισσεύει βέβαια για μία ομάδα που έχει βάλει πρώτο στόχο να μπει σε ομίλους Τσάμπιονς Ληγκ, ξεπερνώντας τρεις αντιπάλους από τέλη Ιουλίου μέχρι και τέλη Αυγούστου.

Επιχειρώντας μία πρώτη αναφορά σε μερικά πρόσωπα, αξίζει να αναφέρουμε ότι:

Ο Ζαμπά έχει φοβερή έκρηξη. Πατάει στο πρώτο βήμα και «σκάβει» το χόρτο. Σήμερα έβγαλε και τεχνική σε μερικές σέντρες και τελειώματα. Ωραία πράγματα… Για να μπει όμως στην ομάδα και στην τακτική της, θέλει χρόνο.

Ο Χατσερίδης ίσως και να χρειαστεί πιο πολύ χρόνο. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο να δώσει αυτά που ζητάει ο προπονητής του. Στα δύσκολα βέβαια θα ανταπεξέλθει, αφού η εμπειρία του θα παίξει ρόλο. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Ο Ενρίκε (με όλα τα στοιχεία που ξέρουμε ότι διαθέτει) βλέπει ότι πολλές φορές σε ασκήσεις 10 εναντίον 10 και 11 εναντίον 11, είναι εκτός!! Καταλαβαίνει και αυτός, καταλαβαίνουμε και όλοι εμείς, ότι θέλει πολλή δουλειά και προσπάθεια…

Ο Λάμπρου κάνει την (ευχάριστη) έκπληξη. Για να δούμε και στην πορεία…

Τον Μιχόγεβιτς δεν τον βλέπουμε, αφού δεν τον «βλέπει» προς το παρόν και ο προπονητής.

Ο Μυστακίδης «γράφει» συνέχεια ως φορ. Να μην τον ματιάσουμε… Καλή προσπάθεια κάνουν Χαρίσης και Κίτσιου.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και αυτό το φαινόμενο… Πασχαλάκης! Αυτός είναι σα να παίρνει τα φυστίκια του Σούπερ Γκούφι! Δείτε το βίντεο που έβγαιναν οι παίκτες φωτογραφία με τον κόσμο και θα καταλάβετε…

Άντε να περάσει και η αυριανή μέρα, να έρθει το φιλικό της Τρίτης για να δούμε και κάτι παραπάνω…

* Αυτό που σίγουρα είναι πάρα πολύ θετικό έχει να κάνει με την «δέσμευση» Πρίγιοβιτς, ότι… όταν τελικά αποκλειστεί η Σερβία από το μουντιάλ, εκείνος χρειάζεται μόνο μία εβδομάδα ξεκούρασης και μετά επιστρέφει δριμύτερος! Άρα ακόμη και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (ξεκινάει 8 Ιουλίου) μπορεί να είναι παρών και με πολύ ειδική διαχείριση να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στους αγώνες που θα γίνουν στο τέλος του μήνα! Μεγάλη υπόθεση αυτή… Τεράστια!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέανδρος, Γιάννης μαζί στην Τούμπα

Οι δύο μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ πάντα στο πλευρό της ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ με στόχο μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Η Τούμπα είναι κατάμεστη από νωρίς με τον κόσμο του Δικεφάλου να δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Παρών στο γήπεδο και οι Λέανδρος και Γιάννης Παπαστεφανάκης για να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό τους ο Γ. Σαββίδης

Θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιστορική μάχη του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Δικέφαλος θέλει με «όπλο» την Τούμπα να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης, που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ