Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμασίες…

Τα νεότερα από Ολλανδία…

Editorial

Ετοιμασίες…

Μία μέρα μετά το σημαντικό φιλικό με την Στεάουα, για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε μία φάση δοκιμής του Ουάρντα. Προφανώς η ομάδα είναι πιο σημαντική από τον κάθε παίκτη και τον κάθε Ουάρντα.

Το φιλικό ήταν σημαντικό μια και οι βασικοί έπαιξαν 70 λεπτά. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό κριτήριο από αυτό. Ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε, μας θύμισε την ομάδα που μπορεί να ελέγξει ή να κυριαρχήσει σε ένα παιχνίδι απέναντι στους περισσότερους αντιπάλους του επιπέδου του και αν αποφεύγονταν τα ανόητα προσωπικά λάθη σε εύκολες πάσες στην άμυνα, όλα θα ήταν τέλεια.

Αν δούμε κάτι ανάλογο και την Πέμπτη με τη Γάνδη και την Κυριακή με την Αντβέρπ, τότε η προετοιμασία θα κλείσει με χαμόγελα, ειδικά αν όλα αυτά συνδυαστούν με καλές προπονήσεις χωρίς τραυματισμούς.

Αυτό το αποψινό του Ουάρντα δηλαδή, δεν ήταν καθόλου καλό . Ο Αιγύπτιος ξεκίνησε το πρωί με την ομάδα και όλοι περιμέναμε (και περιμένουμε) πώς θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προπονητή. Χτύπησε όμως και τώρα θα δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί να ξαναμπεί.

Ο Ουάρντα έχει την ευκαιρία του να παίξει και να πρωταγωνιστήσει στον ΠΑΟΚ. Θέλει; Το πιστεύει; Έχει αυτή την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να διεκδικήσει τη θέση ή το μυαλό είναι αλλού; Θα φανεί…

* Κατά τα άλλα τρέχαμε όλοι για να προλάβουμε τον ημιτελικό του μουντιάλ. Και τελικά είδαμε ένα ξενέρωτο πράγμα, χωρίς την παραμικρή συγκίνηση, χωρίς κάτι ιδιαίτερο να αλλάξει αυτόν τον εκνευριστικό ρυθμό. Ο ένας εξουδετέρωσε τον άλλο, κάποιοι σταρ των ομάδων ξεφούσκωσαν, οι προπονητές (ακόμη και αυτός που έχανε) έκαναν αλλαγή στο 90΄ και… πέρασε ένα ματς το οποίο μέχρι μεθαύριο θα το έχουμε ξεχάσει…

Παρολ’ αυτά η Γαλλία δίκαια είναι μια από τις δύο ομάδες του τελικού.

Δηλαδή σήμερα πολλοί περισσότεροι ασχολούνται -και πάλι- με τον Ρονάλντο, παρά με τον ημιτελικό. Αλλά και πώς να μην ασχολείσαι μαζί του όταν επιλέγει να πάει από τη Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ και από εκεί στη Γιουβέντους; Πώς να μην ασχολείσαι όταν αυτός ο παίκτης σε 438 ματς με τη Ρεάλ έβαλε 450 γκολ;

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ