Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και έχασε από την πολύ καλή Μπενφίκα. Αυτό που θα μας μείνει ως γεύση, είναι πως έφτασε την σειρά εκεί που έπρεπε, αλλά με τα λάθη του δώρισε την πρόκριση.

Editorial

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε γιατί έδωσε το δικαίωμα στη Μπενφίκα να το πιστέψει. Όσο και να θέλω να μη σταθώ μόνο στη φάση του Πασχαλάκη, αυτή ήταν που σκότωσε τον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί έριξε τη δική του απόδοση, αλλά γιατί απελευθέρωσε την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να φτάσει την σειρά μετά το πρώτο παιχνίδι και το πρώτο εικοσάλεπτο εκεί που πραγματικά έπρεπε. Η πίεση ήταν όλη στην Μπενφίκα, ελέγχαμε το παιχνίδι και δείχναμε πως έχουμε την ηρεμία να κάνουμε το 2-0.

Η φάση που ο Λημνιός βγαίνει μαζί με τον Πρίγιοβιτς στο δύο με έναν από την πάσα του Πέλκα, είναι η δεύτερη πιο σημαντική στο παιχνίδι. Ο μικρός δεν μπορεί να περάσει τον Γκριμάλντο παρότι έχει ανοιχτό γήπεδο, η μπάλα δεν φτάνει ποτέ στον ολομόναχο Πρίγιο που λίγα λεπτά πριν είχε σκοράρει και είχε την ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ στερείται το 2-0 από αφέλεια και μετά τα καταστρέφει όλα.

Κόρνερ από το πουθενά, εκτέλεση δεύτερο δοκάρι βούτυρο στο ψωμί της άμυνας, ο Βιεϊρίνια σκρινάρει ουσιαστικά τον Βαρέλα και η μακρινή κεφαλιά του Ζαρντέλ βρίσκει δίχτυ. Και πάλι ο ΠΑΟΚ έχει μετρήσει την Μπενφίκα και μπορεί να κερδίσει. Το 1-1 απλά του στερεί την πρόκριση του 0-0.

Και έρχεται το διπλό λάθος του Πασχαλάκη. Εκεί, δεν είναι μόνο πως μπαίνει μπροστά η Μπενφίκα, είναι πως παίρνει την ψυχολογία μαζί της αφού χωρίς να κάνει ουσιαστικά ευκαιρία στη ροή του αγώνα, έχει πετύχει δύο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει την ευκαιρία στην Μπενφίκα να επιβεβαιώσει πως είναι καλύτερη ομάδα. Όλη η δουλειά που έκανε ο ΠΑΟΚ για έναν αγώνα και είκοσι λεπτά, καταστράφηκαν σε έξι λεπτά. Και σε αυτό το επίπεδο αυτά τα λάθη δεν χαρίζονται.

H ομάδα αποκλείστηκε έχοντας αποδείξει πως ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πλήρωσε το γεγονός πως εκτός των μεγάλων ομάδων που αντιμετώπισε, με κορυφαία την Μπενφίκα, ακόμη και στη κλήρωση πριν την συναντήσει η ΟΥΕΦΑ του στέρησε την δυνατότητα να παίξει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το χειρότερο δεν είναι η πικρία που ήρθε από τον αποκλεισμό. Έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε την ήττα όταν αυτή έρχεται για ποδοσφαιρικούς λόγους.

Αυτό που καλούμαστε να διαχειριστούμε, είναι την ειρωνεία των κλεφτών που πουλάνε και πνεύμα έχοντας περάσει ομίλους παίζοντας με ομάδες χωριά, όπως βέβαια και των νεοφώτιστων συντοπιτών που ζούνε παρασιτικά και έχουν συμβιβαστεί με αυτόν τον ρόλο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά δεν συμμετέχουμε σε κανέναν διάλογο. Άνθρωποι που δεν παραδέχονται τον σημερινό ΠΑΟΚ και τα όσα πέτυχε, δεν αξίζει να βρίσκονται σε κανένα πλάνο της καθημερινότητάς μας.

Αυτά και τίποτα άλλο…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ