Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι ή ΑΕΚ; Χαζές ερωτήσεις…

Ωραία και γεμάτη εβδομάδα έρχεται

Editorial

Τσέλσι ή ΑΕΚ; Χαζές ερωτήσεις…

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται και ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Τσέλσι. Την Κυριακή παίζει και με την ΑΕΚ. Ε και;

Σε τέτοιες καταστάσεις όλα είναι αυτονόητα. Δεν χρειάζονται και πολλά-πολλά σχόλια. Υπάρχει κανείς που μπορεί να υποτιμήσει ένα από τα δύο ματς; Είναι ο ΠΑΟΚ ομάδα να διαλέγει παιχνίδια και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο; Αν είναι δυνατόν… Τι να συζητάμε τώρα;

Ο προπονητής πρέπει να βρει το καταλληλότερο σχήμα για να παίξει την Τσέλσι, από την οποία αν δεν χάσει θα κάνει ένα πολύ καλό βήμα πρόκρισης. (Θυμίζουμε ότι έτσι είχε γίνει και με Τότεναμ και με Φιορεντίνα σε ανάλογα πρώτα παιχνίδια ομίλων).Από εκεί και πέρα υπάρχει και το ματς με την ΑΕΚ που έχει ακόμη μέρες για να απασχολήσει.

Ο Λουτσέσκου που δεν μπορεί να ανησυχεί για τους μεσοεπιθετικούς, λύσεις έχει και στα φορ, ενώ σκέψη θέλει για τα κεντρικά χαφ και τα πλάγια μπακ. Όσον αφορά τον Πρίγιοβιτς όλα πάνε καλά και ετοιμάζεται, προφανώς για την Κυριακή.

Μια και ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική περιμένουμε αύριο τις κλήσεις σε απολογία. Έχει πλάκα ο παρατηρητής της λίγκας που ήταν στο Καραϊσκάκης, αλλά και ο τέταρτος να μην ανέφεραν τίποτα για τον Μαρινάκη (και τους άλλους) που ήταν λίγα μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο; Έχει πλάκα να έχουν (και) όλοι αυτοί ασυλία;

Κατά τα άλλα αύριο στις 12 γίνεται και η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου ο μόνιμος κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα έχει στον όμιλό του μία ομάδα από τη δεύτερη ζώνη βαθμολογίας της λίγκας (κάτω από την περσινή όγδοη θέση δηλαδή) και άλλες δύο ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών για να δώσει τρία ματς που θα τον οδηγήσουν στους 16.

* Αύριο στις 17:00 έχουμε και μπάσκετ, μια και ο ΠΑΟΚ για τα Μαυροσκούφεια παίζει με τον Κολοσσό. Ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι με μία ομάδα που ενισχύεται πλέον με Μαργαρίτη και Μορέιρα, παίκτες που τον δυναμώνουν αφάνταστα κάτω από το καλάθι. Για τον Μαργαρίτη που προχθές ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, αυτόν εμπιστεύθηκε -από όλους τους ψηλούς- για να παίξει στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα της μεγάλης ανατροπής στην Τυφλίδα. Μεγάλη υπόθεση…

* Και κάτι τελευταίο για τη φωτογραφία. Αυτός κάποια στιγμή δεν αισθάνονταν καλά, δεν είχε ρόλο και σκέφτονταν όλα τα ενδεχόμενα. Τώρα, ο Ελ Καντουρί είναι από τους κορυφαίους και… βγάζει τέτοια τρέλα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ