Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαββίδης θέλει να γράψει ιστορία

Τα σχέδια του μεγαλομετόχου που θέλουν υπομονή…

Editorial

Ο Σαββίδης θέλει να γράψει ιστορία

Αξίζει να απαριθμήσουμε τα γεγονότα για να βγάλουμε το ξεκάθαρο συμπέρασμα.

1)  Ο Σαββίδης πριν λίγες ημέρες στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε στους ΠΑΟΚτσήδες της ομογένειας, ότι για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα κάνει μεγάλη έρευνα (κάτι σαν δημοψήφισμα) μεταξύ όσων περισσότερων ΠΑΟΚτσήδων γίνεται: «Που θέλετε να γίνει το νέο γήπεδο;»

2) Ο Σαββίδης (όπως σήμερα αποκάλυψε το PAOK24) συζητάει με ιδιώτη για την αγορά μεγάλης έκτασης στο Σχολάρι, εκεί όπου σκέφτεται αν μπορεί να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο.

3) Ο ΠΑΟΚ έκανε μία αρχική πρόταση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τον χώρο του Καρατάσου  και σήμερα μπήκε σε μία συζήτηση για τις προοπτικές που υπάρχουν σε εκείνο τον χώρο.

4) Ο ΠΑΟΚ έχει συζητήσει για να πάει στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει μεγάλα σχέδια και κάνει την απαραίτητη προεργασία ώστε αργότερα να μπει σε φάση υλοποίησης. Θέλει να αλλάξει την Τούμπα, θέλει να κατασκευάσει και αθλητικό κέντρο!

Είναι αποφασισμένος ο Σαββίδης να γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να σημειωθεί.

Μέσα από αυτή την προσπάθεια βέβαια, έχει ήδη βγάλει και τα πρώτα συμπεράσματα για τα εμπόδια που θα βρει μπροστά του. Όπου… Ελληνικό Δημόσιο και… παγίδα. Όπου κράτος και αξεπέραστη γραφειοκρατία.  

Ότι και να συμβαίνει πάντως, είναι πολύ νωρίς για να παρθούν αποφάσεις. Θα περάσουν πάρα πολλοί μήνες μέχρι να φανεί που θα παίζει ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια και που τελικά θα προπονείται…

* Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ έφερε έναν Αμερικανό για να συμπληρώσει το ρόστερ του μέσα στην ρακέτα και λογικά θα βρει έναν ακόμη για την περιφέρεια. Η πέμπτη θέση αποτελεί μεγάλο στόχο στην κανονική διάρκεια και αν αυτή εξασφαλιστεί, στα πλέι οφ θα δούμε πολύ μεγάλα ματς.

* Στο βόλεϊ θα έχουμε βράδυ Σαββάτου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, την άλλη εβδομάδα θα έχουμε ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το κύπελλο και κατά 80-90% σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε άλλα τέσσερα-πέντε ματς των δύο για τα ημιτελικά των πλέι οφ!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ