Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πιο ευτυχισμένος ΠΑΟΚτσής…

Οι… προπονήσεις σε βόλεϊ και μπάλα και το σοκ στο μπάσκετ

Editorial

Ο πιο ευτυχισμένος ΠΑΟΚτσής…

Γεμάτη… ΠΑΟΚ η σημερινή μέρα! ΠΑΟΚ στο βόλεϊ για το πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ στο μπάσκετ για την Ευρώπη, ΠΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο για το κύπελλο! Όλα καλά πήγαιναν εκτός από αυτό το… άτιμο το πράγμα με την πορτοκαλί μπάλα…

Στο ποδόσφαιρο ήταν μέχρι να μπει το πρώτο. Στα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του ΠΑΟΚ θυμήθηκαν τον… άστοχο εαυτό τους και δεν θα έβαζαν γκολ ούτε σε εστία ράγκμπι.
Στην επανάληψη έγινε η αρχή με τον Αθανασιάδη και μετά δεν υπάρχει λόγος για σχόλιο. Το ματς έγινε προπόνηση…
Το θετικό είναι ότι μπήκαν τα γκολ που έπρεπε για να εξασφαλιστεί η πρωτιά και… ήρεμα και ωραία όλοι πρέπει να ετοιμαστούν πολύ σοβαρά για το δύσκολο ματς του Σαββάτου στην Κέρκυρα.

Στο βόλεϊ ο αγώνας με τον αδύναμο Κύζικο κρίθηκε σε 65 λεπτά. Και εδώ θύμισε λίγο προπόνηση. Βλέποντας τη βαθμολογία, όλο και πιο πιθανό δείχνει το σενάριο στο τέλος και στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ να παίξει ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και μετά τον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολύ μακρινό όλο αυτό, αλλά και ιδιαίτερα πιθανό…

Για το μπάσκετ τι να σχολιάσεις; Δεν έπρεπε να χάσει από αυτή την ομάδα ο ΠΑΟΚ… Δεν ήταν καλύτεροι οι Τούρκοι. Αλλά όταν χάνεις πέντε με εφτά… λέι απ (με αποκορύφωμα αυτό του Σάιμπερτ στο 39΄) και στο τέλος για ένα δέκατο του δευτερολέπτου δεν μετράει το νικητήριο σουτ του Πέινερς, είναι να… χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο…

Η προσπάθεια γίνεται, ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει σταδιακά και τέλος πάντων μπορεί να προκριθεί… Τι άλλο να σχολιάσεις γι’ αυτή την ομάδα που κάθε Σάββατο και Τετάρτη ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη και πάει όλα τα ματς στο σουτ;

Κλείνουμε το σχόλιο της ημέρας με την δεύτερή μας φωτογραφία… Την φωτογραφία της ημέρας…

Ο φίλος μας ο Σήφης, είναι από τους πιο φανατικούς ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας. Είναι ο γιος του Βασίλη που πριν λίγα χρόνια βοηθήθηκε από όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, σε μία σοβαρή επέμβαση που έπρεπε να κάνει (μαζί με την αδελφή του) στο εξωτερικό.

Ο Σήφης είναι από το απόγευμα και μετά το πιο ευτυχισμένο παιδί στον κόσμο…

Πήγε με τον μπαμπά στην Ελευσίνα, «έφαγαν» και αυτοί –όπως και οι άλλοι ΠΑΟΚτσήδες- το κρύο της αρκούδας, αλλά κάποια στιγμή έγινε το αναπάντεχο. Ο Ίβιτς βγάζει τον Αθανασιάδη, αυτός πάει προς τον πάγκο και ξαφνικά ο μικρός τον φωνάζει από την κερκίδα. Είχαν ξανασυναντηθεί. Είχαν συστηθεί. Και ο μικρός είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής του Αθανασιάδη…

Ο Κλάους δεν το σκέφτηκε, έβγαλε τη φανέλα αμέσως και την έδωσε στον Σήφη που από εκείνη την ώρα (όπως μας είπε και ο μπαμπάς του) ζει σε άλλη διάσταση!! Ο αγαπημένος του παίκτης όχι μόνο τον είδε και τον άκουσε, αλλά του έδωσε και το μεγαλύτερο δώρο!

Τι χαρά! Τι μαγική στιγμή…

Όλοι εμείς εδώ πραγματικά χαρήκαμε με τη χαρά του φίλου μας του Σήφη, ο οποίος είναι και από τους λίγους που θα θυμάται για πολλά-πολλά χρόνια αυτή την κρύα βραδιά στην Ελευσίνα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάγιεν: «Έτσι θέλω να παίζει η Κλαμπ Μπριζ»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή των Βέλγων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μερικές εβδομάδες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο βελγικός σύλλογος απέλυσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03) τον Ρόνι Ντέιλα και, στην θέση του (μέχρι νεοτέρας) θα καθίσει ο Νίκι Αγιέν, μέχρι πρότινος τεχνικός της Κλαμπ NXT (ομάδα της 2ης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Βέλγων παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ερωτώμενος για το αγωνιστικό πλάνο που σχεδιάζει να εκπονήσει μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήθελα να μάθω από τους παίκτες τι πιστεύουν ότι λειτουργεί καλά στην ομάδα, και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Μετά τους εξήγησα τις αρχές μου. Τώρα θέλω να τα βάλω όλα σε μια σειρά.

Διάβασα ότι θα κρατήσουμε το 4-3-3, ωστόσο για εμένα δεν έχει να κάνει με τον σταθερό σχηματισμό, αλλά με τη δυναμική της ομάδας. Κάθε παίκτης πρέπει να ξέρει ξεκάθαρα ποια είναι τα καθήκοντα του μέσα στο γήπεδο. Σε καταστάσεις που χάνουμε τη μπάλα, στην κατοχή, στην αντεπίθεση. Δεν πρόκειται να αλλάξω τα πάντα. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο σε ατομικές συζητήσεις έως τώρα. Θέλουμε κυρίως να βασιστούμε στα πράγματα που ήταν καλά και να συνδέσουμε την ποδοσφαιρική μας ικανότητα με το DNA της Κλαμπ Μπριζ. Θέλω να βλέπω ένταση. Μου αρέσει να έχουμε και τη μπάλα, ναι, αλλά η ένταση παραμένει το πιο σημαντικό για εμένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμαστείτε! Κάθε Δευτέρα στις 22:00 το τηλεοπτικό Football Factory!

Ανάλυση και συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

Με καλεσμένους που φέρνουν την προοπτική τους από τον κόσμο του αθλητισμού, το "Football Factory" υπόσχεται απολαυστικές συζητήσεις πάνω σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνικής και τακτικής.

Προπονητές, πρώην αθλητές και άλλες επώνυμες προσωπικότητες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ματιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για την μεγάλη πρεμιέρα την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 22:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ