Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το νέο σόου του Μητρόπουλου

Το εβδομαδιαίο διάγγελμα Βίκτωρα και τα ξεκάθαρα συμπεράσματα από αυτό

Editorial

Το νέο σόου του Μητρόπουλου

Το ράδιο metropolis φιλοξένησε –όπως συνηθίζει τις Παρασκευές- τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, τον παράγοντα που κατάφερε με μία κίνηση να αποτρέψει τις εκλογές της ΕΠΟ και την ανάδειξη του Βαγγέλη Γραμμένου ως προέδρου αυτής.

Οι φιλοολυμπιακές απόψεις του Μητρόπουλου είναι γνωστές, αλλά σήμερα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Είναι πραγματικά δύσκολο να σχολιαστούν κάποια πράγματα που ΣΥΝΕΧΩΣ λέγονται στη Θεσσαλονίκη από αυτό τον άνθρωπο, απόψεις και πολιτική που υιοθετείται (καθημερινά πλέον) και από άλλους επώνυμους της πόλης.

Και όμως! Σήμερα ειπώθηκε μεταξύ άλλων:

Για τις κάμερες της ΕΠΟ: «Δεν υπάρχει αυτό. Υπήρχαν εκθέσεις για ύπαρξη κάμερας στο διάδρομο για λόγους ασφαλείας. Δεν υπήρχε κάμερα μέσα στο διοικητικό συμβούλιο ή στην ΚΕΔ. Δεν υπήρχαν κάμερες υπήρχαν θέσεις για κάμερες».

Ενώ ΚΑΝΕΙΣ (ούτε οι κατηγορούμενοι παράγοντες της ΕΠΟ) δεν αμφισβητούν το νέο αυτό σοκαριστικό γεγονός, ο αδελφός του Θωμά Μητρόπουλου βρήκε πάλι βήμα για να κάνει πολιτική…

Και όχι μόνο αυτό…

– «Πού την είδατε την εξυγίανση; Η εξυγίανση περιορίστηκε, εάν λέγεται αυτό εξυγίανση, σε τρεις διαιτητές, τον Γιάχο, τον Σπάθα και έναν ακόμη. Αυτοί οι τρεις δεν βγήκαν από τους πίνακες απλά δεν χρησιμοποιούνται».

– «Οι άνθρωποι αυτοί δε διοικούν. Κοιτάζουν το θέμα που υπάρχει στη δημοσιότητα και δε διοικούν. Μην περιμένετε αποτελέσματα ότι κάναμε εξυγίανση και βρήκαμε αυτά. Ο Δρόσος ομολογεί ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο αλλά είναι εκεί και διοικεί. Οι άνθρωποι που διοικούν είναι παντελώς άσχετοι. Ακόμη και ο Βρύζας δεν έχει τη διοικητική πείρα να μπει και να βάλει πράγματα».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο Σαββίδης από το παραλήρημα…

«Το εξώδικο του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι τυχαίο. Όταν βγαίνει και λέει ότι ήμουν ο άνθρωπος που ανέβασε το τίμημα εγώ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του Σαββίδη. Εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος. Ο Σαββίδης σε κάθε ιστορία που ενδιαφέρει επικοινωνιακά την κυβέρνηση. Δεν τρώμε χόρτο».

Και έκλεισε η εβδομαδιαία παρουσία του αδελφού του Θωμά Μητρόπουλου, με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: «Θα έχει γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος εάν ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο μακριά από τους υπόλοιπους διεκδικητές».

Λοιπόν…

καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Όλα τα Μέσα έχουν δικαίωμα να φιλοξενούν όποιον επιθυμούν και φυσικά να διαφημίζουν άλλα Μέσα σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση, ακόμη και να υιοθετούν τις θέσεις τους συγκρίνοντας (για παράδειγμα) τη σημερινή διαιτησία με τις διαιτησίες Σπάθα-Μήτσιου-Παππά και άλλων!

Ο καθένας μπορεί να στηρίζει τις διοικήσεις Σαρρή-Γκιρτζίκη, όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα να συγκρίνουν τους πρωταγωνιστές της εγκληματικής οργάνωσης με τους νέους παράγοντες της ΕΠΟ, φυσικά και περιμένουμε να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε ΚΑΙ ΠΑΛΙ να μην βγει ο Γραμμένος στην ΕΠΟ.

ΑΛΛΑ…

Και εμείς πλέον, έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε ότι αυτό που συμβαίνει για να περνάνε οι θέσεις του Ολυμπιακού και εδώ στη Θεσσαλονίκη, είναι 100% οργανωμένο.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ