Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τα αλλάξει όλα

Η σημερινή ΠΑΟΚτσήδικη -και όχι μόνο- επικαιρότητα

Editorial

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τα αλλάξει όλα

Τα πλέι οφ με την παρουσία του πρωτοπόρου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος –μάλλον- θα καθιερωθούν και ήδη μερικοί ΠΑΟΚτσήδες γκρινιάζουν γιατί θεωρούν ότι κάποια τώρα αδικούν τον ΠΑΟΚ, που του χρόνου θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει αυτή την πρωτιά.

Ας αφήσουμε το τελευταίο κομμάτι και τις όποιες εκτιμήσεις-προβλέψεις και ας πάμε σε πιο χειροπιαστά πράγματα. Η λίγκα που αποφάσισε την συγκεκριμένη αλλαγή (την οποία ήθελε και η NOVA) δεν είναι ένα πρόσωπο, μία ομάδα, μία συμμορία όπως… κάτι άλλοι λίγο πιο νότια στην Αθήνα. Η λίγκα που κατά μεγάλη πλειοψηφία πήρε αυτή την απόφαση, είναι οι ίδιες οι ομάδες, ΜΑΖΙ και ο ΠΑΟΚ.

Και ο ΠΑΟΚ ψήφισε αυτή την αλλαγή και ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια επιδίωκε αυτό που τώρα αποφασίστηκε. Κανείς δεν τον έστησε, κανείς δεν τον αδίκησε τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μπροστάρης στις αλλαγές που ήδη συντελούνται στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ –όπως διαπιστώνετε καθημερινά- δίνει αγώνα για να πείσει όλους τους δύσπιστους, ότι όχι μόνο δεν θέλει να γίνει χαλίφης, αλλά θα κάνει τα πάντα για ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Τι πιο δίκαιο λοιπόν από αυτό;

Ή θα έχουμε πλέι οφ με όλους, ή δεν θα έχουμε πλέι οφ καθόλου!

Κατά τα άλλα στο βόλεϊ η ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε τον πρώτο αγώνα μετά απ’ όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και η αντίδραση ήταν καλή. Ο Ντάντε πρωταγωνίστησε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πάει τώρα την Δευτέρα στην έδρα του αντιπάλου για να κερδίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

* Και κάτι τελευταίο για εμάς που ξέρετε ότι δίνουμε μεγάλη βάση στη θετική αύρα και προσπαθούμε να αποφύγουμε την «γλωσσοφαγιά». (Ίσως είναι και αυτά τα γούρια που πολλές φορές παίζουν ρόλο σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό).

Η τηλεοπτική εκπομπή survivor αποτελεί φαινόμενο είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό που συνέβη τους τελευταίους μήνες δεν είχε (καλώς ή κακώς) προηγούμενο στην Ελληνική τηλεόραση.

Το τελευταίο διάστημα οι «κακές γλώσσες» ανέφεραν απίστευτα πράγματα και το όλο θέμα κάποιοι το έφεραν ακόμη και στη Βουλή! Και σήμερα μάθαμε, ότι ομάδα διαγωνιζομένων στο παιχνίδι αυτό είχε ατύχημα, δύο παίκτες χτύπησαν άσχημα (κατάγματα στα πλευρά και στον αυχένα) και προφανώς το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί με τα δεδομένα που ξέραμε…

Πείτε τώρα εσείς ότι δεν τους γλωσοέφαγαν ΚΑΙ αυτούς…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ