Connect with us

ΒΟΛΕΙ

ΠΑΟΚ μέσα σε όλα!

Πολύ γεμάτη η ημέρα που φεύγει. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε πολλά ομαδικά αθλήματα, ενώ είχαμε σημαντικά θέματα και στο ποδόσφαιρο.

Editorial

ΠΑΟΚ μέσα σε όλα!

Στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ έκανε και πάλι σπουδαία εμφάνιση και ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό! Δεν είναι υπερβολικό. Σε αυτό το ματς φάνηκε μία τεράστια διαφορά μεταξύ των ομάδων. Προσέξτε… Αυτό φάνηκε σε αγώνα όπου από τον ΠΑΟΚ δεν έπαιζαν ο βασικός πασαδώρος και ο βασικός διαγώνιος.

Και ρωτάει τώρα κάποιος; Πώς αυτή η διαφορά δεν φάνηκε στα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος;

Πώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη δεύτερη θέση από τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο μόλις σετ, του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου;

Κακά τα ψέματα…

Μέχρι τώρα η απόφαση της διοίκησης να αντικαταστήσει τον προπονητή, έχει βοηθήσει τα μέγιστα! Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός, είναι πολύ καλύτερος! Τέλος πάντων ο ΠΑΟΚ με τον Ελγκέτα είναι αήττητος και πέτυχε να περάσει στον τελικό, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από το φαβορί.

Δεν το πιστεύαμε, κατακρίναμε την απόφαση της διοίκησης (και κυρίως του Κατσαρή) αλλά προς το παρόν δικαιώνεται. (Και φυσικά δεν θα κριθεί τώρα αυστηρά ο προπονητής αν χάσει το πρωτάθλημα, απέναντι σε ομάδα που είναι πιο πλήρης, πιο υγιής και πιο δυνατή από το ξεκίνημα).

Και στο μπάσκετ έκανε καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ! Το Λαύριο των τεσσάρων Αμερικανών δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ έδειξε γεμάτος και πλήρης (σε σχέση πάντα και με όλα τα δεδομένα που έχουμε).

Ένας ΠΑΟΚ που ο Πέινερς και ο Κλάντον δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν τα πάντα, μια και υπάρχουν πολλές ακόμη λύσεις. Μένει τώρα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το Λαύριο και εκτός έδρας, έτσι ώστε να ξεκινήσει η σειρά που περιμένουμε εδώ και μήνες…

Στο ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αυτό που ΔΕΝ κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ ζητάει να παρασταθεί στην διαδικασία που αφορά τον Ολυμπιακό και τα επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου με την Ένωση.

Για να είμαστε ξεκάθαροι στο πιο σοβαρό ζήτημα της επίθεσης κατά αξιωματούχο του αγώνα, πρέπει να σημειώσουμε ότι θα το κρίνουν οι δικαστές ανάλογα με τα στοιχεία που υπάρχουν και αν θεωρήσουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ευθύνη, θα επιβάλουν μία από τις τέσσερις ποινές που προβλέπονται:

α) Διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, β) διεξαγωγή αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, γ) αφαίρεση 6 βαθμών και, δ) υποβιβασμό ομάδας».

Αύριο θα κριθεί αν η πειθαρχική και οι δικαστές κάνουν δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συμμετοχή στη διαδικασία (δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για αγώνα τρίτων) και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε την απόφαση.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι (για κάθε ενδεχόμενο) η ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή και δυνατή (και εντός γηπέδου) έτσι ώστε να κερδίσει τα δύο ματς με Πλατανιά και Κέρκυρα…

Ας μην ζήσουμε αυτό που όλοι… δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε…

ΣΧΟΛΙΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

98 φωτογραφίες 98 χρόνια περήφανης ιστορίας και το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πασίγνωστη η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις», η οποία κακώς αποδίδεται στην κινέζικη λαϊκή σοφία ή σε κάποιον αρχαίο Ιάπωνα σοφό. Ακόμα και έτσι όμως, περικλείει μεγάλη ποσότητα αλήθειας, καθώς δύναμη της φωτογραφίας είναι τεράστια.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ, ακολουθούν 98 "δυνατές" όσο και ιστορικές φωτογραφίες, οι οποίες φυσικά είναι ελάχιστες για να περιγράψουν την τεράστια ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας, την επιδραστικότητά του στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από το 1926 έως σήμερα, το αποτύπωμα που άφησε και αφήνει στην αθλητική και κοινωνική ζωή.

Από το πρώτο καταστατικό του συλλόγου, το γήπεδο στο Συντριβάνι, στο γήπεδο της Τούμπας και στο "Παλατάκι". Από τα πρώτα "ασπρόμαυρα" τρόπαια, κερδισμένα με αίμα και θυσίες ετών, μέχρι την εποχή του Ιβάν Σαββίδη,  από τους ανθρώπους που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία, στα - κάθε ηλικίας - παιδιά στην κερκίδα και σε αυτούς που έφυγαν από τη ζωή αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Το αποτύπωσε άψογα η Βελένη Πολυξένη, το μελοποίησε και το τραγούδησε ακόμα πιο άψογα ο (Τουμπιώτης) Νίκος Παπάζογλου...

Είναι κάτι στιγμές τρυφερές και λεπτές

Σαν κλωστές τυλιγμένες σ' αδράχτι,

Σε γυρνούν απαλά, σε μεθούν σιωπηρά

Σε γεμίζουν με πείσμα και άχτι

Για όλα αυτά που ζητάς

Για πολλά που πονάς

Για το τίποτε μιας ευτυχίας

Και γυρνάς σαν τρελός

Του καθρέπτη εαυτός

Θύμα - θύτης κακής συγκυρίας.

Πλημμυρίζουν το χθες μαγεμένες σκιές

Που ξοπίσω μου γράφουν τροχιά

Με κρατούνε θαρρώ σαν αλήθειες παλιές

Σε λαβύρινθο δέσμιο βαθιά.

 

 

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ