Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο παίζει ο ΠΑΟΚ και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ακόμα δύο μεγάλες αναμετρήσεις και το σωστό να κοιτάξουμε τους παίκτες που έχουμε και την ομάδα που θα παίξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Ηλίας Καπράλος

Αύριο παίζει ο ΠΑΟΚ και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν

Δεν έχει περάσει ακόμα μία εβδομάδα από την παρέλαση του ΠΑΟΚ στην έδρα της Βασιλείας και την επιβλητική πρόκριση και έχουμε ήδη έναν Ακπόμ στην Τούμπα, την υπόθεση Βέρνμπλουμ, αλλά και την μεταγραφή Νάτχο στον Ολυμπιακό. Που κολλάνε όμως αυτά;

Εξ αρχής τον Ακπόμ τον περιμέναμε καιρό τώρα για να κλείσει ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ, αλλά και πολύ περισσότερο είναι μία σοβαρή επένδυση για το μέλλον. Λογικό λοιπόν μιας και σε θέματα φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα. Αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Μυστακίδης, αλλά και αυτό λογικό είναι μιας και φαίνεται ότι σαν τρίτος επιθετικός δεν έχει τα παιχνίδια που θα μπορεί να πάρει αλλού στα πόδια του. Αλλά αυτό που επίσης άργησε ήταν και η ανακοίνωση της μεταγραφής. Λογικό επίσης εάν αναλογιστεί κανείς ότι όλος ο ΠΑΟΚ ήταν συγκεντρωμένος στον αγώνα με τη Βασιλεία, όπως και πολλά στελέχη της ομάδας που ήταν μαζί με την αποστολή.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του Ακπόμ είχαμε και την έλευση του Βέρνμπλουμ μαζί με την πολυσυζητημένη του σύζυγο Νίνα. Πρωτίστως είναι τουλάχιστον αστείο να φορτώνουμε όλη την ιστορία στην Νίνα και στην κάθε Νίνα. Ακόμα και αυτή να είχε το πρόβλημα, προφανώς και δεν τον απέκτησε τώρα, αλλά ο ΠΑΟΚ και οι χειρισμοί της κατάστασης έφεραν αυτό το τρωτό σημείο διαφωνίας. Δεν ξέρω εάν σε κάποιους φανεί υποτιμητικό το σχόλιο, αλλά παραμονές των αγώνων με την Σπαρτάκ, πέραν του ρεπορταζιακού δεν πρέπει σε κανέναν να απασχολεί το θέμα του Βέρνμπλουμ. Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ, οι δύο αγώνες και τα παιδιά που είναι στο ρόστερ, θα παλέψουν για τους στόχους της ομάδας και όχι όποιος περαστικός μετά από 2 μήνες διακοπών θέλει άλλες 4 μέρες να αποφασίσει. Ας μάθουμε επιτέλους να αγαπάμε και να στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά και να μην είμαστε μονίμως στην αναμονή μία μεταγραφής που αν και εφόσον γίνει μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Πάμε τώρα και στο τελευταίο κρούσμα. Πήρε ο Ολυμπιακός τον Νάτχο και βγήκαν δεκάδες μηνύματα εάν χωρούσε ο Ισραηλινός μουσουσλάνος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά παραμονές του αγώνα με την Σπαρτάκ και ο ΠΑΟΚ με τον Μαουρίτσιο βασικό και τον Σάκχοφ από πίσω του, με τους Χαρίση και Μουλέν εκτός αποστολής γιατί δεν χωρούν στην ομάδα και στον πάγκο να κάτσε να ασχοληθεί για τον πρώτο ποιοτικό μέσο που έφερε ο Ολυμπιακό μετά τον Τσόρι και τον Μιλιβόγεβιτς; Για ακόμα μία φορά ασχολούμαστε με αυτό που θέλουν να μας πλασάρουν οι ίδιοι οι οποίοι έπαιξαν τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας σαν τις νίκες του Ολυμπιακού με την Σερίφ Τιρασπόλ ή την Ριέκα. Πρέπει κάποια στιγμή να μπορούμε να φιλτράρουμε τις ειδήσεις και την πληροφόρηση από τους “αντικειμενικούς” της Β’ Αθηνών και του υπόλοιπου Αττικής γιατί έχουμε ξεχάσει και το ποδόσφαιρο που ξέρουμε…

Τέρμα τα ψέματα λοιπόν. Αύριο παίζει ο ΠΑΟΚ και αυτό που πρέπει να μας απασχολεί έως ότου τελειώσει η σειρά με την Σπαρτάκ Μόσχας είναι τι θα κάνουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά όχι αυτοί που μπορεί να έρθουν ή αυτοί που τελικά δεν ήρθαν.

ΥΓ Ο προγραμματισμός στο τμήμα μπάσκετ προχωρά παρά τις πιέσεις εντός της πόλης και την υποβιβασμό της προσπάθειας σε βάρος της διοίκησης και του προπονητή. Μάλλον καταλαβαίνουν ότι και φέτος όλα είναι σωστά δομημένα και δεν θα βρουν αυτά που θέλουν για να γκρινιάξουν…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EOKAN: “Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής”

Κατηγορηματική διάψευση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας.

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο ΕΟΚΑΝ τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας που βρέθηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ενημερώνει πως δεν έχει λάβει, μέχρι τώρα, καμία απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη τέτοιου δείγματος.

Γνωστοποιούμε πως σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, η διενέργεια των δειγματοληψιών τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα έγινε από την UEFA. Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η FIFA.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ από την πρώτη στιγμή παρείχε επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από ουσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ομάδες, ένα μεγάλο “ραντεβού” (vid)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι μία μεγάλη μέρα, που θα κρίνει ένα σημαντικό εισιτήριο. ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στην κατάμεστη, Τούμπα, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέσα από τα social media τους, βάζοντας τον κόσμο τους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Ο Χάγιεν και ο “ρυθμιστής”

Τι ετοιμάζει ο τεχνικός των Βέλγων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ σήμερα και η προσοχή των Βέλγων, είναι στραμμένη στο μεγάλο ματς της Τούμπας.

Ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό της Μπριζ να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τους Οντόι και Σπίλερς, ενώ εκτός είναι οι Μινιολέ, Όλσεν και -φυσικά- οι τιμωρημένοι.

Κεντρικό πρόσωπο όλες τις τελευταίες ημέρες είναι ο Σπίλερς, που χθες προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμη το χτύπημα στο κεφάλι από τη σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα στο πρώτο ματς, με τον νεαρό άσο να είναι "ρυθμιστής" με φόντο την αποψινή ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Βέλγοι, απόψε -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Γιάκερς και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μέγιερ, Σάμπε, Σπίλερς και Ορντονιέζ, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει ο προτελευταίος, θα πάρει τη θέση του ο Μπογιάτα.

Από εκεί και πέρα, ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Φέτλεσεν και Βανάκεν, ενώ μεσοεπιθετικά θα είναι οι Νούσα, Σκόρας και Γιουτγκλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ