Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Menarini Hellas Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Η εύρεση χορηγών είναι σημαντική για ένα καλύτερο αύριο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Σταύρος Κόλκας

Η Menarini Hellas Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την φαρμακευτική εταιρεία Μenarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα. Η Menarini Hellas συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας, ως Επίσημος  Υποστηρικτής, για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη σειρά προϊόντων Sustenium.

Η συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, με την συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς με τους εκπροσώπους της Menarini Helllas. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος και  Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas κ. Γεώργιος Συκιανάκης δήλωσε:

«H συνεργασία της Menarini Hellas με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη στήριξη δράσεων/τομέων που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και γενικότερα την άθληση γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους μια καλύτερη, και υγιέστερη ζωή. Η επιλογή μας αυτή εναρμονίζεται με την πρόσφατη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας για τη διάθεση σειράς προϊόντων «αυτοθεραπείας» η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την  υγεία και ευεξία του σύγχρονου ανθρώπου. Προϊόντα που ταιριάζουν σε ανθρώπους που  αναπτύσσουν έντονη αθλητική δραστηριότητα, καταναλώνουν ενέργεια και έχουν ανάγκη να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή, με φυσικό τρόπο. Είναι χαρά και τιμή μας η συνεργασία με έναν ιστορικό αθλητικό όμιλο όπως ο Π.Α.Ο.Κ. και εύχομαι κάθε επιτυχία τόσο στη συνεργασία μας όσο και στην πορεία του Ομίλου».

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Menarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία θα συμμετέχει στο χορηγικό μας πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2017, προβάλλοντας το προϊόν Sustenium Plus. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει ανταποδοτικά αποτελέσματα και στις δύο πλευρές, και εύχομαι να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Σπύρος Μπόκιας, Business Unit Manager του τμήματος Consumer HealthCare

« Η Menarini Hellas συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής στο χορηγικό πακέτο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ με τη σειρά προϊόντων αυτοθεραπείας Sustenium και ειδικότερα με το προϊόν Sustenium plus. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία  απαραίτητα σε όσους αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα. Το νέο  τμήμα Consumer HealthCare  της Menarini Hellas στόχο έχει να προσφέρει στην ελληνική αγορά μέσω του φαρμακείου, αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα βελτιώνουν την υγεία και ποιότητα ζωής των καταναλωτών. Εύχομαι μια επωφελή και για τις δύο πλευρές συνεργασία και καλή επιτυχία στον Όμιλο».

Σύντομη παρουσία της ΜΕΝARINI HELLAS

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου  Menarini  στην Ελλάδα, Menarini  Hellas συμπληρώνει 27 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Από το 1989 μέχρι και σήμερα η Menarini Hellas κυκλοφόρησε με επιτυχία πολλά πρωτότυπα και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που καλύπτουν με επιτυχία θεραπευτικά κενά και προσφέρουν βελτιωμένες  θεραπευτικές επιλογές.

Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 212 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Την τελευταία δεκαετία η ανάπτυξή της υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους φαρμακευτικούς ομίλους παγκοσμίως. Διαθέτει ίδιες παραγωγικές εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες και έξι σύγχρονα ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Ο όμιλος Menarini διαθέτει έξι σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα ερευνητικά εργαστήρια που εργάζονται αδιάκοπα με στόχο την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων φαρμάκων.

Αξιοσημείωτη είναι η πρόσφατη επένδυση του ομίλου Menarini που υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την Oxford Biotherapeutics για την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου φαρμάκων κατά του καρκίνου, καθώς επίσης και την ανάπτυξη μεθόδων πρώιμου εντοπισμού καρκινικών κυττάρων.

Επίσης, ο όμιλος Menarini κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα καινοτόμα φάρμακα για την αποτελεσματικότερη  αντιμετώπιση της ισχαιμικής νόσου με αποδεδειγμένη μείωση ανάγκης νοσηλείας, την κάλυψη θεραπευτικού κενού σε ασθενείς με υπερουριχαιμία καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση αναπνευστικών νοσημάτων με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες συσκευές χορήγησης.

Ακόμη, δραστηριοποιείται στους θεραπευτικούς τομείς της αλλεργίας και της σεξουαλικής υγείας με την κυκλοφορία νέων αντίστοιχων και καινοτόμων φαρμάκων. Διαθέτοντας την άρτια οργάνωση και διασφαλίζοντας υψηλά λειτουργικά πρότυπα,  η Menarini Hellas, συνεχίζει  την προσφορά της στην προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της αυτοθεραπείας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: “Ραντεβού” στο Παλατάκι

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Απόλλων Πατρών Carna, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 18:00, για την 1η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets 

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

Από το PAOK Sports Arena…

Πέμπτη (28/3): 12:00-18:00

Παρασκευή (29/3): 10:00-18:00

Σάββατο (30/3): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ