Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν πουλάει σήμερα…

Τόση πολλή «φασαρία» γύρω από την ομάδα τις προηγούμενες μέρες, που να ισοσκελιστεί με μια νίκη μέσα στο Ρέθυμνο;

Νίκος Μοσχοβίτης

Δεν πουλάει σήμερα…

Ας ξεκινήσουμε από τα μπασκετικά, που για εμάς τουλάχιστον, έχουν πάντα πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από όλα τα άλλα. Το είχαμε σημειώσει και μετά το ντέρμπι με τον Άρη, ότι ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει και στη δημιουργία, σήμερα είχε season high με 22 ασίστ. Γίνεται χωρίς τον άνθρωπο που ήρθε για να δημιουργεί (Ντίλαρντ), ο ΠΑΟΚ όλο και να μεγαλώνει τον αριθμό των ασίστ του; Γίνεται, όσο ο Κόνιαρης έχει αυτά τα νούμερα και όσο αυξάνεται η συγκέντρωση στο τελείωμα φάσεων.

Σήμερα, έτσι έβγαλε το «ψωμί» του ο Κρουμπάλι που είχε 18 πόντους, σχεδόν όλους με πανομοιότυπο τρόπο, βάζοντας και για τον Μαργαρίτη, που ήταν στην Κρήτη, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι είναι και ανέτοιμος.

Ο Κόνιαρης «ωριμάζει» σταδιακά και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που διαβάζει πράγματα στην επίθεση, αλλά έχει ακόμα δρόμο για να γίνει ακόμα πιο απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα. Σήμερα, εκτός από 10 ασίστ (και 10 πόντους) είχε μόλις ένα λάθος και ίσως αυτό, να είναι πιο σημαντικό από τα άλλα δύο. Στην ηλικία του πάντως, κανείς στην Ελλάδα δεν κάνει αυτά που κάνει αυτός, κανείς δεν έχει τις ευθύνες που έχει αυτός μέσα στο παιχνίδι. Όλο αυτό, με καθαρή σκέψη, μόνο καλό μπορεί να του κάνει.

Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές δυσκολίες, εντός κι εκτός γηπέδου όλη την εβδομάδα, αλλά την κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο γιατί κέρδισε, αλλά γιατί έκανε και την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Αν ήταν όλα όπως έπρεπε, θα εκφράζαμε και την αισιοδοξία μας για τη συνέχεια, αλλά επειδή δεν είναι, περιμένουμε να δούμε…

Τώρα για τα μη μπασκετικά; Ειπώθηκαν πολλά τις προηγούμενες μέρες, στήθηκαν αγχώνες και γκιλοτίνες στην αρένα των social media με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη τώρα, μια αρένα που πλέον τείνει να γίνει ανυπόφορη. Δε χρειάζεται να πούμε κι εμείς πολλά. Απλά, δείτε τι γινόταν τις προηγούμενες μέρες. Σχόλια, απόψεις, αναλύσεις, αφορισμοί, μπινελίκια, χαρακτηρισμοί. Σήμερα, που κέρδισε ο ΠΑΟΚ; Ησυχία. Δεν πουλάει σήμερα. Μιλάμε για πολύ μεγάλη αρρώστια…

Υ.Γ.: Είναι και θέμα προσωπικής φιλοσοφίας αυτό, μπορεί να είναι και λάθος η λογική, αλλά είμαστε κάποιοι που πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που μιλούν λίγο και δουλεύουν πολύ, αργά ή γρήγορα, θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Έστω και σε αυτή τη συγκυρία, Βαγγέλη Μαργαρίτη, συγχαρητήρια για την κλήση σου στην εθνική ομάδα. Σου άξιζε όσο κανέναν αυτή η επιβράβευση, για τη νοοτροπία σου, γιατί ποτέ δεν τα παράτησες, γιατί όταν είσαι στο γήπεδο, σε όποια κατάσταση και να βρίσκεσαι, θα δώσεις ότι έχεις. Αυτό, σου το αναγνωρίζουν όλοι. Και τη νοοτροπία σου, την «περνάς» και σε άλλους μέσα στην ομάδα. Ένα μπράβο, είναι πολύ λίγο…

Υ.Γ.2: Ποσταρίσματα, κουβέντες στα ραδιόφωνα, απόψεις… Μόνο εμείς ντρεπόμασταν με όλο αυτό που έγινε τα προηγούμενα 24ωρα; Μόνο εμείς περιμέναμε τέσσερις μέρες να γράψουμε κάτι; Ας τις πούμε… διδακτικές όλες τις προηγούμενες μέρες. Για όλους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Νέο “ραντεβού” στο Παλατάκι

Σημαντικό ματς, απαραίτητη η παρουσία του κόσμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση της η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Μαρούσι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 20:15, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

  • Από το PAOK Sports Arena…

Τετάρτη (24/4): 12:00 – 18:00

Πέμπτη (25/4): 10:00-18:00

Παρασκευή (26/4): 10:00-18:00

Σάββατο (27/4): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 10€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00)".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ζωντανός» ο ΠΑΟΚ για την 8η θέση!

Το “διπλό” του Αμαρουσίου και ο σαββατιάτικος “τελικός” στο PAOK Sports Arena!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tη νίκη με σκορ 90-76 πανηγύρισε το Μαρούσι στην έδρα του Λαυρίου και έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε "ζωντανός" για την 8η θέση, που οδηγεί στα playoffs της Basket League!

Το Μαρούσι πήρε από τα πρώτα λεπτά προβάδισμα στο σκορ και έφτασε δίκαια στο "διπλό", με τον σαββατιάτικο αγώνα στο "Παλατάκι" (20:15) να είναι ουσιαστικά ο... τελικός για την 8η θέση που οδηγεί "πάνω" στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των playoffs.

Κορυφαίος για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο Χιλ με 36 πόντους ενώ για το Λαύριο ο Μουρ σημείωσε 18.

Τα δεκάλεπτα: 14-27, 30-45, 53-64, 76-90.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Μισή χρονιά χωρίς διπλό!

Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα για τη φετινή ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχασε και από την ΑΕΚ με 99-91, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων χθες, μεγαλώνοντας κι άλλο ένα αρνητικό σερί.

Αυτή, ήταν η 11η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για το «Δικέφαλο του Βορρά» στο πρωτάθλημα και για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που κέρδισε μακριά από το Παλατάκι, πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο στις 11… Νοεμβρίου του 2023. Τότε, είχε κερδίσει με 54-67 στην Πάτρα τον Απόλλωνα, αλλά στη συνέχεια η μοναδική νίκη μακριά από το γήπεδο του, ήταν στην Ευρώπη, με εκείνο το 87-88 επί της Τόφας, μετά από δύο παρατάσεις στις 9 Ιανουαρίου.

Σε συνολικά 15 εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα σε επίσημες διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ μετράει μόλις τέσσερις νίκες, ενώ αν ληφθούν υπ’όψιν, τα ουδέτερα της Ρόδου και της Κρήτης, σε Super Cup και Final 8 Kυπέλλου αντίστοιχα, το σχετικό ποσοστό, είναι μόλις 4/18 νίκες μακριά από το Παλατάκι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ