Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δυνατά και αποφασιστικά» (video)

Τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ" εξωτερίκευσε ο Αμπέλ Φερέιρα, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Δυνατά και αποφασιστικά» (video)

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ εξέφρασε την ανάγκη για έναν δυνατό και αποφασιστικό ΠΑΟΚ που θα κυνηγήσει τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ, ενώ ερωτηθείς για την κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο αρχηγός δίνει έξτρα ενέργεια στην ομάδα και πως θα μιλήσει μαζί του προκειμένου να καταλήξει στο αν είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού ή αισθάνεται καλύτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή να βοηθάει τον ΠΑΟΚ ως αλλαγή.

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη του Αμπέλ Φερέιρα πατώντας ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα χρήματα που έβαλε ο ΠΑΟΚ στα ταμεία του

Από την πορεία του στο Conference League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν συνεχίζει την παρουσία του στο Europa Conference League, ύστερα από τον αποκλεισμό από την Μπριζ στα προημιτελικά, έχοντας αρχίσει την ευρωπαϊκή πορεία από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Οι απολαβές του Δικεφάλου ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ.

Οι τρεις προκριματικοί γύροι οδήγησαν σε έσοδα 300.000 ευρώ συνολικά, ενώ η παρουσία στη φάση των ομίλων του θεσμού του εξασφάλισε πριμ 2.940.000 (2.800.000 ως προκαταβολή και κατόπιν μια δόση των 140.000).

Κάθε νίκη στον όμιλο αποφέρει 500.000, οπότε ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 2.500.000, ενώ η ισοπαλία με την Αμπερντίν απέφερε 166.000. Η κατάληψη της 1ης θέσης του ομίλου του προσέφερε 650.000 ως πριμ, ενώ 600.000 κέρδισε από τη συμμετοχή του στη φάση των 16. Η πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού προσέφερε και το τελευταίο πριμ ύψους 1.000.000.

Από την πηγή του δεκαετούς συντελεστή, η UEFA θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 1.023.500, αφού διέθετε τον 10ο καλύτερο από τις 32 ομάδες που βρέθηκαν στη φάση των ομίλων, οπότε θα εισπράξει 23 μετοχές των 44.500 η κάθε μία.

Τέλος, στα έσοδα ο "δικέφαλος" μπορεί να υπολογίζει και αυτά του market pool, που εφόσον ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα στον όμιλο, θα είναι όλα δικά του και υπολογίζονται σε περίπου 1.000.000.

Συμμετοχή στον 2ο προκριματικό γύρο: 100.000
Συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο: 100.000
Συμμετοχή στα playoffs: 100.000
Συμμετοχή στους ομίλους: 2.940.000 (2.800.000 + 140.000)
Απόδοση στους ομίλους του Europa League: 3.316.000 (2.500.000 + 166.000 + 650.000)
Συμμετοχή στη φάση των 16: 600.000
Συμμετοχή στα προημιτελικά: 1.000.000
Κατάταξη: 1.023.500 (23 X 44.500)
Market Pool: Άγνωστο (περίπου 1.100.000)
Σύνολο: 10.279.500

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πρωταγωνιστή τον Τζολάκη προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Στη διαδικασία των πέναλτι απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και στους «4» του Europa Conference League θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου.

Η Φενέρμπαχτσε με το γκολ του Ιρφάν Καχβετσί στο 11' πήρε προβάδισμα και ισοφάρισε το συνολικό σκορ των δύο παιχνιδιών.

Ωστόσο, το 1-0 δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια, αλλά ούτε και στην παράταση.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ