Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Με έκαναν να καταλάβω ότι με θέλουν πραγματικά»

O Έλληνας γκαρντ αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο τον ήθελαν, ενώ μίλησε και για… φλερτ πριν δύο χρόνια.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Με έκαναν να καταλάβω ότι με θέλουν πραγματικά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζάρας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ…

Αρχικά είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί μου, γιατί με έκαναν να καταλάβω ότι με θέλουν πραγματικά και αυτό με έκανε να πάρω τόσο γρήγορα την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, με το που επιστρέψω από τις διακοπές, ξεκινάω δουλειά για να είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα».

Για το τι περιμένει να βρει στον ΠΑΟΚ:
«Μίλησα με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ και κυρίως με τον Λίνο Χρυσικόπουλο, με τον οποίο ήμασταν μαζί στον ΚΑΟΔ. Ξέρω ότι θα βρω ένα οικογενειακό κλίμα. Νομίζω ότι αυτό είναι το βασικό θεμέλιο για την καλή πορεία μιας ομάδας και νομίζω ότι θα είμαστε μια χαρά».

Για το αν θα τον βοηθήσει η παρουσία των Λίνου Χρυσικόπουλου και Κώστα Χαραλαμπίδη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν:
«Θα με βοηθήσει τόσο η παρουσία του Λίνου όσο και του Κώστα τον οποίο είχα και έχω ως πρότυπο. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία στην Δράμα όσο ήμασταν συμπαίκτες. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο χρήσιμος και τώρα που είναι σε άλλο πόστο».

Για τη σημασία της συμμετοχής της ομάδας στο Basketball Champions League:
«Σίγουρα έπαιξε ρόλο στο να συμφωνήσω η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχα την τύχη να παίξω στην Ευρώπη και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσουν τα διπλά παιχνίδια και οι εμπειρίες που αποκομίζεις από την Ευρώπη. Είναι σίγουρα κάτι το θετικό».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του και τα προηγούμενα χρόνια:
«Νομίζω ότι φέτος το μομέντουμ ήταν καλύτερο. Υπήρχε, όντως, ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και συζητήσεις και τις προηγούμενες χρονιές, αλλά το… γλυκό έδεσε καλύτερα τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

KAE ΠΑΟΚ: «Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι σήμερα και για πάντα»

Το μήνυμα της ΚΑΕ με φόντο τη σημερινή ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν' αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Πέρασαν 98 χρόνια! 98 χρόνια γεμάτα πάθος. 98 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες! Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου έστειλε τις δικές του ευχές με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ! 98 χρόνια με το ίδιο πάθος! Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι τώρα και για πάντα. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ