Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σρνα, ένας μύθος για την Σαχτάρ»

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4, o Βαντίμ Σκίτσκο "σκιαγράφησε" το προφίλ του 36χρονου Κροάτη που πέρασε 15χρόνια ποδοσφαιρικής ζωής στην Σαχτάρ. Το θέμα με το ντόπινγκ, οι πρώτες αντιδράσεις και η επόμενη ημέρα…

Ελένη Μπούντου

«Σρνα, ένας μύθος για την Σαχτάρ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero 107.4:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: Την προηγούμενη σεζόν λόγω του προβλήματος που προέκυψε με το ντόπινγκ, δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της Σαχτάρ. Σε κάποια φάση βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για κάποιες συζητήσεις με την Μπεσίκτας αλλά δεν προχώρησε σε κάποια συμφωνία. Επέστρεψε στο Ντόνετσκ. Ήταν στην Σαχτάρ για 15 χρόνια, στην ομάδα περίμεναν πως θα αναλάβει κάποιο πόστο. Ήταν μεγάλη απογοήτευση το γεγονός πως μετά από τόσα χρόνια παρουσίας και προσφοράς, η Σαχτάρ έχασε με αυτόν τον τρόπο τον Σρνα ως ελεύθερο. Έναν μύθο για την ομάδα.

Για την αντίδρασή του στο θέμα ντόπινγκ: Στην αρχή διαφώνησε αλλά στην πορεία μιλώντας με κάποιους ειδικούς, το αποδέχθηκε και μάλιστα σταμάτησε να προπονείται με την Σαχτάρ προτού ακόμη βγει η σχετική απόφαση. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους. Μια μεγάλη έκπληξη και σαφώς μια μεγάλη απογοήτευση για εκείνον. Ένας θρύλος της Σαχτάρ να έχει εμπλακεί σε ένα τέτοιο σκάνδαλο.

Για την επιθυμία του να γυρίσει στα γήπεδα: Ο ίδιος θα περίμενε να μείνει στην Σαχτάρ. Θεωρεί ότι μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά μπορεί να σταθεί οπουδήποτε και εφόσον προκύψει η συμφωνία για τον ΠΑΟΚ θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα.

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: Το προηγούμενο διάστημα παρακολούθησε σεμινάρια για να αποκτήσει άδεια προπονητή. Θέλει να συνεχίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου είτε ως προπονητής είτε ως τεχνικός διευθυντής. Να βρίσκεται σε μια ομάδα. Είναι… προϊόν της Χάιντουκ, ίσως συνεχίσει εκεί, ίσως αλλού. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μέλλον στο ποδόσφαιρο για εκείνον σε οποιδήποτε πόστο.

Στην ερώτηση για Σρνα, Μάτος ή Ρατς, απάντησε: Αν μιλήσουμε για αμυντικούς, θα έλεγα Σρνα.

Για την σχέση του Σρνα με τον Μίρτσεα Λουτσέσκου: Ο Σρνα ήταν στην Σαχτάρ πριν έρθει ο Λουτσέσκου αλλά και όταν ήρθε, ήταν μέλος της “χρυσής” ομάδας της Σαχτάρ. Σίγουρα έχουν μια εξαιρετική σχέση, έχουν συνεργαστεί άψογα και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν και πάλι, αυτήν την φορά με το γιο του.

Για τη θέση του στο γήπεδο: Όταν ήρθε στην Σαχτάρ έπαιζε κυρίως ως δεξιός μέσος, στην πορεία των χρόνων γύρισε πίσω στην άμυνα. Μπορεί να παίξει όλη την δεξιά πλευρά. Ναι μεν έχει εμπειρία και ως στόπερ, αλλά επειδή δεν είναι τόσο δυνατός με το κεφάλι κάτι που χρειάζεται ο κεντρικός αμυντικός, του αρέσει και θέλει να παίζει δεξιά, είτε μπροστά όπως τα πρώτα χρόνια είτε πιο πίσω στα τελευταία του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουτσιαύτης για τις αποφάσεις στο Καραϊσκάκης! (vid)

Πως σχολίασε ο πρώην διαιτητής τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tα "σφυρίγματα" που "σήκωσαν" κουβέντα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan  Super League, σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στο Action 24.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μιγκέλ Νογκέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

Παρακολουθήστε το 4o απολαυστικό επεισόδιο, με καλεσμένο τον Φάνη Κατεργιαννάκη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 στις 22:00!

Σημερινός καλεσμένος, ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος θυμάται με τον Ζήση Βρύζα εκπληκτικές ιστορίες από το Euro 2004 και σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα!

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και παρακολουθήστε μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ