Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επανέναρξη και "πρέπει" νίκης!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το απόγευμα, εκεί όπου σε λίγες ώρες (17:15) θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Επανέναρξη και "πρέπει" νίκης!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, εντός κι εκτός γηπέδου, προκειμένου να επιστρέψουν με νίκη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βαρέλα και Μουλέν για το σημερινό παιχνίδι, καθώς αμφότεροι έμειναν στην Θεσσαλονίκη, ενώ από την άλλη στην αποστολή επέστρεψε ο Ελ Καντουρί.

Όπως διαβάσατε από χθες στο PAOK24, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας ως ένα βαθμό να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα προβάδισμα έχει η τετράδα Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στο κέντρο σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Μαουρίσιο με έναν εκ των Κάνιας-Σάκχοφ δίπλα του και τον Πέλκα λίγο πιο μπροστά, ενώ στην επίθεση και συγκεκριμένα στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς, με τους Μακ, Κάμπος και Λημνιό να διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Όσον αφορά στον Ατρόμητο από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπορεί να υπολογίζει φυσικά στους Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα, ωστόσο από εκεί και πέρα, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Κυριακίδης, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Λαζαρίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος, με βοηθούς τους Κουρουμπύλια και Γκάγκα και τέταρτο τον Τζοβάρα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ραδιοφωνικά μέσα από τον Libero107.4 και φυσικά διαδικτυακά θα υπάρχει ενημέρωση μέσα από το PAOK24 για όσα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EOKAN: “Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής”

Κατηγορηματική διάψευση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας.

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο ΕΟΚΑΝ τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας που βρέθηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ενημερώνει πως δεν έχει λάβει, μέχρι τώρα, καμία απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη τέτοιου δείγματος.

Γνωστοποιούμε πως σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, η διενέργεια των δειγματοληψιών τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα έγινε από την UEFA. Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η FIFA.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ από την πρώτη στιγμή παρείχε επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από ουσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ομάδες, ένα μεγάλο “ραντεβού” (vid)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι μία μεγάλη μέρα, που θα κρίνει ένα σημαντικό εισιτήριο. ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στην κατάμεστη, Τούμπα, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέσα από τα social media τους, βάζοντας τον κόσμο τους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Ο Χάγιεν και ο “ρυθμιστής”

Τι ετοιμάζει ο τεχνικός των Βέλγων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ σήμερα και η προσοχή των Βέλγων, είναι στραμμένη στο μεγάλο ματς της Τούμπας.

Ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό της Μπριζ να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τους Οντόι και Σπίλερς, ενώ εκτός είναι οι Μινιολέ, Όλσεν και -φυσικά- οι τιμωρημένοι.

Κεντρικό πρόσωπο όλες τις τελευταίες ημέρες είναι ο Σπίλερς, που χθες προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμη το χτύπημα στο κεφάλι από τη σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα στο πρώτο ματς, με τον νεαρό άσο να είναι "ρυθμιστής" με φόντο την αποψινή ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Βέλγοι, απόψε -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Γιάκερς και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μέγιερ, Σάμπε, Σπίλερς και Ορντονιέζ, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει ο προτελευταίος, θα πάρει τη θέση του ο Μπογιάτα.

Από εκεί και πέρα, ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Φέτλεσεν και Βανάκεν, ενώ μεσοεπιθετικά θα είναι οι Νούσα, Σκόρας και Γιουτγκλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ