Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να είστε ταπεινοί»

Η Μπρόντμπι έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης για τις ανάγκες των οπαδών της και με ανακοίνωση της, τους… προειδοποιεί για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Να είστε ταπεινοί»

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για να αποτελέσει το ταξίδι στην Ελλάδα είναι μια ασφαλής και ευχάριστη εμπειρία για όλους, σα δίνουμε μερικές απλές συμβουλές και σας προτείνουμε να τις ακολουθήσετε όταν κινείστε στη Θεσσαλονίκη.

-Η θύρα που θα εισέρχεστε είναι η θύρα 8 του γηπέδου.

-Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ένθερμοι, έτσι θα πρέπει γενικά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εκεί, καθώς μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις.

-Να κινείστε σε ομάδες και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη διαδρομή και τη μεταφορά σας προσχεδιασμένη

– Μην πηγαίνετε σε κλαμπ ή σε καφέ στους δρόμους κοντά στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των ημερών πριν τον αγώνα

-Μη συναντιέστε σε μπαρ της πόλης και αποφύγετε να εμφανιστείτε ως μια ομάδα οπαδών που τραγουδούν και μη σηκώνετε τη σημαία της ομάδας.

-Σε γενικές γραμμές, να είστε ταπεινοί και να σέβεστε τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρβος ή Κροάτης; Πόσο καλά θυμάστε τους ξένους του ΠΑΟΚ;

Ήρθε η ώρα να τεστάρετε τη μνήμη σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν και άφησαν -λίγο ή πολύ- το στίγμα τους.

Ποιος από τους πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ είναι Σέρβος και ποιος Κροάτης; Τεστάρετε τη μνήμη σας πατώντας ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EOKAN: “Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής”

Κατηγορηματική διάψευση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας.

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο ΕΟΚΑΝ τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας που βρέθηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ενημερώνει πως δεν έχει λάβει, μέχρι τώρα, καμία απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη τέτοιου δείγματος.

Γνωστοποιούμε πως σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, η διενέργεια των δειγματοληψιών τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα έγινε από την UEFA. Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η FIFA.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ από την πρώτη στιγμή παρείχε επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από ουσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ομάδες, ένα μεγάλο “ραντεβού” (vid)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι μία μεγάλη μέρα, που θα κρίνει ένα σημαντικό εισιτήριο. ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στην κατάμεστη, Τούμπα, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέσα από τα social media τους, βάζοντας τον κόσμο τους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ