Connect with us

Ισοπαλία στο φινάλε

Ισόπαλος με 7-7 αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια του 12ου τουρνουά ΣΕΔΥ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ισοπαλία στο φινάλε

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος στο οποίο ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 3-2, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα του και με γκολ των Ζάτοβιτς, Παυλίδη και Τίγκα να προηγηθεί με 7-5, τρία λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα.

Οι Νεοσμυρνιώτες όμως κατάφεραν αρχικά να μειώσουν σε 7-6 με τον Καλαϊντζή και τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε να ισοφαρίσουν σε 7-7 με γκολ του Βέκου.

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη ένα λεπτό περίπου πριν το τέλος, όταν αστόχησε σε επίθεση στον παίκτη παραπάνω.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 20:00, στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων. Αύριο, Κυριακή 8/10, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης.

Η κατάσταση στον όμιλο έχει ως εξής:

1. Ολυμπιακός 6
2. ΠΑΟΚ 4
3. Πανιώνιος 1
4. ΝΟ Χίου 0

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και τα γκολ που δεν έρχονται

Δεν μπορεί να προσφέρει ο Τανζανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να αποτελέσει το φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλί Σαμάτα παραμένει δίχως γκολ μέσα στο 2024 και πλέον, πραγματικά μοιάζει και δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Τανζανός επιθετικός, ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις 12 του Νοέμβρη του 2023, ενώ συνολικά σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ.

Το μόνο που έχει καταφέρει ο Σαμάτα μέσα στο 2024, είναι να δώσει δύο ασίστ, με την πρώτη να είναι τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Σαμάτα σκοράρει 3 γκολ σε 26 τελικές κι είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασής του από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, καθώς σπάνια πλέον επιχειρεί τελική ακόμη κι όταν αγωνίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Το video που “έκαψε” τους συλληφθέντες

Νέες αποκαλύψεις για τα στοιχεία που οδήγησαν στις συλλήψεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα video-ντοκουμέντο που αποθήκευσε άγνωστος σε στικάκι USB, το οποίο άφησε σε χώρο του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", είναι όπως φαίνεται το "κλειδί" που οδήγησε στις συλλήψεις οπαδών, για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, στις 18 Φεβρουαρίου και ενώ η έρευνα της αστυνομίας ήταν σε πλήρη εξέλιξη, άγνωστος τηλεφώνησε στην υπηρεσία αντιμετώπισης αθλητικής βίας στις 15:00 κι ανέφερε: "Άφησα απέναντι από τη Θύρα 5 στο Καραϊσκάκη ένα φλασάκι. Έχει τις κινήσεις των οργανωμένων πριν τα επεισόδια".

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως αστυνομικός και πήρε το στικάκι, στο οποίο βρέθηκαν 15 video στα οποία φαίνεται ποιοι βγήκαν από το γήπεδο, ποιοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια, αλλά και οι κινήσεις των δύο ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης.

Το στικάκι μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί αν υπήρχαν ίχνη DNA, ενώ αυτό που υποψιάζονται οι αστυνομικοί είναι ότι κάποιος από τους συλληφθέντες άφησε το στικάκι προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του.

Οι κατηγορούμενοι οπαδοί θα απολογηθούν ενώπιον των ανακριτών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ